Monday, January 28, 2013

HA TUNGGU APA LAGI ? BUBARLAH DUN SELANGOR ESOK !


kalid konpiden rakyat akan pilih pakatan pada pru 13 di selangor nanti..

KAMI BLOGERS SELANGOR TAKNAK CAKAP BANYAK..

SILA BUBAR DUN SEKARANG !
JOM RENTAP..

tak sabar kami blogers selangor nak lanyak korang sampai KO !

dah lama kami ketagihkan pertarungan kami dengan pakatan di selangor...

jadi kepada kalid, tolong bubarkan DUN esok !

51 comments:

MELAYUJATI said...

65% tu termasuk hantu setan serta iblis, oooya terlupa lagi satu, iaitu dajal.....nanti depa ni yang akan pangkah PR kat Selangor...

Anonymous said...

Apalah G A P ni..baru nak layan mimpi hang dah kacau....

Anonymous said...

memang mb ini tak sedar diri...atau lebih tepat syok sendiri.. atau pun lancap sendiri hingga sendiri puas tak hirau hal sekeliling...kau tunggu le pru nanti baru kau tau langit tu tinggi atau rendah....

Anonymous said...

Kajian mane dia guna??? Kajian dari celah kangkang Eli Wong Bogel ke??? 65% nampak hutan lebat.... hehe

Anonymous said...

Sebenarnya ayat tu tergantung.yg penuh nya macam ni
65%rakyat selangor percaya PR PENIPU....udin kata

Anonymous said...

nombor tak agak2...

sembang tak nak jatuh,
bikin serupa butuh

Anonymous said...

confident nampak..
jangan lupa faktor pengundi protes yang kembali kepada BN..

Anonymous said...

bro Gap..kalu umno tak dpt selangor nnt..baik lu jual air tebu kat stadium s.alam je la..buat rugi noh udang ja bayar bloger mcm korang...lansung x guna..

Anonymous said...

is takkan negeri nak lawan kerajaan pusat bubar dulu..macam ego sangat pulak..biar la tunggu pm bubar dulu..tak baik lebih lebih..semangat federalisme tu hormat kerajaan pusat...

Anonymous said...

bukan 65 peratus tapi 0.65 peratus. Itu pun terdiri dari semua yb yang berkhidmat untuk rakyat guna kain pemidang je.. yb sampah banyak kat selangor ni.

Anonymous said...

Saudara GAP, biarkan MB Khalid terjun dengan labu labunya.

Biarkan...... Biarkan.


Saudara Gap, biarkan MB Khalid over confidence.

Biarkan...... Biarkan.


Saudara GAP, pihak kita kekalkan momentum, jangan cakap besar. Usaha gigih dan kerja keras.

Kalau tidak dipecah ruyong manakan dapat sagunya.

Anonymous said...

65%.....so cepat2 bubar DUN.....

Anonymous said...

Yg sampai 65% tu hantu lombong...kat selangor ada byk lombong smp kat jalan raya pon ADA LOMBONG...

muahahahahahahahahhaahhahah..

bubar jerla Lid ...kami rakyat Selangor pon dah xsabar nak humbankn PR ke lubang jamban....

Anonymous said...

SEBENAQNYA KHALID SEDAQ YG TOTE DIA DAH TAK NAIK,TAPI TERPAKSA LAH CAKAP TOTENYA KERAS MACAM BATU DEPAN ELLY KANG KALIKANG KANG...MALUUUUNYE AKU BER MB MCM DARAI TUA.HEHEHE

Anonymous said...

SEBENAQNYA KHALID SEDAQ YG TOTE DIA DAH TAK NAIK,TAPI TERPAKSA LAH CAKAP TOTENYA KERAS MACAM BATU DEPAN ELLY KANG KALIKANG KANG...MALUUUUNYE AKU BER MB MCM DARAI TUA.HEHEHE HEHE

Anonymous said...

Barang dijauhi kemenangan yang Akan me bawa music ah pada negara

Jijan Mali.... said...

65%...HA,HA,HA....adui...pandai jugak sigagap ni buat lawak. Awat tak masuk contest Maharaja Lawak dulu....konfim pukui habis nya. HA...kalau dah 65%, tunggu apa lagi, bubarlah DUN Selangor tu besok, takpayah tunggu Nagib....

Anonymous said...

KALAO ADE TELOK BUBARKAN ..KENAPA TAK KATA 70%? KAN LABIH KONFIDEN...CAKAP TAK SERUPA BIKIN..LU PUNYA PUNASIHAT EKONOMI ADA BERQANI KANA SULUH LU BUBAR DEWAN? DIA SENDIRI SULAH LARI DARI PERMATANG PAUH..LU KAHLID MAU LARI P MANA? CEPATLAH BUBARKAN DEWAN UNDANGAN TU..JANGAN TUNGGU LAMA YEA...AYUHHHH..............

Anonymous said...

KALAO ADE TELOK BUBARKAN ..KENAPA TAK KATA 70%? KAN LABIH KONFIDEN...CAKAP TAK SERUPA BIKIN..LU PUNYA PUNASIHAT EKONOMI ADA BERQANI KANA SULUH LU BUBAR DEWAN? DIA SENDIRI SULAH LARI DARI PERMATANG PAUH..LU KAHLID MAU LARI P MANA? CEPATLAH BUBARKAN DEWAN UNDANGAN TU..JANGAN TUNGGU LAMA YEA...AYUHHHH..............

Anonymous said...

KALAO ADE TELOK BUBARKAN ..KENAPA TAK KATA 70%? KAN LABIH KONFIDEN...CAKAP TAK SERUPA BIKIN..LU PUNYA PUNASIHAT EKONOMI ADA BERANI KA SULUH LU BUBAR DEWAN? DIA SENDIRI SULAH LARI DARI PERMATANG PAUH..LU KAHLID MAU LARI P MANA? CEPATLAH BUBARKAN DEWAN UNDANGAN TU..JANGAN TUNGGU LAMA YEA...AYUHHHH..............

rli79 said...

komen2 org yg jauh dr islam tp mengaku perjuangkan islam..insaflah saudaraku

Anonymous said...

biar betik..entah2 65% tu tak sokong Pakatan selangor tp MB boneka DAP tu nak yakinkan rakyat ckp spt itu

Anonymous said...

Dengki ke?

Anonymous said...

Ha ha..bersedia utk mengemas kluar dari pejabat mb nie..

Anonymous said...

Bercakap macam org yg tak normal lagi, perasan sendiri kot! Kini, saman pun dah keliling pinggang, mau x pening jantung .....

Anonymous said...

65% ????? Khalid kire gune microsoft excel ke? ..bole caye ke?..even DAP pon boleh silap guna microsoft tuh!!!!!!

lawak di malam hari ye Mr G...

Anonymous said...

KHALID GAGAP DAH SASAU, PRU 13 KO JILAT BONTOT, KO HISAP PUTING JIJAH.

raismazzadam said...

ini semua POYO

Anonymous said...

Khalid ni rambut dia pn tak terurus mcm mana nk urus slangor. Bangangnya org PKR blh pilih MB mcm dia tu. Tgk la ni rakyat slangor dh mderita sbb air x cukup. PKR Parti Kencing Rakyat. Jgn harap PKR blh menang la PRU13 ni..

malayoo mudah lupa said...

SAMPAHtk berkutip,jalan raya mcm gampang punya teruk belubang dn berlopak, masaalah air tk settle ko ingat aku nk bagi undi lagi kat kau....bo bo bo bolehhh blahhhh...tu belum cite lagi tanah selangor cina DAP rembat

Anonymous said...

Babi pakatan rakyat selangor cukai pintu rumah aku naik Gila babi...naik 100% utk 6bln .kompaun rm20 lewat 2bln masa sblm menang janji nk turun kan cukai pintu....skrg sudah tipu rakyat....Negara kebajikan konon...pooooooooooorahhhh

Anonymous said...

Sabar, lepas tiga minggu nanti, Khalid akan isytihar salah kira...

Anonymous said...

ini kira macam Allah tempelak orang yahudi .Yahudi cakap dia orang terpilih ,gerenti masuk syurga.Kalau betul ..berharapkan mati.

Kalau betul terpilih oleh rakyat ...jadi cecepat le bubar dun.Tapi tak nak pulak.Alasan tak nak sama dgn persekutuan.

Kat perak ,boleh pulak guling-guling minta bubar dun.

bila kena batang hilang ..kecut telur ..takut hilang kuasa,..mimipi tgh syok.Duit tgh penuh ..tak sangka dapat kuasa.

Anonymous said...

BETUL. APA LAGI BUBARKAN DUN SEKARANG! Jentera biru BN dah lama dlm keadaan standby mode. Tunggu isyarat jerrrr.

Anonymous said...

Nak lagi best, minta Khalid tunjukkan slip gaji Punaisihat anwar yg gaji seringgit tu hehehehe ingat lak lagu satu ringgit..

Anonymous said...

Setuju... Ini terbukti berdasarkan beberapa pilihanraya kecil di Selangor dimenangi oleh BN semula... Jgn nak berangan lagi la wahai PR!!!

Muazz said...

Anonymous said...
memang mb ini tak sedar diri...atau lebih tepat syok sendiri.. atau pun lancap sendiri hingga sendiri puas tak hirau hal sekeliling...kau tunggu le pru nanti baru kau tau langit tu tinggi atau rendah....

January 28, 2013 at 7:25 PM

Anonymous said...
Kajian mane dia guna??? Kajian dari celah kangkang Eli Wong Bogel ke??? 65% nampak hutan lebat.... hehe

January 28, 2013 at 7:34 PM

Anonymous said...
Kajian mane dia guna??? Kajian dari celah kangkang Eli Wong Bogel ke??? 65% nampak hutan lebat.... hehe

January 28, 2013 at 7:34 PM

Ko tengok puak umno-bn pye komen? Malu la korg gune perkataan mcm ni..x melambangkan org melayu lgsg..bahasa yg biadab jgk korg guna..

Anonymous said...

kompom aku pangkah BN.
say no to PR...bye..bye..

Anonymous said...

ABU= Allah Bersama Umno

komandomelayu said...

65% percaya PR akan kalah!

Anonymous said...

Xsbar dh nk tunggu PRU l3 ni..umno tetp plihan kmi..PR pasti blunjur kali ni...parti penipu bsar...MB slangor akn dpat malu bsar kali ni...jgn hrap la kmi nk bg undi .slama 4 th PKR printah slangor...apa yg kmi dpat...! Janji ksong...megah la kmu dgn bancian yg kmu buat sndri.hakiktnya ..kmi tetp bg undi kt BN....

Tun Teja said...

26/01/2013 Singapore Straits Times page A12.
1. Sang idiot wartawan Carolyn Hong dari Straits Times Singapura melaporkan bahawa survey dari Merdeka Centre menunjukkan majority pengundi adalah berbelah bagi dan tidak menentu, seolah-olah bersikap sinikal terhadap kerajaan sekarang, tetapi mengaku kerajaan membantu keperluan mereka. Nampak sekali betina ini tak mahu menghargai sepenuhnya keyakinan BN yang menghulurkan bantuan kepada rakyat yang tertindas.
2. Di lain survey, C.H. melaporkan dari University of Malaya’s Centre of Democracy and Election menunjukkan hampir setengah pengundi baru tidak menunjukkan keputusan muktamad . Hampir 1/5 pengundi ini menambahkan ramalan kemenangan parti yang tidak menentu.

3. Sekali lagi Carolyn Hong bastard mengelirukan fakta kepada pengundi Malaysia di Singapura dan membohongi kepada pembaca Singapura. Sang pembohong wartawan Carolyn Hong mesti di rembat akalnya dengan tindakan psycho-war sebelum kekalahan BN jadi terlambat.


Anonymous said...

50% dari 65% adalah pengundi yang terdiri dari hantu air, hantu lombong, hantu sampah, hantu pasir, hantu jamban dan hantu longkang.

Anonymous said...

Betul tue, sial putar rakyat

Anonymous said...

Kami tak ckp nabi mcm mat2 kampung

Anonymous said...

Balance 35% lagi....

Anonymous said...

Jangan layan si bangang ni, tak pasal pasal dia jadi popular.

Anonymous said...

Perlu ke kita org nk malu..?? Mmg itulah kenyataannya.so terima jelah.!!! letak parang kat leher pun belum tentu aku nk mengundi puak pakatan haramjadah ni.najiss!!!

Anonymous said...

CEHH! FOTOSHOP UPERNYA......!

Anonymous said...

CEHH! FOTOSHOP UPERNYA......!

Anonymous said...

Jaga kalid kalau kalah kot2 jubor kena tibai sinuar.