Sunday, January 27, 2013

PENYOKONG PAS DAH GOYANG DENGAN KAEDAH PAS.


26 comments:

Anonymous said...

Ana juga nak pesan bila berceramah PAS PUSS PISSS biarlah berdasarkan pada fakta yang sahih. Rakyat dah JEMU dan BOSAN dengan fitnah dajjal yang tak habis habis, mengadu domba dan hasut menghasut. Satu lagi ana rasa demi maruah parti, elok juga diadakan audit pada semua FULUS yang dikutip pada tiap ceruk ceramah di Malaysia ini.

Anonymous said...

demi agama islam yang suci, ayuh sahabatku eratkan perpaduan...

Anonymous said...

ISLAM PAS KAFIRKAN UMNO

ADAKAH PAS MENGAMALKAN ISLAM SEBENAR?

SEDARLAH PAS :)

Anonymous said...

GAP
Saya tertarik dgn ayat di perenggan akhir. Apa maksud dia ya? boleh jelaskan?

Aku,Pasbuih Dan Siamang said...

salam GAP diatas pededahan yang dibuat !

Anonymous said...

check betul2 samada itu penyokong pas ke atau UMNGOK.......tengok cara tulisan dan artikel sebelumnya dah kantoi dia tuh ahli UMNO laknatullah......

Orang UMNO bodoh je percaya dengan GAP.....kakakakakaka

Anonymous said...

AKU sokong, sekarang dimana saja ceramah PAS, PKR dah TAK ramai org ramai hadir, DAH TAK dapat sambutan...Bukti org org muda bijak serta matang berfikir

Anonymous said...

rasuah lah ayat perenggan yang terakhir tu......

PARTI ISLAM PUN MAKAN RASUAH
BUAT MALU LAH.......
PUUUUIIIII.........

Anonymous said...

yg goyang bukan PAS tetapi BN cemas utk PRU 13 yng menentukan hidup mati BN UMNO.mana nak letak perasuah2 ini.itu yg org2 umno cukup takut terutama DR M dan anak2 nya, NAJIB N BIG MAMA.jgn la org2 umno rasa selesa PRU kali ini.50-50 blm tentu.tak percaya cuba tnya pembesar2 umno adakah dia selesa PRU kali ini.bloger2 pencacai umno saja kene buat cerita yg menggebirakan hati najib dan umno.hakikat sebenar memang cukup cemas sebernarnya.

Anonymous said...

Pergh.nak tutup mulut cikgu non dgn sumbat rm4000 sebulan?bkn rasuah ka tu?

Anonymous said...

rasuah dan kroni
itu lah PAS, parti islam yg sejati!

PTUIIIH!!

Anonymous said...

Berita baik..ketua PAS kpg. aku hantar borang sertai UMNO hari ni..mudah2an pengikutnya akan menuruti...amiiiin.. PAS is dead

Mr.X said...

Ana pun tengok ulamak PAS ni keluar fatwa ikut sedap mulot je! Bile majlis syuro kata tak boleh, pandai pulak buat konar baring.

PAS,PAS.. hari ni boleh, esok tak boleh, tulat boleh pulak. Dulu kata haram, hari ni jadi halal pulak. Memangla PAS,PIS,PUS. hamPAS!

Anonymous said...

cemas x cemas

chk this

mac ...anwar terpaksa bubarkan dun selangor...

xda lg prn berasingan kah kah kah...

anwar mati kena hempuk mati trus...kojol dgn lebai2 pas skali

insYAllah....geng2 nasarudin akan kompromi dgn umno...

lebih afdal bergeng dgn dap anti Islam bertingkat2...musuh yg nyata..


anwar kalu naik tpaksa jadi hitler utk kekal bekuasa..ada cata lain ka..cuba bgtau sat.....

Anonymous said...

TAG BARU UTK PAS


HARI INI LAIN..
ESOK LAIN..

LUSA KONAR LG LAIN...AMIN

Anonymous said...

Biar aku percaya dgn gap dpd lim kit sial n anaknya atau percaya pada sorg peliwat n penzina atau hadi n n.ajis u turn.

Anonymous said...

Bila Pas kafirkan Umno...Umno Islamkan Pas !

Anonymous said...

Bro..... Ramai dah org tak suka sama pas. Pas tak ada niat yg baik. Pengikutnya semuanya ada rasa benci kpd semua org melayu di msia. Tak sabar nak tunggu pru 13. Walau pun ana duduk jauh tapi ana akan balik utk beri 1 undi kpd BN. Pas byk yg akan tewas....ini kali lah. Pas duduk sekongkol dgn dap n pkr tak apa tapi dgn umno
tak mahu. Isu kalimah Allah akan lenyapkan pas dlm pru 13. Adakah ini salah umno juga ke bro..

Anonymous said...

Salam..benarkah utz nasha telah dipecat dari PAS? ??..

Anonymous said...

PAS PARTI TAK GUNA CUMA TAHU MEMPERALATKAN AGAMA UNTUK DAPAT KUASA POLITIK ! BILA MENAG UNDI AKAN KATA ALLAH MENOLONG BILA KALAH KATA SYAITAN KACAU. ALLAH DENGAN SYAITAN SUDAH PERMAIKAN UNTUK POLITIK. PARTI PALING TAK GUNA. JIKA MALAYSIA DIPERINTAH PASTI AKAN JADI AFGHANISTAN. MARI KITA BERSATU JANGAN UNDI PAS !!!!!!!!!!!!!!

Matt said...

Pemimpin yang bagus macam ketua umno cheras tu sepatutnya dihargai dan ditatang dalam umno..

Umno jangan lalai, anuwar and the team keje macam gila babas.. depa tk pernah tidur.

Umno jgn slow, kalau slow kalah pru13 ni..

Anonymous said...

Anonymous Anonymous said...

yg goyang bukan PAS tetapi BN cemas utk PRU 13 yng menentukan hidup mati BN UMNO.mana nak letak perasuah2 ini.itu yg org2 umno cukup takut terutama DR M dan anak2 nya, NAJIB N BIG MAMA.jgn la org2 umno rasa selesa PRU kali ini.50-50 blm tentu.tak percaya cuba tnya pembesar2 umno adakah dia selesa PRU kali ini.bloger2 pencacai umno saja kene buat cerita yg menggebirakan hati najib dan umno.hakikat sebenar memang cukup cemas sebernarnya.

January 27, 2013 at 5:22 PM
____________________

Goyang akidah apa kes bro? hehehe

Salleh said...

Kpd yg masih xsedar2 lagi, yg masih perasan PR lgi hebat dr 2008... sya rasa mimpi la. Jgn igt blogger UMNO shj ngada2kn. Ok....xpe la...korang nk sedapkn hati....hahaa... Aku nk citer skit...kisah bnr baru2 ni kt utara. Berlaku kt sedara wife aku. Die ni bekerja di pejabat PAS. Aku tahu die betul2 komited. Pegi rumah die, aku tahu komitmen die terhdp parti. Baru2 ni aku dgr die dh kena pecat. Alasannya sbb die bgi cadangan kt pemimpin atasan ala2 Ustaz Nasaruddin. Itu namanya..majoriti pemimpin atasan PAS, sombong....mcm bagus sgt. Jgn igt semua ahli PAS yg setuju dgn Nasaruddin tali barut UMNO. Dr Hasaan Ali yg kena pecat, pn dikatakan tali barut UMNO. Kira setiap ahli yg kurang setuju ngan pemimpin atasan...dicop tali barut UMNO. Sempitnya pemikiran. Kalau perkara mcm ni berterusan dalam PAS, aku yakin PAS kali ni lingkup. Dari katacamata ilmu pengurusan dan pentadbiran pun, cara PAS skrg.....FAIL. Owh...maaf ye kpd penyokong2 tegar PAS...korang kurang akal skit utk memahami perkara ni...maklumla otak singkat. Tahap kematangan....separuh masak.

usin said...

woiyo....ada idea nk rasuah cikgu non pulak. sendiri mau ingat la bro, pas goyah sebab tindak tanduk bodoh pas sendiri. tak boleh ke gunakan otak utk fikir mengapa akar umbi pas dh mula muak dan jelak dgn pas?

Anonymous said...

bukab PAS tak Bagus PAS bagus, PEMIMPIN PEKAK

kata .. kata seorang ahli PAS yang kuciwa

masih lagi tak sedar atau saja saja buat pekak :)

Megat Alam Gempita said...

Doa laknat k.o PAS dah makan diri, subhanallah! Biarlah PAS terojun dengan luncai,ah chai dan segala pencacainya.