IKLAN BERBAYAR

Sunday, January 27, 2013

NAJIB DISAMBUT MERIAH..HERO PENYATUAN UMAT ISLAM !


LAGI FOTO KLIK SINI

24 comments:

Anonymous said...

Ramailah yang jealous ni...

Anonymous said...

Allah
Bersama
Umno

Anonymous said...

Allah
Bersama
Umno

Anonymous said...

Cuma satu parti yang menggunakan jenama islam sahaja di Malaysia yang sangat dengki kat Najib ni...kesian...apa sahaja kebaikkan yang dibuat semuanya tak betul,hanya mereka sahaja yang betul...

Anonymous said...

Dicadangkan Najib & Utz Nasharudin dicalunkan sebagai tokoh penyatuan umat islam yang menganut agama islam yg symul ( selain PASesat )..

Anonymous said...

Allah
Bersama
Umno....

Anonymous said...

pukimamak punya umno harbi..kesian ahli umno yg berjuang berpuluh tahun dlm umno tp hanya dpt beras sekampit...ustaz nasha yg dr pas diangkat bagai dewa oleh umno harbi dan bakal diangkat sbg timbalan presiden umno harbi..adakah tiada ahli umno harbi yg boleh berbahasa arab?..knp ambik ahli pas?...kesian pengikut umno harbi..dilayan mcm babi oleh najib...
mari semua ahli umno harbi..jom masuk pas n pastu masuk umno balik..kita pasti diangkat menjadi dewa...

tukang telek said...

Aku berbangga mempunyai pemimpin yang menyatukan umat Islam yang bertelagah.
Semoga Allah memberkati mu Najib.

Anonymous said...

Anon 708,

Kenapa lah busuk hati sangat ni. Mencarut maki hamun ajaran agama Pas ke? Buruk sangka anda keterlaluan. Minta lah umat islam dan melayu simpang dari pihak sesat Pakatan inin.

Anonymous said...

anon 7:08
Kalau kamu benar sayangkan Islam agama suci yang dibawa oleh Rasullah SAW. aku minta kamu suruh pemimpin parti kamu bertaubat kerana mensyirikkan Allah dengan nyata, jangan takut demi kesucian Islam dan Islamkah kamu ni, menyokong orang yang mensyirik Allah Taala. Usah berkokok berderai2 tapi ekor penuh najis. Perjuangan Islam konon, KHAWARIJ.

.

Anonymous said...

AKU SOKONG USTAD NASHARUDIN MASUK UMNO

ADZ said...

AKU SOKONG USTAD NASHARUDIN MASUK UMNO

Anonymous said...

Msuk PAS? Org bodoh mcm nil aziz je yg wat mcm tu. Klu mmbela islam apa slhnye, knpa org PAS dngki sgt sbb tu murtad dri islam PAS adlh lbh baik dr mikut nik aziz n hadi TOLOL

Anonymous said...

Sapa nak masuk parti ajaran sesat tu..kata nak tarbiyah dapig tapi dapig yg tarbiyah parti ajaran sesat..
Lps tu si munafik peliwat jadi rakan baik yg sokong zionis dan lgbt..geli aku nak msk pashit nie..

Anonymous said...

aku tak sokong ustaz nasha masuk umno...sokong kalau dia masuk perkasa & jati....
umat islam di tanah jawi ni sekarang dah berpecah....some one must fight to defense islam and unite the Malay ummah neutrally.

Jijan Mali.... said...

Anon 7.08pm adalah contoh terbaik spesis PR dari kaum PAS-piss-puss yang cuma tahu memaki hamun dan seranah apabila dah tak tahu nak cakap apa-apa dah. Ini biasalah bagi spesis yang otaknya dikepala lutut dan telah tersedar kaumnya telah dikeldaikan oleh puak-puak P'Gay'R dan DAPpigs sehinggakan Imam besar depa Ula'r'mak Nik'U-Turn'Ajis dan Hadi'Flip-Flop'Awang dengan senangnya telah diperbodohkan oleh BAng Non Aj-Juburi Wal-Liwati didalam isu kalimah Allah SWT.

Tolak PR dlm PRU13 ni. Satu undi untuk PR adalah satu undi untuk PAS-pis-pus, DAPpigs, P'Gay'R dan
satu undi untuk tuhan 'Allah Trinity' DAPpigs mereka tu. Jangan kita gadaikan masa depan anak-anak
dan cucu kita dengan memangkah parti-parti yang bersekongkol bawah PR dlm PRU13 nanti.....

Anonymous said...

aku harap utz nasha n ustz haron din join jati n seterusnya bergabung ngan bn. bersama dengan parti yg berjuang memantapkan melayu dengan memantapkan ruang islam yg perlukan anjakkan ke alaf yg lebih tinggi...

Anonymous said...

Mna paklah paklah hehe..kerajaan serba tahu hoho samdol

Langsi said...

Ape kate korang tengok plak sambutan kat sini... tanda2 PR tumbang sebagai pembangkang kerana title dah dirampas dek UMNgOk Be-eNd!

Kat Felda tu bro... Layari link ni!

http://new.livestream.com/accounts/1706262/events/1835114

Anonymous said...

Tun M nampak steady!

Anonymous said...

Blog puji diri sendiri..kakakakakaka

Anonymous said...

blog puji diri sendiri ..takut nak siar hujah GANG PAKATAN RAKYAT..bacul macam PM depa gak..habis ahli AMNO jd BACUL macam PM depa.wakakakakakakak

Anonymous said...

good acronim

Anonymous said...

sokong sokmo