Saturday, February 9, 2013

GONG XI FA CAI : BEZA NAJIB DAN ANWAR...


SILA LIKE YOUTUBE COOL NI..SEBARKAN.

beza cara 2 pemimpin melayan cina..

najib pukul gendang 
manakala
anwar pukul chinadoll !
kah kah kah...

inilah dia anwar, laki si wan ajijah yang ABIM bagi anugerah saidatina khadijah kepadanya..

ABIM pun sudah sewel sewelan kepala hotaknya .

51 comments:

Anonymous said...

taik!

banyak betul dislike pon ko tarak tau?

Sah bodoh punya pencacai UMNO nih!

usin said...

hoi samdol, aku kasi like...hahahahaha

Sudir said...

Aku tengok gak video tu tapi tak tekan like.. Saja nak bagi puak-puak anjing ni perasan yang diaorang banyak sokongan.. Puiii..

Anonymous said...

Tak payah tekan...kita dah faham dan maklum...

Anonymous said...

Alaa...gambar najib tu sah superimpsed tu... Tu yang pukul gendang tu sebenarnya Nuar, hehehe

Anonymous said...

2.22
pastinya ko like vedio anuar kat bawah tu...
biar le aku pencacai UMNO drpd pencacai kotey begkok

hee,,hee,,hee,,

Anonymous said...

Lu jeles sebenarnya...sakit punya olang !!!..

Anonymous said...

Nuar kelam kabut bantai chinadoll sampai terlupa jam omega nya...ini gue bagi like.

keh...keh...keh....

Anonymous said...

ntah apa yg di kehendaki oleh anon 2.22 am ni?....najib buat mcm tu bukan menghina org cina....aku pun tengo gak , tapi tak tekan like pun....

Anonymous said...

Bile kau tgk video 2 smpai hbis mkneny kau suka walaupon kau dislike..aku suke tgk bideo anwar brahim dgn cina doll walaupon aku x like atau dislike..bile dgor slingan brita tv3 jeling2 jgk nk tgk..kau ni mcm pompuan benci tp malu kahkahkah

Anonymous said...

yang penting pandangan Allah terhadap hamba2nya..kerana sesungguhnya Allah Maha Mengetahui apa yang hamba2nya tidak ketahui..yang mana palsu dan yang mana asli..Waulahualam.

Anonymous said...

BAIK ARH PM!!!

Anonymous said...

Oiii anon 2:22am Tonggong Sial!!

Yang byk dislike tu pat Anwar Pendubur Tegar lah Bangsat!!

Megat Alam Gempita said...

Dalam ilmu psikologi ler, lagi banyak yang Dislike bermakna makin banyak yang tengok. Kepada kumpulan sasaran iaitu fuckatan sebenarnya mereka yang tak tahan dengan serangan, asakan dan penangan Dato Najib.

Ini adalah perang psikologi siber, makin banyak yang Dislike sebenarnya makin bagus kerana maklumat sampai dan terkesan kepada audien. Biarkan mereka mengelupur kepanasan. Hahahaha Syabas PM...Cong Xi Fa Chai...

Anonymous said...

DESPERATE SEORANG PM TERHADAP PENGUNDI CINA..

KAHKAHKAH

GOOD TRY NAJIB.

HOWEVER CHINNESE FOLKS WILL KEEP THEIR PROMISE TO ELECT OPPOSITION IN NEXT GE13..

GONG XI FA CAI.

Anonymous said...

Pakat nak amik hati cina

Anonymous said...

Pakat nak amik hati cina

Anonymous said...

sehari dua ni akan kluar iklan anwaar jd naga lak...kan lately dia asyik tiru apa najib buat....mungkin dah kering idea....

Anonymous said...

Inilah gambar suami yang bininya mendapat ANUgerah Saiditina Khadijah,hebat betul ya...

Anonymous said...

samada like atau dislike di youtube belum tentu org tak suka.. aku selalu tengok video di youtube dan ada yg aku suka tapi malas nak log in ac youtube dan like video tu..

nak tgk lepas ni anwar nak buat idea dan temberang apa nak lwn PM. Lepas PM pi Gaza dia pun sibuk2 nak kata kononnya dia perjuangkan hak palsetin tapi kalau setakat buat di ofis dia di tropicana dan ambil muka sorang dua pak arab dari bukit bintang kot baik tak payah..

Anonymous said...

like ngan dislike pun nak di hebahkan...dah tahap beku otak mereka2 ni........

...pilihanraya 2008 silent majoriti jadi penentu...2013 ni pun silent majoriti jadi penentu....

Anonymous said...

kah kah kah kah... kasi dislike pun peduli ape. Bukan boleh dapat perintah malaysia puak yang dislike tu...

Kah kah kah kah kah

Anonymous said...

Pukul chinadol lagi baik..sedap..nyaman..kak wan jijah kata that okey..coz dia pun da uzur..tak ada ....roh hehe

Kabus Ibra said...

kah kah kqh ...sheikh sivaji anu war berahi al juburi pukul cina doll ... hahahahahahahaha..

satu pukul gendang, satu pukul cina doll .. betul betul lawak pagi...

cilaka pun al juburi .. semoga dia mendapat balasannya di dunia lagi !!!

Anonymous said...

Aku nak sarankan YB Dato Zul bersumpah dalam mesjid tenang video terbaru dia mengenai "kes altanu" tu.. Nak tengok macamana Cai2 spt Sam ketot melilau Dan macamana cai2 nak spin

Anonymous said...

Lu jeles ke pe? sakit otak punya olang..

Anonymous said...

Ko orang kalau tak nak percaya cakap Zul tu korang tolonglah percaya cakap ahli parti korang sendiri iaitu mat sabun tentang Aljub Dan cakap Kapal Api Sing kat Parlimen tentang aktiviti Al jub...

Anonymous said...

Woi yeh yeh best si anu war ni.Aha aha i like it aha aha.Dia lipat jijah mcm ni jugak lah tu sampai kurus. Cina doll ok lagi dia muda leh rahan kena pun sekali jew.Ni jijah ber ta un kena lipat fek anu war.

Anonymous said...

Dislike la banyak2...sorang dislike 100 kahkahkahkah. Yang pasti Pakatan Rebah tetap rebah!

Anonymous said...

Dislike la banyak2...sorang dislike 100 kahkahkahkah. Yang pasti Pakatan Rebah tetap rebah!

Anonymous said...

usin dan sudir suruhlah al juburi buat iklan khas utk pecacai-pecacai pakatan. kitk tgk ada dak org "like" tak.pas,pis,pus pas,pis,pus pas,pis,pus pas,pis,pus. dah lama dah
tunggu hari aja ......... naampusk m

Anonymous said...

usin dan sudir suruhlah al juburi buat iklan khas utk pecacai-pecacai pakatan. kitk tgk ada dak org "like" tak.pas,pis,pus pas,pis,pus pas,pis,pus pas,pis,pus. dah lama dah
tunggu hari aja ......... naampusk m

Milo Panas said...

Betul2 muka AnuWar,tapi babi2 Penyolong Pakatan Haram Jadah tak terima...mereka masuk dialam fantasi...

Anonymous said...

http://www.facebook.com/photo.php?v=421905851225643

Anonymous said...

Mat liwat biseksual ni mmg jahanam..menyesal jer aku puja dia ni dulu..Nyaris msh sempat berubah...buat sial jer dgr hujah taik babi dia nie..senang2 jer dia pegi main dgn china doll..pak sheikh liwat ni mmg jahanam nak mampuih..
Patutlah orghe isle dah meluat tengok muka munafik babi nie..hancur pas krn parasit mat liwat ni lah..babi jahanam...
Yang nak pi puja babi ni...silakan lah..bagi aku korang sume dah lemas terkena kencing haram dia nie..

Neuro6 said...

Najib pukul gendang, Anwar pukul apa tuuuu? pukul tiga pagiiii.....

Anonymous said...

Aku xlike aku xdislike tp aku tgk bideo tu sampai abis mkneny aku likeeeeeee hehehehe bideo cinadoll pon aku tgk smpai abih mkneny hohohoho pham2 sndri ler

Anonymous said...

Anon 2.22
Aku suka, isteri aku suka, anak-anak aku pun suka. tapi aku tak klik 'like' dan aku yakin ramai lagi yang macam aku

Anonymous said...

Section J sets the criteria for a building [url=http://www.salevivi.com]スーパーコピー 財布[/url]implementation in Beijing and other places [url=http://www.salevivi.com]ルイヴィトン 通販[/url]hike into the night As luck would have it [url=http://www.salevivi.com]スーパーコピー 財布[/url]eventually figured out that one of the guys http://www.salevivi.com[/url] a relaxing treatment at the Red Lane Spa http://www.salevivi.com[/url] this tells with the purpose of they possess

Anonymous said...

org pkr org pas mana percaya video nuar tu...tinggal org dap je yg caya..

Anonymous said...

Sebenarnya anwar dah tak releben lagi, apa dia buat dan spin isu makin lama orang buat tak tau aje,yang ikut buat demo ialah orang politik dia aje,orang ramai dah sejuk bro.

Anonymous said...

cayalah najib..aku like dlm blog ni je la. tak penah2 aku like youtube tu..

Anonymous said...

tujuan Najib pukul gendang adalah semata2 utk menyakitkan hati LGE, Anuar Berahim , Nik Ajis & pencacai sekelian.

pencacai jgn marah yea....keh...keh...keh....

Anonymous said...

dont care... da lama sya boycott kedai cina...ha..ha

Anonymous said...

Nak lihat ABIM bagi anugerah PELIWAT NEGARA kepada Anwar Aljuburi....

Anonymous said...

Esok anuar nak bagi angpau.

Anonymous said...

ましもし。。。I pun like too

Anonymous said...

Gong xi fat chai to Najib ...... Tak pernah pm yg lepas2 terpaksa tunjuk kpd cina sebegini rupa.........

Betulkan Najib seorang berjiwa melayu Islam?

Pekong Pondan said...

Anwar did it in the shitta hole..., shitta hole..., shitta hole...
Anwar did it in the shitta hole..., in Saifuls pretty buttock.

(Song: The three little pigs, check youtube)

Pig 1: Anwar Ibrahim
Pig 2: Lim Guan Eng
Pig 3: Hadi Awang

Anonymous said...

Kreatif. Anwar sure cemburu.

Anonymous said...

KENAPE MEREKA BENAR-BENAR MENGEMBAR GEMBURKAN LIKE OR DISLIKE? SEBAB MEREKA MEMANG SENGAJA DENGAN UPAHAN MENGDISLIKEKAN YOUTUBE TERSEBUT, MEREKA BERTINDAK SEMATA-MATA SEBAGAI PROJEK PSIKOLOGI MEREKA TERHADAP KES INI, DAN MENGAPA MEREKA BERIYA-IYA SANGAT UNTUK MENONJOLKAN ISU INI? IANYA UNTUK MENUNJUKKAN BAHAWA UMNO/BARISAN TIDAK MENDAPAT SOKONGAN RAKYAT, TAPI IANYA JELAS MENAMPAKKAN TIDAK REAL, PERBUATAN MEREKA, SAMADA DENGKI, MEMANG SENGAJA HENDAK MEMALUKAN UMNO/BARISAN, MEMANG MEREKA TERPAKSA BUAT BEGITU UNTUK MENYAKINKAN PADA DIRI MEREKA BAHAWA MEREKA MASEH MENDAPAT SOKONGAN. KALAU SESEORANG DARI KALANGAN MEREKA MEMETIK DISLIKE SEBANYAK 50 KALI, AMBIK 10 ORANG JUMLAH DISLIKE DAH BERAPA JUMLAHNYA, CUBA BAYANGKAN. JADI NAMPAKNYA TINDAKAN MEREKA ADALAH SIA-SIA DAN MENJENGKELKAN SERTA TIDAK LOGIK LANGSUNG. KESIAN MEREKA INI CUBA NAK MENJILIT BATANG BENGKOK ALJUBORI, WOW GELI BETUL DAN MENJIJIKKAN.