Saturday, February 9, 2013

APA SEBENARNYA BERLAKU PADA 4 FEBRUARI ?


mengikut tukang karut yang gagal dalam bisnesnya, si mohd sayuti omar aka MSO telah berlaku pencerahan terhadap masa depan pkr dan pas apabila peristiwa 4 februari berlaku .

apa yang berlaku pada 4 februari ?

MSO menyampaikan propaganda kononnya haron din telah berlembut hati.

MSO menggambarkan dalam fantasia masturbasinya, konon haron din sudah makin menerima gaya politik anwar.

malah MSO telah pergi jauh kepada itu apabila mula memainkan cerita kononnya tiada lagi konfrontasi tentang agenda dan hala tuju islam di antara haron din dan anwar ibrahim.

begitulah dia melakukan spin .

TAJUK MSO APA HAJAT BESAR HARON DIN JUMPA ANWAR ?

betul ke haron din jumpa anwar ?

ikut logik anwar yang pergi rumah haron din, bukan haron din pi jumpa anwar di rumah anwar.

MSO adalah penulis berbayar.
siapa bayar lebih, maka jilatan luar biasa akan dilakukan kepada masternya.

dulu MSO pernah jilat azmin ali .
isunya kerana azmin ali menghantar kad dengan teliti.

punyalah dicari point jilat sampai perkara sekecil itu pun MSO melambung puji si azmin ali.

4 februari berlaku pertemuan anwar di rumah haron din.

MSO menggambarkan situasi pertemuan berlaku dalam keadaan harmonis.

MSO menggambarkan seolah olah sudah berlaku satu pertemuan BERSETUJU  mengenai agenda perjuangan anwar oleh haron din.

spin MSO adalah pembohongan.

yang berlaku adalah anwar telah mintak nyawa kepada haron din untuk mendesak agar....

agar...
agar..
agar..

memohon haron din untuk memujuk dewan ulamak pas yang telah bermesyuarat pada 3 februari dan telah menetapkan ketetapan pas bahawasanya anwar TIDAK LAYAK JADI PERDANA MENTERI PAKATAN !

keputusan dewan ulamak pas telah bocor ke telinga anwar.
dek kerana itulah selang seharinya anwar segera memalukan diri untuk memujuk haron din supaya mendesak majlis ulamak pas menarik balik keputusan mengenai status perdana menteri !

apa yang dilakukan oleh MSO adalah pemberitaan pusing cerita.

sama cerita mengenai 16 september.

anwar kata ada 30 ahli parlimen BN akan lompat.
sedangkan pada hakikatnya dia menipu dan memperdaya cerita !

hidup anwar adalah menipu.

peristiwa kebuluran baling 1974 dia menipu.
peristiwa taknak langgar tun ghafar dia menipu.
peristiwa arsenik dia menipu.
peristiwa sakit belakang dia menipu.
peristiwa kg buah pala dia menipu.
peristiwa 16 september satu dunia kena tipu.

apa nak yang dikejutkan ya tak.
TUHAN PUN ANWAR BERANI TIPU !

31 comments:

Anonymous said...

Hidup anwar hanya menipu dan menipu untuk hidup. Dia dah releven lagi, masih berharap pada nostalgia lama,dulu banyak rakyat sokong tapi dek kuat menipu maka tinggal penyokong politik saja yang ikut dia,tapi skg lagi teruk hanya penyokong pas saja.

Anonymous said...

cam mana haron din nak caye kat anwar lagi.
waktu anwar kena pecat dr k'jaan dan umno pasal meliwat, haron din tanya anwar betul ker tuduhan tu ? anwar tak jawap malah anwar belit. anwar tanya haron din balik. anwar tanya haron din percaye ker? anwar story konon nya konspirasi tertinggi. cerita ni keluar dlm harakah waktu tu. sekarang dgn kehendak allah, terbukti anwar ibrahim memang kuat meliwat bontot dan hantu seks. bukan tu jer, rupa2 nya anwar juga berfahaman agama pluralisme. dlm diam2 jadi boneka/agen yahudi zionis. siapa tak bengang. malu weii kawan baik tipu hidup2.
konspirasi kepala bapak ko la anwar woii.

Jokiden said...

Nak tau apa yang berlaku semasa pertemuan sulit tu baca kat sini:

http://kkamdias.blogspot.com/2013/02/hasil-pertemuan-sulit-dr-haron-din-dan.html

Anonymous said...

Tipu bohong kencing tipu bohong kencing tipu bohong kencing tipu bohong kencing tipu bohong kencing tipu bohong kencing tipu bohonh kencing tipu bohong kencing tipu bohong kencing itu adalah si anuu warr.

Anonymous said...

aku tengok gambar anwar pun dah rasa gerun...byk tanda2 hilang seri wajah..Allah Maha Berkuasa dan Allah Maha Mengetahui segala perbuatan hambaNya...

HANAFI VALE. Fire !! K.O. PR !!!

Mila Panas said...

Aku tak pandai nak buat cerita macam depa,cuma nak jadi penyokong tegar je kepada depa yang kata Anuwar ni Penipu...memang AnuWar ni kaki Penipu,kaki kelentong,kaki kencinglah..Pork Nik Najis kena tipu hidup2,Karpal DAP pun kena kelentong hidup2...aku rasa juga AnuWar ni ada pakai Tangkal Babi Tunggal agaknya..kalau hang aku nak tanya ada Berani ka buat macam AnuWar?tobat aku tak berani!!!kita tengok orang2 kuat AnuWar semua dah belah,yang tinggal Penyokong2 Pas yg masih terpinga2 menyokong membabi buta,bukan Babi Tunggal.

Anonymous said...

Kalau dah asal nya keling si anu war belit lebih dari ular.Masuk abim dan umno nak ambik kesempatan.Buat buat alim anak dara bawak lari kat siam.Tuhan maha adil.Dah tunjuk kelibat manusia dajal ni.Perasuah, peliwat dan penzina tua terkutuk.Dah tua pun dia ni.

Gossip Rakyat said...

Assalamualaikum tuan. saya telah pun pautkan blog tuan ke blog saya. Mohon linkkan blog saya (eddyjugaks.blogspot.com - Gossip Rakyat) di blog tuan. Terima kasih ;)

Anonymous said...

Celako celako celako pok nik cakap. Cibai cibai cibai lge cakap.Apa lah nak jadi nuar ni.Pas ni apa yg dia nak tiru.Esok nuar jadi ular.

Pekong Pondan said...

Homosexuals do it in the jamban hole.

Anwar did it in the shitta hole..., shitta hole..., shitta hole...
Anwar did it in the shitta hole..., in Saifuls pretty buttock.

(Song: The three little pigs, check youtube)

Pig 1: Anwar Ibrahim
Pig 2: Lim Guan Eng
Pig 3: Hadi Awang

Anonymous said...

MUKA SIAPA LEBIH BERSIH ?
MUKA SIAPA LEBIH JELEK ?
MUKA SIAPA ADA CAHAYA BERSERI !

Anonymous said...

nak tau kebaikan seseorang tanyalah musuhnya...dan nak tau keburukan seseorang tanyalah rakan-rakan rapatnya...jika nk tau keburukan anwar tanyalah sahabat-sahabatnya semasa di U dan ABIM dan PKR...camana perangai anwar ni..bimbang ko orang x percaya pulak..syaitan bertopengkan manusia....

Mohd Rozany Harith said...

Satu sen pun aku tak percaya dengan manusia bernama Anwar.

Anonymous said...

tengok gambar aljuburi haramjadah kat atas tu tak adalah rasa gerun akan tetapi org tengok rasa geli yg teramat sangat ...wajah dia dah semakin mcm wajah monyet tua yg dah reput dan lusuh.....wajah munafik yg tak laku dan tak lagi boleh dipercayai...pembalasan dari Allah SWT untuk puak munafik...si-taik kucing yg mengaku konon dirinya adalah anugerah tuhan.

Anonymous said...

anon 12:49, nuar tidak akan jadi ular...dia akan jadi taik...kepala taik, badan taik dan ekor taik....anugerah tuhan jadi anugerah taik.....kehkehkeh.

Anonymous said...

wajah anwar dah serupa jerangkong yg di-dalam kehinaan dan kesialan.

Pekong Pondan said...

Anwar did it in the shitta hole..., shitta hole..., shitta hole...
Anwar did it in the shitta hole..., in Saifuls pretty buttock.

(Song: The three little pigs, check youtube)

Pig 1: Anwar Ibrahim
Pig 2: Lim Guan Eng
Pig 3: Hadi Awang

Tukang Komen said...

Sape nak support kaki bontot sila beri sokongan. Memang anda semua penyokong LGBT dan lain2 keje maksiat. Aku benci gay.

Ms Pearl said...

Oh well bak kata zaman orang sekarang "ada kesah?"

dua dua PAS and Anwar Ibrahim ni memang meant to be together. sorang pembelit sorang penipu. ha memang kanalah tu. ramai ramai kita tengok siapa yang kena :D




abd hamid abdullah said...

lps kena pecat dari jawatan tpm anwar dtg ngadu dan dpt simpati dai ustaz harondin. ustaz jd penorang2yokong setia dulu. tp masakan bangkai dpt ditutup dgn sehelai lalang. saya yakin ustaz haron din dah tahu auta anwar ni.mana ada lg kwn2 setia anwar yg awal dulu. tinggal azmin sorang2 dok tepis kori kanan. tah nape.. sama2 tau ye.. apa pun dlm pas saya sampai saat ini amat menyenangi ustaz ,muka dia nampak berseh, muka anwar nampak kusut. lps jd pm nanti mungkin eluk c kit rasanya, muka hajat xsampai tu...

Amran Iskandar said...

jgn mati kubur berasap udahler!

Anonymous said...

jgn mati kubur berasap udah!!

Amran Iskandar said...

jgn mati kubur berasap udahler!

Anonymous said...

Korang igt x....pasal kes yg kata mahligai mahathir kt putrajaya tu. Kan jd pejabat perdana menteri. Dulu anwar masa mula2 kna buang...die ckp harga pejabat tu RM200 juta. Waktu tu aku caya idup2 ckp die. Ye la..imej islamik. Pastu...aku pnh jumpa dgn perunding kos yg terlibat dlm projek tu. Aku berckp sendiri ngan budak yg in-charge projek tu. Aku tanye die..btul2 x RM 200 juta. Die ckp x. Just lebih ckit dr RM100 juta. Jauh beza tu. Anwar nk bgi sensasi....die double kn angka tu. Mmg penipu btul. Pastu aku mula sangsi ngan anwar tu.....dan rasa die ni pn x brp btol.

Anonymous said...

1034
KALAU HANG NAK PASAI ANWAR LEBIH LANJUT, LEBIH DETAIL,HANG BOLIH CONTACY PEGUAM PEGUAM ISLAM YANG TARIK DIRI DARI KES LIWAT DIA.
GURANTI 100% RELIABLE STORY................
UNTUK MUDAH TENGOK BLOG PEGUAM ZULKIFLI NORDIN.......SEMUA ADA....MACAM ASTRO ,!

Anonymous said...

JANGAN KUTUK ANWAR BANYAK BANYAK.........NANTI PIMPINAN ABIM MARAHHHHH.
INI KAN IDOLA ABIM.

Anonymous said...

yang patut kita simpati & kesihan sekali kerana ditipu oleh anak lelaki ibrahim kutty ialah








TUN DR MAHATHIR MOHAMAD


memang power kencing si aljub ni

Anonymous said...

anuwar brahi tu sape..?

Anonymous said...

banyak nya LEMBU-LEMBU AMNO dalam padang ragut ni..ada LEMBU BETINA ada LEMBU JANTAN..kah3x

Anonymous said...

Allah maha berkuasa...lamakelamaan akhirnya semua orang percaya perangai dn moral anuwar...berdosa dn tak layak dijadikan pemimpin...malapetaka!

Anonymous said...

bilakah waktunya Anwar berbohong...? kalau Anwar bercakap sambil gentel2 butang baju melayunya,itu benar. Kalau Anwar membelai rambutnya, itu benar. Kalau Anwar bercakap sambil pegang bow tienya itu benar. Kalau anwar mengusap2 misainya itu pun benar. Jadi, bila Anwar berbohong?...Anwar berbohong pada saat dia buka mulut utk bercakap, sampailah dia habis bercakap...itulah waktunya dia berbohong"...ini mohd zahid md arip, bekas ketua pemuda Pkr yg cakap!...mestilah dia cakap benar!