IKLAN BERBAYAR

Wednesday, February 13, 2013

LEONG PEI KOE : INILAH WAJAH CINA YANG SEBENAR !


leong pei koe sudah menzahirkan keinginan nafsu masyarakat cina.
leong pei koe sebenarnya mewakili hasrat nurani masyarakat cina.
leong pei koe adalah iltizam politik masyarakat cina.

mereka sudah besar kepala.
mereka sudah LUPA sejarah.
mereka sudah lupa kepada konsensus demokrasi.

raja berperlembagaan adalah termaktub dalam undang undang perlembagaan malaysia.

namun leong pei koe buat buat lupa kerana semangat cinanya mahu menghapuskan raja berperlembagaan.

leong pei koe lupa.

orang melayu sanggup berkongsi tanah melayu dan harta dalam bumi melayu .

kerana sangguplah orang melayu TELAH MEMBERIKAN KERAKYATAN kepada datok nenek leong pei koe..

memberikan kerakyatan dengan bersyarat.

PATUH KEPADA SELURUH INTIPATI PERLEMBAGAAN.
PATUH KEPADA RAJA BERPERLEMBAGAAN.

sayang leong sudah lupa.
kerana dap ajarnya supaya MELUPAKAN NILAI DAN BUDI SEJARAH ORANG MELAYU KEPADA ORANG CINA..

kepada leong, gua tidak rasa takut kepada lu punya ugutan.

kepada leong, gua tidak rasa takut dengan lu punya jari fuck.

terima kasih kepada leong kerana anda telah menzahirkan niat dan iltizam hati anda kepada raja melayu dan tanah melayu.

hari ini gua puas hati pasal cina sudah tunjuk dia punya wajah sebenar.

tapi leong lu kena ingat, walaupun dap sudah pegang penang tidak semestinya dia boleh pegang ini TANAH MELAYU !

GUA AKAN PASTIKAN INI PRU, LU AKAN JILAT BALIK KAKI ORANG MELAYU !


102 comments:

Anonymous said...

HE DESERVES NO PLACE IN BUMI MALAYSIA YANG BERDAULAT.
GET HIM INTO A TONGKANG, AND SET SAIL TO TONGSAN........
IDIOTIC ACT...

Anonymous said...

Jangan undi dap , nanti kena tindas !

Anonymous said...

buy last from kedai cina...

Anonymous said...

Mmg bangsat la cina babi ni.hidup sng kat malaysia x tau terima kasih.klu lu babi duduk kat china sana dah lama kau kebulur mampos.

Bangsat lu babi blk tongsan la!!!

Zakir said...

Nampaknya cina2 moden nin ketagih peristiwa 13 mei. Jangan ingat orang melayu diam itu diam sebenarnya? Kpd mamat cina lahanat ni, dlama hati2 org melayu sudah semakin panas terbakar. Jangan sampai ia meletus.

Anonymous said...

Meraka dah zahirkan hasrat sial, apa lagi tunggu, kasih habis jangan kasi satu undi pun kat PR. Ucapan pukimak kau kepada LGE & Keluarga. Sial punya Anwar.

Anonymous said...

Kerajaan kena tegas. Gunakan segala undang-undang yang ada dengan betul. Jangan cina kurang ajar ini terlepas. Bayangkan jika DAP memerintah adakah mereka akan membiarkan melayu menghina bangsanya sebegini. Lihatlah seperti S"pore. Sebarkan gambarnya supaya mudah dilanyak.

Anonymous said...

masuk kan kepada semua facebook seluruh dunia!

Anonymous said...

Melepaskan anjing tersepit, asyik nak jaga hati dia ajer, tulah bagilah apa yang dia orang hendak, sokonglah agenda mereka, bangsa sendiri hilang jatidiri

Anonymous said...

Alright Bro kerja diSingapork terima kasih 4 ur in4mation.....

Anonymous said...

Alright Bro kerja diSingapork terima kasih 4 ur in4mation.....

Anonymous said...

cacing dah naik kemata..
tak tau nak kata apa.. panasss

Anonymous said...

Ini bukan politik. Kes Perlembagaan.
Salah mesti ditangkap dihakimi dan sabit kesalahan dihukum bukan dimaafkan. Jadikan satu kes untuk mereka yang bongkak dan melampau. time for action.

Anonymous said...

cacing dah naik ke mata...

Anonymous said...

APA KOMEN ANWAR TENTANG ISU NI DAN APA KOMEN PUAK PUAK DAP PAS PKR

Anonymous said...

INGAT......

UNDI PAS = UNDI PKR = UNDI DAP = KOMUNIS SIAL LAKNATULLAH PENGHANCUR KEAMANAN NEGARA..

Anonymous said...

Isu perlembagaan bukan kes politik. Tangkap & charged kalau sabit kesalahan hukuman setimpal dihadiah untuk mereka2 yang bongkak. Masih ada lagi mereka2 yang masih tak sedarkan diri. Jangan dimaafkan lagi.let be this be a lesson to them.

Anonymous said...

BRO GAP BUKAN SUMA ORG CINA JAHAT BRO.ADA JUGA YG BAIK DAN MENGHARGAI TOLERANSI KAUM.YANG JAHAT NIE CINA DAP N KIASU DAN MCM BUDAK NIE YG JAHAT BRO.

Anonymous said...

Masalahnya sekarang bila kesalahan dilakukan oleh kaum cina,tiada tindakan dari pihak berkuasa sebab Najib nak jaga hati orang cina.Sampai hari ini tak de pula disiarkan dalam berita atau surat khabar.Tapi kalau yang lakukan kesalahan itu orang melayu lebih-lebih lagi ahli Perkasa,berita akan disiarkan di TV3 dan akhbar utama selama seminggu macam kes bakar bible. Jadi,siapa sebenarnya yang menyebabkan semua ini berlaku?Bukan DAP tapi Najib.Kerana perkara2 macam ni,BN mungkin akan tumbang PRU nanti.

Anonymous said...

Geram sangat ngan bangsa cina dalam DAP!. Ayuh la kita orang melayu kita kuatkan politik dan ekonomi kita. Kuat politik dan ekonomi melayu kuatlah bangsa kita di Malaysia. Hanya UMNO dan BN sahaja yang terbaik untuk kita dan anak cucu.

TAK KAN HILANG MELAYU DIDUNIA!.

Anonymous said...

Dah terang lg bersuluh....takkan bqngsa melayu tak faham tujuan DAP...

usin said...

aku nekad akan kasi bodoh org cina dgn cara aku. sory to say, kaum lu org sudah tunjuk besar kepala. dgn apa yg ada pd aku, aku akan balas balik besar kepala kaum lu org. baru bertemu buku dgn ruas. senyap2 makan dalam!!!!

Anonymous said...

Di Thailand hukuman nya ialah........!!!!

Anonymous said...

Kita patut lakukn hukuman mcm di thailand. Tiada kompromi. Thailand boleh buat, kenapa kita tidak boleh buat. Jgn bawa budaya kurang ajar dimalaysia. We dont need budaya mcm ni. get lost. Apply kerakyatan singapore....duduk disana...jgn balik sini dah.

Sahabat Gunung said...

Jangan halau tapi lucutkan kewarganegaraan haram jadah nie

Anonymous said...

Dari dulu hingga kini dan selamanya aku sangsi kaum Cina ni.....dan kini terjawap kesangsian ni. Memang generasi Cina muda ketagih 13 Mei

mat13 said...

jom undi anwar nanti esok kita bole tunjuk anu...... pulok hehehe

Anonymous said...

anon 9.18pm...awk betul...melayu atas pagar sdng menunggu apa hukuman yg akan dikenakan kpd babi ini..jgn sampai kera dihutan disusukan,anak dibuaian mati kebuluran....jgn sampai PRU 12 berulang kembali...

Anonymous said...

Hapuskan DAP sebab anti-perlembagaan, anti-Islam, anti-Melayu.

Anonymous said...

Jangan kasi chance sikit pun bawa kepada pengadilan.

Anonymous said...

jangan marah2 tak baik, sabar!! tapi ingat apabila kamu diserang hendaklah kamu menyerang, penggal kepala mereka dan potong beberapa bahagian badan

Anonymous said...

itu ajalah yang korang boleh comment "BANGSAT, BANGSAT dan BANGSAT", pastu minggu depan diorang tunjuk konek kat bini korang, dan korang bagi comment, BANGSAT, BANGSAT dan BANGSAT, pastu diorang sembelih leher anak korang, dan korang bagi comment, BANGSAT, BANGSAT dan BANGSAT, dan seterusnya ........

Anonymous said...

leong haramjadah samseng taik kucing.

komandomelayu said...

lanciau la lu!!

AYAH MAN said...

MELAYU MACAM SAYA KHUATIR AKAN HILANG KESABARAN. KALAU INI CARANYA MELAYU DAN RAJANYA BERANI DIHINA, MUNGKIN AKAN ADA PERTUMPAHAN DARAH. OLIH ITU PIHAK BERKUASA HARUS CERMAT, TELITI, TUNJUKAN KEBERSANAN DLM MEMANTAU PERKARA2 SEUMPAMA INI.

Anonymous said...

DIA NAK TENGOK KERI'S TERBANG KUT......

Anonymous said...

hahaha...tak habis habis melayu kapiq gertak 13 mei..cuba la tgk sekali lagi...sumpah!! melayu akan pupus terus dari bumi malaysia...
sembang tak jatuh..melayu kepala butuh!!

Anonymous said...

DAP dan biaDAP memang tak dapat dipisahkan. Hari ini dia maki raja Melayu esok lusa dia akan pijak-pijak semua kepala org Melayu.

Anonymous said...

cina makan BABI sebab tu CINA JAHAT . babi hutan lagi baik drp CINA ... org cina manyak jahat, manyak busuk munya mulut, manyak PENGOTOR punya BANGSA,..... kelajaan patut jangan tolong lagi sekolah CINA kalau boleh TUTUP SEMUA SEKOLAH CINA....

Anonymous said...

dia kerja kat singapork kerana disana saja boleh bagi dia gaji lumayan.

soo...lucutkan kerakyatan dia dan suruh dia apply singapore citizenship..

Yg.pasti...START MALAM NI KELUARGA DIA TERPAKSA BERPINDAH RUMAH ATAU MINTA PERLINDUNGAN POLIS !!!

gen2felda

Anonymous said...

go to hell all dap sucker chinese

Anonymous said...

Bukan semua Cina mcm ni..si Leong ni mmg bodoh & tidak prihatin orgnya. Harap-harap insiden ini tidak akan dijadikan satu stereotaip terhadap msykt Cina di Msia. Majoriti kita berpendapat yg institusi raja berpelembagaan merupakan satu warisan yg unik di negara kita ini.

Anonymous said...

To all Malaysian Malays

Go and file a complaint via email to Singapore Ministry Of Manpower regarding this Idoitic racist guy.

As a Singaporean I don't want this racist guy to work in Singapore. I want the Ministry of Manpower to revoke his work passes .

This idiot is the same as Amy Cheong

Anonymous said...

mhon semua forwardkan kpd semua melayu islam utk waktu yang genting ni kita berikan sedikit pengajaran kepada meteka yang racist ini- jihad penguna melayu islam-please boycot their business. cara ini telah dgunakan d seluruh dunia utk mengajar kepada sesiapa yang kurang ajar dan berkesan. papagomo mohon gerakan pada semua cybertroops pro kerajaanutk usaha ini.kita boleh ajar mereka dengan berkata tidak utk perniagaan mereka.

warisan tmk said...

Setiap anak Cina yang mencecah umur 18 tahun perlu diwajibkan untuk tanda-tangan 'Contract Social' bagi mengingatkan kembali persetujuan-persetujuan antara kaum-kaum utama di negara ini sebelum Persekutuan Tanah Melayu merdeka.

Mereka yang enggan tanda-tangan, atau melanggar persetujuan-persetujuan Contract Social wajar di 'downgrade' menjadi 'Permanent Citizen' atau Penduduk Tetap di negara ini sahaja.

Di masa yang sama, aku bersetuju dengan pandangan rakan-rakan blogger bahawa perlu diadakan undang-undang yang membolehkan seseorang dilucutkan kerakyatan jika menghina institusi raja-raja Melayu.

Anonymous said...

Ini semua salah Melayu juga,terlalu bersangka baik pada org lain.Tengok saja Melayu Pakatan,kemampuan diri tak seberapa,ada hati nak laksanakan meritokrasi,dia ingai Cina boleh bagi muka pada mereka nanti.Punca ini semua adalah Anwar al Jubori haram zadah,Pok Nik si tua nyanyuk dan hj.Hadi al siali .Kalau zaman dulu mangkuk 3 ekor ni di anggap penderhaka,patut di sula dan rumah mereka di terbalikan.

Anonymous said...

anon 9:18pm. ..reverse psikologi plak ko yer! "bukan salah DAP tp salah Najib"?! Jgn la nk sanjung sgt DAP (parti anak beranak) ni. apa diorg bg kt ko anak beranak? puak DAP ni naik kepala sbb adanya pemimpin2 pakatan haram pengkhianat bangsa (PKR) dan pemecah belah umat Melayu dan Islam (PAS). ko patut salahkan Pas & Pkr yg memijak bangsa sendiri, yg mengkafirkan bangsa sendiri tetapi menyanjung & menjunjung kafir harbi, yg menggadai kalimah Allah. semua salah pemimpin ko puak pakatan haram. apa diorg buat, sendiri tau la kan. smp kan pencacai pakatan leh angkat budak hingus si leong ni jd hero. wei, malu la..

MELAYUJATI said...

Jangan cakap je besar korang ni, cakap biar serupa bikin, kukuhkan perpaduan kita utamakan kaum kita, sekarang bukan zaman amalkan hukum rimba, gunakan kekuatan perpaduan, kesatuan, ini tidak melayu2 asyik bergaduh sahaja, bermasam muka tanpa sebab, belagak tanpa sebab, pandang negatif sesama bangsa tanpa sebab, macam mana orang lain nak respek, jangan jadi macam anjing menyalak bukit je....

Melayu Perak said...

ayuh sahabat mari kita sembelih cina babi....

GERHANA - gerakan hapuskan cina

GEMPAR - gerakan menghapuskan paria...

Anonymous said...

TOLAK parti extremist cina dap!!!!!!!!!!!!

Anonymous said...

Inilah salah 1 drp. berjuta yg yg ada diNegara kita Malaysia..bangsa yg tak mengenang budi..dah dpt TUMPANG Negara Orang dan dpt jadi Warganegara tapi tak sedardiri...Lu pon dah kerja diSingapork dan cari makan disana, so why come back...Tinggal sana terus dan apply citizenship...lebih baik xda daripada ada bangsa mcm lu diMalysia ini....No place for Lu laaaaaaaaaaaaaa

Anonymous said...

Ini bukan perkara kecil. Lu berani buat, lu tanggung la. Siapa pun tak dapat tolooog ma...

hangkedee said...

Ayuh mari kita satukan Umah.Musuh musuh Islam semakin kuat kerana kita berpecah.

Anonymous said...

boleh bilang dgn jari cina yg sokong bn.ini semua kerja laknat anugerah kote.cina semua berstu nk tumbang umno parti org melayu.mereka lupa asal usul.lupa fakta sejarah.kaum bangsat ni patut diajar.ayuh melayu bangkit bersatu kita menentang mereka demi agama bangsa tanahair kita.ini tanah melayu.bukan tanah cina.tanah cina nun balik ke tembok besar cina.

mohd. natar said...

... Hoi Hishamuddin, tolonglah lakukan sesuatu yang berkesan agar tidak akan ada lagi penderhaka penderhaka sebegini. Lihat sahaja hasil lembabmu terhadap orang yang bernama Namewee dulu ...

KAPAKTAJAM said...

Org Melayu wajib cari binatang ini dan berikan pengajaran..... Jgn ingat dok di Singapura tak dapat kita cari... Ingat sekelip mata jer kita ambik die ..... Melayu tak akan hilang di Dunia....!

Anonymous said...


Anwar Aljuburi yg bagi muka kat DAP

laknatullah...

Anonymous said...

GEEHIN + HAISAN = DAP..GENERASI ANAK CUCUNYA LAH sibangsat ni.

Anonymous said...

yang sedihnya lepas ni ada pulak Melayu yang backing menatang ni..sedihnya lagi bila ada yang beri layanan istimewa lepas dia main wayang konon minta maaf dan aku jangkakan akan ada statement "sudahlah..dia dah pun insaf dan minta maaf"..pttuiiiiiiiii!!! x de maknanya

Anonymous said...

yang sedihnya lepas ni ada pulak Melayu yang backing menatang ni..sedihnya lagi bila ada yang beri layanan istimewa lepas dia main wayang konon minta maaf dan aku jangkakan akan ada statement "sudahlah..dia dah pun insaf dan minta maaf"..pttuiiiiiiiii!!! x de maknanya

Anonymous said...

13 May 2.0 coming soon...

Anonymous said...



cina penang, kerja disingapork...
orang johor takkan buat tak tau je!!
selewat2nya minggu depan tentu korang boleh jumpa dia..

taktau nak buat apa???

Anonymous said...

Najib patutnya dah lama pecat Hishamuddin lembab tu. Dia cuma layak jadi menteri kebajikan sahaja.

Anonymous said...

paling paling kena denda seribu dua jer...lepas tu lepas ler budak ni....denda standard la tu....sebab dia bukan melayu yg menghina melayu, tapi kalau sebaliknya (melayu yg menghina bukan melayu) paling kurang pun 5 tahun duduk dalam....standard la tu....

Anonymous said...

DI THAILAND HUKUMAN NYA IALAH.......!!

Anonymous said...

HISHAMUDDIN IS WEAK. Tu pasal org mcm mereka makin biadab mcm BABI. Babi tu binatang...mereka tu.............? (Please fill in the blanks)

To Live Again said...

Ala GAP lu ni tak open minded la-Pencacai PAS heheh..

Don't worry GAP,pencacai PR terutamnya lembu2 PAS akn cari jalan nkn AMPUNKAN DOSA cina babi ni.Nnti ada la ustaz2 longkang diaorg yg akan kuar fatwa utk halalkan pebuatan cina babi 2.Diaorg akn ckp "ALA SULTAN PON MAKSUM.TAK PERLU BESARKAN ISU NI".."UMAR AL-KHATTAB DULU PON RAKYAT DIA SOUND DIRECT DEPAN PUBLIC TP DIA RELAX JER".Mcm2 lg akn kuar.

Last2 puka ni akn mula cari keaiban DYMM YDP Agong.Diaorg akn buka cretita2 lama zaman hitam putih utk malukan YDP Agong.Tnggu jer GAP.

Servant of God said...

Cina extremis memang cari hal. Apa laa nasib kita dapat menteri dalam negeri yang lembik terlampau...

Anonymous said...

inilah petunjuk yg Allah turunkan pd kita semua supaya tak menyokong dap dan pr. sekiranya dap dan pr menang lagi terbakar hati org melayu/islam.

Anonymous said...

kepala butuh mak kau la ....kimakk punya anak cina..

otai
subang

Anonymous said...

Bangsa yg tak bersyukur disebabkan fahaman DAP. Melayu takkan biarkan bumi Malaysia ditawan oleh DAP kecuali Melayu yg gila kuasa yg sanggup menyokong LGBT, murtad, plurism & nama Allah boleh dikongsikan.

Anonymous said...



bro....apa bising2,apa kecuh2 ni...sungai,jambatan,hutan kn banyak....hari2 ada org hilang,terjun,mayat busuk dn mcm2 lgi..tk paham lgi ke?



takbirrrrr....

Anonymous said...

MELAYU NI PENYABAR ORANG NYA , TAPI KENA INGAT DAN SAYA YAKIN DARAH KETURUNAN PAHLAWAN TU MASIH ADA

SATU HARI AKAN ADA PARANG TERBANG SENDIRI PENGAL KEPALA CINA YANG DAH MELAMPAU NI

INI PERNAH BERLAKU MASA 13 MAY DULU , TUJUAN BUKAN MENGASUT TAPI ITU ADALAH KELEBIHAN DAN KEPANDAIAN MELAYU YANG BELUM DIKELUARKAN

CINA TU BERANI PASAL BANYAK YANG BACKUP NYE MELALUI UNDANG UNDANG , KALU DAH TERBANG PARANG ESOK BABAK LAW PUN TAK LEH NAK BUKTIKAN.

Anonymous said...

Kalau ada Melayu yang backing budak kurang ajar tu memang ibadat gadai maruah Bangsa Melayu. Awas..Melayu terus diancam dan akan semakin lemah sekiranya Melayu tidak bersatu padu menentangnya.

Anonymous said...

lagi cepat lagi bagus biar kita org ajar melayu kapiaq cukup2...setakat nak hapuskan geng2 melayu ni kita akan dpt pertolongan singapura sdh cukup tak payah pertolongan abg besar kami dari china...hihihi

Anonymous said...

hahaha...wei melayu jgn buat lawak la...ade hati nak banding kan raja thailand ngan rajagopal malaysia yang gilakan burit kavita kaur....hahaha nak terberak la aku....khaaakkkk pthuuuiii

Tun Teja said...

To all Malaysian NGOs and Malays,

You all must co-operate. Get the Ministry of Manpower in Singapore to revoke his work permit passes. File a complaint via email. Get Singapore Customs and Immigration to ban him entering Singapore.
Leong Pek Koe you’re a damn racist pig! You have a certificate in UK huh!! It is a fake certificate? How come your parents spent money to send you to UK to become a vicious gangster racist? Work in Singapore and have big lands in Malaysia ? Racist against Malays ? He is like Amy Cheong. Another mother fucker is Alvin Tan who uploaded his porno in youtube. An ungrateful Malaysian Chinese who was given a Singapore scholarship to study in local university in Singapore, tainted his own dongle and his girlfriend’s beaver!! Who is his master ? Shame on you.

Tun Teja said...

1. We must demand justice. Punish this act of racism. Sack him. Go to hell to wherever he wants to go but not Malaysia and Singapore. He can live in Australia. Let Australia teach him a lesson like what Michael Fernandez was racially treated by Australians.

2. People like him should not be treated with kindness.
This is the person who want DAP to govern Malaysia. This is the person whom DAP had succeeded to show disgust against Malays in whatever ways.
3. Lim Guan Eng, Lim Kit Siang, Karpal Singh, Teresa Kok, Aljuburi, Nurul Izzah, Wan Azizah, Azmin, why do you keep quiet ? Are you with him?
Individuals like Oh Ei Sun, Ooi Kee Beng, James Chin, Koo Kay Peng, Carolyn Hong, Lester Kong, Teo Cheng Wee, Yong Yen Nie, Wan Saiful Wan Jan, Melissa Goh, they had spread elements of anti BN through their fake sources, lies and slanders in their media. These are the people who are responsible to have infused their articles in the Singapore Straits Times to weaken BN. They are responsible for spreading racism in the newspaper.

Anonymous said...

Gua sokong anon 10.18 am.

Anonymous said...

MENTERI KDN- TAK PAYAH NAK JADI CALON PRU 13.

cukup2 sudah cukup disini saja

Ayahku menentang komunis.. said...

Nanti dh kecoh sangat.. anak cina mohon maaf secara tetbuka pemimpin kita pun senyap!!!!
Nk jaga hati cina melayu makan hati lg, bila kita bertindak jd isu perkauman..
PEMIMPIN MELAYU, BANGSA MELAYU.. Buatlh sesuatu utk bangsa kita ini..

Anonymous said...

BUNUH SAHAJA ... KALAU JUMPA!!! APA TUNGGU LAGI....

Anonymous said...

Asalamualaikum....
yg penting aper tindakkan hishamudin...jugak menteri dlm negeri jugak pm n tinbalan dia....
mana ISA.....mana mana mana....
klo melayu cepat jew tindakkan...klo bangsa lain kan men senyap sunyi....cukup cukuplah dari politik smpi suasana kerja takder beza....cukup cukuplah....

Anonymous said...

suruh je cina sial ni berambus dari malaysia.

suruh je dia serahkan kerakyatan dan pergi ke nagara lain.

Anonymous said...

Betul...baru dia tahu langit itu tinggi atau rendah.... Anak cina gampang ni kena ajar supaya tak kurang ajar

Anonymous said...

Pas gabung pakatan yang di ketuai DAP yang azalinya benci raja dan orang Melayu

Anonymous said...

Orang melayu wajib istihar perang dengan cina DAP....AYOOOOOHHHH!!!!!!............BANGKIT DAN BERSATU LAH MELAYU....

Anonymous said...

Tak pun menteri pelancongan..hussh pergi jauh-jauh...tqk payah balik pun ok...

Anonymous said...

Orang2 Melayu yang pernah rasai kezaliman bangsa ini selama 2 minggu selepas Jepun kalah selalu berkata "SETIAP 10 TAHUN SEKALI CANTAS BANGSA CINA SUPAYA MEREKA KURANG DAN INGATKAN SEJARAH KEBIADAPAN MEREKA DI TANAH MELAYU"

Anonymous said...

Mari kita Jihad,
Perang semua cina di dunia ini.
Melayu tuan bumi ini.

Jadi kita bangsa terbesar di dunia.

Bunuh semua org putih!

Anonymous said...

Well, if May 13 happens again, don't blame the Malays, you ask for it!

Anonymous said...

Setiap rakyat yang menderhaka kepada raja sepatutnya dihukum bunuh. Atau dihukum buang balik asal negeri nenek moyangnya (CHINA). Ini kerana PKR, DAP dan PAS lah mereka jadi berani begini. Amat kurang ajar, biadap tak tahu hormat langsung.

Anonymous said...

Amat kurang ajar dan amat biadap. Nyahkan dia balik ke negeri asalnya nenek moyangnya china.

Anonymous said...

Lawaklah blog ni. Insya-Allah tak akan datang lagi.

Anonymous said...

Salam bangsa melayu ku dan saudara islam ku.jangan sesekali bagi bangsa cina naik untuk pemerintah negara Malaysia tercinta kita ni.kalau cina memerintah melayu tiada apa apa lagi.

Anonymous said...

wahai keturunan indon bangala, ic u pun british yg bagi. ko lupa orang cina yg beri hak istimewa? u orang beli rumah diskaun ada terima kasih orang cina?
kalau tak ada cina ko orang macam sakai saje.
jangan lupa kebanyakan ko orang datang dr indon, takkan jawa batak bugis asal malaysia?

satu orang yg buat jangan libatkan semua orang bangsat.

Anonymous said...

isytihar perang? 1 vs 1 berani? jangan macam anjing hanya berani kerana bilangan indon banyak.

Anonymous said...

jibai melayu

Anonymous said...

jibai melayu

Anonymous said...

jibai melayu

Anonymous said...

Knapa cina sukat pakatan rakyat.
Sbb anwar janjikan kuasa utk dap.so melayu pasni.merempatla kite.skrg blum ada kuasa pon cina india jd org terkaya di malaysia.anada krshna n robert kuok.kalau pakatan mng,melayu xde kuasa n xde kekayaan.pilih pakatan
Spt talkin diri sidiri jwpnya.

Anonymous said...

why so many malay hate chinese? Sad to say almost all barbarian act happens in msia are by ....