Saturday, March 16, 2013

LAHAD DATU : FILIPINA DAH TEMUI SIAPA DALANG !



TAIPING 15 Mac - Kerajaan Filipina menemui beberapa bukti mengenai penglibatan tokoh pembangkang di negara itu yang dipercayai membiayai keluarga Jamalul Kiram III, pemimpin kumpulan pengganas yang bertanggungjawab dalam insiden pencerobohan di Lahad Datu, Sabah.

Menteri Pertahanan, Datuk Seri Dr. Ahmad Zahid Hamidi berkata, perkara itu didedahkan oleh Setiausaha Pertahanan Filipina, Voltaire T. Gazmin yang mengunjungi beliau di Putrajaya, semalam.

Ahmad Zahid berkata, Gazmin dalam pertemuan itu turut menyatakan komitmen Manila untuk melakukan apa sahaja bagi membantu Kuala Lumpur mengenal pasti dalang sama ada di Filipina, Malaysia atau pihak ketiga yang terlibat dalam pencerobohan tersebut.


13 comments:

Pekong Pondan said...

Anwar is terrorist friend.

And...

Anwar did it in the shitta hole..., shitta hole..., shitta hole...
Anwar did it in the shitta hole..., in Saifuls pretty buttock.

(Song: The three little pigs, check youtube)

Pig 1: Anwar Ibrahim
Pig 2: Lim Guan Eng
Pig 3: Hadi Awang

Anonymous said...

Semua orang dah tahu dah siapa dalang

Langsi said...

Betul tu... memang pembangkang terlibat dlm isu Lahad Datu!

Tapi pembangkang Filipina la NGOK! Nak rasa jadi pembangkang...sabo tak lama lagi, tinggal 2 bulan je lagi. Lepas PRU 13... jadi Ketua Pembangkang la TokNajisNazak. Takpun jadi penghuni kat Kamunting atau Sg. Buluh!

Anonymous said...

pe sje yg ko merepek....

Anonymous said...

Tapi pembangkang Filipina la NGOK! Nak rasa jadi pembangkang...sabo tak lama lagi, tinggal 2 bulan je lagi. Lepas PRU 13... jadi Ketua Pembangkang la TokNajisNazak. Takpun jadi penghuni kat Kamunting atau Sg. Buluh!

================================================

banyak sangat minum air kencing anwar, mamat ni.

Nico Bellic said...

bapa kehancuran Malaysia !!
sabah mungkin akan jadi seperti pulau falklands
Wajah Porn Star Tanpa Makeup
Kantoi Tengok Video Lucah Di Tempat Awam
ACV-300 Adnan Bertempur di Lahad Datu
Gambar CANDID awek Jepun !! HOT

Anonymous said...

Langsi,lu mimpi ka??gua silent majoriti said this election go to BN,ok!Last time pak lah is lelah..no more pak lah..and no more Keris Mudin Hisap Peliaq tu..I hate that Keris Mudin.

Anonymous said...

Condident nampak langsi?...kita tengok siapa yg kenaa..

Anonymous said...

I Will Support All Effort To Protect The State Of ISR***

Anonymous said...

Pembangkang kat Malaysia ni semuanya bangang.. asal dari longkang! Busuk lagi membusukkan! Pandai tapi bodoh! Apalah malannya negara dpt pembangang mcm tu.. Malasyia akan aman tanpa pembangang (pembangkang)

Nok said...

jgn bagi peluang buat kedua kali pada DSAI atau sape2 saja yg mengkhianti negara..ini bukan lagi kes main belakang tapi keselamatan negara...KDN patut dah lama ambil tindakan pada DSAI...ini biarkan dia bebas keluar negeri...dan akhirnya polis dan tentera terkorban....gomen patut mengenali DSAI lebih lebih mendalam.....dia akan bwerbuat apa saja demi nak jadi PM......tapi syukurlah TMM dah menghidu tindfak tanduk DSAI lebih dgn menyingkirkan nya...kalau tidak habis malaysia...untuk langsi cakap siang pandang2cakap malam dengar2....kata2 anda perhatikan...

Anonymous said...

Susah la sebenornye lawan DSAI ni. Dia banyak duit. Ramai pengikut taksub. Ada international backing lagi. Tahan dia, dapat undi simpati. Dakwa dia, dia psyco hakim, melengah2kan kes, sihir tok sheikh india, beli pndakwaraya, tak nak dok kandang saksi, beli polis. Lawan dia face 2 face, debat ke, parlimen ke, gerenti trkedu pak2 menteri umno kecuali kj je. So camana nak lawan dia ni? Dia jadi pengkhianat negara pun polis tak boleh nak buat apa2. Dia burukkan negara bila di luar pun passpot dia bole direnew. Suma takut. Tak de teloq. Xenophone bole halau, aljuburi ni tak boleh pulak halau dan tarik kerakyatan. Thaksin pun boleh kena tendang keluar thai. Power dia ni lebih dari PM kekadang. Kalu tembak je, ada la cari peluang buat rusuhan ganas. So camna? Kena pakai blogers takbernama je la kutuk dia dan tunjuk video je peluru kita. Utusan tv3 kena saman, tak bole lawan, hakim2 bawahan ni senang je dibeli, konfem kalah.

Anonymous said...

Jgn mimpi siang hari. Pembangkang msia byk idea bodoh yg x boleh di apply. Klu setakat kritik semua org pandai.