Saturday, March 16, 2013

APA MOTIF HAPRAKDAILY SIARKAN AWAL FOTO ANWAR DAN KEMUDIAN MEMADAMKANNYA ???


amalan biasa
dalam kes macamni
biasanya akan diadakan sidang media
antara pemimpin dan penjongos

tapi haprakdaily malam tadi
macam tak sabor je nak dedahkan siapa anwar...
macam tak menyempat !
macam nak bunuh cepat aljubs ?

bab tikam belakang ni pas pun hebat gak.
malam siar
dan sebentar tadi haprakdaily dah delete...

41 comments:

Anonymous said...

jangan la memeningkan kepala aku lagi, dah la elaun bakal dipotong gara-gara isu ni.

Editor Harakah kah kah

MELAYUJATI said...

Blogger2 punya kerja muatnaik gambar itu, UMNO jugak yang dituduh melulu tanpa berselindung, itulah mentaliti PAS haprak, busuk hati tak habis2 dengan UMNO, UMNO tiada kawalan keatas blogger2 ini, walaupun mereka pro kerajaan kadang2 berita2 yang dipaparkan boleh memberi emij negatif kepada UMNO. Macam PAS di keluarkan cerita itu muka depan harakah tapi menuduh UMNO pulak yang membuat fitnah video ini. Haprak sungguh Parti yang mengaku Islam ini, sedangkan perbuatan mereka macam DAJAL.....

Anonymous said...

Namakan HAPRAK, berita pun HAPRAKlah..siapa surah beli dan baca?

Anonymous said...

kecewa lagi cai-cai UMNO dgn kegagalan himpunan Lahad Datu semalm di Masjid Negara utk menarik org ramai dalam memfitnah DSAI. Tak jadi bubarlah parlimen sbb tak ada penunjuk langsung rakyat utk menyokong UMNO.Ternyata blog-blog UMNO mmg tak ada class langsung utk mempengaruhi rakyat Malaysia . Mmg patut pun menter-menteri memperlekehkan blogger UMNO. mmg x pandai buat kerja& tak boleh diharap langsung. Perabis duit sj.Pakcik-pak cik aiskrim rugi besar semalam.

anoymous said...

Pas nak kenakan Anwar tapi nak tuduh umno yang fitnah,sebenarnya pas pun dah tak sanggup biawak hidup itu lagi...

Anonymous said...

kolam kak jijah dpan belakang dh kontang..kilang kunyit juga yg abg non suke....

Anonymous said...

YA BETUL...DIA DAH DELETE...TAKUT KENA SAMAN ANWAR KOT HA..HA...HA...

HARAKAH MEMANG HAPRAKDAILY....DAMAGED ALREADY DONE ! NO TURNING BACK THATS WHAT THEY CALL FLIP...FLOP..

TANYA SAMA HARAKAH APA PASAL BIMBANG.
NANTI JAWAP HARAKAH ANWAR DAH GONCANG.

Anonymous said...

YA BETUL...DIA DAH DELETE...TAKUT KENA SAMAN ANWAR KOT HA..HA...HA...

HARAKAH MEMANG HAPRAKDAILY....DAMAGED ALREADY DONE ! NO TURNING BACK THATS WHAT THEY CALL FLIP...FLOP..

TANYA SAMA HARAKAH APA PASAL BIMBANG.
NANTI JAWAP HARAKAH ANWAR DAH GONCANG.

Anonymous said...

Ishhh..besi tuh...

Anonymous said...

Haramkah jadah


Nampak sangat

usin said...

taktik kebiasaan anwar harakah dah kitar semula. muncung pistol hala ke umno, peluru muntah hala ke anwar. tanda2 besar bahawa anwar ditolak pas.

Anonymous said...

Takut kena saman. Patutnya Utusan keluar dulu.

Kah kah kah kah kah....padan muka kau setaaaaannn..!!!

Anonymous said...

bro

tunggu full video baru kita komen

Anonymous said...

Bukan aku kata..Zizan raja lawak yg kata...nampak sama tapi bukan diaa !! kikikikikik ! tunggu komen Wan zizah

Anonymous said...

Antara jawapan yg senang diterima. Sebab Anwar nak ambil tindakkan undang2. Jika Haramkah kluar berita lebih dulu dari Utusan habislah pluang Anwar nak saman Utusan. Sepatutnya editor haramkah tak kluar berita tu selagi x dpt green light dari Anwar atau lebih commonsense selagi Utusan tak kluarkan berita tersebut. Ni silap2 haribulan kalau Utusan disaman mereka boleh guna alasan Haramkah sudah melaporkan lebih awal. Anwar boleh kalah kes beb. Macam kes Tian Chua ngalabah beruk dia semua pasal KeldaianDaily punya hal.

Anonymous said...

tanya pada mat sabu siapa peliwat terbilang
tentu jawab mat sabu nwar dalam syarahan
tanya pada karpal siapa moralnya hilang
tentu jawab karpal nwar dalam perkataan

tanya pada azizah siapa anugerah tuhan
tentu jawab azizah nwarlah sayang
tanya pada bad rule siapa imam mehdi pilihan
tentu jawab ustaz nwar dalam ingatan

tanya pada abim siapa hebatnya orang
tentu jawab abim nwarlah pilihan
azizah bini nwar turut dijulang
anugerah khadijah isteri nabi diberi sandang

tanya pada saiful siapa liwatnya seorang
tentu sumpah saiful nwarlah jantan
tanya pada eskay siapa pelanggan jalang
tentu sumpah eskay nwarlah jantan

tanya pada khalifah lim siapa pm pakatan
tentu jawab khalifah lim nwar ditatang
tanya pada haji adi siapa pm pakatan
tentu jawab haji adi nwar dalam perjanjian

tanya pada nik aziz siapakah ahli surga tersayang
tentu jawab nik aziz nwar dalam ilham
orang umno kena jilat kaki inilah orang
memang sangat hebat ini binatang

Anonymous said...

tanya pada mat sabu siapa peliwat terbilang
tentu jawab mat sabu nwar dalam syarahan
tanya pada karpal siapa moralnya hilang
tentu jawab karpal nwar dalam perkataan

tanya pada azizah siapa anugerah tuhan
tentu jawab azizah nwarlah sayang
tanya pada bad rule siapa imam mehdi pilihan
tentu jawab ustaz nwar dalam ingatan

tanya pada abim siapa hebatnya orang
tentu jawab abim nwarlah pilihan
azizah bini nwar turut dijulang
anugerah khadijah isteri nabi diberi sandang

tanya pada saiful siapa liwatnya seorang
tentu sumpah saiful nwarlah jantan
tanya pada eskay siapa pelanggan jalang
tentu sumpah eskay nwarlah jantan

tanya pada khalifah lim siapa pm pakatan
tentu jawab khalifah lim nwar ditatang
tanya pada haji adi siapa pm pakatan
tentu jawab haji adi nwar dalam perjanjian

tanya pada nik aziz siapakah ahli surga tersayang
tentu jawab nik aziz nwar dalam ilham
orang umno kena jilat kaki inilah orang
memang sangat hebat ini binatang

Anonymous said...

cerita panas mcm ni mestilah surat khabar harakah laku mcm goreng pisang panas. banyaklah duit dapat. itulah motif mereka. itu pun gap tak boleh faham

Anonymous said...

2 2akhbar ni xbolh pakai...bab menipu memg pakar...dln ceramah nuar selalu kta kerajaan rasuah....tp bila tiba2 j azlan bapak saiful msuk PKR...xtau berapa juta azlan di rasuah...bolih pulk....senyap puak2 pencacai

Anonymous said...

Sapa yg kata itu foto anwar? Itu Raja Goyang la....jahat & memfitnah betul harakahdaily ni!

Anonymous said...

Nik Ajis takut elaunnya dipotong

Jijan Mali.... said...

Bangkai gajah nak tutup macam mana 'HAPRAKah Daily' oiii. Tarik sana, sini bukak. Tarik sini, sana bukak. Lebih2 lagi bangkai macam Nuar Berahi ni. Satu negara sesak dengan bauk busuk dia....

Anonymous said...

tanya pada mat sabu siapa peliwat terbilang
tentu jawab mat sabu nwar dalam syarahan
tanya pada karpal siapa moralnya hilang
tentu jawab karpal nwar dalam perkataan

tanya pada azizah siapa anugerah tuhan
tentu jawab azizah nwarlah sayang
tanya pada bad rule siapa imam mehdi pilihan
tentu jawab ustaz nwar dalam ingatan

tanya pada abim siapa hebatnya orang
tentu jawab abim nwarlah pilihan
azizah bini nwar turut dijulang
anugerah khadijah isteri nabi diberi sandang

tanya pada saiful siapa liwatnya seorang
tentu sumpah saiful nwarlah jantan
tanya pada eskay siapa pelanggan jalang
tentu sumpah eskay nwarlah jantan

tanya pada khalifah lim siapa pm pakatan
tentu jawab khalifah lim nwar ditatang
tanya pada haji adi siapa pm pakatan
tentu jawab haji adi nwar dalam perjanjian

tanya pada nik aziz siapakah ahli surga tersayang
tentu jawab nik aziz nwar dalam ilham
orang umno kena jilat kaki inilah orang
memang sangat hebat ini binatang

Anonymous said...

tanya pada mat sabu siapa peliwat terbilang
tentu jawab mat sabu nwar dalam syarahan
tanya pada karpal siapa moralnya hilang
tentu jawab karpal nwar dalam perkataan

tanya pada azizah siapa anugerah tuhan
tentu jawab azizah nwarlah sayang
tanya pada bad rule siapa imam mehdi pilihan
tentu jawab ustaz nwar dalam ingatan

tanya pada abim siapa hebatnya orang
tentu jawab abim nwarlah pilihan
azizah bini nwar turut dijulang
anugerah khadijah isteri nabi diberi sandang

tanya pada saiful siapa liwatnya seorang
tentu sumpah saiful nwarlah jantan
tanya pada eskay siapa pelanggan jalang
tentu sumpah eskay nwarlah jantan

tanya pada khalifah lim siapa pm pakatan
tentu jawab khalifah lim nwar ditatang
tanya pada haji adi siapa pm pakatan
tentu jawab haji adi nwar dalam perjanjian

tanya pada nik aziz siapakah ahli surga tersayang
tentu jawab nik aziz nwar dalam ilham
orang umno kena jilat kaki inilah orang
memang sangat hebat ini binatang

Anonymous said...

Bala akan siasat... dari alam kubur...

Anonymous said...

Sebab admin harakah tak nak dapat dosa kering macam lu...

Anonymous said...

Petanda Parti Anutan Setan yg di-rejam dan Parti Kote Reput menuju kehancuran.

Anonymous said...

You ulang i saman..editor Haramjadahkah takuit..Anu Setan saman daaaa..

PONDAN TUA said...

AMIRUL MUKMININ YANG KEPIPIMPINAN DAN AHLI PAS PUJA. ABIM PUN HORMAT DIA.
PADA AKU NI DURJANA TERHEBAT YANG BANYAK RUPA.
NURUL MANA, ZIZAH MANA...BETUL LAH PAPA HEBAT ANUGERAH TUHAN. !

Anonymous said...

ITU BESI LAHHHHHHHH.
BESI
BESI
BESI
BONGOK BONGOK BONGOK
JANGAN GUNA OTAK MACAM LEMBU.........

Anonymous said...

Ramai tak nak ngaku sebab malu kediri.....dulu beria2 sokong Anwar, hentam kerajaan kaw2 siap demonstrasi kena pancut air kat masjid jamek n negara. Habis semua kaum keluarga d ajak join. Mana nak letak muka? Pada golongan ni saya bpesan dua sahaja. Pertama buat bodoje tp bila m'undi undilah BN. Kedua, jadi mcm saya...jumpa balik seramai mungkin org yg telah kita pengaruhi dan kata "aku skg ni sokong BN". Bila dia org tanya kenapa....jawabje "aku sayang bangsa, agama dn negara". Lepastu senyum,salam dn belah......

Anonymous said...

Anon 2.13pm mesti org pah nie. brp RM nuak bg mu

Anonymous said...

Semakin rancak.....

Anonymous said...

Imam Baihaqi dr isnad yg sah :"Keterangan itu wajib atas yg mendakwa dan sumpah itu wajib atas yg ingkar (menolak dakwaan). (*) (**)

(*) Kitab Bulughul Maram,Bab menerangkan dakwaan & bbrapa bukti saksi.
(**) Kitab Fathul Mu'in, Bab Dakwaan @ tuduhan & Bayyinah @Alat Bukti

Nuar mesti saman atau tolak dakwaan dgn alibi. Jika x da alibi, mesti bersumpah. Persoalannya, kenapa tidak satu pun prkara yg dituntut dlm mmpertahankan diri dr dakwaan mngikut syarak dibuatnya? Jawab Nuar! Jawab!

Anonymous said...

Pembutoh kata mat saboo. U ulang i saman mat saboo.

Anonymous said...

aGAMA ISLAM MEMGATAKAN KALAU NAK MENUDUH ZINA,KENA ADA 4 ORANG YANG ADIL DAN WARAK SEBAGAI BUKTI. KALAU SETAKAT NAK TUNJUK GAMBAR,SAPA SAPA PUN BOLEH BUAT.CARA MACAM INI CARA ANAK HARAM JADAH. KALAU BETUL BETUL ISLAM BUKTIKAN IKUT CARA ISLAM. CARA MACAM VIDEO VIDEO INI CARA MELAYU PARIAH SEBENARNYA.

mohamed said...

Gambar ini bukan gambar anuar sebenar. Ia di photoshop, muka lain badan lain. Aku bukan expert, Tetapi apabila dibanding perut sipeluku ni dengan perut anuar yang kita lihat dulu, ia amat bebeza. Perut anuar yang kita pernah tenggok adalh buncit. Yang ini "flat" macam perut orang muda...

Tujuan haprak daily? entah lah tetapi satu permainan yang jahat bertujuan memburukan UMNO.

Anonymous said...

Rupa macam saya, suara macam saya...tapi bukan saya correct..correct...correct..kah.kah..

Anonymous said...

Apasal lu marah harakah tak post citer ni bro...? ha...ha..ha..cuba lagi taktik yang lain..kah..kah..

Mohd Kasim Kasim said...

Semua tu pelakon apa apa pun dia buat semua belakon itu asik belakon je akhirnya jd badut tua lah jd bahan ketawa kanak2

Mohd Kasim Kasim said...

Sendiwara dah nk tamat dah tu mampus lah dia org