IKLAN BERBAYAR

Tuesday, March 5, 2013

MAYAT(BANGKAI ) KETUA PENGGANAS DILARIKAN...KENAPA TAKUT ? KATA SYAHID..KEPALA BAPAK KAU !

Ketua Polis negara mengesahkan sehingga kini pasukan keselamatan masih tidak menemui mayat ketua penceroboh, Raja Muda Azzumudie dan pimpinan lain dalam serangan udara yang dilancarkan ATM di Kg Tanduo pagi ini.

  
Adik kepada kepala pengganas Azzumudie Kiram terbunuh dalam serangan pagi tadi.

Manakala Kira-kira 20 mayat pengganas Sulu setakat ini sudah ditemukan beberapa jam selepas serangan dilakukan oleh pasukan keselamatan ke atas kumpulan penceroboh itu di Kampung Tanduo di sini awal pagi.


Operasi pembersihan masih diteruskan bagi mencari saki-baki pengganas.


18 comments:

Anonymous said...

Baguslah dah mampus!

aku doakan kau mati dalam keadaan tersiksa berkali-kali ganda atas onar yang telah kau buat lanun sulu sial!

Mohd Kasim Kasim said...

Padan muka dia.nyamuk nk lawan gajah

Anonymous said...

kepada bapak lanun kiram haramjadah !!!

bak sini hadis dan nas untuk menghalalkan peperangan membunuh sesama islam demi nafsu kotor kamu nak diiktiraf sebagai sultan sulu !

gen2felda

Anonymous said...

SEBAGAI RAKAYAT ALAYSIA, SIAPA PATUT KITA PERTAHAN......WARGA KESELAMATAN KITA ATAU LANUN SULU.
ADA ORANG KATA KITA BERTINDAK BERLEBIHAN....TAPI SIAPA YANG BUNUH 8 ANGGOTA KITA.
WAJARKAH KITA SOKONG LANUN ....DAN SIAPA POLITICIAN MALAYSIA YANG SOKONG LANUN INI..........
CHECKMATE !!!

Anonymous said...

Aku baru balik dari Tawau semalam.Petrol station di Tawau tutup jam 6 semalam.Kereta pun kurang skit.Begitu juga di Lahat Datu, tapi situasi aman dan banyak road block. Hanya diperairan saja yang ada problemnya.Aku cukup benci baca blog yang menyalahkan Najib pasal ini.Mereka ni tak pernah menjejakkan kaki pun ke Sabah!Pekerja kami banyak orang Sulu, ex MNLF pun ada juga tapi mereka sama sekali tidak menyokong penceroboh,malah seorang penceroboh tu dibunuh oleh orang Sulu sendiri beramairamai.majoriti orang Sulu di Sabah tinggalkan Sulu kerana Sabah aman tak macam Sulu dan tiada pekerjaan di Sulu.Orang di Sabah terutama orang Sulu tahu yang pihak pembangkang yang menjadi dalang tapi orang Malaysia sendiri terlalu buta dan mempercayai PR hidup hidup.Siapa yang mendapat manfaat dari pencerobohan ini, adakah Najib?Fikirkanlah menggunakan otak dan bukan kepala lutut!

Anonymous said...

Bro...org sblh kpg aku turut terkorban...dalang utama adalah anwar bin ibrahim yg patut ditembak di kepala oleh tentera kita...Semoga insiden ni berakhir secepat mgkin...semoga negeri di bawah bayu kekal aman..

Anonymous said...

ANWAR IBRAHIM DALAM KUBOR.

KENA BOM!!!!!

Cikgu Rokiah said...

Selagi mayat Kiram III tu, maknanya dia masih hidup....

Anonymous said...

Aku rasa diorg ni GAME je lebih. Adik Lanun dgn assistant dia dah lama cabut. Lanun2 je yg tinggal.

Betapa penipunya konon orang islam, Ketua Lanun Sulu mintak kerajaan malaysia jangan tembak pasal diorg kat LD takde senjata..Mati dgn senapang tu amende?

2. Buat PC, kata PDRM yg mulakan tembakan.

3. Misuari warning bantu kalau ada yg mati

4. Misuari mengaku ada MNLF join

5. Balu Sultan Sulu kata semua DRAMA

MACAM HARAM...

Sapa untung?

Kalau SABAH dapat, diorg nak kekayaan Sabah lepas Malaysia bangunkan Sabah

Kalau Malaysia up duit, diorg boleh beli senjata. Hentam balik Filiphine dan Malaysia.

Nua Jubo jadi PM walau hilang 1 negeri. Janji jadi PM.

Misuari -PM Sabah/Sulu
Nua Juno - PM Malaysia


Tawau Mali said...

Mayat Lanun Azumudie tu belum lagi dijumpai dan ada juga berita mengatakan lanun tu masih lagi hidup. Juga ada berita dlm blog dari filipina mengatakan banyak kawan2 lanun dari sulu nak datang ke sabah sebab nak tolong kekawan mereka yang sedang ditaram ni.

Aku yakin pasukan kselamatan kita tahu akan masalah ini. Pada aku kalau lanun tu nak datang, datang lah. Pantai Sabah akan jadi tapak liang lahat mereka.

Gempur Wira!!!!!!!!

Anonymous said...

La..bukan ka depa tu semua ada ilmu kebal dan tangkal hikmat..hangpa ni temberang aeh..!

Anonymous said...

MILF tu Shamsidar. MNLF tu Assmin. Yg jahat tu MNLF. Dah kena kowtim Nuar atas & belakang. Shida baik sket. Bole share. Tian Chua lak mcm tisu yg Nuar lap pas tu buang. Tu pun susah nak paham.

Anonymous said...

MILF tu Shamsidar. MNLF tu Assmin. Yg jahat tu MNLF. Dah kena kowtim Nuar atas & belakang. Shida baik sket. Bole share. Tian Chua lak mcm tisu yg Nuar lap pas tu buang. Tu pun susah nak paham.

Anonymous said...

puak lanun kiram dah mampos banyak lagi yg akan mapos apabila selesai semua nya nanti sabah dah aman sperti sedia kala baru rakyat sabah berperang pula dengan org yg menjadi dalang percerobohan dilahad datu rakyat sabah tahu siapa dalang percerobohan itu dan rakyat malaysia juga tahu siapa dalang tsb tunggu saja kes lahat datu selesai baru kita buat kerja.

Anonymous said...

Kiram tu boy friend cikgu ke. Org sibuk dgn terkorban wira negara sedah al fatehah cikgu pulak sibuk dgn pengganas kiram . Al fatehah

Anonymous said...

asal nama kiram tu ialah karam....karam haramjadah semulajadi....tu je yg aku tau.

Anonymous said...

Malaysial maho suka mempublikasikan info yangkga bener,,,
akakakaaak,,,,
dia tida mati lah,,,
malon bego malu ya,karna polis atm kalian kga berguna,,,
lawan 180 angota tentara sulu aj ,sampe mengerahakan jet tempur,helly,kreta kebal,dan bbrapa batalion atm...

Jangan sombong bangsa malon,,,

TNI DISNI MENERTAWAKAN PASUKAN BEGO KALIAN,,,,

Anonymous said...

Kena tembak spek dia pakai ke tak.... mati kata la nkor...