Friday, March 22, 2013

PENGGANAS KIRAM GUNA WANITA MACAM JENGLOT !



Sekeping gambar menunjukkan seorang wanita berusia pertengahan 40-an, berbadan kurus, berambut mengerbang, berwajah pucat dan ketakutan, sedang tersebar di media-media maya. Berdasarkan keterangan yang diberikan, wanita berkenaan adalah SNIPER LANUN SULU yang berjaya ditangkap hidup-hidup oleh pasukan keselamatan Malaysia di Kampung Tanjung Batu semalam.


Dalam kejadian semalam, seorang lanun Sulu berjaya ditembak mati, manakala seorang wanita yang tidak bersenjata dan dipercayai anggota lanun Sulu yang menceroboh Sabah, berjaya ditangkap.

32 comments:

Nico Bellic said...

mcm hantu kak limah
Awek cantik, menawan TAPI!!!
Rock ooo Rimba Bara Download
Download Gangster Celop best Quality

KK Mali said...

Macam pontianak saja aku tengok betina tu. Ada kaki ke minah ni???

Anonymous said...

Ni jenglot anime. Kiram ketot tu... dah desperate. Hati2 silap hb dia pukau ultraman untuk serang hendap polis pakai lazer pasar malam... pastu dia claim ultraman mati shahid... bengong punya Kiram

PUTRA CHUBADAK said...

HELLO TERRORISTS, YOU CLAIM TO BE MUSLIM AND YET YOU INTRUDED INTO OUR COUNTRY KILLING MUSLIM ARM FORCES. TO US YOU ARE JUST ANOTHER DIVISIONIST. DEMANDING FOR FAIR AND SPECIAL TREATMENT? YOU ARE JUST LUCKY NOT TO BE IN SRI LANGKA. IF YOU WERE THERE YOU COULD HAVE BEEN WIPED OUT JUST LIKE THE LTTE, WITHOUT ANY MERCY.

Anonymous said...

HELLO TERRORISTS, YOU CLAIM TO BE MUSLIM AND YET YOU INTRUDED INTO OUR COUNTRY KILLING MUSLIM ARM FORCES. TO US YOU ARE JUST ANOTHER DIVISIONIST. DEMANDING FOR FAIR AND SPECIAL TREATMENT? YOU ARE JUST LUCKY NOT TO BE IN SRI LANGKA. IF YOU WERE THERE YOU COULD HAVE BEEN WIPED OUT JUST LIKE THE LTTE, WITHOUT ANY MERCY.

PUTRA CHUBADAK said...

HELLO TERRORISTS, YOU CLAIM TO BE MUSLIM AND YET YOU INTRUDED INTO OUR COUNTRY KILLING MUSLIM ARM FORCES. TO US YOU ARE JUST ANOTHER DIVISIONIST. DEMANDING FOR FAIR AND SPECIAL TREATMENT? YOU ARE JUST LUCKY NOT TO BE IN SRI LANGKA. IF YOU WERE THERE YOU COULD HAVE BEEN WIPED OUT JUST LIKE THE LTTE, WITHOUT ANY MERCY.

PUTRA CHUBADAK said...

HELLO TERRORISTS, YOU CLAIM TO BE MUSLIM AND YET YOU INTRUDED INTO OUR COUNTRY KILLING MUSLIM ARM FORCES. TO US YOU ARE JUST ANOTHER DIVISIONIST. DEMANDING FOR FAIR AND SPECIAL TREATMENT? YOU ARE JUST LUCKY NOT TO BE IN SRI LANGKA. IF YOU WERE THERE YOU COULD HAVE BEEN WIPED OUT JUST LIKE THE LTTE, WITHOUT ANY MERCY.

Anonymous said...

ngigau lah aku malam neh nengok jenglot neh

Anonymous said...

apa la tak tembak saja....jenis mcm ni....hahahaha

Anonymous said...

alahai GaGAP...

jgn selalu hina sgt siKiram tuh....dia pon ahli UmNgOk gak...dia & kuncu2 sulu pon pernah datang dlm perhimpunan United Malay No Otak @ UMNO kat PWTC 2012 dulu.....dan yg hebat lagi, umNGoK siap lantik si shafie abedal jadik menteri..itu pun keturunan sulu gak tuh... ......
tp ini semua salah Anuwar laaaaa.....lantik si sulu jadik menteri.....hebatttttt projek I/C mamak kutty tuh...

Anonymous said...

layarilah laman portal web berita terkini DAN PERCUMA www.freemalaysiakini2.com

Anonymous said...

Anon Mac 23 115 am
bangsat bodoh dah tak boleh diajar dah untuk orang-orang macam hang ni dijadikan umpan untuk tarik keluar geng jenglot ni memang layak sekali.

Anonymous said...

anon 115 mangkok yg tak baca fakta, tak sudah2 kene kencing haramkah dan takadilan daily..masih nak paksa diri untuk percaya..tu lah pengetahuan cetek cume ikut2 cai cai yg lain, memang sesuai dgn class cai cai yg lain

Anonymous said...

hoi cai 1.15 tuh kalau kira dululah Anwar pun orang UMNO jugak dulula tapi aku faham kau orang memang bangang sebangang kambing aku.

Anonymous said...

Biar betol bro.x kan sniper rupa gitu.langsung x de gaya.x kan badan cekeding dgn lengan sebesar 2 jari aku tu blh angkat machine gun.x logik ni

Anonymous said...

Bangangnye engkau ni.x reti bezakn kiramjadah dgn presiden milf yg dtg psidangan umno tu..asek tgk porno anwar je kau ni ..

bukit selumpit said...

anon 1:15Am out of topic langsung tak tahu nak beza antara sulu(tausug) dgn MILF(bangso moro)Lainlah ketua lanun kaorang(kote bengkok) bersahabat dgn nor misuari(MNLF) yg desprate.Kaorang nak kata apa pun kita tak kisah punya sebab kita bukan rakyat yg tak yg benar dgn yg bathil.Tu yg kaorang spin ceita consprasi umno sebab nak jadikan cerita Hj Ibrahim Murad yg hadir sebagai tetamu persidangan umno hari tu kan?commonlah badut pakatan.Jangan anggap rakyat semua buta,pekak dan bodoh.Tunggulah PRU13 nanti ok.janganlah kalah nanti nak merusuh pulakm kata dan tuduh yg bukan2.INGAT ALLAH MAHA BESAR PERANCANGAN DARI PERANCANGAN KAORANG DAN MAHA ADIL dari adil yg kaorang agungkan kerana nak bela individu yg dah terang lagi bersuluh amat rendah moralnya.INGAT ALLAH MAHA MELIHAT DAN MAHA MENGETAHUI,ALLAH HUAKHBAR.

Anonymous said...

Anon 1.15 am,

Perkataan ko penuh penipuan, mcm boss ko si AlJub dan juga mcm si Kiram..pusing2 takde kredibiliti..mcm korang nak jadi pemimpin?? Woi..cermin diri dululah bodoh!!

Anonymous said...

yp gagap tue siapa?

Anonymous said...

Apdal bukan org sulu..dia bajau la BODOH. Nak lepaskan geram kat umno konon...

Anonymous said...

Kalau berlakon cerita hantu ni .. tak yah make up. Rupa dah cukup menggerunkan. Harap ada syarikat produksi yANG sudi ambik minah ni jadi pelakon watak hantu

Anonymous said...

pempuan ni sesuai dipasangkan dgn hishamudin rais,sama2 jenglot

Anonymous said...

Kalau kacau bilau..abby abadi lebih kurang ni..menyuruk ..ingat lagi huduh..

Anonymous said...

Pengetahuan am taraf ceruk dapur ada hati juga nak buat komen! Hoi... Mamat, rajin lah sikit membaca. Jangan baca HARAMKAH saja...

Anonymous said...

Aku sokong. Memang padan.

Anonymous said...

Btol laaa mangkok ni kuat tengok porno anwar . Cakap mcm najis khinzir.

Anonymous said...

Kalau karpal maut telekat tulang ikan sadin aku rasa pas baru kata syahid betul. Polis mati dia kata syahid dunia jer... bengong punya orang.

Anonymous said...

Kalau nak tahu bangsa moro adalah bangsa yang beragama islam di Filipina. Bangsa Moro terdiri dari bangsa Magiundanao, Tausug (Suluk), Maranao, Yaakan, Bajau, Simunul, Iranun dan banyak lagi.

Anonymous said...

Muka macam hantu, rambut tak terbela, perangai macam binatang buas.Betina kejam harus dibunuh.

Anonymous said...

banggang sialan punay anon 1:15 ...yg datang masa perhimpunan umno hari itu bukan kiram la bodoh ! dan bukan misuari! yg datang tempohari adalah presiden MILF Murad Ebrahim , dia bukan ahli umno pun ...tiada kena mengena dengan kiram

shafie apdal itu bukan suluk! dia bajau ubian , kalau tak tahu hujung pangkal jangan memandai , bahalol !!

Anonymous said...

betina ni baik jangan bagi hidup, dia hidup pun tak guna, baik sembelih bagi makan anjing je ....
dah la muka macam jenglot pencen!

Anonymous said...

Inikah snipper(penembak tepat)....macam tak caya jek !! tak logik langsung !!