Monday, March 11, 2013

PENGGANAS SULU TAJAAN ANWAR SEMBUNYI DI CELAH POKOK KELAPA SAWIT !



jadi kepada pasukan kesayangan rakyat malaysia
ATM dan vat69
taji habis kesemua pokok kelapa sawit yang disyaki tempat persembunyian pengganas.

hancurkan tempat tu bagai padang jarak padang tekukur..
takpe kami tak kisah asalkan dorang ni mampos !

bab pokok kelapa sawit yang hancur tu takpe
nanti kita suruh RISDA tanam balik
yang penting kasi rembat ini pengganas sampai mampus !


19 comments:

Anonymous said...

hancur..hancur..hancurkan...
pengganas,penceroboh,tali barut,pendatang haram!!!

celah pokok kelapa..pokok sawit...pokok nipah....kayu bakau!!!!

Anonymous said...

Gap, bukan RISDA lah, tapi Peladang, Risda untuk getah.

celana biru said...

Sememangnya demi menghapuskan pengganas-pengganas Kiram ini segala tempat persembunyian harus dibersihkan melalui darat mahupun udara.
Jangan ada saki-baki pengganas ini di Bumi Malaysia!

Anonymous said...

belajar mana....Risda tanam sawit? Agak-agakla

Anonymous said...

risda tanam pokok getah la...bro

Anonymous said...

macam mna Rubber Industry Smallholders Development Authority @ RISDA boleh tanam sawit...cer citer..nampok bnor tengin nyerrr
-mamat kalid felda

usin said...

marahpun marah la bro. akupun hangin jugak ni. tp kepala sawit yg hancur tu mintak la FELDA tanam balik, RISDA mana ada kt situ....

Anonymous said...

Bro, ada kasut NIKE ke tu? Dan juga plastik makanan... ada supplier ke? Ada pengkhianat di kalangan kita. Tembak jugak pengkhianat tu, jangan kasi idup sekor pun!

Anonymous said...

Kasi "Agent Orange" lagi baik macam Amerika guna kat Vietnem dulu.

BGP1M said...

Kartunis pakatan rakyat hina tentera. http://www.facebook.com/photo.php?fbid=508380499204442&set=a.296805800361914.64772.100000974907170&type=1&theater

BGP1M said...

Kartunis pakatan rakyat hina tentera. http://www.facebook.com/photo.php?fbid=508380499204442&set=a.296805800361914.64772.100000974907170&type=1&theater

Anonymous said...

Nanti aku ganti sawit tu. Masuk buku dulu. Kena buat post mortem kasut tu ori ker atau beli kat bundle.

celana biru said...

Anon banyak yang cakap melalut.
Be seriouslah sikit.
Sampai bila perkara ni nak berlarutan.
Bagus juga kalau gunakan "agent orange" ya!
Biar merka semua hangus.

Anonymous said...

Hapus semua sehingga 7 keturanan Sultan Kiram tu...Cari sampai ke lubang cacing... Ladang sawit tempat persembunyian minta dijadikan padang ragut lembu buat sementara jadi senang anggota keselamatan nampak pengganas Kiram. Tempatkan Sharp Shooter untuk tembak je bila nampak Pengganas durjana... Bikin orang Lahad Datu kecoh dan hura hara.... Oleh Anak Kampung Lahad Datu.

Anonymous said...

sabor GAP.. sabor.. punyalah geram... sampai tersasul GAP hahaha...

takpe nanti RISDA tanam le pokok nenas pulak.. baru tak boleh menyorok penganas2... kihkihkih..

Anonymous said...

Nanti GAPS akan bawa telor banyak2 utk dilontarkan ke pengganas Lahad Datu....muahahah

Anonymous said...

Jangan lupa...bawak anjing pengesan masuk ladang sawit....sekali hidu dah dapat tau ada pengganas kat mana.

Anonymous said...

Dah mmg blogger ni bodoh. x tahu fungsi risda

Anonymous said...

Risda k apa k xpnting..jgn lari dri tjuk prbincangn..yg pnting pnyangak tu.kejekn smpai luncai..moga2 kesan dri tndakn kita tu...bg panas punggung pd ktua pmbangkang mlaysia dan belaci2 nya.....hidup BN.