Sunday, April 7, 2013

PRU 13 BAHAN KEMPEN PT 26 : BUKTI JELAS ANWAR SOKONG HOMOSEKS, YAKNI MEMASUKKAN BATANG KE DALAM DUBUR LELAKI.



13 comments:

Anonymous said...

batang apa?kalau anda buasir mungkin doktor ismadi akan masukkan se..batang tiub ujikaji untuk kepastian buasir.adakah batang tu yg gap ^maksudkan^atau batang lain yg B.A.B.I ^masukkan^

Anonymous said...

batang apa?kalau anda buasir mungkin doktor ismadi akan masukkan se..batang tiub ujikaji untuk kepastian buasir.adakah batang tu yg gap ^maksudkan^atau batang lain yg B.A.B.I ^masukkan^

Pekong Pondan said...

Fuck them all...

Anwar did it in the shitta hole..., shitta hole..., shitta hole...
Anwar did it in the shitta hole..., in Saifuls pretty buttock.

(Song: The three little pigs, check youtube)

Pig 1: Anwar Ibrahim
Pig 2: Lim Guan Eng
Pig 3: Hadi Awang

Anonymous said...

sekilas ikan di air,
kita dah tahu mana yg. gay dan kaum luth.

gen2felda

Jijan Mali.... said...

Tolak semua calun-calun PR - Pakatan Rasis!!!!!
Tolak semua calun-calun parti "Manifesto BUKAN Janji"!!!
Tolak semua calun-calun parti sokong kaum sesat LGBT!!!
Tolak semua calun-calun parti yang sangup nak gadaikan kalimah Allah SWT!!!

SELAMATKAN MALAYSIA!!!!!

Anonymous said...

Alaaa....batang bengkok ler...

Anonymous said...

Terang2 dia sokong tentu ada sebab!
Nakkan undi kaum LGBT kot? kaum ni memang ramai dah kat Malaysia..

celana biru said...

Dek tegasnya anwar menyokong homoseks inilah menyebabkan Wan Azizah tak dapat kedamaian diri dan terpaksa menerima hentaman ___ dari kiri-kanan dan depan belakang.

Johor sana sini said...

salam perkenalan dari http://johorsanasini.blogspot.com/

Anonymous said...

x best x de komen putar bomohsial

Anonymous said...

tak de org nk layan blog putar alam haram jadah ni.melingkup la korang serta penaja .

Anonymous said...

GAP!! compilation kau mmg terbaik....aku simpan semua dalam hard disk. ada bukti, baru best nak debat!

Anonymous said...

Moga BN menang besar,,sama2 kte brdoa