Friday, September 27, 2013

ZAHID DAN MUKRIZ , KOMBINASI TERBAIK NAIB PRESIDEN UMNO !


aku pilih zahid no 1, mukriz no 2 .

17 comments:

Anonymous said...

aku pun sama... yang lain reject... tua bangka dan pengecut...

pemerhati said...

GAP, ni out of topic tapi tlg amik tindakan

http://dinturtle.blogspot.com/2013/09/gempar-1malaysia-spiritual-tourism.html?m=1

Anonymous said...

bersih lagi terbaik

Anonymous said...

SOKONG!

Anonymous said...

Zahid dan Mukhriz ... calun wajib pilih

Hishamuddin ... calun wajib tolak

Anonymous said...

Kepada perwakilan yang ada hasrat untuk undi Mudin amaran tu..

mohon ingat kembali tentang Lahat Datu

bagaimana dia handle.. a total failure! GAGAL YANG AMAT!

Anonymous said...

Aku yang paling tak boleh blah dengan Mudin Amaran masa handle Lahat Datu

boleh dia kata orang2 bersenjata yang menceroboh tu tidak mengancam keselamatan penduduk kat situ

macamana punya kepala hotak dia buat judgement tak tahu lah nak cakap ape

Tuhan dah bagi clue... tolong jangan bagi peluang orang yang yang tidak bijak membuat judgement tentang keselamatan negara ini mentadbir negara

Anonymous said...

the biggest faggotish group in the politics of malaysia. all only good at taking care and serving one's self interests. no more great leaders left for the country. this is what you have left with to keep on plundering the nation of the what's left of its riches.

Anonymous said...

No 3 sape gap??? Tok Ali @ shafie afdal...

Anonymous said...

Sokong.....

Anonymous said...

Yang terbaik......bro.

Anonymous said...

Gempar! Cuba pakat2 melawat blog APA (Aku Peduli APA).
Ada cerita hot dan sensasi hantam teruk KJ ….

http://aku-tak-peduli.blogspot.com/2013/09/gurindam-untuk-khairykj.html

Anonymous said...

Mukhriz nampak bijak, zahid perlu usaha lg utk menanam kepercayaan ahli, ali rustam ok, shapie afdal ok jge. Umno nakkan pemimpin bijaksana, berani dan licik dalam mperjuangkan agenda agama Islam dan bangsa, bukan pemimpin lurus bendul dan pengecut yg sentiasa play safe bw 40 km/j wp ombak tsunami dh melanda.

Anonymous said...

mukhriz, zahid dan shafie afdal..lagi dua ada rekod rasuah..sori...

Anonymous said...

Bukan setakat merasuah nak kan jawatan....malah ego kat bangsa MELAYU, dikata Melayu nak bertongkat aja.......Melayu ada DNA perasit pemalas.......Melayu cam lembu mudah dicucuk hidung........
mangkuk loyang yang dah out date ni, kasi buat pekasam aja, di PAU13!!....

Anonymous said...

Baru lagi jadi mb bijak ke ? Kalau bijak dgn kj pon tak lepas dulu... Baik mudin dari mukhris...yg lama nampak ok je...calon baru mcm kacau daun je..ataupon ader org tengah dok susun strategi nak beekuasa kembali..maklumlah org dah tak suka..tkpon poket dah kering

Yahaya Amir said...

Mukriz, Zahid n Shafie yg layak dok kerusi NP UMNO tahun 2013. Ak harap pemilih akan mengangkat mereka demi agama, bangsa n tanahair.