Friday, September 27, 2013

WAJAH TERBARU ANWAR SELEPAS BOTOX !


16 comments:

bujai said...

ha ha ha ha ha ha ha!

hawau betul la kau GAP!

Anonymous said...

Assalamualaikum bro GAP,

Sebaiknya kita tak usah keluarkan post sebegini, kita berperang dengan depa secara profesional. Saham akhirat kena jaga juga. Maaf ye bro. Harap berlapang dada

Anak Muda said...

Bro GAP yang dihormati,

Mohon elakkan dari post seperti ini, Biar kita berperang secara profesional. Saham akhirat kita perlu jaga juga. Moga Allah lindungi kita semua. Harap bro GAP berlapang dada ye. Teruskan perjuangan

Anonymous said...

Bro,wajah macam ni bukan sebab botox tapi kerana plastic surgery. Tolong buat pembetulan kerana banyak bloggers kata kerana botox. Botox hanya kurang kedut aje tapi muka Al Juburi ini tegang kerana kulit muka di tarik cekang. Kita tahu Anwar masih teringin nak jadi PM lagi dan dia takut nanti PRU14 dia nampak tua dan layu untuk mendapat undi anak2 muda.

Alfie

Anonymous said...

Patutnya dah tua cm ni, tumpulah buat lebih banyak IBADAT sbg. orang Islam/Melayu atau sibuk berjasa pada rakyat sebagai pemimpin, tapi sibuk pulak si tua-tak-sedaq-diri-MELAWA-mcm-PONDAN-GILA-SEKS HOMOSEKSUAL ini, masih BERANGAN mcm. si DUNGU-dgn-muka-MENGGERUNKAN (disyaki suntik BOTOX atau main ILMU HITAM JADIAN, atau mungkin dia punya 'double'), masih nak jadi PM, dibuai PARTI KENCING RAKYAT (yg. sebenarnya diDALANGI Puak SYAITAN Kristian Zionis DAPBANGKAI/PKR, dgn sekutu PAP-Barat-Israelnya), yg. terus MENJAHANAMkan hak umat Islam/Melayu di TANAH MELAYU pusaka nenek moyang kita dari sebelum diJAJAH British-Zionis laknat lagi?!

Jadi disyaki bila buat MAKSIAT, atau perjanjian dgn. MUSUH termasuk di luar negara, akan hantaq si 'double' ini utk. pi hadiri ceramah kononnya!

Makcik Sambal Belacan – PERTAHAN Islam dan umatnya, Raja-Raja Melayu/PM/UMNO/Bahasa Melayu/K‘jaan BN, hak BUMIPUTERA Melayu dan BUMIPUTERA lain; dan hak orang miskin dari semua bangsa yang hormat Islam, dan bangsa dan hak Bumiputera.

Anonymous said...

ATOK NUAR...APASAL TAK AJAK NEK JIJAH BUAT BOTOX SEKALI. BARULAH NGAM..

Anonymous said...

Nak menongkah langit kot.

shokri65 said...

Cayyyaaa laa broo....berok pun tercolek ati nenggoknyer....kihkihkih

shokri65 said...

Cayyyaaa laa broo....berok pun tercolek ati nenggoknyer....kihkihkih

Anonymous said...

pasal apa monyet engkau ketawa...

Anonymous said...

apa pasal monyet engkau ketawa....kurang ajar !!!

Anonymous said...

INI KALILAH UBAH....UBAH MUKA HAHAHAAHA!!! TAHNIAH PENGUNDI PKR PERMATANG PAUH....ANDA BIJAK PILIH PEMIMPIN....HEKHEKHEKHEK!

Anonymous said...

Al juburi ni orang umur 60 lebih ingat mati, dia ingat naj jadi PM.

Anonymous said...

monyet kau ketawa pasal muka aljuburi bertukar jadi taik.

Anonymous said...

Setuju ni bukan injek botox tapi pembedahan plastik yg hukum haram disisi islam. Dilapurkan terdapat parut bedah pada pangkal pipi dekat telinga tua bangka ni. Alah ubat bini dia kata. Begitu mudah menipu. Tapi dia masih dapat sokongan terutama cina dan melayu yg tunggu habuan bergolek bila dia dapat naik. Anwar Ibrahim is all against islam and malays.

Anonymous said...

Dah keturunan kurang didikkan Ugama, begitulah bahananya, dosa pahala tolak tepi janji nafsu serakah tercapai........
kita sebagai umat Islam, khasnya Ostad Ostad Pas wajib menasohat, memberikan didikkan Agama Islam, agar dapat menghidari seksaan yang pedih dihujung nyawa kelak.. silap hari bulan, tak sempurna ucapan Mengucap 2xmah Sahadat..........
Anuar tak percayakan Ostad UMNO...dilebel kan TEROMPAH KAYU.
diharap Alim Ulamah Pas tersohor tu, berdampingi lah semuga Anuar membuka mata hati kan Islam sebenar
benar nya........
AMIN...