Saturday, November 9, 2013

EDISI KEPALA BANA : PAS TAK YAKIN UNDI DAKWAT KEKAL, PAKAI TEBUK AJE !


pas rupanya amalkan sistem kepala bana dalam menegakkan demokrasi mengikut acuan mereka.

JIKA PRU MEREKA BERTEMPIK DESAK KERAJAAN GUNAKAN DAKWAT KEKAL, TAPI SEBALIKNYA DALAM PEMILIHAN PERWAKILAN INI PAS SEKADAR NAK TEBUK TAG AJE..11 comments:

Anonymous said...

Mereka mbuktikn yg mereka ni mmg real pbangkang. Buat la apa pn mereka ttp bangkang tak kira benda baik atau bnda buruk, betul or tk betul. Jgn sampai hamPAS jg pembangang sudah la

Aku amir

Anonymous said...

NASIB OTAK MEREKA TAK SEWEL LAGI, KALAU TAK DEPA SURUH TEBUK TELINGA NAK UNDI.........MEMANG GOBLOG PAS NI !

Anonymous said...


EX PAS BKT GANTANG SAID:

Mula2 sekali kena tebuk konek Mat Sabu...pahtu tebok konek Stopa Ali..tebuk juga konek Adun atas keretapi...pahtu tebuk semua telinga ngan hidong ahli Pas....because Passs pisss pussss Puihhhh !

aku melayu rasis said...

dia aje yg betol..org lain semua salah. Waima kalau DAP cakap PAS BABI pun..betullllll!

Asal Bukan DAP (ABDAP) said...

Tebuk lubang diTag..??? TAG boleh di beri yang baru, jika dah ditebuk lubang.... member2 kan rapat... kamceng punyer, selit xtra TAG... Caranya mcm ni... Beratur>beri kertas undi>TEBUK LUBANG TAG>pangkah calon pilihan>masuk kertas undi ke peti undi>keluar>BERATUR BALIK....dan seterusnya... loghat utara kata PAS RANJAU KUAT... kaki menipu... silap2 jd mcm DAP dibatalkan CEC oleh ROS.... abis tu salahkan ROS pulak.... PAS mmg suka menipu rakyat la.... abis tu fitnah pulak org lain yg buat kerja kotor... harap2 la... ketika sedang buat pemilihan calon, dgn kuasa ALLAH SWT sesuatu ditunjuk aib PAS..baru tau...

Anonymous said...

PAS NI SAMA JER MACAM PARTI2 YANG LAIN. SAMA MACAM UMNO,MCA,MIC, GERAKAN,PKR DAN DAP.KITA KENAL PARTI NI SEMUA...MEREKA JAHIL DAN ADA YANG SAH2 KAFIR.
PAS NI LAGI TERUK DARI PARTI2 YANG TERSEBUT. MEREKA GUNA AGAMA UNTUK KUASA. JELIK SUNGGUH PERANGAI MEREKA. APA YANG TERTULIS DALAM QURAN DAN HADIS2 MEMANG BENAR TENTANG GOLONGAN INI. NAMPAK SANGAT MEREKA TAK RETI NAK INSAF. KALAU DENGAN ORANG LAIN...BUKAN MAIN MEREKA CERAMAH DAN DAKWAH.
WALAU PUN MEREKA TERDIRI DARI ULAMA, TOK GURU DAN PELAJAR LULUSAN AGAMA...TAPI NAFSU MEREKA PADA KUASA, WANG DAN PEREMPUAN TAK PERNAH PUDAR. MEREKA BERJUANG TIDAK IKHLAS KERANA ALLAH. TU SEBAB PERJUANGAN MEREKA MEMAKAN MASA TERLALU PANJANG.
JANGAN LAH SUKA MENDABIK DADA KONON KITA JER PALING ISLAM... TAPI HAKIKATNYA PARTI YANG PALING JELIK GUNA ISLAM UNTUK AGAMA.
KALAU MEREKA IKHLAS...MEREKA TAK KAN GUNA CARA TEBUK2 NI...CARA ORANG BEBAL. TIDAK PERCAYA SESAMA SENDIRI.
MENGATA DULANG PAKU SERPIH... MENGATA ORANG AWAK YANG LEBIH. POODAHH...CIITT...TUII. KETEPEK KENA ATAS MUKA MEREKA SENDIRI.

Anonymous said...

PAS hanya sebuah parti HIPOKRIK. Mereka yang menyokong PAS adalah BAHLOL DAN PEKAK BADAK. Sendiri boleh fikir, sendiri boleh lihat gelagat PAS. Apa nak dikatakanb lagi, itulah perkataan yang tepat untuk yang masih menyokong PAS.

anti-syiahGaban said...

Suka hati hamPAS ni lah nak pakai penebok lagu mana jangan sampai puak2 Syiah kat dalam tu start menebok bini dan anak dara ko orang denga konsep kahwin mutaah depa tu udah lah. Kepala bana SYIAH yang ada kat dalam tu bukannya boleh pecaya sangat....

Anonymous said...

Pas dan bodoh biul berpisah tiada

Anonymous said...

Pokok pangkalnya..Orang Islam x boleh menipu..termasuklah orang PAS
PAS hanya sebuah parti atau wadah.
PAS bukan AdDin..
Tebuklah apa pun..
Dimana tarbiah PAS sesama ahli parti..
Jd jgn sembang kata orang lain tak aje tak betul...

Anonymous said...

bukti yg amat jelas bahawasanya tok2 lebai Pas tu kaki penipu...ni apa nak tebuk2 lubang ni klw dah yakin sgt bahlul Pas tu maksum tak pandai menipu...munafik...