Saturday, November 2, 2013

PAS TEKAN BUTANG PANIK : TAKTIK LOW CLASS DAH MULA MAIN !


KLIK SINI

10 comments:

Anonymous said...

yg buat keja jahat nie selalunya org2 pendek akal dari UmNO ajeee...mcm timbalan Presiden mereka yg kurang ajar tuh......kenapa tak tunjuk gambar sebenar GaGAP...ada macai2 BN kat sebelah tuh....dasar penipu....

Khan said...

GAP, AKU TENGOK SEKARANG NI UMNO DAH HILANG ARAH TUJU. AKU CADANGKAN SATU PERJUMPAAN PEMIMPIN UMNO VETERAN DAN NGO MELAYU BERSEMUKA DENGAN UMNO PIMPINAN AJIB UNTUK MEMBETULKAN LANDASAN YANG SUDAH LARI........DEMI MASA DEPAN BANGSA DAN UGAMA SERTA NEGARA.
THE SOONER THE BETTER.

Anonymous said...

Sampai begitu sekali MENGHINA Allahyarham TS Ustaz Azizan – KEJAMnya (letak patung bertelanjang dgn. kaki dipotong atas pokok) - NGO Islam/Melayu, tolong buat REPOT polis!
Tidak mustahil golongan ULAMA TULEN dlm. PAS disyaki telah disasarkan utk diracun termasuklah Allahyarham- Allahyarham Dato’ Ustaz Fadzil Noor dan DS Ustaz Azizan, oleh si KAPIR MUSUH Islam/Melayu, utk. MENJAHANAMkan PAS sbg. parti Islam TULEN!

Lihatlah kumpulan-kumpulan pengganas TALEBAN (disyaki diketuai puak Kristian Zionis yg. makin menguasai tentera dan risikan Pakistan, MENYAMAQ sbg. org. Islam), BOKO HARAM, Al SHABAAB, AL-QAEDA dsbnya adalah diCIPTA oleh Barat-Israel sendiri, untuk tujuan MENJATUHKAN Islam dan MENJAJAH umatnya, di negara-negara Islam yg. kaya minyak-gas. Lihat KEBUASAN Barat –Israel (di Malaysia, sekutu kuatnya dr. DAPBANGKAI/PKR) di http://www.globalresearch.ca/fighting-al-qaeda-by-supporting-al-qaeda-in-syria-the-obama-administration-is-a state-sponsor-of-terrorism/5339728, Fighting Al Qaeda by Supporting Al Qaeda in Syria: The Obama Administration is a “State Sponsor of Terrorism”, By Prof Michel Chossudovsky, Global Research, June 19, 2013 (lepas itu si Barat-Israel BERPURA kononnya asyik diserang al-Qaeda/Taleban dsbnya atau mengebom ketua-ketua pengganas ini utk. menutup rahsia Barat-Israel)!

Makcik Sambal Belacan – PERTAHAN Islam dan umatnya, Raja-Raja Melayu/PM-TPM/UMNO/Bahasa Melayu, hak BUMIPUTERA Melayu dan BUMIPUTERA lain; dan hak orang miskin dari semua bangsa yang hormat Islam, dan bangsa dan hak Bumiputera (Bumiputera juga bermakna Pribumi/Orang Asal/Indigenous/Native/Aboriginal/First Nation).

Anonymous said...

Biar apa sekali pun...Sg Limau tetap PAS yang punya. Bukan kerana kerusi itu kubu kuat PAS tetapi kerana sifat pemimpin UMNO yang hanya bergitu sombong bongkak dan busuk hati sesama ahli UMNO. Jika Sg Limau dimenangi oleh BN maka Mukriz akan mendapat nama. Untuk tidak menaikan nama Mukriz maka kemenangan terpaksa diberikan pada calon PAS.

Anonymous said...

Cakap macam orang mimpi. UMNO nak tolong orang kampung yg terjerat dgn pembohongan PAS jahannnam

Anonymous said...

Hahah mcm mana pencacai PAS boleh ada masa pulak masuk GAP?? Bodoh punya komen pencacai2 PAS, satu Kedah tau mcm mana karut dan munafiknya PAS semas aperintah Kedah..

bergaduh sesama sndiri rebut kuasa, Agama di pijak2, rakyat di kencing basah2 tipu sana sini.. mana ada apa2 melainkan tin milo ceramah tetap bergerak!!

PAS jika menang pun SG Limau akan jatuh majoriti dan pemimpin UMNO Alhamdulillah telah berubah dan berusaha sebiak mungkin utk mengambil hati rakyat dan membela rakyat

Terpulang pd totok PAS atau rakyat biasa si Sg Limau, Allah SWT sudah tnjuk dgn jelas siapa TOGHUT sebenar yg selama ini berselindung dgn imej Agama.. tp bapak MUNAFIK plg besar, sama taqiyyah mcm SYIAH!


Anonymous said...

UMNO tk hilang hala tuju tp PAS yg dicacaikan oleh DAP Laknat! PAS hilang taring ularmak PAS,spt syaitan bisu..

pencacai PAS yg angkuh bodoh tu mana nk nmpak.. sikit2 nk tala pd UMNO.. UMNO skrg mengorak langkah terbaik.. terpulanglah pd rakyat nk menilai kepalsuan PAS yg jaja ayat2 Al-Quran tp satu habuk pun tk taat. Menipu sana sini jd mainan kotor PAS.

KAKI PALSU dijadikan model reverse psycology perang saraf utk jatuhkan UMNO, hina org yg telah tiada!!

Semoga dgn kuasa Allah SWT akan hina dan jatuhkan PAS spt tentera Kuffar!!

PAS Laknatullah!!

awang yan said...

Pas memang jahanam,Pas bukan Parti yg memperjungkan Islam...tengok berapa juta duit tabung mamali dah kebas,perjuangan menegakan Islam adalah PENIPU...

Anonymous said...

Kesian dekat kita semua. Pro BN tuduh Pas. Pro PAS tuduh BN. Jadi Melayu Islam bertelagah sesama sendiri. Kalau kita tengok besar kemungkinan provokasi ini dicetuskan oleh bangsa lain yg menjadi minoriti di Sg. LIMAU. Penduduk Cina mempunyai motif yg banyak utk memecah belahkan kita. Semoga Allah menyelamatkan Agama Islam, Bangsa Melayu & Tanah Melayu dari jatuh ke tangan semua kafir Laknatullah. Aamiin.

Anonymous said...

Haha... org pembangkang rajin baca artikel pro bn... tapi adakah org pro bn baca sangat artikel pembangkang dasar kaki fitnah....