Wednesday, February 26, 2014

PRK KAJANG : BESAR KEPALA.. ANWAR TAK KISAH KALAU PAS BOIKOT !


22 comments:

Anonymous said...

Punaisihat kononnya gaji RM1 sebulan. Lepas dah jadi MB nanti kata nak lantik Khalid G sebagai punaisihat ekonomi Al-Juburi pulak. Boleh tak beri gaji RM1 jugak?? Bukan apa.... jawatan tu tak payah ada pun takpe, punaisihat yang ada sekarang pun dah 'TERLALU BIJAK' walaupun hanya lulusan general degree je.. jadi, watpe nak lantik bekas CEO jadi punaisihat dengan gaji besar pulak...

Anonymous said...

Hangin la aku tengok muka dia ni GAP, nasib baik aku dah ada perisai anti jangkitan aura laknat dia ni. Orang2 PAS tunggu apa lagi sahut lah cabaran Anwar, biar dia tau rasa!

Jack said...

Hardy Boy Pemfitnah!!!!

Anonymous said...

general degree pun ok, tapi masaalah dia tak tau buat kerja, dia cuma mau jadi punaisihat, so for Selangor it is good, banyak rumah urut, banyak tempat lepak, anak muda bebas, PAS dah tak berguna, DAP yang benar benar memerintah, PKR hanya patung... sbab tu punaisihat nak jadi MB...oh sedihnya Selangor..air pun dah jadi masaalah skrg ni...tak mau dengar cakap org..engineer dah cakap, water service sector dah bagi tau... Selangor tak cukup air...tapi Khalid and punaisiht tak mau dengar...fikir fikr lah org Selangor..

Anonymous said...

mahukah keldai melanggar perintah pengaybala?....

dengar kata unit anal pas dari kelantan darul pil kuda pun akan turun kempen di kajang...apa cerita?

mahukah mereka diherdik mat sabu?

Anonymous said...

Ilmu pemikat pemanis nuar dah tak mujarab dah. Ahli pas dah tau secret resepe nuar. Surah al khafi pelindung fitnah dajal,ya shafi ya khafi amalkan sure terpelanting dan tergolek golek dajal sekor ni.

Anonymous said...

PAS mana berani nak boikot anwar..presiden pas kena saman dgn pemimpin pkr kawasan saja..pkr mana hormat pas.. mana maruah TGHA?

Pas masih dilamun cinta dgn pkr dgn membutakan mata dan memekak telinga terhadap semua keaiban pkr yg terserlah satu persatu..

ahli2 pas..pergilah ramai2 masa kempen anwar nanti..hampakan seronok dengar temberang anwar..macam cerita penglipur lara dulu kala..

anti-syiahGaban & LGBT said...

Aku tak tahu lah apa nak cakap kat puak2 hamPAS ni. Kalau ko orang dok sokong lagi Peliwat Tegaq ni lepas dia habaq lagu tu kat ko orang....malu wooooo. Mana maruah ko orang tu.....ooops aku lupa.....KELDAI mana ada maruah.....kahkahkahkahkah....

Anonymous said...

AKU SOKONG ALJUBURRI !

Anonymous said...

Sudah tentu lah dia berkokok sebab dengan saman RM2.0 juta kepada presiden Pas, pastinya kena ugut hantar askar Pas untuk menyokong sipeliwatuanakmampus

Anonymous said...

Rasanya prk kajang ni memang kubur politik anuwar..

Kalau menang anuwar akan ditolak raja dan majoriti org Islam..

Kalau kalah anuwar akan gulung tikar n jadi mcm ayam sabung pencen..

Jadi org melayu Islam umno/bn mari kita kacau daun je la utk prk kajang ni.. Aaminnn..

Anonymous said...

Masalahnya calon BN yg lawan anwar tu pun tak umpphh utk nak diundi.... jadi serba salah... mungkin anwar jadi pilihan kalau nak banding dgn wakil MCA tu....

tobeng said...

Gila kau pas nak boikot prk kajang,bos besar yg bertanding tu.Tengok nanti umno yg akan dipersalahkan pasal melaga2kan pas-pkr sedangkan hubungan diorang baik2 saja.

Hadi kena saman isu peribadi takde kena mengena dengan parti kata mereka.

Tganu Meng said...

unit amal dah bersedia nak turun kajang..dekat Tganu ni mereka dah stat isi form cuti dah..
Betul sgt seperti yg korang cakap, unit amal Pas ni memang takde maruah. Otak letak dekat lubang blakang.
Pertengahan bulan baru ni, ada jamuan makan malam di Kg Cina Bandar kuala Tganu. Jemput aji adi dalam majlis tu. Fuhh punyalah ramai unit amal dia jaga pakir kreta dan laluan masuk kawasan tu.
Aku yang kebetulan lalu dekat situ pun turut rasa malu sendiri. Terasa aku betapa cina-cina celaka disitu sedang mengumpat pd orang melayu unit amal tu. Jadi hamba pada cina yang senang lenang dlm majlis tu, sedang unit amal melayu dgn senang hati berdiri ditengah jalan...bodoh betul melayu kini.
Kalau nak beramal pun, tengok-tengoklah tempat tu wahai melayu islam Pas..tempat tu kawasan anjing berkeliaran. Tempat tu cina bukak kedai jual arak masak babi buat sup. Aku nak terhidu wap sup babi pun rasa haram dah masuk tubuh aku, korang takde otak ke wahai unit amal???
nanti nak turun kajang pulak, nak bantu anwar yang terang2 pejuang LGBT tapi mengaku nak imarahkan masjid di kajang! apa ni??? korang tak boleh fikir ke wahai unit amal Pas???

Anonymous said...

wow!! sikit punya besar kepala dia. apa lagi org pas, sahutlah cabaran bakal mb selangor ni. tak payah undi calon lainpun takpe. tak payah undi langsung. nak tengok betapa hebatnya malaun ni bertanding tanpa sokongan pas.

Anonymous said...

Anon 9.58. Memang lah pun sbb suka main jubur dgn aljuburri. Siapa nak kesah pun. Hahaha

Anonymous said...

Kalau begitu kenyataan Anwar, kenapa PAS tidak bertindak seperti lazimnya iaitu mencari hadis dan ayat-ayat Al-Quran bagi menghalalkan kenyataan yg dibuat. Jadi apa yang Anwar katakan di atas adalah benar dan tepat memang Anwar tidak memerlukan sokongan PAS, Anwar boleh berdiri atas kaki sendiri.

Allah maha besar dan maha bijaksana dalam semua urusan. Dia maha memberi petunjuk kebenaran dan membuktikan kebenaran sebagai tanda kebesaranNya.

Anonymous said...


dia mana kesah...dia tau PAS akan undi dia jugak! mcm la tak kenal PAS, samikna waatokna!!!

Anonymous said...

mana mau tolak, ramai pun orang Selangor pengkagum anwar, seolah olah tak da lagi orang yang lebih baik dan jujur memimpin. yang penting segala maksiat yang dituduh terhadap anwar, semua mereka kata fitnah.

Hamirul Kamil said...

hampe semua ckp tak pakai otak malu dpt melayu bodoh

Hamirul Kamil said...

hampe ckp tak pakai otak , semua yg keluor dri mulut hmpe tu semua ayat bodoh takde fakta,fitnah jahil tu buat jahil same2 kite belajor

Hamirul Kamil said...

admin pun anjing berani approve komen gua ? lu sahut gua jawab