Friday, May 2, 2014

BRUNEI LARANG PERKATAAN ALLAH DIGUNAPAKAI OLEH KAFIR ! ANWAR TAKNAK HENTAM KA ?


mohon sebarkan INFO ini pada ahli dan pengundi pas.

BRUNEI telah kuatkuasakan larangan 19 perkataan yang tidak boleh digunakan oleh kafirin..

ahli pas, adakah anda akan menyanggah hak kerajaan brunei yang dah implemen hudud semalam ?

ANWAR, lu tak mau hentam sultan brunei ka ?

tahniah sultan brunei !

lagi detail

24 comments:

Anonymous said...

Kami org2 islam mahu hudud di kuatkuasakan di Selangor.

Anonymous said...

yup, semudah itu...
why not tanah melayu yg 'negara islam' juga lakukan enakmen sama?

Anonymous said...

Gap orang brunei bukan macam orang kelantan gap.di brunai jalanrayanya lurus lurus,polisnya baik baik keselamatan di jamin halal.

Anonymous said...

ALLHU AKBAR...

Anonymous said...

BILA ALLAH SWT MENGZAHIRKAN YANG HAQ...ALLAHU AKBAR

Anonymous said...

Jangan lupa undi kita kat Sabah dan Sarawak. Kebanyakkan orang Keristian tau tak?

Nak buat Hudud, buat saje kat Semenanjung, ok?

Anonymous said...

Anwar sultan pulau pinamg, apa lu sibuk gap,Ali mama meya olso god gap.

Pak Kadiaq said...

Kalau pas nak buat hudud, buat mcm di Brunei baru le adil & mantap..!

Anonymous said...

anwar? anwar? ..anwar hantar wardina & dr maza aje ulas.... dia memang pandai tai chi...!!!

Anonymous said...

SYUKUR ALHAMDULILLAH di atas KEBERANIAN DYMM Sultan Brunei dan para ulama di Brunei!

Si Barat-ZIONIS yg. HIPOKRIT asyik melalak mcm. ANJING KURAP psl. undg-indg SAMPAH "demokrasi-hak asasi" si KAPIR Barat-ZIONIS, kat Dunia Islam , akan bawa mana-mana pengganas Islam secara RAHSIA kat Diego GarCIA atau Guatanamo, termasuk disyaki MH370 kita - yg. akan disiksa/dibunuh dan dipenjara tanpa perbicaraan sampai bila-bila! Bahkan Barat-ZIONIS/Israel boleh menyerang/menjajah Dunia Islam yg. kaya minyak-gas dgn. membunuh/menyiksa sesuka hati umat Islam secara beramai (Genocide), dan tak pula dihentam si UN-ki Moon BANGSAT tu!

Jadi si BANGSAT UN /PBB (yg. dikuasai Barat-ZIONIS) berani pula nak kutuk Brunei laksana hukum HUDUD - maka sudah tiba masanya OIC diPERKUATkan termasuk dgn. ketenteraan PENGAMANnya sendiri (jgn. lagi bergantung kpd. tentera pengaman UN itu) dan supaya Dunia Islam jgn. lagi tunduk pd. mana-mana si PENDATANG/PENJAJAH KAPIRDAJAL yg. pikiaq umat Islam ni KULI depa, termasuk kat Tanah Melayu, pusaka nenek moyang kita dr. sebelum dijajah si KAPIR LAKNAT Barat-ZIONIS dan mana-mana puak pendatang KAPIR yg. dibawa si PENJAJAH buas tu!


Makcik Sambal Belacan – PERTAHAN Islam dan umatnya, Bahasa Melayu, hak BUMIPUTERA Melayu dan BUMIPUTERA lain; dan hak orang miskin dari semua bangsa yang hormat Islam, dan bangsa dan hak Bumiputera (Bumiputera juga bermakna Pribumi/Orang Asal-Asli/Indigenous/Native/Aboriginal/First Nation).


Anonymous said...

Gap panik takada apa apa gap air lior je. Cadang nak beli sim cad baru la gab.

Anonymous said...

Sultan Brunei Kaki Betina cam org UMNO nak jadi pesuruh Allah menerusi hudud, inilah kafir teratas sekali.

Anonymous said...

Alhamdulillah/Allahuakbar. Semoga Allah memberkati Nrgara Brunei. Itulah contoh undang syariah yang sepatutnya dicontohi oleh semua, khususnya PAS yg bercadang melaksanakannya diKelantan, yg majoriti beragam Islam. Undang2 syariah, hudud hanyalah satu aspek perundangan itu, hendaklah terpakai kepada semua anak negeri Kelantan dan jika dilalsanakan diseluruh Malaysia, tiada pengecualian kepada bukan Islam. Jika bukan Islam tidak setuju, mereka hendaklah "berhijrah" ke negara yg tidak melaksanakan undang2 syariah.

PUTRA CHUBADAK said...

Kerajaan Kelantan perlu gunapakai undang2 syariah Brunei yg terpakai kpd bukan Islam. Itu baru adil. Dr Mahathir pasti betsetuju. Kelantan sama seperti Brunei dgn majoriti penduduknya beragama Islam.

PUTRA CHUBADAK said...

Kerajaan Kelantan perlu gunapakai undang2 syariah Brunei yg terpakai kpd bukan Islam. Itu baru adil. Dr Mahathir pasti betsetuju. Kelantan sama seperti Brunei dgn majoriti penduduknya beragama Islam.

PUTRA CHUBADAK said...

Kerajaan Kelantan perlu gunapakai undang2 syariah Brunei yg terpakai kpd bukan Islam. Itu baru adil. Dr Mahathir pasti betsetuju. Kelantan sama seperti Brunei dgn majoriti penduduknya beragama Islam.

Anonymous said...

Kerajaan Kelantan perlu gunapakai undang2 syariah Brunei yg terpakai kpd bukan Islam. Itu baru adil. Dr Mahathir pasti betsetuju. Kelantan sama seperti Brunei dgn majoriti penduduknya beragama Islam.

Anonymous said...

Mana komen gap tersalah taksiranke

Anonymous said...

Pernah dengar cerita seks parti kat istana Brunei oleh Ms USA Dari California tak?

Anonymous said...


hudud ala parti HAMPas.

kapl sing dah matipon pas tak berani langkah mayatnya, apakan lagi jika kapal sing panjang umurnya, retorik dan impian songsang bawak masuk kuburlah hudud pas.

j/kuasa teknikal yg konon disetujuui bersama nanti jangan jadi jembatan reput cuma helah politik pas, nik ajis tak mati lagi, jika ditemuramah denganya melalut lah fatwanya. hudud itu politik pas, pas hidup merana kerana hudud, nak raih undi kafir dan munafik berkawan dengan dap dan pkr, semua yg umno buat mana pas bolih terima, bahalul sampai kesudah.

pakatan rakyaat, penasihatnya berfikir dia raja, pengerusinya berani aka gila babi, presidenya tak ubah tunggul mati. ia lah undi ditangan anda berfikirlah dengan otak yg matang. kesejehtraan dan kemakmuran hari ini tak berkekalan untuk anbak-anak masa depan.

Mak Bedah said...

Aku harap datuk seri homo sodomi tidak dibenarkan masuk ke Negara Brunei Darussalam, kerana beliau akan meracuni fikiran rakyat Brunei dengan segala pengkhianatan yang bercanggah dengan kehidupan rakyat Melayu Brunei, rakyat kaum asli, rakyat kaum bangsa lain dengan ideology kotor dan juga bercanggah dengan ugama Islam.

Anonymous said...

Pas bergabung dgn UMNO.parlimen UMNO pun ramai.Jika 2 parti kuat ini bergabung pd pru14 nnt...majoriti parlimen akn dikuasai oleh org melayu.Undang2 islam akan terbina.

Anonymous said...

OI anon-anon si PEMBENCI-Islam/umatnya, nampaknya makin ramai si ekoq-ekoq PENGGANASBANGKAIBABI Red Bean yg. ditaja puak SYAITAN Barat-ZIONIS/CIA-MOSSAD dan ejen-ejen mereka dari DAPBANGKAIBABI MENYAMAQ guna nama Melayu/Islam, pakaian & bahasa Islam (sebut Kalimah ALLAH lagi), sedg. MENGAMOK mcm. ANJING KURAP GILA!

Lepas tu puak SYAITAN ni siap nak MENGKAPIRkan umat Islam pula!

PI MAMPOS lu KANDANGBABI DAPBANGKAIBABI!

Anonymous said...

Makcik seks belacan, you ni muda ke tua, seksi ke atau dah longgar semua spare parts. I nak you la...you bloody fking hypocrite. I suke hipo mcm ni, boleh dijentik2, picit2, hisap2, marilah manja dengan I....aaaawwwwww youuuuu