Thursday, May 1, 2014

TENGOK PERANGAI MONYET NIH ! BAS PENYOKONG TERBABAS LANGGAR BABI HUTAN !




LAGI BERITA KLIK SINI


44 comments:

Anonymous said...

...maak aaiii...makcik bertudung tu ....gempak je lebihhh

Anonymous said...

Babi hutan kenal kawan2 dia. Hehe

Anonymous said...

Kemurkaan allah kepada insan insan batu nisan yang enggan cukai gst. Salah seorang tok janggut kelantan jangan marah ye muhasabah diri. Betulke serambi mekah mengarot betulla.

Anonymous said...

Oh ye ke terbabas langgar Babi Hutan?

Ingatkan nak bawa sekali Babi Hutan jumpa BAPAK dan MAK BABI di KL sekali tadi..

Anonymous said...

BABI2 (ORANG2 PAS) MENGELAK SAUDARANYA SI BABI HUTAN!!

NGAKU ORANG ISLAM TAPI PERANGAI SERUPA BABI HARAM SAJAK LAH TU BERKAWAN DENGAN ANJING2 KURAP (DAP/PKR).

Anonymous said...

Bosan aaa.... Kata tukar PM.... Tak tukar pun....

Pitam Sink said...

BABI HUTAN PUN TAK BAGI PECACAI PAS HADIR BERDEMO.. PANDAI LAGI MENATANG TU DRP PENYOKONG2 PAKATAN HARAM YG BANGANG & BONGOK.. KAH KAH KAH KIOK!!

Anonymous said...

Ni betoi ka org Malaysia ni ? dengan pakai baju tah apa2 gambaq..mcm Mat IN--- ja...yg pakai topeng tu buat pa,kata berani sangat .bukak la topeng tunjuk muka , tunjuk kat mak ayah kat kampung yg anak-anak depa dok di bandar ni mmg x dak keja. keja depa mnyusahkan org lain dan memalukan negara ja. Tentu mak ayah hangpa bangga dapat anak-anak baka gred rendah macam hangpa ni...

Anonymous said...

terima kasih melayu, kebodohan kamu buat kami cina duduk goyang kaki dan hasil pekik lolong kamu kami akan dapat rasa, terima kasih, salah lah, telima kasi sekali lagi..melayu bukan susah mau tipu, cali satu bodoh punya leader, dia olang mesti ikut punya, itu leader mesti cari world class punya, kita panggit itu mat salleh kasi taluh itu leader, hantam balik sama melayu umno, melayu kelajaan,, bukan susah...melayu memang bodh..

Anonymous said...

itu makcik bising bising dalam video macam biasa tengok je,,, wa ingat biasa tengok itu makcik dekat sana chow kit punya lorong lorong la..

Anonymous said...

PADAM MUKA puak2 macai babi PR.. eslok sgtlah babi hutan pun benci tgk korang!

Anonymous said...

Babi tu marah tak ajak dia turun KL,tu yg babi tu pakat buat demo tengah jalan...nak guling,guling sama-sama la...

Anonymous said...

Salah info..babi hutan tu yg langgar bas diorg..

Anonymous said...

Aikkk ...., babi hutan pun cuba halang mereka.....

Anonymous said...

Perhimpunan babi-babi se Malaysia..

Anonymous said...

nasib baik tak mati. itu Allah baru tunjuk sedikit, sebab langgar babi, kalau langgar lorikah jadi macam karpal

Anonymous said...

Kesiann bebb....

Dari rentetan cerita melayu yg dibodohkan...

Maka kita kene yakin bahawa mmg ada segelintir org melayu yg mmg blient follower....

Mereka rela diri mereka di peralatkan semata2 utk memenuhi impian palsu mereka...

Illuminiti...secret society.... kristianiti.. semua mereka tgh mengkaji kelemahan bangsa melayu ini...


Anonymous said...

Babi tu pun tau mrk ke KL berniat x betul. Tu yg terhalang.

Anonymous said...

Babi Islam dari Parti Isllam SeMalaysia!!!

Hehehehe.........

Anonymous said...

1hb Mei kat 1 Rejab. Buat lah ibadah puasa sunat lebih baik

Anonymous said...

1hb Mei kat 1 Rejab. Buat lah ibadah puasa sunat lebih baik

Anonymous said...

puak2 DAPig boleh tolong jaga babi...apsal tak mintak bantuan?

Anonymous said...

. kalau ditemuramah tiap2 seorang ni ... boleh dikenalpasti mereka ni yg hidup guna emosi tak guna akal.

salim hasan said...

Himpunan bangsat GAY ST OPSS SORYY BANTAH GST!!

Anonymous said...

umno boleh buat perhimpunan kongkek sedunia kat dataran merdeka...kumpul beramai2 lah...buat seks beramai2 kat dataran, ini lah kepakarannya...dapat banyak filem kongkek lepas itu boleh buat video tentang ahli dap, pas, pkr...tabur fitnah tak berhenti2...babi semua ke kuala lumpur tapi kalau zaman darurat takda makanan, kamu jugak yang akan makan BODOH SUNDAL!!!

Anonymous said...

Yang datang berdemo tu puak2 melayu"DARAT" aje. Dia orang ni duduk pun di kampung hulu. Orang kelantan panggil"DARAT" lah.Pakian pun macam orang darat.

Melayu bandar yang cerdik tak akan berdemo macam tu. Dari berdemo baik jual cendol tepi jalan masuk juga sae kupang dua kupang.

Sebab tu dia orang ni di import daripada luar bandar. Dari kampung lah kata kan.Sesetengah daripada mereka tu tak pernah pun jijak KL ni.Itu sebab bawa anak sekali.Konon nak jalan2.menyampang ada orang seponser tambang bas.

Dia orang ni belajo takat sekolah menengah tingkat tiga. sebab tu mudah di pengaruhi.Saya gerenti dia orang ni tat tahu pun apa itu GST.

Dia ingat KL tu macam gerai depan rumah dia orang aje.Tenguk2 melilau biji mata.Haaa pucat!

By;PakMat Kampung Hulu.

Anonymous said...

Babi tu kalau jalan dlm hutan pun dia tunduk sorak muka dia pasal dia malu dia babi. Tapi melayu yg berarak kt bandar tu dia tutup muka dia dgn kain pasal dia malu perangai dia pun mcm babi.

Anonymous said...

Babi yg sondol bas tu mesti macai umno kan kan kan. . .huhuhu. . .

Anonymous said...

yang komen memaki hamun nie semua dah tak takut dosa dan balasan Allah..Allah Maha Mengetahui segalanya..ingat hari pembalasan nanti..bertaubat lah..

Anonymous said...

la melayu ke yang ramai. Ingatkan mata sepet sebab patut deme tokey kilang. Ni kuli2 kat kilang sepet kot. Tolong melalak bagi pihak. keh keh keh

Anonymous said...

Babi hutan tu jln dlm hutan dia tuduk nak sorak muka dia pasal dia keturunan babi.
Ada melayu yg berarak dlm bandar tu dia tutup muka dgn kain pasal dia malu dia pun keturunan babi.

Anonymous said...

bukak la topeng...xde teloq ka hampaa...pegi mati la rebel ko

Jack said...

Inilah hasilnya bila silat asli melayu hilang di kampung2. Maka ujudlah satu generasi yg hilang jati diri.

Anonymous said...

Agak bernasib bukan B.A.B.I (babi anwar bin ibrahim)yang dilanggar...

Anonymous said...

Saya berasa malu. Sejak akhir-akhir ini Melayu dah tak bertamadun dan tak beretika. Tengoklah cara cinabeng. Dia orang tengok kita terkekek-kekek ketawa kerana kebodohan Melayu. Can't you see that???

Tapi... saya rasa ada juga Melayu yang berasa malu di kalangan pendemo tu. Contoh: dia pakai topeng dan pakai penutup muka supaya tidak dikenali. Maknanya dia malu lah tu... Wallahu'alam.

Alifmimyaro.

Anonymous said...

rasa rasa makcik tudung tu pernah aku jumpa kat lorong lorong chow kit.

Anonymous said...

rasa rasanya makcik tudung yang kepoh tu pernah nampak kat lorong hj taib chow kit

Anonymous said...

HAHAHA BABI PUN TAK RELAAA ....!!

Anonymous said...

SALAH LA..GAP..

BUKAN LANGAR BABI HUTAN..
"BAWA BABI HUTAN"

SEBAB PERANGAI DIORANG BUKAN MACAM "RUSA MASUK KAMPUNG" TAPI MACAM "BABI HUTAN MASUK KEY ELL"

Mak Bedah said...

Di Singapura petunjuk perasaan di beri amaran jika mereka hendak mengoyak atau membakar gambar PM Lee Hsien Loong, mereka akan dipenjarakan dengan denda $5000 dollar. Penunjuk perasaan tak boleh bikin sembrono di taman public atau Hong Lim Park.

Aku tunggu juga jika Channel News Asia ada tunjuk video rally Labour Day di KL, tetapi Channel NewsAsia tidak menyiarkan sedikit video pun tentang ini.

Sudah tentu ini pengaruh petunjuk perasaan yang mengotorkan fikiran rakyat Singapura tidak dapat kebenaran oleh MDA atau Jabatan Media Pemerintah Singapura.

Hanya penyokong Pakatan Racun Malaysia sahaja yang bodoh bangang kerana otak mereka penuh dengan taik.

Anonymous said...

mana komen berjela makcik sambal belacan pasal bas terbalik ni???
ini kerja zionis kan? kan? kan?

Aku Melayu Rasis said...

bila diorang nak declare: INI SEMUA SALAH UMNO????
Puak bengong ni, kalau beras jadi ketupat raya pun umno yg salah!

Anonymous said...

Good one. Muahahaha

Anonymous said...

Betul tu, kongkek chinadoll ramai2, liwat ramai2, hilangkan jam omega , hilangkan duit tabung memali, jual nama Allah, tumbuk sama sendiri , Hargh....ptui!!!