Tuesday, June 10, 2014

8 ISI KANDUNGAN PENGGUBALAN AKTA HASUTAN KEPADA RUU MERUGIKAN ISLAM DAN MELAYU !


orang melayu desak sebarang penggubalan RUU hendaklah dibentangkan ke majlis raja-raja melayu dan ianya WAJIB MELETAKKAN KEMENANGAN HAK ISLAM DAN MELAYU MELEBIHI PERKARA LAIN.

8 perkara was-was dalam penggubalan RUU ini telah dikesan NGO pembela..

nancy shukri ni lain macam betullah. nak harap kj ? elok lagi perjuangan chinnamah , aci yang kena pukul kat telok intan.

pasca pru 13, orang melayu mesti berani bercakap mengenai hak islam dan melayu.  

strategi jangka masa panjang yang menguntungkan KITA perlu diperhalusi dan diimplementasi.

MOHON SEBARKAN INFO NI KEPADA MELAYU..3 comments:

Anonymous said...

Ini semua pelansungan agenda SYAITAN si PENDATANG/PENCEROBOH KAPIRDAJAL DAPBANGKAI/PKRSODOM dan penaja mereka, si Barat-ZIONIS, nak MENUMBANGkan ISLAM/umatnya termasuk KESULTANAN MELAYU, undg-undg SYARIAH, MAIN/JAKIM hak istimewa BUMIPUTERA ISLAM/Melayu, serta Malysia sbg. NEGARA ISLAM! Dan kemudian terus MENJAJAH kita mcm. di Temasik!

Baik NGO-NGO Islam/Melayu buat lapuran polis kerana ini jelas MENYALAHI Perlembagaan Malaysia, yg. mempertahankan ISLAM sbg. Agama NEGARA/PERSEKUTUAN dan hak istimewa BUMIPUTERA, terutamanya BUMIPUTERA ISLAm/Melayu yg. majoriti, dan kita patut minta kuasa EKSEKUTIF DYMM Yang di-Pertuan Agong dan seluruh Kesultanan Melayu, diKEMBALIKAN mengikut Perlembagaan Persekutuan terutamanya Perkara-Perkara 3(1), 37(1), 153 dsbnya - terutamanya kat negeri-negeri bawah pemerintahan RASIS-BUAS si KAPIRDAJAL DAPBANGKAI/PKRSODOM!

Kalau pemimpin Islam/Melayu dlm. UMNO/PAS dah tak boleh bela lagi nasib BUMIPUTERA Islam/Melayu; pd. Kesultanan Melayulah, kita harus berpaling untuk minta pertolongan! Lihat artikel yg. sungguh BERNAS ini yg. membuktikan begitu jelasnya PENGIKTIRAFAN pelansongan kuasa EKSEKUTIF Raja/Sultan Melayu (Executive Monarchy - walau tidak mutlak)dari sebelum PENJAJAHAN British-ZIONIS; semasa Perlembagaan Persekutuan digubal, bukan sekadar “Hiasan/Simbol Adat“ (Ceremonial Monarchy), terutamanya dlm. MEMPERTAHANkan ISLAM/umatnya – sepatutnya PENASIHAT-PENASIHAT mcm Haji Mahamad Naser bin Disa, Peguam Kanan Persekutuan, Ahli Lembaga Pemegang Amanah Dewan Amal Islami (DAMAI) - di lantik sbg. PENASIHAT TULEN dlm MT UMNO, Utusan Melayu dan JPM (ketiganya yg. disyaki sudah dikuasai si LIBERAL-plg-merbahaya) – lihat di https://akarimomar.wordpress.com/tag/perlembagaan-persekutuan/ , Hijrah Minda: Agenda Transformasi Islam , Haji Mahamad Naser bin Disa[1], 7 April, 2012!

Biaq satu dunia tahu betapa fakta SEJARAH penting ini yg. telah lama diSEMBUNYIkan, betapa DAJALnya agenda PENJAJAH British-ZIONIS dan betapa makin kurang ajaqnya puak PENDATANG/PENCEROBOH RASIS – yg. tidak pernah tahu berterima kasih walau dapat MENJAJAH TEMASIK dgn.begitu mudah, dan bagaimana pemimipin ISLAM/Melayu kita dipaksa memberikan kerakyatan kepada BERJUTA mereka, dgn. begitu mudah, tanpa persetujuan TULEN dari rakyat biasa dari BUMIPUTERA ISLAM/MELAYU pun!

Makcik Sambal Belacan.

mae said...

apa nak diharap pd kj, kan dia tu tebal bewok. fhm2 je la.

Anonymous said...

OOI ORANG MELAYU LAH YANG PALING BERKUASA DI MUKA BUMI MALAYSIA DAN PALING KUAT MENGHASUT....SO WHAT TAKUT APA...TELOR LETAK DALAM KOCEK KA.....BODOH!!!!