Tuesday, June 24, 2014

RAMADHAN MENJELANG : INI PRODUK MUSLIM.





7 comments:

Anonymous said...

Kalau ada pati ayam Knorr dan juga pati babi Knorr, tidakkah akan timbul perasaan was-was terhadap produk tersebut. Pati ayam dan pati babi dikeluarkan oleh kilang yg sama.

Anonymous said...

terimakasih Tuan, Alhamdulillah.
kalau ada yg lain2 lg harap teruskan berkongsi ya. jzkk

Zassi Zass said...

tabit hormat GAP,harap teruskan usaha ini

Anonymous said...

pati babi tu masuk pasaran malaysia ke? produce kt kilang sini ke? jgn la paranoid n main ambik je statement dr facebook tu. cari sendiri faktanya jugak. br org tk pandang rendah kt cara pemikiran kita.

HeRBaLiFeCOACH DiLa said...

rasanya boleh masukkan dalam senarai adalah produk dr Global Ikhwan Holdings. Milik balu pemimpin arqam.sokonglah mereka kerana mereka dah kembali ke fatwa, bekerjasama erat dgn jais skrg

Anonymous said...

Boikot sahaja knorr....

Anonymous said...

GAP..hat lain aku tak pasti tapi kalau susu cap masjid tu aku pasti ianya keluaran f&b kilang kat selangor dan 100% bukan bumiputera. Hari ahad lepas ada keluar dalam siri Agrotek jam 6 petang. Harap GAP buat rujukan kembali. Sama sama kita membantu.