Thursday, July 24, 2014

BEBAL MAKRUP TAHAP MELAMPAU..


black box.
kata budak pakatan ni, black box mestilah warna hitam.
kalau tak warna hitam, itu bukan black box.

spesis bebal makrup melampaui batas kemanusiaan ni makin banyak membiak, sama bengongnya macam si minah perasan bagus yang tak berambus lagi pergi australia.


23 comments:

Anonymous said...

Yang BAHLOL DOGOL tak tau apa MAKNA black box tu SIAPA ?

Anonymous said...

Maknanya mahfuz ada gang lah.

Anonymous said...

anak jin bagi komen...???? baru darjah tiga kot....???

Anonymous said...

Tahap kejahilan yg seumpama ini mmg tdk ada tmptnya di dlm ketamadunan manusia sejak dari awal manusia di ciptakan lg.

Anonymous said...

Nak kata macam mana,bodoh yang di promotekan oleh si bahalul sendiri.

Anonymous said...

Nak kata macam mana,bodoh yang di promotekan oleh si bahalul sendiri.

raismazzadam said...

Orang BODOH LG BAHALOL usah di layan sgt...kita angguk kan aja...DASAR SI BEBAL...biarkan dia dgn labunya...

Anonymous said...

NAK TUNJUK PANDAI....JADI BEBAL LE PULAK....

SESEKALI KANTOI JUGAK....

Anonymous said...

Puak tu memang bodoh. Kalau tak bodoh, takkan dok puja peliwat & kaki zina jadi ketua mereka.

salim hasan said...

PAK BADUT PAS DARI POKOK SENA PUN KATA MACAM TU,BLACK BOX MESTI LA KALER ITAM KATA DIA!!

usin said...

mamat bebal mukarrab ni sekarang dh malu nak pegi mana2. kena pulak dh nak raya ni, alamat sorok kepala dalam semak la. apapun, aku kesian sbb otak dia terlalu bodoh untuk faham apa dia kotak hitam. tinggi sangat level utk belajar "warna" kotak hitam.

Anonymous said...

Apa kata kerajaan Malaysia hantar mamat yg super cerdek ni sebagai wakil untuk kenal pasti dan bawa balik Kotak Hitam versi PR. Alamat ibarat tunggu buah "tak gugur"lah jawapnya. Mana tidaknya, dia sendiri tak kenal apa itu KOTAK HITAM...super & mega biol.

Anonymous said...

Buta huruf, buta hati nak buek camna.
Definitely tak membaca ni. Sebab lg senang guling2 kat jalan raya dari memegang buku kan?
Ni lah dia tahap pemikiran penyokong PR.
They are so ignorant and the tragedy is that they don't know it.

Anonymous said...

Ha ha ha ha ha lawak-lawak. Itu lah lain kali kalau nak buat komen kena baca buku dulu. Sebelum buat komen buka google dulu cari 'black box' dapatlah jawapannya. Nak tunjuk pandai tapi tertunjuk kebodohan. Ha ha ha he he he he....

Anonymous said...

ketua cabang pkr tu, kebodohan melampau, fakta tak tau tapi cakap lebih,itulah pkr

Anonymous said...

Kalau dah spesis bangang tu, bangang situ jugaklah....awat lah dalam PKR ni banyak sangat spesis bangang2 ni. Patut lah kena tipu idup-idup dek ketua peliwat dan keluarga puaka dia tu......

Anonymous said...

Asrul Samat.....seolannya...siapa yg benak, bodoh dan siapa yg kena tipu?

Anonymous said...

Anwar adalah manusia yang paling tak tahu malu dan tiada rasa cinta negara.Tindakan beliau akan memalukan seluruh keturunan beliau....orang akan ingat siapa Anwar ibrahim........Manusia mati meningalkan nama .......ia itu nama baik dan nama buruk.......nampaknya anwar memilih untuk dingati dengan perangai buruk dan dendam kesumat serta gila nak jadi PM.......
Hanya orang bodoh dan kurang akal saja yang masih menyokong anwar........
Anwarlah manusia yang paling jahat dan busuk pernah tingal dinegara nini sebaris dengan ketua PKM.

assaad said...

Budak itu main hembus sahaja, dia tidak tahu kata-kata Istilah - Samalah dengan kekata bahasa Melayu "Kaki Bangku" - Budak itu rasa kaki itu betul-betul kaki bangku.

Masalahnya kalau tak tahu jangan hembus sahaja nampak terserlah kebodohannya.

Fikir-fikirkanlah...!!!

Saat Jais
www.treat-cure.com
http://saatjais.wordpress.com

Anonymous said...

BAHLUL TAHAP GABAN....

Anonymous said...

kahkahkah balik makan belacan la macai sengal ooii

Anonymous said...

mak oiiii bodohh tahap sial si asrul mangkuk ni. Apa ke jadahnya sampai tak faham kotak hitam. Tak tau nak kata tahpa mana punya bengong si mamat ni. sedihhhhhh betul ada mangkuk superr bodoh biul ni

Anonymous said...

mak oiiii bodohh tahap sial si asrul mangkuk ni. Apa ke jadahnya sampai tak faham kotak hitam. Tak tau nak kata tahpa mana punya bengong si mamat ni. sedihhhhhh betul ada mangkuk superr bodoh biul ni