Wednesday, July 9, 2014

LAWAK PEMBANGKANG...TANGKAP GELANDANGAN UMPAMA TAHAN MACAM ISA..!

4 comments:

Anonymous said...

bukan tangkap tapi kumpulkan dan sort. penagih dadah, gelandangan yang bukan rakyat malaysia, gelandangan rakyat malaysia, dsb.

mana yang mesti dibantu bantu lah. yang badan sihat walafiat diberi kerja lah.

seriously penat dengan orang malaysia yang 90% semuanya nak dikaitkan dengan politik.

yang menteri pun kadang kadang buat statement tak rujuk dengan pejabat korporat masing-masing. bukan ke masing masing ada pegawai khas dan PR? rujuk la mereka. bagaimana nak bercakap kepada orang media. supaya tak di salah anggap atau diputarbelitkan kenyataan.

hmmmm ...penat..

Anonymous said...

Kalau dh jenama pembangkang di malaysia, kerja lain takde, asyik spin cerita, palsukan berita dan kelirukan fikiran rakyat. Hampir semusnya kerja-kerja mungkar. Benda baik dan betul boleh pulak dispin jd begitu kotor. Sgt buruk reputasi pembangkang. Amerika yg kafirpun pembangkangnya x seteruk di malaysia. Hanya DiMalaysia...!!!

Anonymous said...

Salam Ramadan
Minta Tuan post kenyataan Dr hashim kat blog Tuan

http://www.utusan.com.my/utusan/Rencana/20140709/re_02/Antara-Dr-Ghauth-dan-Dr-Hashim-Antara-Alamanda-dan-Upin-Ipin

Anonymous said...

Tak ada ke guru bahasa Melayu yang secara sukarela boleh tolong ajar menteri ni bercakap bahasa Melayu dengan sempurna? Kasihan dia sampai tak boleh bercakap bahasa emak dia dengan sempurna. -(Hashim)