Saturday, September 20, 2014

ISU PELABORAN TABUNG HADI DI DETROIT. MOHON PENJELASAN SEGERA TH ELAK SALAH FAHAM .


tun mahathir telah menegur pelaboran tabong haji di detroit yang mencecah pelaboran RM640 juta .

kecepatan dan eksekutif decision yang cepat memperbetulkan cerita atau salah faham perlu dilakukan segera.

aku respek bilamana kes soalan UPSR bocor, ts muhyidin segera mohon maaf dan PANTAS BERTINDAK dan memperbetulkan keadaan.

ini hebat ts muhyidin yang ada faham perlunya isu dijawap segera.. good job ts !

kecepatan gaya ts muhyidin ini wajar dicontohi pengurusan TH.

insyaallah blogers sedia membantu mem viral kan jawapan TH.

8 comments:

Anonymous said...

Selaku pemilik akaun tabung haji hampir 1/2 juta RM saya sokong 1,000,000 % saranan ayahda Tun. Jgn dah terantuk baru nak tengadah. Tolong dengar "kewarasa" ayahda tu. Nanti ditakuti LEBUR (Melt) diluar negara dan bukannya melabur. Buat kajian secara mendalam terlebih dahulu sebelum "Lebur".

Anonymous said...

Selaku pemilik akaun tabung haji hampir 1/2 juta RM saya sokong 1,000,000 % saranan ayahda Tun. Jgn dah terantuk baru nak tengadah. Tolong dengar "kewarasa" ayahda tu. Nanti ditakuti LEBUR (Melt) diluar negara dan bukannya melabur. Buat kajian secara mendalam terlebih dahulu sebelum "Lebur".

tobeng said...

Detroit ni bandar negro yang sedang runtuh dan ditinggalkan kerana merosotnya industri pendustrian kereta di sana.Bandar tinggi kadar jenayah,faham2 ajelah kalau dah penuh dengan negro.Bandar yg sedang ditinggalkan,yang sedang jatuh dan merosot penduduknya daripada lebih 2 juta kepada 700 ribu.

Kalau di lembah kelang ni macam bandar bukit beruntung,dengan rumah2,kedai2 yang ditinggalkan kosong.

Jamaluddin jarjis juga patut menjawab isu ini sebab dia yg hantar report sebagai duta Malaysia di us.Takkan dia tak tahu detroit ni dah bangkrap nak melingkup.Jamaluddin jarjis dok sana buat apa?Najib yg clueless pun main follow aje.

Ada lagi projek TH yg bernilai billion rm dengan kompeni us yg merugikan.Dalam blog dinturtle dan beberapa blog lain ada dilaporkan.

hangkedee said...

Pemandu.... Punahsihat@Punahsihat... Apa kah itu kpi ah jib gor?

hangkedee said...

PEMANDU... Penasihat @Punahsihat...

izham mohd said...

Najib? dia mana reti fikir dan bertindak pantas, dia dlm khayalan. Sentiasa..
Punasehatnya yg buat decision, Najib kn slow.. bila MH370 hilang pun Najib bergantung 110% pd punasehat2 luar dlm.
Dirinya sndiri sbg ketua negara tiada instinct dn kebijaksanaan yang pantas.

So soal pelaburan di Detriot ini suatu risika besar buat Tabung Haji. Berok mana yg cuba mencedok untung mudah ini dlm buat keputusan tergesa2.

Tun M juga nk kena tegur.. aduhh apa nk jd si Najib ni!

Anonymous said...

aku sokong pandangan tun m.. th perlu melabur dlm negeri shj @ di mekah n madinah.. lebih berkat drpd di detroit yg hanay bandar hantu.. rakyat amerika sndiri pun xmau dok situ th plak dok pi buang duit tangtu.. bodoh ka apa?

Anonymous said...

Tun komen Tabung 'HADI' ke Tabung Haji, elakkan salah faham hehe.