Monday, September 1, 2014

TUN M SOKONG PDRM BERTINDAK TERHADAP PPS..MANTAP TUN !


tun m negarawan negara dah sound tepek.
tun m sokong tindakan pdrm terhadap kegiatan pps.

pps tajaan dap ini adalah kumpulan fanatik politik, yang berselindung di atas nama kebajikan. sama konsepnya dengan unit amal yang menggunakan istilah amal untuk berkuasa lebih daripada polis.

inilah beza pandangan negarawan yang faham situasi asam garam motif politik berbanding dengan pandangan otak udang yang mempertikai tindakan pdrm.low class punya psywar.

kita harus melihat politik malaysia ini berdasarkan sokongan ala fanatik.

masih lupa ke dengan 13 may bilamana fanatik politik membesar ?

masih lupa ke dengan peristiwa memali yang memungkinkan fanatik politik menguasai akal rasional ?

masih lupa ke dengan tragedi bershit yang mana polis dirempuh dan dibelasah oleh kumpulan fanatik politik ?

rakyat malaysia sokong tindakan pdrm.. 

19 comments:

Anonymous said...

Aku setuju dgn Tun M, aku suka dan sokong polis sepenuhnya.

Anonymous said...

Blog yg ultra rasis ni pun ada peminat dan penyokong? Kalau mcm ni bermakna orang melayu dah terlalu senang dalam hidup dan ingin melihat bangsa lain kondem....ranap di dunia ni...jgn memuja tun m itu sangat. bila time dah sampai, kamu akan kehilangan pedoman...halatuju dlm hidup...

Anonymous said...

...Tangkap, jangan tak tangkap...mereka ini sama lah saperti mula mula MPAJA nak tentang Jepun, kemudian setingkat kpd Bintang 3 ank tentang British, dan terus jadi People's Army untuk tuntut Kemerdekaan dari British dan seterusnya menjadi CPM untuk diletak dibawah takluk komunis China...jadi hati hati PDRM, jgn bagi pisang berbuah 4 kali. Tapi kpd Mat Sabun Chin Peng itu adalah idola dia, sebagai pejuang kemerdfekaan...Lawak ler Mat Sabun nie.

Anonymous said...

Terbaek..saya sokong TUN M dan PDRM. .

Anonymous said...

Tahniah KPN & PDRM keseluruhannya.....Rakyat Malaysia yg waras dan yg menyintai keamanan amat mengalu2kan tindakan tegas anda. Pada Tun M pula...semoga ALLAH SWT sentiasa merahmati dan moga dilanjutkan usia Tun. Sesungguhnya jasamu amat dihargai Tun....

Anonymous said...

Anon 10.26,
Tuan, saya tidak nampak Anon 10.10 itu memuja Tun M. Cuma ia hanya menyatakan ia bersetuju dengan pendapat Tun M. Itu hak dia. Saya tidak nampak apa yang boleh membuat dia kehilangan pedoman dan halatuju dalam kehidupan seperti mana yang tuan dakwa.

Anonymous said...

Harap tun boleh bagi kata dua pada pm kita selaku prediden umno yang playsafe..samada kembalikan ISA demi kesejahteraan negara ataupun berundur secara terhormat bagi mengelakkan orang melayu dan islam berterusan dihina oleh bukan melayu...

Anonymous said...

aku sokong 1000% pdrm.. jgn bagi depa pps naik lemak.

Anonymous said...

PPS - Sekilas ikan di air, sudah tahu jantan betinanya.

Anonymous said...

Anon 10:26 PM:

Kepala hotak ko berjambul! Aku lebih percaya Tun Dr M dari engko, yang tah2 ni adalah Cinabeng DAPigs! Ada aku kesah puak kominh Malaysia kondem orang Melayu? Go to hell lah lu dna puak non-Melayu kominih tu!!

Anak Bukit Jelutong said...

Salam hormat Tun Dr. Mahathir.

Syabas KDN.

Tahniah PDRM.

Negara akan lebih aman.

rakab said...

aku rasa legaaaa...
aku rasa selamat, sebab mempunyai KPN yg tegas, berani dan pantas bertindak mengekang anasir jahat yg cuba dikembangkan oleh DAP dan guan eng.

kalau KPN ni masuk politik tentu gayanya seiras tun m.

nak harapkan najib ?...hancurrrrr

Aku Melayu Rasis said...

Mohon tindakan ini tidak bermusim. Teruskan. Jangan nanti runtuh apa yang telah dibina, diperjuangkan oleh datok nenek pejuang bangsa baru nak bertindak. Ketika nasi sudah menjadi bubur basi sudah tiada gunanya.
Mohon en najib berundur. Anda dilihat sebagai penjahanam kepada apa yg telah ayah anda bina dgn bersusah-payah dahulu. Kami rakyat melayu/islam sudah muak dgn sikap anda.

Anonymous said...

Setuju. Rasanya kalau kat negara Cina/Singapore lagi teruk dia org kena... nasib baik kat negara Melayu.... PPS ni rasanya dah lama gak dah tapi polis tak usik sebab kononnya unit sukarelawan utk bantu rakyat (walaupun tak berdaftar). Tapi polis usik skrg sebab dia dah nak melampaui tugas polis...

Anonymous said...

LGE & LKS Kepala mereka berdua ini yg aku mahukan supaya disemahkan DiMALAYSIA supay satu pengajaran kpd yg lain.

Anonymous said...

LGE & LKS Kepala mereka berdua ini yg aku mahukan supaya disemahkan DiMALAYSIA supay satu pengajaran kpd yg lain.

Anonymous said...

LGE & LKS Kepala mereka berdua ini yg aku mahukan supaya disemahkan DiMALAYSIA supay satu pengajaran kpd yg lain.

Anonymous said...

Satu statement Tun buat..mati akal orang dibuatnya.. Ada sapa2 berani cabar fakta dgn Tun?

Zul Baha said...

sokong 200%