Tuesday, November 4, 2014

ADAKAH ANWAR KE DALAM ATAU TIDAK ?


Apa pandangan korang.

16 comments:

Anonymous said...

dalam

Anonymous said...

Samada Anuar akan kedalam atau tidak adalah tidak penting . Yang pasti nya harga minyak dunia akan naik dan terus naik .

Anonymous said...

Mahkamah Persekutuan akan menambah hukuman lebih berat i.e 9 tahun penjara. Amiin.

Anonymous said...

Dia memang 'masuk' dalam....cuma tak nak mengaku aje...

XPressMinda said...

kalau hakim terima hujah peguam bela Anwar yg liwat tu berlaku suka sama suka, sukarela atau dianggap satu kebiasaan depa berdua, sahih Anwar akan terlepas.

tp kalau hakim lebih yakin dgn hujah pendakwaraya kejadian Anwar meliwat saiful berlaku dlm keadaan paksa rela, ke dalamlah Anwar jawabnya.

mana2 satu tak menjadikan Anwar bersih dari hakikat terlibat dalam aktiviti liwat.

Anonymous said...

Kalau 'Adakah' jadi soalan - tak tahu. Tetapi kalau yang ditanya, "Patutkah..." - memang patut. He he

Anonymous said...

aku harap dia kedalam dan tempoh penjara diupkan lagi se maksima boleh...

Anonymous said...

Definetly ke...daaaaaaaaallllaaaam....

el halim said...

Gua doakan dia mendapat penginapan yang selesa dan terbaik di Sungai Buloh Resort and Country..satu peringatan kepada dia..kalau sabun jatuh jangan ambil tau..

Pak Kadiaq Cerok Tokun Atas said...

aku harap si ketum mabuk kuasa ni akan ke dalam selama 7 ke 8 tahun.. baru padam muka dia!

Anonymous said...

Yg bersalah perlu dihukum.. seadil2nya

Anonymous said...

Peliwat tegar wajar mereput dalam penjara ...

Kecik kecik tak nak mampos

hidup menyusahkan negara dan rakyat, menghurujarakan negara dan mengkucar kacirkan rakyat serta merosakkan ugama

Dah tu dengan muka selamba mahu meyalahkan orang lain diatas kesongsangan diri sendiri
Humbanla sahaja dia dalam pejara!!!

Anonymous said...

keeeeddaaaaallllammm.....ikot pintu blakang arrrr.....sebab dia xsuke ikot pintu dpan pon....anuuuu...arrr

Ark Pacak said...

4CM, Sperm, DNA, Keterangan tanpa bersumpah, Keterangan tanpa boleh disoal balas, Can I f**k u, Tiada saksi Alibi.Siapa mangsa ? Siapa dianaiya? Siapa meliwat? Siapa berbohong? Anwar Ibrahim @ Saiful. 14 lawyer terlupa nak tanya kpd Saiful, siapa yg arah Pegawai Polis, Pegawai Forensik, Doktor dan lain2 menjalankan tugas2 memengumpul bukti? BERTAUBATLAH ANWAR IBRAHIM sebelum ALLAH SWT mencabut segala2nya. Kuasa ALLAH SWT melebehi kepintaran putar belit kamu ANWAR IBRAHIM

Anonymous said...

apa yang diaorang duk borak buang masa kat mahkamah tu? tak habis lagi citer ke......asik ulang benda yg sama. Bebal betul hakim2 kat msia ni Allo....nak muntah lah duk citer pasal fuck sesama jantan ni...Hakim2 mkn suap lah ni...lagi lama lagi byk allowance dpt. Haram jadah..

Anonymous said...

in