Tuesday, December 30, 2014

LAKONAN POLITIK LOW CLASS MAT SABU.


mat sabu ingat dia hobbit ke ?
pura pura tenggelam.

lakonan bang mat tak boleh nak tafsir..
kaedah makna dan penyampaian foto amat mendalam.

ada kala nampak bangang.
tapi tiap kala nampak low class... apa tujuan body language bang mat untuk nampak pendek dan tenggelam dalam banjir, masyarakat kurang pasti.

pengkritik foto dari barat mengandaikan bang mat cuba menyampaikan maksud emosi..makna masyarakat wajib sedih melihatkan bang mat sanggup tenggelam demi nak bantu mangsa banjir..

sama kesnya dengan ketum gian karipap yang akan projektorikan dirinya sebagai manusia sakit tulang belakang... tiap kali pi mahkamah..

sungguh low class punya mesej dalam kategori emosi politik.  mesej memperbodohkan pengikut sekotor longkang hitam .

lepas amik foto ni buat bahan drama politik, malam tadi mat sabu mencekik kat shah alam.

awat bang mat tak lepak lama dengan mangsa banjir ?
buang masa ka bang mat ooi ?

11 comments:

Anonymous said...

hobbit? kan mat sabun tu buaya. mmg la timbuk tenggelam dlm air.

Ali Zulkifli said...

buffalo frog ... hehehe

Anonymous said...

Tok Guru sedih kerana ramai orang Klate lupa pakai ketayap.Banjir macamana pun ketayap jangan lupa.Lemas banjir tak seberapa.....tapi lemas tanpa ketayap lebih teruk lagi.Oleh itu diminta media war-warkan kepada pihak yang ingin membantu agar masukkan ketayap sebagai barang keperluan asas disamping makanan.

Anonymous said...

Dia mungkin terlebih makan ubat kuat. Kalau berdiri nampak terjojol lah khemah dia.... atau dia cuma kencing dalam ayer.

Anonymous said...

Si Babi sedang berendar dalam air banjir!!!

Wahkahkahkahkahkah...

Ben Yaacob said...

"Mat Sabu Ingat Dia Hobbit Ke"

Aku dok gelak dari pagi tadi Tuan GAP. Lawak akhir tahun 2014. THx.

Anonymous said...

Boleh percaya ke dengan Mat Sapu tu? nak tolong mangsa banjir ke atau nak intai paha orang randok air banjir? lakonan no class!

Anonymous said...

Bang Mat tak tahan geli geli dlm ayaq...habaqq hanggg

Anonymous said...

Mat Sabu ni cacat sebenarnya.

Anonymous said...

Macam khinzir jumpa air

Anonymous said...

MAT SABU...adoi la...geli aku dengar nama ni