IKLAN BERBAYAR

Sunday, October 19, 2008

KEPADA BLOGGER DAN KOMENTAR BLOG GAP !

SALAM SAUDARA..

harap saudara-saudara ku para blogger dan komentar tegar dalam blog GAP boleh menulis email kepada gap di
gerakan_anti_pas08@yahoo.com
kerana ada pelawaan..

BLOGGER
Abe mie
penembak tepat
pewaris melayu
Aidc
Angin perubahan
Sedingin salju
Pewaris melayu
Perak bangkit
Penembak tepat
Anak Malaysia
Taipingmali
Uncle nano
Fikiran kami
Waadat
Kembara politik
Tok janggut
Ouk ouk
Keris warisan
Tok wan
Keris pusaka melayu
Melayu sepang
Air kopi
Kancil sempit
Sejarah melayu
Qaseh nuryz
Mimpi 916..

KOMENTAR

Piggy singh
Pok nik klate
Yeop perak
Fadzrul hisyam
Che moq
Odieneology
Lancer
Megat
Luth textile
Anak bapa saya
Bapa yahudi
Al jubri lidah bercabang
Add
Awang kata
Ysnizam
Poning palo
Kulaan
Meet uncle shah
Al haadi
Gafaro
Wokyoh

( KALAU ADA NAMA2 YG GAP TERLUPA SILA EMAILKAN KEPADA GAP 'NAMA BLOG ATAU NAMA TAG KOMENTAR' SAUDARA...) TK

15 comments:

OTAI (Otak Tenang Akal Inovatif) said...

SAYA TAK MAU KE....

GAP KEMBALI said...

otai..
maaf gap lupa..sila hantar email bro..nanti gap bgtau

uncle nano said...

uncle nano nyer email..
channeltwo_58@yahoo.com
Bro..ade projek ape?
nak serang PKR ke..kih.kih..

Syahir the Owl said...

Hi GAP! Saya selalu mengikuti perkembangan blog GAP. Hari tu access tiba2 tak dapat kenapa ya!

Semoga GAP terus menulis dengan kritis! Biar berbeza pendapat, tapi hala tuju kita adalah untuk kembalikan maruah UMNO, Islam, Bangsa Malaysia dan tanah air!

http://gunungraya.blogspot.com

GAP KEMBALI said...

uncle nano
kat sini takleh cakap..harap boleh hantar email kat gap..serang PKR ? perjumpaan blogger ini akan menentukan..serang habis habisan..anwar dengar kabar makin kelam kabut..ditekan 'pihak luar' dan 'pihak dalam'...

syahir the owl..
maaf hampir lupa link blog tuan..dah link dan tgh kumpul balik blogger yg sehaluan menentang anwar..link satu persatu..

bro..tlg htr email kat gap ya.tk

abe MIE 'TERJAH' said...

GAP nak suruh saya bagi emel..kenapa?

norjimi@hotmail.com

PsyTroopers said...

Kembara Politik

Blogger: PsyTroopers

e-mail: kembarapolitik@yahoo.com

URL: http://kembarapolitik.blogspot.com/

wokyoh said...

salam GAP.

terima kasih atas ingatan GAP dan pelawaan GAP tu..

nak serang PKR beramai ramai ke?

memang anwar sekarang ini melalui detik detik paling sukar dalam karier politiknya..masuk blog dia dan baca komen komen kat blog dia...dah ramai yang mulai sangsi dan mula mengejek DSAI diblog dia sendiri.

semoga anwar sedar dan insaf...bertaubat dan betulkan niat seperti dia dalam ABIM dulu...

walaupun saya bukan orang arqam..tapi saya masih ingat abuya ustaz ashaari dulu pernah berkata anwar tak akan dapat jadi PM malaysia sampai bila bila....

GAP KEMBALI said...

abe mie
gap dah htr email

psytroopers
bro boleh hantar email kat gap

wokyoh
kasi htr satu email kat gap

Anonymous said...

salam!tuan saya senantiasa mengikuti perkembangan blog saudara
dan semua yang dilingkan dlam blog ini.tahniah dan saya sentiasa mengharap sinwar bangsat ni terjun dengan labu labunya ,saya juga akan terus sama2 menyerang.sepang

Fadzrul Hisyam said...

Tegakkan maruah bangsa Melayu.
Pertahankan Islam di tanah ini...
teruskan perjuangan GAP!!!


fadzrulhisyam@gmail.com dari fadzrul hisyam

GAP KEMBALI said...

fadzrul
kasi hantar email kepada gap

Sedingin Salju said...

Encik, ingat no encik, dekati golongan oku penglihatan. Depa ni, terlampau taksub dengan DSAI ni encik. Tolong tolong.

MeeT uNcLe sHaH said...

saudara,saya da antar email...
xder respon pun..

GAP KEMBALI said...

meet uncle shah

htr sekali lagi..rasa2 gap dah reply semua email..