IKLAN BERBAYAR

Monday, December 1, 2008

AZMIN ALI NAFI KAN DAKWAAN GAP !



naib presiden PKR azmin ali menafikan dakwaan 'PIHAK' tertentu mendakwa beliau mempunyai krisis dengan tan sri khalid ibrahim. bla bla bla....gap sebelum ini menyiarkan artikel bertajuk 'MB KHALID IBRAHIM BAKAL DISINGKIRKAN' dalam posting terbaru gap.


namun apabila ditanya wartawan malaysiakini azmin menafikan segala cerita pergeseran antara mereka berdua. YE KE AZMIN ?


sila rujuk berita ini di malaysiakini

Rahmah Ghazali Nov 30, 08 7:07pm
PKR Congress The relationship between the two was recently put under the spotlight after speculations that Azmin could be picked to replace Khalid as the Selangor MB.
MORE
dan ini dari blog rasmi azmin ali


hehehe..pelanduk dah masuk perangkap ! nanti gap kasi tambah lagi..dorang tak tau ada AP PKR talam 10 muka..
PERHATIAN KEPADA SEMUA BLOGGER :-
MAKLUMAT TERBARU MENGATAKAN BAHAWA KUMPULAN AHLI PARLIMEN PKR DAN KUMPULAN ERDOGAN SUDAH TERLALU KERAP MEMBACA KESEMUA...GAP ULANG..KE SEMUA HUJAH2 KALIAN. MALAH ADA BEBERAPA BLOG DALAM LINK GAP KERAP DISEBUT SEBAGAI 'BOLEH MENGUGAT' KEDUDUKAN MEREKA !!!!
HAHAHA... JANGAN CERITA BANYAK MASA DEFENSIF SUDAH TAMAT !
SEKARANG KITA SERANG FAK-ATAN RAKYAT HABIS-HABISAN !!!!!!!!!!!

18 comments:

aKu DaRaH aNaK MaLaYsIa said...

alhamdullilah...
nmpk sgt, mereka sudah tergugat...

salam perkenalan saudara

http://aku-damai-abadi.blogspot.com

LEKIR said...

Assalamualaikum,

Tumpuan Lekir ialah menentang Dap dan Pkr dan

menyedarkan Pas

Panglima Perang Cyber said...

Selalu saja aku jadi pengkomen pertama blog ko gap...

ini tanda sokongan aku kat tulisan dan mesej kau..

kita kena belasah pakatan ini yang menternak babi lebih banyak dari lembu..

seekor beranak 16 kata seorang kawan saya...

Tapi kalau 12 pun kiralah dengan 46 000 ekor babi..hahaha


memang masyuk masyuk....

ehhh ada orang singapore tengah gelak kat sana nun gap...

macam ketawa sindir kitalah gap...


Memanglah sebab tempat kita makin banyak babi.

lembu pula kena import dari luar negara...


jangan selangor dan kedah jadi darul khinzir sudahlah..


Ok bro...ada masa jom join sidang.

salam.

Panglima Perang Cyber said...

GAP aku ada copy artikel ni dlm yahoogroups kita..

ada masa tengok yer link bawah utk daftar jadi ahli yahoogroups.

http://groups.yahoo.com/group/bloggerpembelanegara/

maklumat maklumat sulit akan disiar di situ..

Anonymous said...

hahahha mampus lah org melayu kalau mcm ini habis kena kencing oleh kapir..pas ckp islam teras perjuangan tp bila cerita pasal islam kena pertikaikan semua ahli pas mcm tikus mondok..azmin ali hahahah ini lg satu nama pencarut yang abadi lucu punya manusia tak habis2 kena kencing oleh cina dan india..hahahhah mampus kau kali ni azmin..gap bila kes rakaman video tu akan d keluarkan ermmm takan tunggu pilihan raya kuala terengganu kalau blh gap jng potong bab yg panas2 tu gap siarkan saja..gap jangan simpan lama2 gap nanti tak sempat copy nak edarkan hhehehhe..GAP telanjang kan pakatan rakyat gap..hhahahah lebih panas dari chua solek wkawakkawkawkakk

GAP KEMBALI said...

adam
salam saudara. jangan toleh2m lagi.TERUS HENJUT HABIS-HABISAN !

LEKIR
matlamat kita semua adalah sama.anwar durjana dihapuskan jua.

pang5
BPN antara list2 yang mengerutkan dahi mereka.teruskan pang5 ...kita saling memerlukan !!!!!

Sedingin Salju said...

Encik Gap. Bagoih! Boh jangan tak boh! Depa ni, mukalau dok biak, depa naik pala. Mukalau hampa dok sengap, depa pijak mampoih hampa.

Tak pa Gap. Mukalau kita tak salah, kita nak takut apa? Pasai depa dah salahlah depa lagu kera kena belacan nak habak bagi. Depa ni korang ajak betoilah.

azreen said...

2 la pkr..ingan dia je ke yang pegi sekolah? setakat blog-blog fitnah pakatan kitorang x heran pn..mungkin mereka yang mentah je yg akan terpesong..tap dgn adanya BPN dan yang sewaktunya denganya..ummm tggu dah lihat la PRU 13..

Ezad said...

serang habis-habisan.
ni baru permulaan ni. mereka ambil masa 10 tahun racun minda rakyat dgn blog. kita tak perlu selama itu..

Piggy Singh said...

Salam GAP,

Kalau FAKATAN merentah, rasanya GAP ni bukan je kena tahanan ISA, tapi terus kena buang negeri, letak kat pulau yang takde letrik dan internet.

Wassalam.

GAP KEMBALI said...

sedingin salju
ada lagi cerita panas ! konspirasi antara pemimpin umno dan anwar !


azreen
kasi henyak lagi !

ezad
usaha lebih gigih perlu dilakukan.BPN antaranya

piggy singh
hehe..kalau FAKATAN nak htr gap kat pulau takde letrik dan internet pun takpe...gang2 BPN ada ..

Sedingin Salju said...

Ha, hantaq mai encik kami nak baca. Mai kami nak belasah. Dengan senjata tak boleh, kita pakai keyboard.

GAP KEMBALI
has left a new comment on the post "
AZMIN ALI NAFI KAN DAKWAAN GAP !":

sedingin salju
ada lagi cerita panas ! konspirasi antara pemimpin umno dan anwar !

azreen
kasi henyak lagi !

ezad
usaha lebih gigih perlu dilakukan.BPN antaranya

piggy singh
hehe..kalau FAKATAN nak htr gap kat pulau takde letrik dan internet pun takpe...gang2 BPN ada ..

QasehNuryz said...

Syabas GAP,Syabas BPN.
Teruskan perjuangan.
Sy sokong dr jauh!he he

odieneology said...

GAP! superb2 terbaek!!! teroskan gempur kubu2 lawan yg semakin hari semakin rapuh dan kuatkan barisan kita! selamat berjuang!

Exception2008 said...

teruskan menelanjang pekung PR ni... Pecahkan lg tembelang mereka...

Exception2008 said...

http://www.youtube.com/watch?v=LdxScDgFTq4

http://www.youtube.com/watch?v=8cx_4JeVix0

http://www.youtube.com/watch?v=qKi-Q2AWf8E

reez said...

Skg ni kita perlu bangkit..
biar PKR terkejut beruk..
tp mmg dorg dh jd beruk pun..

hahaha~

Anonymous said...

geotorelxz paying off credit card debt
low interest loans
credit card consolidation