IKLAN BERBAYAR

Tuesday, February 10, 2009

ANWAR PERJUDIKAN NASIB RAKYAT PERAK DENGAN LAMBUNGAN DUIT SYILING ?

aku membaca artikel daripada medan info.ceritanya berkenaan anwar yang sedang mengatur strategi.aku cuma berharap umno perak tidak leka dibuai mimpi. ini 'political animal' sanggup buat apa sahaja demi survival politiknya sendiri.

sila baca link ini


9 comments:

amieieda said...

saya ada membaca komen daripada bloggers lain yang menyatakan andai dibuat undi pun adakah undi speaker boleh diguna pakai? menurut kata sahabat sepaker adalah perlu dalam keadaan neutral.

lagi satu bukankah speaker telah pun "luput" perkhidmatannya...dan speaker baru yang akan mengambil alih tempat speaker luput!

bro GAP, MIC mohon kerusi speaker, saya rasa permintaan itu agak keterlaluan. cukuplah dengan kerusi lantikan setaraf exco!

GAP KEMBALI said...

amiieda
yap..aku ade baca komen..cuma perkabarannya begitulah..anwar mahu bermain persepsi. apa juga news yang pihak kami dapat, kami akan teliti..

kebanyakan info yg datang dpd ADUN PKR selangor (kebetulan kawan lama) semuanya tepat..

aku berhubung dengan bloger medan info, dia pun mendapat dpd source yg sama..so kena take note..hati hati la kate org tua..

pasai mic tu, aku lebih suka dia settlekan hindraf. cara dan kaedah terpulang pada mereka..tak perlu kerusi rasmi speaker, sekadar adakan jwtnkuasa khas msrkt india perak dah cukup..boleh solve problem india mic,ppp,ipf,pkr dan pas...hahahaha

Lawyer Garang said...

abg gap,

semoga nizar + ngeh disumbat dalam ISA, nanti bila buat undi show of hands pun bn menang, 28 vs 26

abe MIE 'TERJAH' said...

http://pkrpasdap.blogspot.com

anwar ibrahim hebat datuk.

liwat boleh
bini orang sapuh
anak dara orang 'culit'
lompat parti amal
disco, dangdut buat
rasuah jadi sedekah
'kencing' boleh jadi janji
dia raja-kita rakyat, dia bela
nak bagi free semua
nik aziz pun talsub...
hussam musa sahabat karib
hapus melayu untuk rakyat, mulia
sumpah Allah kata tak laku
mahkamah tak guna
boleh lantik MB tanpa sultan
rosak keharmonian kaum dihargai


hebatkan anwar...

TUN yang banyak berjasapun dikatakan orang tak baik dan kejam serta zalim.

Sedingin Salju said...

marilah kita sama-sama berdoa agar puak celaka ini akan dibinasakan oleh tuhan yang maha esa.

GAP KEMBALI said...

lawyer garang
satu ide bagus, sumbatkan dorang dalam isa dan biar dorang tinggal dalam sel gelap..pasang lagu negaraku kuat2 dalam sel selama 24/7 sampai dorang paham erti dan maksud negara malaysia.

abe mie
betul kata mu..

sedingin salju
moga dikabulkan doa.amin

cekodokmasin said...

Salam tuan,
Dulu, masa BN terutama UNO dibedal bertubi2, puak MIC ni ler yang lantang ugut sana, ugut sini pada UMNO. Bila timbul kes Murugia sama Devasamy, nak pakai ramai lawyer konon mempertahankan mereka tu... Tapi, bila UMNO dah berkuasa kembali di Perak, sebuk pula minta jawatan speaker... Porahhh cit... Dey Thamby... Kerusi satu pun tak ada mahu minta speaker ka??? Jangankan wakil taraf exco, wakil taraf setiausaha cawangan pun tak layak...

are zee rie said...

sing atau kong?

berapa kali lambung?
2 out of 3?

nak bet apa?
rakyat?
tanah?
kuasa?

hmm..

mohd azrie ishak..
yg penah main sing kong..
hehe

Mohd Rafiq Naizamohideen said...

Aslkm. Salam perkenalan dan tahniah
www.mohd-rafiq.blogspot.com (Pemuda Kota Melaka)