IKLAN BERBAYAR

Friday, August 28, 2009

BLOGER ANTI ANWAR KINI MELEBIHI 400 !


aku sekadar bisa mengocap syukran. asal penubuhan blog gerakan anti pkr aka gap sekadar santai-santaian protes yang ringan sahaja . aku mengarang kerna protes terhadap stail politikal gila oleh pas. khalid gereja samad pada tanggal 28 mac 2008 (20 hari sesudah kemenangan pru 12) telah menggatalkan mulutnya, melacur kata di depan seluruh paderi kristus dan jemaah trinity di gereja batu tiga klang.

di situ bermola onar cerita apabila khalid gereja mengundang durja. ALLAH bisa digunakan oleh kristus demi hak samarata. itu adalah ulangan perboatan sialan anwar attaturk sebelumnya. di sebuah majlis anjuran kristus di restoran rashna klang, anwar membuka pekuang sundalan politiknya. 'ini malaysia bukan melayu punyau, ini malaysia cina punya ini malaysia india punya'..

lacur politik ini menusuk jiwa, pasca 8 mac 2008 ropanya lebih mengundang banyak onar dan gampangan politik semata. betalu-talu islam/melayu dihina, dihenyak kepenjuru sudut yang kecil dan dilanyak umpama laskar serbia mendera mujahid bosnia.

permainan pakatan adalah stereotaip aksi brengset. samada bertali leher dan berkopiah semuanya semakin jakun menggadai hak bangsa. hati mereka sudah ditarik nikmat akal dan maruah perjoangannya..

syukran apabila hentakan demi hentakan awalan aku lakukan, rupanya ia semakin disambut sahut bersahutan. kini suara mulia jejaka dan hawa semakin kuat menggegar arena. dalam senarai blog list gap sahaja sudah ada kemajuan luar biasa. 400 bloger antai anwar/pakatan kini bergabong suara. memecahkan idea,menangkis hujah,membelasah kiri dan kanan pertahankan suci islam dan hak bangsa tanpa meminta sekelumit pangkat dan harta.

gerakan bloger besar ini akan semakin bertambah. suara islam suara melayu semakin kuat pekikannya. luar biasa hingga bisa mengecutkan telur dan anu mereka.

percayalah kata aku, sesuatu yang menggembirakan pasti akan berlaku. ocapan tahniah kepada seluruh bloger antai anwar dan pembaca blog yang aku kasihi. jasa kamu pertahankan islam akan dibalas tuhan. amin.

teruskan serangan insyaallah ISLAM/MELAYU/RAJA-RAJA MELAYU AKAN KITA PERTAHANKAN ! LAWAN TERUS LAWAN !

17 comments:

penyair dari gunung said...

tahniah...teruskan. insyaallah, tuhan akan bersama kebenaran!!!

PUTRA MERDEKA said...

salam bro,
mudah2an kita semua sentiasa tabah dalam menentang puak-puak jahanam ini
terima kasih bro

The Hobbit Frodo said...

Insyaallah Bro GAP.


WE FIGHT THE 'MOON' LIGHT!! ...
SEMOGA MALAYSIA SENTIASA DALAM RAHMAT DAN KASIH ALLAH.

AntiJahil said...

Aku bab2 mencerca Anwar ni aku setuju kerana beliau memang layak diperlakukan begitu... Anwar insaflah....

Anonymous said...

Takbir!!! Semuga Allah mempermudahkan urusan kita semua ini demi bangsa ku Melayu, agama ku Islam dan negara ku malaysia.

alluqman said...

Allahhuakbar
Allahhuakbar
Allahhuakbar......

Anonymous said...

bro. tahniah
teruskan usaha membasmi makhluk perosak bangsa, agama dan negara.

**pembaca setia

The 6th Musketers said...

Salam..

Saya turut serta dalam kempen anti Anwar ini.

AIDCclub

http://nasionalis1982.blogspot.com/

YuRi said...

teruskan perjuangan bro GAP
keep posting
saye tetap menyokong anda!!!

tokmod said...

hai bro...
wacaya lu lah...
dr jauh gua doakan lu...

Anonymous said...

saya pun nak buat blog anti ni
tapi tak sempat sebab tak cukup masa...bab ANWAR aljub ni memang aku anti no1..penggadai bangsa.teruslah bongkarkan lagii..amin!
-atas pagar

Jeffry said...

PENGKHIANAT HARUS DI TENTANG HABIS2AN!!..BIAR BERKERAT ROTAN BERPATAH ARANG!!..DIA TETAP MUSUH NO. 1 AKU!!!

Anonymous said...

Jangan biar Melayu jadi mangsa kaki bontot. Anwar suka bontot Melayu kerana semua kes bontot dengan pemuda Melayu. Kerana bontot Anwar sanggup jadi pengkhianat. Apakah main bontot lebih sedap dari main depan? Nanti anak dia punya bontot orang lain bedal baru dia tahu.

TebuHitam said...

Teruskan perjuangan GAP.
daripada 400 jadikan ia 4000.Mudah mudahan suara kita bersatu dan suara kita akan membuatkan pengkhianat bangsa gentar dan terkincit-kincit di buatnya.

Anonymous said...

ya ALLAH ya TUHANKU..kau tunjukkanlah kebenaran..demi agama..bangsa dan negara kami...amin..jauhkan lah manusia lahanat ni dari terus menghuru harakan kami...

Anonymous said...

Bro ABI...macam man.kuk hay.n.
Berjaya memperkudakan pas untuk kepentingan peribadi..dan Ulamak pas,bertindak ikut emosi tidak mencerminkan akhlak nabi yang patut dicontohi..menyimpan dendam dan suka memaki hamun bermulut celupar.Memang kamu bukan nabi ,tapi siapa yang mesti diikut?..syaitan ke.?Kebykn bermodal kopia sejemput tapi perangai ..tuhan saja yg tahu.
ex pr

Anonymous said...

Bro ABI...macam man.kuk hay.n.
Berjaya memperkudakan pas untuk kepentingan peribadi..dan Ulamak pas,bertindak ikut emosi tidak mencerminkan akhlak nabi yang patut dicontohi..menyimpan dendam dan suka memaki hamun bermulut celupar.Memang kamu bukan nabi ,tapi siapa yang mesti diikut?..syaitan ke.?Kebykn bermodal kopia sejemput tapi perangai ..tuhan saja yg tahu.
ex pr