IKLAN BERBAYAR

Thursday, August 27, 2009

INILAH YANG DINAMAKAN BIJAK



checkmate pertama najib/tee keat kepada pakatan. pelakon lucah yang pernah mempersoalkan DEB tahun lalu telah dipecat.

gerakan membuang suspek yang punyai kaitan atau menjadi talibarut pakatan sedang dilakukan secara besar-besaran. proses pembersihan ini sedang rancak dilakukan, baik di dalam kelompok umno mic dan mca.
membuang talibarut adalah satu kerja halal, kerana ia akan menyediakan partai BN di dalam keadaan paling senang pada pru ke 13 nanti kerana tiada lagi unsur musuh dalam selimut akan berlaku.najib sedang membuang semua sampah sarap dan dilonggokkan di laman rumah pakatan.

tun mahathir pernah melakukan perkara yang sama pada tahun 1987. menendang kesemua musuh dan kemudiannya menyediakan satu team baru, taat dan sedia berjuang untuk memenangkan partai. konsep ini sedang dilakukan oleh najib tetapi dalam skala lebih besar merangkumi keseluruhan komponen BN.
keluarnya soi lek akan menimbulkan semula kisah moral elizabeth wong ! checkmate satu.. baru-baru ini anwar menafikan cerita perjumpaan beliau dengan najib.. anwar melatah dan najib tersenyum simpul, checkmate dua..

14 comments:

PEMUDA UMNO CAWANGAN said...

YA..Talibarut mesti dijatuhkan Untuk membaik pulih UMNo

The Hobbit Frodo said...

muhahhahahahhahahhahahahha

((gelak keji dan kejam yang ikhlas))

KEMENANGAN DLM KEKALAHAN said...

yes tadi xbaca lg news. pasal solek

skrg aku yakin..
usaha utk hantar ke so lek ke anuar ibrahim sedang digerakkan..

so lek akan senada dgn anuar lepas ni..hehehe..so lek akan sama2 membela kaum cina gila2 utk cover the story ....

yess kira rakan seperjuangan ANUar
yess..anuar pertemuaan kamu ngan so lek kina membuatkan hasilnya..

siapa yg GILA pangkat SEMUA akan masuk PAKATAN PANGKAT..

Yes semua yg gila PANGKAT akan BERJUANG utk cover the story..

Yes benar umno kalah pasal isu moral..tepat sekali..

GOOD...GAP..KEKALAHAN SEMALAM SEBENARNYA BN BERTAMBAH KUAT...susah nak percaya kan.. yes YES yes...

Anonymous said...

btol ke ini baik pulih najib?
atau pon ini cume proses biasa yg diambil oleh tee keat?
just keliru.ape pon harap najib berjaya memimpin msia...

-mr manson-

ejarll said...

tp chua kuat d JOHOR ( MCA )...
d BATU PAHAT contohnya DUN PENGGARAM...

aku risau PENGIKUT die ( BANGSA CINA ) rmi akan ikut die klu join PEMBANGKANG...

d DUN PENGGARAM PRU yg lepas cuma menang 500 lbh, 2 pn undi POS...

BAHAYA KALU X D CEGAH...

Anonymous said...

WAHX3 PENAT NAMPAK MINAH TU??

LETIH KENA JUBUR DENGAN BUDAK MELAYU KE? HA HA HA..

eXception said...

Yeah, sampah sarap dan kuman pembawa penyakit dari zaman Anwar perlu dikikiskan dari UMNO. Pengamal Politik Wang harus dinyahkan...

eXception - Bukan Sekadar Blog Picisan

Anonymous said...

Kalau dah gila kuasa,buat le ape je janji boleh tutup.Terpaksa jual agama pun ok/demi kuasa yang sejemput tu.
PKR memang dari bawah sampai keatas bermasalah moral.Kita ni pemimpin adalah idola dan kepunyaan rakyat.Jadi kalau idola dah berupa mangk.. hay.n jadi sama lah dengan yang menyokongnya.
ex pr-taubat aku.

Anonymous said...

INI SATU KONSPIRASI ORANG CINA UNTUK MENJATUHKAN MELAYU..

MCA DAN DAP ADALAH SAMA.. MATLAMAT MEREKA UNTUK MENJADIKAN MALAYSIA SAMA MACAM SINGAPURA..

MCA CUMA MENGAWAL UMNO MANAKALA DAP ADALAH ASKAR BARISAN DEPAN UNTUK MERAMPAS TANAH MELAYU..

ADA DENGAR TEE KEAT HENTAM LIM KIT SIANG?

WAHAI ORANG MELAYU.. BERSEDIALAH UNTUK KEHILANGAN PUSAKA KAMU INI.. PADA BANGSA YANG MENUMPANG..

Anonymous said...

Bila lagi nak checkmate KP Umno dan kroninya, KM sebuah negeri yg terlibat dgn. rasuah? Menteri zaman Pak Lah yang terlibat juga isu wang , ketua2 bahagian pun bila nak checkmate? Pembersihan mesti secara total. Kembalikan semula semangat perjuangan asal UMNO sebelum dan selepas merdeka.

Pengundi Atas Pagar

The 6th Musketers said...

Chua Soi Lek ----> Anwar Ibrahim & Elizabeth Wong

Anonymous said...

Pelacur Eli di jemput berceramah di pentas PAS di Kelantan semasa Eli jumpa TGNA. Yang mari dengar adalah imam, siak, bilal, uztaz, uztasah dll. PAS sanggup berbuat demikian menjual moral semata untuk politik. Apa kah dosa orang Melayu hingga sanggup mengharam orang Melayu yang tak ikut PAS dan menghalalkan pelacur. Apakah Islam begitu hina sangat ke?

Anonymous said...

Cari mana mana yg busuk tu dan buang....buang...buang.
Kalau yg busuk itu adalah keluarga aku,maka aku relakan dibuang.....buang...buang .
Yg diutamakan ialah BANGSA AGAMA DAN NNEGARA.

Hang Nadim

RedXone Dot Net said...

lawa ketiak