IKLAN BERBAYAR

Wednesday, September 30, 2009

ANAK INDU NI PUN GELI TENGOK TELOR MAT NUAR !!

mak oi besarnya tulur mat nuar ! karya grafik nukilan bloger jefrydamien wajar diketengahkan di peringkat antarabangsa. sungguh. ini idea simplistik namun penuh dengan humor dan kiasnya. berat tulur mat nuar ni mungkin antara punca dia takut berdepan dengan saiful pada 3 nov nanti..asyik tangguh dan tangguh rrrrupa-rrrrupanya tulur mat nuar berlaga ! hahaha..

anak hindu ni pun geli tengok tulur mat nuar..sampai dia pun buat lagu khas untuk menyampaikan ekspresi GELINYA itu dalam bentuk lagu dan tarian..

tak percaya ? klik dibawah
http://www.youtube.com/watch?v=Z1wF3OysFjM

20 comments:

TakerRules95 said...

GAP kau kan suka saiful kau sontot la dia

TakerRules95 said...

GAP penakut sebab tu la dia tak nak tanya security gard yang jaga di tempat liwat kejadian sebab GAP pon dah tahu tak ada kes liwat

Anonymous said...

Buat cerita bodoh yg hanya dipercayai oleh puak umno lembu

Anonymous said...

cerita bodoh utk puak umno lembu

Anonymous said...

TakerRules95 ...memang sial, ko ingat apa yang ko cakap tu mcm org beriman ke? nak sangat rasa kena liwat pi la jumpa dewata ko si Anu-War Al-Juburi Wal Pantati tu...lahanat punye penyokong PAS+DAP+PKR, tak tau beza mana lubang halal dan haram...ptuihh!!

Anonymous said...

TakerRules95 ...memang sial, ko ingat apa yang ko cakap tu mcm org beriman ke? nak sangat rasa kena liwat pi la jumpa dewata ko si Anu-War Al-Juburi Wal Pantati tu...lahanat punye penyokong PAS+DAP+PKR, tak tau beza mana lubang halal dan haram...ptuihh!!

antipkrsarawak said...

takerrules95 ialah pegawai khas yg ditugaskan oleh pembangkang untuk menyerang geng anti anwar jaguh liwat malaysia termasuk kepada antipkrsarawak.

kalau tuan2 puan2 layari blog antipkrsarawak, serangan banyak dilakukan oleh takerrules95. maka dengan itu takerrules95 sangat berbangga kerana sudah dapat perhatian aku selaku penjaga pintu blog antipkrsarawak.

kepada tekerrules95, hang bukak ler blog sendiri. jangan nk harapkan mak bapak hang jer nk bagi makan!

bangsat punya takerrules95!

GAP KEMBALI said...

antipkrsarawak

hang punya balon konpem pkr mampos dalam prk sarawak nanti !

jangan lupa aku n d gang..kami nak turun sarawak balon pkr cukup !

NGAP SAYOT !

pisau.net said...

telur besar idaman Pakatan haram melaya,patut la sayang sgt,rupanya lain dari yang lain

tapi apa nak buat,telur setengah masak mmg kepoh saja lebih,bohong dia sama besar dengan telur .

ramai penjilat telur besar sebab tu besar dia lain macam.

juak pakatan haram dah rasa byk kali? kalau nak rasa jilat lah lagi telur tu haha

Anonymous said...

TAKERRULES95!!!!!
MAK BAPAK HG,TOK DAN TOKWAN HG MMG BANGSA ANAK HARAM...7 KETURUNAN HG YG AKAN DTG PN ANAK HARAM...BODOH,BANGANG, DAN BAHLOL. TAKTAU POLITIK,JGN BERPOLITIK.. PKR+PAS+DAP, PARTI PUKIMAK.

Anonymous said...

Gap aku rasa TakerRules95 ni sama species macam si Anu-War Al-Juburi Wal Pantati tu...kaki suntut walbelakangi waljambui....patutlah bagai nak rak dia pertahankan makhluk keparat yg tak ingat nak mampos tu.......atau2 pernah disuntuti ngan tua keparat tuh!!!

TakerRules95 said...

Anti PKR Sarawak pon dibayar oleh Taib Mahmud sebenarnya tapi dia tak mengaku kan penyokong/ahli BN kuat rasuah

TakerRules95 said...

tapi PR lagi bagus dari BE END

Anonymous said...

TakerRules95
aku ingat bang nuar aljuburi pernah liwat dia juga kot ...
TakersRules
you're really mother fucker !!!!!!!!!!!!!

pijut82 said...

Islamkah anda?
itulah jadinyer jika berimamkan juburi...berkadikan nik @ziz.. dan berwalikan lim kek siang malam

joejet said...

Gay and pondan(GAP)aje suka tgk gambar tu....

riDiCulOuS said...

heheheh sengal je..
ingat video ape la...
video geli matttttttttttt nk watpe
kahkah

TokMudim said...

Anak babi mana pulak buat blog sial ni....sial aku tengok teloq tu

Anonymous said...

RAJA SEGALA RAJA YG TAK BAIK -ANUAR
APA2LAH YG TAK BAIK-DATANG DARI NUAR,,,KAUTAHU,,,BERAPA GAJI KAU DAPAT ,,,NUAL BYR
TUAN2 ORG MACM 'TAKERRULES' XGUNA LAYAN

Anonymous said...

Rasanya dengan buat benda2 mcm ni rakyat akan undi UMNO/BN ke? Pengundi sekarang sudah matang.