IKLAN BERBAYAR

Thursday, November 26, 2009

SALAM AIDILADHA


aku mengucapkan selamat menyambut hari raya aidiladha kepada seluruh rakan bloger,pembaca budiman dan rakyat. moga erti raya korban ini memberikan kita kekuatan untuk menegakkan yang hak dan menentang yang bathil (pakatan haram)..bathil sebegini harus dihapuskan dari muka bumi !

salam

6 comments:

Anonymous said...

selamat hari raya Aidiladha. Kali ni kita nak tengok berapa banyak lembu hak rakyat selangor dipindah ke Parlimen Tun Razak oleh MB Khalid. Agaknya Khalid sembelih babi untuk korban ni. Jamu pada orang bukan Islam.

Anonymous said...

DAN KEPADA RAKAN2 YG TERLIBAT NGAN KERJA IBADAH KORBAN DIINGATKAN

1. JGN TARIK EKOR LEMBU
2. JGN PIJAK KEPALA LEMBU

Goh Wei Liang said...

Bro GAP, maaf bulan lepas tak banyak beri komen. Sibuk dengan peperiksaan. Skrg cuti, ada masa untuk layar blog :)

Salam Aidiladha kepada semua pembaca dan blogger GAP !

GAP KEMBALI said...

brader GWL
hey bro takde masalah la bro..aku paham..tk ucapan raya korban tu bro..

moga kau dapat result cemerlang untuk exam kau tu..

NUAR BERAHI BEKAS BANDUAN said...

Sometimes Allah break our spirit 2save our soul.
Allah break our heart 2make us whole.
Allah send us pain so we can be stronger.
Allah send us failure so we can be humble.
Allah send us illness so we can take care of ourselves.
Sometimes Allah takes everything away from us so we can learn the value of everything Allah gave us.
ALLAHU AKBAR,ALLAHU AKBAR,ALLAHU AKBAR
selamat hariraya aidiladha 2GAP dan pelayar laman ini istimewa kepada Old Tigers heeeeeee n tak lupa TakesRules95

oyabun said...

Salam Aidil Adha buat GAP dan keluarga. Teruskan perjuangan...InsyaAllah