Friday, December 25, 2009

WE WISH KALID A MERRY KRISMAS !

daripada kiri : father,eliz kangkang,mother theresa,bang lid...santa klaus tu ronie liu !

we wish kalid a merry krismas
we wish kalid a merry krismas
weeeee wishh kalid a merry krismasssss
and a happy new year
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
jingle lid jingle lid..
jingle all the way
oh what fun for lid lid lid
to celebrate krismas with gang lidddd...eedddddd !

prriittt pprriitttt ! happy new year bang lid, waktu magrib lid doa nangis2 dan rapat-rapat dengan qardhawi, lepas isyak hepi-hepi dengan si eli ..auw auw..bang lid nakal ! mmmmuuaaaahh cayunk bang lid :)

45 comments:

shonzu said...

Ho...Ho...Ho...Ho...

Kenapa Ah San Ally tak turut serta sekali??? Kalau tak baru la meriah Krismas keluarga Pengencing Rakyat di Selangor tu. Baru secocok dengan slogan Berpadu, berubah, berkat.... (BERKAT KRISMAS)

Tahun ini, kenapa 'Santa Klaus' tak berperut buncit, pasal zaman kemelesetan ekonomi kot??.... Ho...Ho...Ho...Ho... Take Beer

Berpadu, berubah, berkat = Piss 2 all

Yob gebang said...

auuwwww...

Anonymous said...

KHALID PEMUSNAH,MUDAH MUDAHAN BERBAHAGIA LAH KAMU DGN TRESSA DAN ELI KANGKANG DAN DITAHUN BARU NI TERUSKAN MENYEMBAH RONNI PENYENTAP KEBAHAGIAAN MELAYU.HAI LA KHALID, KHALID.APA NAK JADI MELAYU SEEKOR NI.

NAJIB ALTANTUYA PEMBUNUH KEJAM said...

shonzu kau minum arak ye? kau laungkan nama Take Beer tak seronoh betul orang Be End ni rupanya orang Be End sendiri pon minum arak

shonzu said...

Hahahaha..... itu ayat 'ustad' Ronnie Liu pojaan engkau juga FuckerRules95. Kau tak tahu ke fatwa dari ustad pujaan ramai Pengencing Rakyat tu??? Isk..isk..isk... betul2 katak bawah tempurung si FuckerRules95 ini.

Fatwa 'ustad' Ronnie Liu:
"bir tidak boleh dikategorikan sebagai minuman keras kerana kandungan alkoholnya tidak tinggi"

Hahahaha..... hebat sungguh ustad2 dalam Pengencing Rakyat ye... Ronnie Liu ada, Nga Komeng ada, Gobalakrishnan ada....

Kau pengikut ustad yang mana satu, FuckerRules95??? Wakakakakaka.... take beer.

Berpadu, berubah, berkat = Piss 2 all

shonzu said...

Katak bawah tempurung si FuckerRules95, boleh la dengar ceramah 'ustad' Ronnie Liu di sini, tengok hingga habis:

"Bir bukan minuman keras" - Ustad Ronnie Liu pojaan FuckerRules95

Ho...Ho...Ho...Ho... Take Beer

Anonymous said...

ellh...buat2 bodoh lembu pulak...tu la slogan PASpispus kat selangor....dulu Takbir....lanie TakeBeer....dah jadi omputih la nie...depa kata beer bukan arak....kerajaan selangor kata bulih..

NAJIB ALTANTUYA PEMBUNUH KEJAM said...

shonzu dah minum beer dah? hari ini minum beer jenama apa?

NAJIB ALTANTUYA PEMBUNUH KEJAM said...

shonzu selalu beli beer kat mana

NAJIB ALTANTUYA PEMBUNUH KEJAM said...

shonzu mcm mana pula dengan kilang arak di Perak yang sekarang dipegang oleh MB Perak yang haram iaitu Mamak Zambry?

NAJIB ALTANTUYA PEMBUNUH KEJAM said...

Mokhzani bin Tun Mahadey pon beli kilang arak di Philipine kau tahu tak?

NAJIB ALTANTUYA PEMBUNUH KEJAM said...

duit dah terlalu banyak tak tahu nak buat apa beli kilang arak bukan nak tolong rakyat bodoh btul BN a.k.a Barisan Nazi ni

NAJIB ALTANTUYA PEMBUNUH KEJAM said...

shonzu kau tak nampak ke gambar sebelah aku Hishammudin Tun Hussein a.k.a Pondan Siam minum beer?

shonzu said...

Kilang arak di Perak??? Kilang arak di Philiphine?? Hehehe... apa nama kilang tu???

shonzu said...

Oooo... FuckerRules95, orang yang bertutup mata tu engkau la ye... Hehehe... masa engkau konon-kononnya jadi pejuang UMNO dulu ye.

Hahahahaha.... patut la aku tengok engkau mabuk semacam je... Take beer.

Berpadu, berubah, berkat = Piss 2 all

shonzu said...

Jadi, apa komen engkau tentang 'fatwa' ustad Ronnie Liu tu, FuckerRules95??? Takkan terkelu lidah tak boleh berkata2, jari jemari asyik memetik keyboard hendak bertanya soalan lain pula??

Cuba la komen sikit, fatwa ustad pojaan hati engkau tu FuckerRules95.... Hehe, mesti tak berani kan...

Jom sokong BTN - "Bersatu Tolak N-war"

NAJIB ALTANTUYA PEMBUNUH KEJAM said...

shonzu tgk gambar ni

http://2.bp.blogspot.com/_eBfn9qRhfko/SSDpZY0OQII/AAAAAAAAARU/LxRoQYtIPIY/s400/02.jpg

NAJIB ALTANTUYA PEMBUNUH KEJAM said...

asal kau tanya aku nama kilang arak tu apa? kau nk gi ambil ke?

Anonymous said...

Penyokong PR jenis bangang,cakap macam budak-budak.
Dah lah bingai..teori macam lembu.

Cukup le si gagap tu je..jgn lak di ikut perangai lembu tu.

by aramak

shonzu said...
This comment has been removed by the author.
shonzu said...

Apa yang merepek ni FuckerRules95, aku tanya nama kilang di Perak dan di Filipina tu, ini bagi gambar mamat mana entah. Itu la dia, penyokong Pengencing Rakyat, bila kita suruh kemukakan fakta, langsung tak diberi kerana takut ia adalah benar2 fitnah.

Tak payah la, engkau nak berdolak dalih, semua orang dah tahu engkau tu memang pengecut, FuckerRules95 oooiii...

Sudah la pengecut, pemfitnah pula tu. Setakat kau dapat cerita dari blog propembangkang, kemudian komen ke blog ini, tak payah la.

PAS 4 all = FuckerRukes95 = PENGECUT & PEMFITNAH

shonzu said...

Hahahaha, FuckerRules95 BONGOK.....

Kalau setakat engkau ambil tajuk kilang arak di Perak dari blog Idham Lim (Cina BUTA) tu tak payah la. Cina BUTA tu mana dapat bezakan kilang dengan kedai pusat pengedaran arak. Dekat Selangor ini bersepah pusat pengedaran arak seperti itu, engkau tak tanya Khalid Gagap ke, itu kilang atau kedai????

Hahahaha... kalau dah bodoh dan bengap, pergi la masuk sekolah darjah satu balik, FuckerRules95 ooiii.....

Berpadu, berubah, berkat = Piss 2 all

NAJIB ALTANTUYA PEMBUNUH KEJAM said...

ok shonzu tgk website ni

http://loveperak.blogspot.com/2009/11/tahniah-zambry-projek-ini-sungguh.html

MB Haram luluskan Kilang Haram

NAJIB ALTANTUYA PEMBUNUH KEJAM said...

aku tak ambil dari Idham Lim aku ambil dari Muhd Shibli dari loveperak

NAJIB ALTANTUYA PEMBUNUH KEJAM said...

Orang Cakap Tak Serupa Bikin Mcm shonzu

ini bagi gambar mamat mana entah. Itu la dia, penyokong Pengencing Rakyat, bila kita suruh kemukakan fakta, langsung tak diberi kerana takut ia adalah benar2 fitnah.

Tak payah la, engkau nak berdolak dalih, semua orang dah tahu engkau tu memang pengecut, FuckerRules95 oooiii...

Sudah la pengecut, pemfitnah pula tu. Setakat kau dapat cerita dari blog propembangkang, kemudian komen ke blog ini, tak payah la.

------------------------------

asal Be End wat fitnah kau tak mengaku? Be End lagi la guna media untuk fitnah Pakatan Rakyat sampai pemimpin Pakatan Rakyat saman lagi,shonzu ada tak orang saman Harakah atau Suara Keadilan? selalunya orang Pakatan Rakyat saman TV3suku,Utusan Meloya dan Berita Hairan

shonzu-cakap tak serupa bikin

shonzu said...

Memang nampak sangat kebodohan engkau wahai FuckerRules95. Sudah diperiksa benar2 ke pasal PUSAT PENGEDARAN ARAK itu, baca sekali lagi....PUSAT PENGEDARAN ARAK, bukan KILANG....

Dan yang paling bodoh si FuckerRules95 ini, percaya bulat2 mengenai cerita dari blog BODOH pro-pembangkang tu. Tak kira Idham Lim (CINA buta kayu) ke atau Muhd Shibli ke, ajijoi mangkuk hayun ke...mereka semua tu sama je, DAJAL PEMFITNAH.

Cuba baca artikel dari blog ini pula, LEPAS TU KOMEN PUAS2 dengan blogger tu untuk dapatkan kepastian. OK, FuckerRules95 dan semua pencacai mangkuk Pengencing Rakyat.....

FuckerRules95 buta kayu - Kedai dikatakan KILANG!!!

PAS 4 all = Israel 4 all = Piss 2 all

shonzu said...

Hahahaha... FuckerRules95, mana gambar engkau mata tertutup sambil minum beer tu??? Dah tak berani nak publish ke???


Berpadu, berubah, berkat = Piss 2 all

shonzu said...

Wei, FuckerRules95... apa nama kilang kat Filipina tu pula??? Dah buat homework habis2an ke??? Jangan termalu pula nanti......

Hahahahaha..... KAKI KENCING (FuckerRules95) kena KENCING dengan BLOGGER KENCING....

PAS 4 all = Israel 4 all = Piss 2 all

NAJIB ALTANTUYA PEMBUNUH KEJAM said...

shonzu Pusat Pengedaran Arak tu kat mana negeri mana siapa MB Haramnya?

NAJIB ALTANTUYA PEMBUNUH KEJAM said...

shonzu ckp yang mata tertutup tu aku tapi kau sedar tak yang mata tak tertutup ialah Hishammuddin

NAJIB ALTANTUYA PEMBUNUH KEJAM said...

shonzu pergi cari sendiri kat mana tapi yang aku tahu Tun Dr Mahadey curi RM100 billion dari duit rakyat

NAJIB ALTANTUYA PEMBUNUH KEJAM said...

shonzu apsal marah aku sebab kena tipu ke? sebab kalau kilang kau dah lama nak pergi ke? kau tak nak pergi yang kedai punya ke?

NAJIB ALTANTUYA PEMBUNUH KEJAM said...

shonzu kalau kau nak tahu lebih lanjut beli buku bertajuk "Malaysian Maverick" tulisan Barry Wain bongkar semua segala rahsia Tun Dr Mahadey

NAJIB ALTANTUYA PEMBUNUH KEJAM said...

shonzu blog GAP ni bukan fitnah ke?

shonzu said...

Hahahaha... FuckerRules95 tak berani nak bagitau nama kilang arak kat Filipina tu, takut terbongkar lagi kencingan dia dan blogger2 bodoh pro-pembangkang tu.

Tak payah tanya soalan la, FuckerRules95, komen pun merepek2. Tak tahu cakap je tak tahu... asyik kena kencing dengan geng2 AnWAR je. Hahahahaha.... FuckerRules95 bongok...

Jom sokong BTN - "Bersatu Tolak N-war"

shonzu said...

Hahahaha....Kenapa Raja Petra Lari Bersembunyi Di Luar Negara? Takuttttt kkkeee???

Raja Pembohong Kuat dah lari ke luar negara, ganti la pula dengan Barry Wain, orang upahan AnWAR Al-Juburi. Hahahaha..... banyak betul duit Al-Juburi ye????


Jom sokong BTN - "Bersatu Tolak N-war"

NAJIB ALTANTUYA PEMBUNUH KEJAM said...

mmg Anwar kaya sebab asyik2 dia saman orang sebab tu la kaya fitnah la lagi Anwar biar Anwar dapat duit

NAJIB ALTANTUYA PEMBUNUH KEJAM said...

shonzu bila Tun Dr Mahadey nak saman Barry Wain kata Tun Dr Mahadey nak saman Barry Wain?

NAJIB ALTANTUYA PEMBUNUH KEJAM said...

betul kata shonzu RPK memang takut nak masuk ISA sebab ISA tu takde dalam ajaran Islam.

shonzu said...

Hahahahahahaha.....

Wakakakakakaka.....

Apa kena mengena saman DS Rosmah terhadap Raja Pembohong Kuat dengan ISA. Raja Pembohong tu cuma tak hadir perbicaraan fitnah terhadap DS Rosmah je. Kalau betul2 bersalah pun masuk penjara jadi jiran AnWAR peliwat nanti je.

Hahahahahaha.... tak pernah aku dengar orang kena saman fitnah boleh masuk ISA. Tak pernah sekalipun.

HAHAHAHAHAHAHAHAHA......

WAKAKAKAKAKAKAKAKA......

NAJIB ALTANTUYA PEMBUNUH KEJAM said...

Big Momma-Rosmah

shonzu said...

Hahahaha... FuckerRules95. Nama kilang arak kat Filipina tu tak jumpa lagi ke??? Takut terbongkar lagi kencingan engkau dan blogger2 bodoh pro-pembangkang tu ye.

Hahahahahaha......

Jom sokong BTN - "Bersatu Tolak N-war"

NAJIB ALTANTUYA PEMBUNUH KEJAM said...

agak2 kalau Raja Petra datang ke mahkamah Rosmah a.k.a Big Momma nak datang juga tak shonzu?

NAJIB ALTANTUYA PEMBUNUH KEJAM said...

shonzu kata Raja Petra takut tapi Rosmah a.k.a Perempuan Puaka takut tak?

NAJIB ALTANTUYA PEMBUNUH KEJAM said...

shonzu ada baca surat khabar Utusan Meloya semalam?