IKLAN BERBAYAR

Friday, January 29, 2010

ARIFAHMI LETAK JAWATAN SECARA MENGEJUT !


hahahaha..baru dua dokumen (kek dan tanah 10ribu ekar) kita dedahkan tak sampai 3 hari, almenantunya nik ajis dah mengaku kalah,mengaku salah !

DIA DAH LETAK JAWATAN SEBAGAI BOS PMBK AWAL DARI TARIKH YANG DIPERSETUJUI OLEH NIK AJIS IAITU BULAN MAC 2010 !

alasan...macam macam alasan nak cover silap ! nik ajis, aku gap baru dedahkan 2 dokumen biasa sahaja !

ada 3 lagi dokumen yang bisa menggegarkan kepala kamu ! ini dokumen yang membabitkan urus tadbir yang bodoh dari sebuah kerajaan pas kelantan akan aku dedahkan !

3 dokumen ini bisa mencetuskan katastrophi maha gila di kelantan !

aku mohon agar umno kelantan/perkasa kelantan take note pendedahan aku yang seterusnya ! nik ajis pasti akan bergegar kepala lututnya bila kesemua kandungan 3 dokumen ini aku keluarkan sikit masa lagi !

nik ajis sudah menjadi liabiliti kepada parti pas. nik ajis sudah menggigil ! dia akan letak jawatan..tak tahan kena penangan bloger !

klik sini cerita daripada haprak-daily
http://www.harakahdaily.net/v2/index.php?option=com_content&view=article&id=24583:ariffahmi-serah-tugas-ceo-pmbk&catid=1:utama&Itemid=50

ps: satu laporan polis akan dilakukan oleh dato dato hj zainal abidin sakom (pengerusi YBK) pada hari ini jumaat 29jan 2010, jam 10 pagi di IPD shah alam. laporan polis atas fitnah kalid gagap terhadap YBK. sebarkan !

19 comments:

Anonymous said...

Meleleh air liur tengok kek tu...

Kami kat KL, Hari Raya sekadar goreng kerOpok lekor aje... maklumlah.. terpaksa berjimat duit!

Ada dokumen lagi? Depa hantaq coklat smarties jugak ker?

ishhhh ishhhh

Bota

Jeffry said...

CANTEKKKKKKKKK...ANAK BERANAK MKN KEK TAK INGAT DUNIA BROO!! KEHKEHKEH

shamsadis said...

hahahha...padan muka depa...

Anonymous said...

Marilah kita beramai-ramai tubuh,masuk dan bersama-sama dengan Parti Tanah Melayu.Umno dan Pas telah menyeleweng dan hilang perjuangan asal mereka.PKR pula untuk perjuangan peribadi.Parti Tanah Melayu ini menjaga,melindungi,memperjuangkan hak dan kepentingan Agama Islam,kaum Melayu dan negara.Bersifat keras dan tegas pada orang kafir dan bukan melayu.

fuh said...

taksangka le

ZAFAN said...

Teruskan Jihad GAP...Jangan berundur..Biar meraka celakodan pecah perut..Tabik Spring dengan GAP 20 kali...hait20x..

Goh Wei Liang said...

haha. Nik Aziz oh Nik Aziz...kekebalan PAS dah hilang ... !

anakbukitgantang said...

Salam,

bila saya lihat dgn teliti harga kek black forest berharga RM 500++ amatlah mahal

Kek semahal itu saya rasa selayaknya untuk KEK HANTARAN PENGANTIN,

SPESIFIKASI KEK PULA :- FRUIT CAKE YG RUMIT NAK BUAT DAN BANYAK BAHANNYA (buah kering yg diimport) SERTA FONDANT untuk hiasan

Saya tempah Kek 2 Tingkat Fruit cake with mint-taste fondant yg dihias teliti dan cantik dgn harga RM 500 sebagai hantaran adik saya nikah beberapa tahun lepas.

Jadi berdasarkn perbezaan harga dengan jenis bahan mentah, tektur, ketelitian dan kehalusan hiasan pada fondant kek beserta kerumitan mendapatkan bahan secara tempatan- saya berpendapat bahawa TIDAK WAJAR KEK BLACK FOREST yg mudah dibuat mengatasi harga pasaran bagi Kek Hantaran orang nak kahwin

Orang yang biasa buat persiapan kahwin boleh verify pendapat saya

Juru audit rakyat

azmie said...

Atas dedahan yang dibuat oleh GAP & Kickdefella buatkan TGNA & Arifahmi panas bontot...

x sempat nak tunggu mac..kena cabut awal...hehe

teruskan dedahan mu GAP...cayolah

Anonymous said...

oh boleh agak kot lepas
HUSAM PULAK LETAK APA2 JAWATAN

p/s mana pi mamat HINI TU
ATAU Apakanama agen LKY TU..

KO tgk la agen tu mesti spin punya bila masuk
kapal selam la
royalti la apa apa la..
agen serba tahu kan..

dia tau kalau nik aziz susah

kapten dia susah jugak hehehe

ejarll said...

mkn sorg jek ke nix ajis...

hanizam said...

tak sabar aku nak tengok 3 dokumen tu...jangan ada YB PAS yang jumpa GAP minta jangan dedahkan atas alasan "AIBkan" orang udahlah ye...

bongkar tetap bongkar...kalau dah salah tetap salah...ni bukan pasal aib-aibkan orang, tapi kepincangan dalam mentadbir...

kalau BN @ UMNO buat salah, berbakul-bakul dorang jaja aib orang...bertahun-tahun tak habis...kena muka sendiri...padan muka...

1 lagi aku tunggu-tunggu sangat pendedahan Skru kuat pasal skandal YB PAS tu...gambaran dah ada...tapi kalau YB ni jadi wakil kawasan tu, buat malu je...

antipkrsarawak said...

lepas ni ramai ler yb pas dtg jumpa gap bg bantuan kewangan sbb nk gap tutup mulut.. kehkehkehkehkeh!

lara_nur said...

kadang2 kesian pun ada...ish ish ishhh awatla jadi macam nie

Arif Omar said...

pembahagian kek telah selesai. maka pengunduran boleh dipercepatkan. itulah natijahnya.

Anonymous said...

salam Bro GAgap..

Kes Kek yag tak seberapa reganya tu yg dikecohkannya...kes Khir Anak Toyol makan duit Haram rakyat selangor siap pegi melancung ke disneyland, Paris, New York dan beberapa negara eropah lain takmo citer plak yeee...

RM1.7 juta berbanding rega kek yg tak sampai beribu tuh...ape punya pencacai la kau nie....

Anonymous said...

APA PUNYA MANKOK PUNYA PUAK AMENO DAN PAS NIII,MASJID SENDIRI TAKNAK PENUHKAN...APA PUNYA MANGKUK HAYUN..AKU NAK TASKIL KOO ORANG MAI KITA GI MASJID SRI PETALING...DA BERANI KAA

merah menyala said...

Makan sesorang nampak? Sedap ke tok! Mintak cikit!! Tak boleh? Hai, jgn lar tamak sgt tok..tak pr lar, kek cam ni kat secret recipe dlm rm70+ jer tp yer lar, yg tok punya tu dgrnya sampai rm 500 sebiji..tentu inti dia mas dan berlian, yer ker tok!! Tok jgn lupa, kasi sikit kat amalina yer..oh, lupa lak, amalina pun dpt gak..sama istimewa almenantunya kasi !!

king brutal said...

PAS.. Parti Islam yang banyak mengkafirkan orang Islam dari mengislamkan orang kafir.

Islam adalah agama yang suci yang berlandaskan pada perjanjian "Aku menaik saksi tiada tuhan yang disembah melainkan ALLAH dan Aku menaik saksi Muhammad itu pesuruh ALLAH". Sehari 5 waktu kita melafazkan kalimah ini. Islam bukan sahaja agama malah adalah satu cara hidup berlandaskan Sunnah Nabi Muhammad SAW. Sifat dan perwatakan Nabi adalah sebaik-baiknya untuk dijadikan contoh dalam kita menjalankan kehidupan seharian. Nabi tidak memaki hamun, tidak menyumpah orang dan sama sekali tidak memfitnah orang. Jika PAS kata ia parti Islam, mengapa sifat-sifat Nabi ini tidak diamalkan? Malah Nabi tidak pernah mengkafirkan orang Islam itu sendiri, bagaimana PAS pulak boleh mengkafirkan orang Islam?

Nik Aziz kata ALLAH pun maki, maka PAS pun boleh maki. Adakah PAS setaraf dengan ALLAH? ALLAH Maha Besar, Maha Penyayang, Maha Pengasihani, Maha Pencipta, Maha Pemusnah... adakah PAS pun MAHA??? Hak ALLAH untuk maki tidak boleh dipertikaikan tapi apa hak PAS?

Sedangkan nama ALLAH pun PAS tidak pertahankan, macamana PAS boleh mengaku parti Islam? Belum pun mendapat kuasa untuk memerintah dah digadai nama ALLAH, bagaimana jika berkuasa? Silap-silap status agama Islam sebagai Agama Rasmi Negara pun digadai. Na'auzubillah. Bila PAS nak sedar ni?

Sepatutnya semasa keadaan sekarang yang getir dimana bukan sahaja Melayu diserang, malah agama Islam diperlekehkan, PAS dan UMNO berkerjasama, kuatkan ummah menepis serangan. Tapi malang, PAS yang mengaku parti Islam bersengkokol dengan musuh Islam. Pepecahan Melayu dan umat Islam di Malaysia sebenarnya kerana pemahaman sempit PAS yang sanggup jual Islam bagi mendapat undi.

Tapi UMNO tidak boleh lepas tangan, mereka juga harus bertanggungjawab. Melayu dan Islam diserang, mereka berdiam diri. Bila Orang Melayu bising dimarahi pula oleh Menteri-Menteri UMNO sebab nak jaga undi. Ingatlah pemimpin-pemimpin yang beragama Islam, bila sampai masanya, kita semua akan dikembalikan kepada ALLAH. Itu janji ALLAH dan benarlah apa yang dikatakan oleh rasul-rasulNya.