IKLAN BERBAYAR

Thursday, January 21, 2010

SULTAN MELAYU PERNAH MENANGIS ?



sultan negeri manakah yang pernah menitiskan airmata nya ?
kerana apa baginda tuanku sultan menangis ?

nantikan detail pendedahan xklusif cerita yang tidak pernah kita ketahui ini dalam masa terdekat ! sementara menunggu pendedahan ini, wajib kita lihat penipuan terbesar anwar dalam penjara ! aksi pembohongan kepala munafik ini bermula pada minit ke 2 hingga ke 6.

sebarkan video ini

14 comments:

Anonymous said...

Minit 0:40 - Apa salahnya kalau Anwar berjoget dan menari? Dah hobi dia.Lagipun suara dia bukan sedap sangat pun.

Minit 1:45 - Tahun 1998 kena pukul sama itu Rahim Noor, Tahun 2000 buat Operation di Munich Jerman, Tahun 2001 dah boleh jalan..Alhamdulillah makin sihat nampaknya.

Tak percaya?
http://news.bbc.co.uk/2/hi/asia-pacific/3627810.stm

http://archives.cnn.com/2001/WORLD/asiapcf/southeast/04/07/wanazizah.surgery/

Cari dalam Utusan memang tak ada.

-Minit ke 6:44 tu pasai apa tak teruskan.Kenapa ambil sekerat-sekerat?
Awat pemimpin UMNO tak pernah pergi jumpa masyarakat India ke?
Atau tak nak ambil tahu langsung pasal punca berlaku insiden tu? Anwar juga yang kena selesaikan kes tu.

Minit 8:07 - Tahukah anda kenapa Anwar tak jadi Presiden PKR?

Minit 10:05 - Lina Joy Murtad
-Apa yang kerajaan UMNO sekarang dah buat?


Bagi Lina Joy, Allah berfirman:
"...Barangsiapa yang MURTAD di antara kamu dari agamanya, lalu dia mati dalam kekafiran, maka mereka itulah yang sia-sia amalannya di dunia dan di akhirat, dan mereka itulah penghuni neraka, mereka kekal di dalamnya." (QS. 2:217)

Wassalam

Ms Pearl said...

Oh my Allah!

My sister told me last week about this video. But I tak sangka la begini disgusting sekali sekali. (referin to adengan pakai sokongan leher sendiri)

Lakonan: Mantap!
Penghayatan: Tiada tandingan
Award: Best lead actor! 2000 - 2010
Pencabar terdekat: N. Aziz/Nizar :P

Jeffry said...

AL JUBUREEE DAH TERKEDU KEDAN LA BROO HUHUHU..JENDERAL2 DIA DAH MULA BIKIN TAIK!

Anonymous said...

Assalammualaikum saudara ku GAP, aku merupakan pengikut setia blog anda sejak dari dulu lagi..SYABAS!!! aku katakan padamu kerana berkata benar dalam apa jua pendedahanmu...teruskan jihad ini saudaraku...sesuengguhnya Allah bersama orang-orang yang benar!

Sangtawal Sakranta said...

salam GAP,

sepatutnya, lakonan dia ni diambil oleh setiap pengikut tegar(pentaksub) anuar dan bawa pergi jumpa pakar bedah tulang/ orthopedic surgeon yang mereka kenali tak kira kat mana-mana hospital/hospital pakar di seluruh dunia...
jangan sebut ini anuar(Bakal PM tangguh-tangguh!),nanti result dia bias sikit, bagitahu ini waris terdekat masing-masing,20 pupu anda ke, tengok reaksi dan air muka pakar tersebut bagaimana! sudah pasti seluruh orthopedic surgeon dunia akan terkejut dan ketawa terbahak-bahak,bersemburan air liur mereka, atau terkencing, malah mungkin ada pakar yang akan kena stroke dek kerana melihat lakonan tanpa skrip si nuar ni!!!
mana tidaknya - cervical spine fracture/ injury, samaada dislocation atau intervertebral disc collape, boleh buat benda-benda tu semua seperti angkat tangan more than 90 degree,boleh jalan dengan posisi tubuh dan kepala tegak, boleh duduk bergaya ala model pencen dipintu, neck movement pula - Full range Of Movement(ROM)!!!
flexion,extension,
rotation!!! fuhhh...... cervical collar pula tak sesuai saiznya, dan yang semua pakar bedah orthopedik paling tak boleh tahan ialah bila si nuar boleh pakai sendiri cervical collar-nyer dengan selamba saja !!! lepas tu pulak, pergi buat operation kat Jerman, macam la kat negara ini tak ada pakar, kita kat sini pun dah masuk subspeciality microsurgery dan ada yang guna robot dah!!! ha ha ha...dasyat betul lakonannya bagi orang yang tak tahu la , bawa la youtube ini kepada pakar bedah tulang yang paling anda percayai...betul ke tidak dia ni sakit leher , tanya dan lihat reaksi serta air muka mereka!!! Tun Dr mahathir tengok pun rasanya gelak jugak ni, lepas tu balik sembahyang istikharah dan bertafakur sejenak!!! insyaAllah Tuhan akan bagi petunjuk kepada anda,anda mahu atau tidak manusia penipu seperti ini menjadi pemimpin atau PM anda???
tepuk dada tanya iman anda!

wassalam.

NAJIB ALTANTUYA PEMBUNUH KEJAM said...

Komunis lagi baik dari AMENO

Huang Songyou, seorang hakim paling kanan di negara Cina Komunis telah dihukum penjara seumur hidup kerana rasuah USD500,000. Hukuman itu dilihat sebagai sebahagian daripada usaha membenteras amalan rasuah olih kerajaan Cina.

Saya tidak membicarakan baik atau buruknya fahaman komunis tetapi apa yang dilakukan ini jelas jauh lebih baik dan telus jika dibandingkan dengan kerajaan UMNO/BN.

Kerajaan Komunis.... Hakim Kanan rasuah 500,000 kena hukum penjara seumur hidup. Kerajaan UMNO/BN, yang didakwa pembunuh dan perasuah jutaan ringgit bolih jadi Perdana Menteri....!!! Ketua Hakim Negara pun bolih dijualbeli...!!! Semuanya OK!!! Semuanya korek korek korek.. Rembat 100 billion bolih jadi raja 22 tahun...!!! Baiknya kerajaan UMNO/BN...!!!!

A court in China has handed a life sentence to the most senior judge ever convicted for corruption in the country.

Huang Songyou was dismissed as vice-president of the Supreme People's court in August 2009 after being accused of taking more than $500,000 in bribes and embezzling government funds.

His sentence on Tuesday is being seen as part of the ruling Communist party's push to root out rampant corruption.

Huang confessed to his crimes during the investigation, the state-run Xinhua news agency reported on Tuesday.

Anonymous said...

GEMPAR..disamping Jawatan terdpt Senjata yg ditawarkan sekaligus oleh Anuar.Senjata yg sentiasa berkuasa. Barang siapa menerima Jawatan tsb, molek la trima jg senjata tsb utk menambah kuasa sedia ada. senjata ini sentiasa dpt menembusi sebarang masalah politik. blh chk blog pribadi beliau.

Anonymous said...

KENAPA BIBLE VERSI ARAB punye terjemahan bmelayu perlu berada di NEGARA ini? menurut satu sumber. para kristiany yg tinggi2, tdpt internal overpresure pd diri mrk. Menyebar Kristian itu tahap WAJIB, smcm bkn level rukun islam tp rukun iman. msk neraka punye..thats why they are so demm SERIOUS !! Kwn aku (kristian) kata arak n babi pun xharam. punye desperate. bknnye mrk xtahu kisah nabi Noh ceh.. pp

Anonymous said...

PENJILAT ANUAR SUDAH MASUK
hehehe begitu desperate nak cover
tok nuar dia tu..oi

aku penyokong anuar start gaduh2 1998 hinggalah mac 2008..

cukupla..dulu masa cara fikirku dlm kocekmu..ko sungguh kukagumi

now..nomore ..cara fikirmu dlm kocekku...dulu pengkianat Negara (level2 negeara thinking)...sekarang pengkianat bangsa...

lately...terbukti pengkianat agama... cukuplah nuar

nafsu amarahmu (kuasa setaraf seks dlm level amarah)..makin reda atau makin kuat gila..?

ko apb cukup klimax akan 'dihabiskan' oleh penyokongmu sendiri ...one day...

Abu Garcia said...

Rasanya pencinta al-juburi ni pasti takkan percaya. Depa ni dah kena brainwash dah utk terlalu taksub kat anwar. Anwar ni dah memang jenis pengkhianat ... sanggup buat apa saja utk jadi PM. Rasanya last effort dia nanti .. bukak kilang pulak supaya boleh jadi PM jugak ...tapi Production Manager saja la.

Abu Garcia said...

dan ada lagi ... suku kaum pakatan rakyat ni kalau kita hentam depa guna isu ... depa akan counter balik hujah kita dgn isu lain yang tak dak kena mengena. Punyalah dangkal ilmu mcm pemimpin depa jgk.

Anonymous said...

ho ho ho......bro napk dah masuk......ingat dah lari nyorok bawah ketiak si jubur tu.......bro.....lu bising2 kominis cina tu apahal.....tu dia org punya pasal la........sekarang si jubur ni masuk court, jgn nanti ko marah lak hakim malaysia ni........klu tak, baik ko join je kominis tu.....duduk kat cina tu.......ko dah suka sangat......tapi mcm mana pun.......ko bau taik......busok.......

-anti jubur-

anakbukitgantang said...

0:40 -Anwar tak tahan dengan lagu dangdut, dia akan terkinja nak menari, majlis tu majlis ekslusif, lihat pemakaian bow tie

1.45-Rahim Noor tak pukul Anwar, dalam police circle dikatakan RN ambil responsibility seorang pegawai bawahan dia yg pukul Anwar setelah diprovokasi
-tak percaya? tanya polis

6.44 Anwar menari dalam perhimpunan Parti Keadilan setelah dimainkan-lagu dangdut-cuba tengok India tu terkejut Anwar menari dalam majlis itu, di pentas-pemimpin UMNO tak buat gitu

10.05 Lina Joy Murtad-sila tanya Anwar siapa peguam Lina Joy-orang kuat PKR

apa peranan PKR dalam murtadkan umat Islam? Tanya apa peranan peguan Sivarasa, isteri dalam perbicaraan murtad dan seminar murtad yg dianjurkan oleh Majlis Peguam-siapa di belakang mereka?

Dia Peliwat Bangsanya said...

Rasa mcm comform kot. Mamat HinaNajibTaksubAnua ni bukan sebarang egen. Yg trgamak sokong KOMUNIS hatinya sudah dekat komunis. samada dap menyamar atau mmg org LKY.. aku x pikir org pas atau malay pkr.. so brother ni kita Gelar H1N1 (H1na Naj1b) la utk refer dia.. Dia Peliwat Bangsanya