Friday, February 26, 2010

MAULIDUR RASUL. ISLAM KITA MASIH PLASTIK


hari ini untuk kesekian kali kita umat islam menyambut sambutan maulidur rasul. hari ini jugaklah islam makin terus dilanyak,dihina,diperli,dipersoalkan.

orang islam menjual maruah islam. kalid gereja sudah menjadi pelacor tahap dewa menjual ALLAH digereja. pas akan senantiasa mencebokkan islam itu di punggung dap.

maaf cakap,pemimpin yang sepatutnya mempertahankan maruah islam senantiasa buat dek.penulis akhbar the star masih lagi bebas senyum walaupun secara terang-terangan menghina hukuman yang dikenakan ke atas 3 wanita yang disebat. tak, dia tak dipanggil rasis ..ini demokrasi dan civil rights.

amaran lagi ? kita akan membuka kertas siasatan ? kita minta the star beri surat tunjuk sebab ? bar council dan sister in islam terus bergentayangan melanyak menafsir hukum kepala hotak demokrasi mereka. tak kena ISA pasal takut hilang undi.

namawee bangsat boleh terus memperkayakan karyanya menghina bangsa melayu,menghina umat islam. betapa bullshitnya keadaan sekarang bila 'player striker' yang sepatutnya menjaringkan gol, tak buat apa apa.PEMIMPIN TOLONG BANGUN ! TOLONG BANGUN !

6 comments:

citrapsr said...

http://www.catcheye.com.my/?r=59156

PEMIMPIN NEGARA PATUT BUAT SESUATU.. PASTIKAN SETIAP KESALAHAN DIAMBIL TINDAKAN. JANGAN ASYIK LENA DIBUAI MIMPI. KORANG PUNYA GAJI KAMI BAYAR TAU.

Anonymous said...

Dia orang politik. So, Kena jaga la "KANTUNG" politik dia orang. Ada ulama pun, tak boleh harap.... bukan sume laaa tapi kebanyakannya. Habis.. kita nak cite ape lagi... nak buat demo kena tangkap. So, kita cuma boleh sakit hati jer bila ISLAM dilacurkan.... akhir zaman.

Rahman said...

selagi ada ularmak hamPAS di malaysia selagi itulah kuasa memudaratkan insan dan islam akan terus berlaku.langkah yg perlu diambil adalah HARAMKAN PARTI PAS.

tasek said...

tak tahu nk kater ape GAP.. susah nk harap org nih.. sbb org pun mengharapkan org lain utk buat keje terhadap org itu...

Kenn said...

"1Malaysia 1Penakut" says Mahaguru58

merah said...

Pemimpin2 Melayu dan Islam kat Msia ni dah "hilang telor!" beb..