IKLAN BERBAYAR

Wednesday, March 24, 2010

KENAPA AZMIN ALI TIBA-TIBA SENYAP ?








dia ni memang licik sikit daripada saifudin nasution. aksinya senantiasa akan mirip kepada kekasih hati anwar attaturk. nak tahu macamana ?

kalau ada masalah besar, dia akan melarikan diri !

jadi aku mintak semua ahli parlimen songket balik saham-saham azmin sewaktu dia menjadi pembantu anwar sekitar awal 90 an..

gap dan x-pkr dah dedahkan secara detail dokumen saham azmin,shamsidar dan keluarga shamsidar. hatta resit pembelian katil bernilai puluhan ribu ringgit juga telah kami keluarkan.

anuar shaari telah membuat laporan polis dan sprm.

berdasarkan fakta pendedahan, hari ini telah masuk 4 bulan kami dedahkan dokumen tersebut. apa cerita ? kami dedahkan dokumen tersebut pada 18 november 2009.KLIK SINI untuk artikel yang dimaksudkan.

17 comments:

ISAC said...

Dia baru balik Mekah bro....Dah taubat kot...


bersangka baik....

bigben said...

Depa tidoq ka Depa tak dak TELOQ ???

Pemerhati said...

Dah sah SPRM bodoh. Kalau tak boleh buat kerja letak jawatan aje.
Ramai lagi orang yg menganggur!

nalapambu said...

Kan ke Azmin tu berasal dari UMNO juga. Memang perangai UMNO bijak kumpul harta 'rompakan' dari rakyat.

Perhatikan semua pemimpin2 dan pencacai2 UMNO sama ada yang berada dalam UMNO atau pun dah tinggalkan UMNO semua nya kaya raya, banyak harta wang ringgit berjuta2.

That's UMNO!

AnakJatiSelangor said...

Pelik juga kan? bila blogger kemukakan bukti takde pulak juak puak PKR,PAS,DAP yang menyalak kata konspirasi lah..fitnah lah??

joehan said...

hehe...azmin g bertapa..cr idea br bos die srh..sbb pkr dh nk bungkus..tp plik aku..ramai lg melayu2 islam yg xsdr2..

1 Malaysia-1 Israel said...

Anwar akan tibai Zahrain dan UMNGOK minggu depan

Nyata Umno akan terkejut besar Selasa nanti. Kalau gempaq dari Zahrain, orang dah tau dah pekong mulut dia. Kalau tunggu Ibrahim Ali punya gempaq, pakai lali la. Last last Saifuddin yang gempaq dia kes Melayu boleh berjudi tu... hihi...

Tapi Selasa nanti Anwar Ibrahim yang akan gempaq Umno. Anwar malah bertegas akan mempertahankan dakwaannya bersabit konsep 1Malaysia dengan gerakan ‘Satu Israel’ yang pernah diguna oleh rejim Zionis serta hubung kait dua slogan itu dengan syarikat perunding Yahudi Apco Worldwide yang di upah oleh Perdana Menteri Najib Razak.

Umno gempaq Anwar bagi peluang selama 7 hari untuk buat penjelasan. Last last Anwar yang akan gempaq depa balik Selasa nanti.

"Saya menyatakan hal tersebut berunsurkan asas dan bukti, disebabkan mereka gagal menjawab soalan, maka bagi menutup hal tersebut, tindakan dikenakan kepada saya.

“Selama 12 tahun saya diserang dan dituduh sebagai agen asing tapi saya boleh jawab setiap tomahan mereka. Umno serang saya dengan tanpa bukti tetapi kita serang mereka dengan bukti yang kukuh tentang siapa Apco yang sebenarnya,”jelasnya.

1 Malaysia-1 Israel said...

Anwar akan tibai Zahrain dan UMNGOK minggu depan

Nyata Umno akan terkejut besar Selasa nanti. Kalau gempaq dari Zahrain, orang dah tau dah pekong mulut dia. Kalau tunggu Ibrahim Ali punya gempaq, pakai lali la. Last last Saifuddin yang gempaq dia kes Melayu boleh berjudi tu... hihi...

Tapi Selasa nanti Anwar Ibrahim yang akan gempaq Umno. Anwar malah bertegas akan mempertahankan dakwaannya bersabit konsep 1Malaysia dengan gerakan ‘Satu Israel’ yang pernah diguna oleh rejim Zionis serta hubung kait dua slogan itu dengan syarikat perunding Yahudi Apco Worldwide yang di upah oleh Perdana Menteri Najib Razak.

Umno gempaq Anwar bagi peluang selama 7 hari untuk buat penjelasan. Last last Anwar yang akan gempaq depa balik Selasa nanti.

"Saya menyatakan hal tersebut berunsurkan asas dan bukti, disebabkan mereka gagal menjawab soalan, maka bagi menutup hal tersebut, tindakan dikenakan kepada saya.

“Selama 12 tahun saya diserang dan dituduh sebagai agen asing tapi saya boleh jawab setiap tomahan mereka. Umno serang saya dengan tanpa bukti tetapi kita serang mereka dengan bukti yang kukuh tentang siapa Apco yang sebenarnya,”jelasnya.

ayolimbah said...

aku ni remisier....dah dekat 20 tahun
terlalu banyak transaction hanky panky in our stockmarket
penghujung 1993 sehingga awal 1994... fucking crazy whatever counter price nya increase......
aku masih mengkaji, mana datangnya duit untuk push market up ni....
at last, conclusion aku......fund dari luar...siapa bawa ? apa tujuannya ? untuk bagi kroni mendapat manafaat, the fellar asked his people to buy which counter they want to manipulate........dan mengarahkan orang orangnya menjual, sebelum mereka sendiri sell....maka kenyang le pengampunya hingga sekarang....
siapa yang paling banyak rugi ?
jawapannya adalah retailer yang mostly dari kaum China....sebelum pergi market betul untuk beli ikan, mereka singgah dulu kat stockmarket......taukeh taukeh China yang percayakan rumours dari finance minister tidak terkecuali...
ada juga untungnya MELAYU kebanyakannya buat tak tahu aje tentang stockmarket.... kerugian yang di alami sangat kurang
azmin....katakan ini TIDAK BETUL !!!!
idris hydrolic dari 30 sen jadi $8.00..siapa punya kerja...
union paper, dari $1.70 boleh sampai ke >$40.00 cikaro mana yang bawa duit...
lingui, dari $1.00 boleh sampai hampir ke $ 20.00....jembalang mana punya perancangan
azmin....aku ulang, SIAPA PUNYA KERJA NI....MANA "DIA" DAPAT DUIT....
jawab!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kamu tahu, jawapannya... jelaskan.....

pandaqwer said...

1 malaysia - 1 israel

engkau tahu ke perbezaan antara ponggong vs bontot
enkau tahu ke perbezaan antara
jubo vs pungkok....
haaaa...tau pun
memang engko bijak....malangnya engko tidak dapat membezakan antara Malaysia vs Israel
aku cadangkan, engko pergi jengok blog Sang Tawal
salam, Sang Tawal...
saya mengharapkan saudara "sekolahkan" sontoloyo ni….
insyaAllah saudara mampu membetulkan persepsi
‘dajjal suci’ ni

Anonymous said...

nalamampu.....
untuk mengelakkan anda dapat "nala" punya rasa....
petuanya :
elakkan dari berdua dua an dengan orang yang kita ragui...TETAPI kalau tau tempat habitatnya, jangan anda pergi ke sarangnya
nala werkek uit gi apat tap pie ker na yam seng woooo

Anonymous said...

apa salahnya tiru israel. sekurang kurangnya diaorang sayang kat bangsa diaorang sendiri. yang nko dengan diketuai cifut babi dok hancurkan bangsa sendiri tu apa kes? Bangang dah tolol bahlol anak toyol.

poppiapap said...

Tak heran apa yg dia nk gempaq kan selasa nnt..silap2 tak balik trrus, tak berani nk balik..ckp dia tidak ada siapa nk percaya kecuali totok2 pkr dan sebahagian totok2 pas..nk heran apa jika pun 1 msia = 1 israel, sedangkan org itu berkawan dan bercinta lg dgn yahudi. Hidup mewah dpt duit dari mana?

Jika punca pendapatan kita atau harta kita berasal dari sumber yg haram, apa ibadat pun yg kita buat tidak akan diterima Allah. Darah daging kita sendiri berasal dari sumber haram. Jadi pastikan rezeki kita adalah dari aktiviti dan sumber halal.

Anonymous said...

kita tunggu dan lihat je laaa apa PakMek Anwar nk tibai umno..kut2 mcm 16/9 gakkkk kut..bak kumpul harta ni bukan je umno,,semua yg berkuasa mmg ngumpul harta tp jgn la jual negara dn menghuru harakan bangsa..umno ni apa tk dikata,,dari mengkafirkan umno psal tagteam ngan mca dan mic..sampai semayang jumaat 2 imam dgn masjid dan surau berlawanan,sembelihan tak dimakan dan bab kahwin pun kena 2 kali akad nikah,,ler nih,,pas apa cite ngan dap??siap baring2 lagi atas jalan..

Anonymous said...

1 MAYLAYSIA 1 ISRAEL= oii ko tukar jer name ko ke 1JUBOR 1 ISRAEAL ...

amieiezam said...

jangan keluor dewan lagi sudah...banyak soalan lagi yang rakyat nak tau...penipuan 16 sept, skandal azmin pun anwar bleh jawap sebenarnya.

azmin biadap bila samakan tisu tandas dengan utusan malaysia... seorang melayu yang lupa pengorbanan pejuang melayu menggunakan pena dakwat dan kertas UTUSAN MELAYU

Anonymous said...

1 malaysia = 1 israel

aku setuju dengan @anony
tukar nama tu kepada

1 jubo 1 israel
tak susah manggilnya

1 jubo 1 israel,
ada ayo limbah suruh kamu belajar dengan SANG TAWAL
aku setuju sangat sangat....
sang tawal tidak riak atau bongkak dengan ilmunya

aku ambil keputusan nama nalapambu di tukar kepada @nalajambu.... dengan nama yang menghairahkan cukup untuk membuat kamu akan merasa bagaimana kamu berada di atas katil, @nalajambu berada di posisi bawah yang sentiasa dalam keadaan underpressure.... tanpa kelambu, @#$#@#$ masuk ke stor kunyit kamu...awwwww
insyaAllah kamu tidak akan meracau racau lagi
DAN KERANA INILAH, GAP MEMPERJUANGKAN HAK DAN BATHIL UNTUK SAIFUL

gap,
aku nak kasi flying kick ke pada @nalajambu ni....kalau engkau kata ON....lagi "nala" aku bagi kat lotong ni.......dari segi saitifik,
lotong ni dari spesies beruk..adik kepada kera duku yang pemalu
@nalajambu
kamu jangan percaya dengan theory charles darwin ( kamu tau ke, theory evolusi ? ) bukan apa, bila kamu kaitkan azmin keturunan UMNO, aku kena kaji juga @nalajambu punya asal usul
pandangan peribadi:
AKU TIDAK CEMBURU JIKA PEMIMPIN POLITIK, KERAJAAN, MASYARAKAT KAMPUNG AKAN MENGUMPUL HARTA ASALKAN TIDAK MERAMPAS DARI HAK ORANG LAIN ( aku cuma dapat biasiswa masa belajar dulu, lain lain aku sendiri usaha )
@nalajambu,
yang bercakap bukan mulut kamu, tapi JUBO kamu...
kalau kamu seorang leader, educated, open minded, bersyukur dengan apa yang ada, rajin berusaha....apa yang jubo kamu bercakap tu adalah NORMAL di dalam dunia ini dan kamu tidak akan sesekali cemburu dengan tindakan mereka...
..pada aku, kamu adalah budak tak bersekolah...lotong, mana pernah pergi sekolah !!!!!!!!!!