Monday, March 22, 2010

RAKYAT MALAYSIA ! TOLONG GAP BOLEH TAK ?

40 jam yang lepas, aku lancarkan face book rakyat namanya 'kelab penyokong gerakan anti pkr'. fb ini akan digunakan sebagai salah satu gerakan massa rakyat yang terbesar untuk membenamkan anwar,pkr,pas dan dap pada pru ke 13 nanti.

jadi rakyat malaysia yang bencikan kumpulan pakatan, sila sertai face book ini ! wajib !

aku mintak tolong rakyat malaysia, tolong buatkan logo khas face book 'kelab penyokong gerakan anti pkr'..

syaratnya mudah. gunakan lambang helang kat atas sebagai gambar utama...design pandai-pandailah korang buat..TULIS 'KELAB PENYOKONG GERAKAN ANTI PKR' !

hadiah utama menanti anda..

percutian ke langkawi bersama anwar ibrahim 3hari 2malam. hanya pemenang dan anwar sahaja yang boleh pergi..percutian ini akan dilanjutkan kepada 10hari 9malam jika pemenangnya adalah lelaki !

hahaha..tolong email kat aku logo KELAB PENYOKONG GERAKAN ANTI PKR !
gapkembali@yahoo.com

11 comments:

Kenn said...

Dear Sir,

cit podacit nehi nehi he yenna deh!!

Why doNT you yourself take the prize all for yourself WITH anuwar !!! LOL!!

Anonymous said...

Harap2 penyokong kuat Parti Ajarn Songsang akan merebut rebut hadiah itu. Kerana CIFUT BABI adalah makhluk yg paling di sanjung tinggi oleh ahlul2 dan ketua pemuda PAS, iaitu Tantaik. Semoga Tantaik dan pemuda2 dan ahlul2 PAS dapat hadiah 10hari 9malam bersama CIFUT BABI. Semoga 10hari bersama CIFUT BABI akan memberi satu kenikmatan yg tak dapat mereka2 lupakan. Tantaik jangan lepaskan peluang ini, susah nak dapat, kerana CIFUT BABI sudah dikira sebagai alim Ularmak, Ass Sheik, Sahibu Samaha, Trah ketah ketah Sivaji d Boss oleh ahlul2 bahalul Parti Ajarn Songsang. Dan CIFUT BABI adalah makhluk yg telah menganugerahkan title yg tertinggi kepada Nik Najis. Iaitu Ihsan yg telah banyak berjasa kepada Parti Ajaran Songsang dgn title Ularmak Terompah. Kahh..kahh.kahh.kahh.kahh.kahh sungguh kelas title itu. terompah yg kita semua pakai, waktu nak berak ke jamban. Kelas sungguh title Nik Najis dan sungguh mulia title yg sepandan diberikan oleh mahkluk yg ahlul2 sanjung iaitu CIFUT BABI. kahh.kahh.kahh.kahh.kahh

CCZ said...

Peserta perempuan baik tak payahlah..Hadiah tu untuk kaum lelaki saja. Hahaha..

che_wan said...

Aku buat GAP FOR ALL mau tak ? Hahahaha...

kingnek said...

Kau jangan GAP, silap2, ramai orang gay submit entry nanti.

Mana tak, 10 hari, 9 malam kena balun dek Brader Anwar Bin Ibrahim (BABI),gay mana tak nak?

wah kah kah

GELI AKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anonymous said...

Sapa la suruh gap pi FB NI. aku xleh . aku nak taruk info apa? kalu geng aku tahu cam ne? habih la..menyusahkn betul la gap ni.!! blog2 da la. setakat nak penuhkan gambar je buat pe.

Anonymous said...

itu ari kata makin meningkat la ni mintak tolong la pulok..

aL-MaRBaWi said...

hahaha aku boleh tolong GAP,
tapi aku tak nak la hadiah ngan anwar tu... hahaha abis bontot aku nanti...

xpe demi kepentingan agama, bangsa dan negara, aku akan tolong, GAP!

Ariffin said...

nak masuk peraduan buat benda ni nak kena password ker? MOKHTARUN!

~mams~ said...

gap, aku da bg. check email.
tp kalau aku mng, aku xnak hadiah tu.
hehe.

tukul said...

buat jgn tak buat,siap logo nnt mai aku buat stiker besaq2,pakat2 tampal kat kreta ngan moto,amacam?