Sunday, May 30, 2010

RAHSIA AZIZAH TERBONGKAR !

blog AIDC telah banyak membantu dalam soal menjelaskan siapa sebenarnya anwar attaturk. usaha mereka aku kagumi dan sewajarnya diberikan ayat 'syabas dan tahniah' kepada mereka..

aku minta semua bloger linkkan blog AIDC. kepada rakyat, copy pastekan artikel AIDC dan sebarkan kepada sahabat anda !. KLIK SINI

6 comments:

a ali /46sekupang said...

hanya Allah saja dapat menjatuhkan balanya keatas perbuatanya itu.kapada seluruh bangsa Melayu bukalah mata hati untuk menelaikanya."kapada Engkau kami sembah,kapada Engkau kami bermohon", tunjuki kami jalan yang benar,Amin.

Anonymous said...

bodohhh....
politik bodoh...
yg tls blog nie lg la bodo...
politik tu sume tipu je....
fuck politik...
kate pjuangkn nsb rakyat...
fuck la...
pdahal nk duit ngn name jew...
mse nk plihan raya bru nmpk muke...
klo x smbnyi dlm pabat jew...
tgu MEDIA dtg bru nk kuar....
bg sumbangan la...lwt kluarga ssh la...
pdahal nk famous jew....
poyo lebih...
duit sumbangan 2 pn duit rakyat yg byr cukai...
akhir kata...
fuck 4 politik....

Suara Rakyat Kunak said...

Adakah anda pernah Meliwat dan pernah di Liwat?

Anonymous said...

duit rakyat bayar cukai?
sekarang ni, tak ada rakyat susah yang bayar cukai...
yang bayar cukai tu majoriti rm3000 ke atas... semuanya orang senang, yang ada rumah sendiri, kereta 2 3 biji.. itu pun tak bersyukur lagi dengan nikmat hidup kat malaysia ni

Anonymous said...

anon 2:05 tu tersangat lah bahlol lagi TONGONG apa jenis manusia lah yang tersangat bodo macam dia ni. Mana ada politik dalam dunia ni yang bersih,kalau tak boleh harungi maki hamun politik dan sepak terajang politik, juga seni politik jangan baca blog. elok baca majalah URTV atau buku katun Doraemon aja lepas tu ngantok pi tidur.

KALAU NAK TAU DALAM MALAYSIA NI PARTI ISLAM 'PAS' ADALAH PARTI POLITIK PENIPU NO 1.APA TAKNYA DULU MASA AKU SAMA SAMA JEMAAH DENGAN ARWAH UST FAZIL KAT PENDANG BELIAU BERSUNGGUH SUNGGUH NAK TUBUH NEGARA ISLAM TAPI SEKARANG NI BILA DAH NIKAH DGN DAP, PAS DAH SEMUA BOLEH TIADA LAGI HALAL HARAM,.

INI PARTI PENIPU ALLAH DAN UMAT MELAYU. SYUKUR AKU DAH SEDAR MUDAH MUDAHAN NIAT DS NAJIB IKHLAS UTK BELA MARUAH MELAYU DAN ISLAM . KALAU NAJIB PUN MENIPU BANGSA SENDIRI ALAMATNYA ORANG MELAYU DAH NAK KIAMAT.

Anonymous said...

Anonymous said...
duit rakyat bayar cukai?
sekarang ni, tak ada rakyat susah yang bayar cukai...
yang bayar cukai tu majoriti rm3000 ke atas... semuanya orang senang, yang ada rumah sendiri, kereta 2 3 biji.. itu pun tak bersyukur lagi dengan nikmat hidup kat malaysia ni

May 30, 2010 7:14 PM
__________________________________


Cukai itu terbahagi kpd 2 iaitu secara langsung dan secara tidak langsung. Cukai yg saudara perkatakan itu, betul, iaitu cukai pendapatan manakala cukaix lain yg dikenakan kpd rakyat sbg contoh cukai jln,cukai barangan, cukai kenderaan (walaupun kapcai) cukai perkhidmatan dan banyak lagi yg saudara telah buta utk melihatnya disebabkan terlena dibuai mimpi sejak lebih 50 th. Cukaix ini secara sedar atau tidak sedar semuanya dikenakan kpd setiap rakyat tanpa mengira pkt dan kedudukan.

Pernahkah saudara melintasi pemeriksaan kastam disempadan negara atau ke Langkawi? Sudah tentu saudara dikenakan cukai apabila membawa keluar barang yg dikatakan bebas cukai disana. Itu cuma sebahagian contoh..