Wednesday, August 25, 2010

DUNGU = PAS

KALID GAGAP NAK BUAT RUMAH PERLINDUNGAN BAYI !

aku baca kenyataan ni kat blog exco selangor. aku tak pertikai akan solusinya, tapi melaka dan N9 dah pun buat benda yang sama.

cuma aku nak cakap pasal ke dungu an penyokong pas dalam setiap forum bila melibatkan kes pembuangan bayi..masa melaka istihar buat perkara yang sama bukan main lagilah dorang bertempik sakan..kes buang bayi ni semuanya salah umno....

korang baca je lah forum membabitkan forumer pas taraf IQ bawah kepala lutut kat web tranungkite... ada sorang mangkuk penulis pas namanya rozmal malakan siap buat entri ' kalau nak buang bayi pi hantar kat N9'.. dungu bukan ? KLIK SINI

kalau nak bezakan IQ tinggi korang dengan IQ penyokong pas,boleh baca forum kat tranungkite. ujian bezakan IQ tinggi korang dengan penyokong pas ni boleh dibuat secara harian,mingguan dan bulanan.

Kerajaan Selangor akan menubuhkan Rumah Perhentian Sementara bagi melindungi bayi yang dibuang dan ditinggalkan oleh ibu bapa atau pihak lain yang tidak bertanggungjawab.

11 comments:

Anonymous said...

GAP,

Saya pun nak komen benda yg sama. Baguslah Selangor nak buat rumah perlindungan tu. Yang saya tak faham bila Kerajaan BN + Melaka buat semua salah. Dijadikan bahan politik. Semua salah UMNO. Tapi tak berani nak bagi saranan yg real & konkrit. Nanti yg nak hantar anak2 bunting pun dari Kelantan juga! Kalau dah takda idea, jgn lah dihina dan dicemuh idea org lain.

Bak kata sorg pemimpin UMNO, kalau ada kereta rosak tepi jalan pun diorg akan tuduh kerja UMNO.

PAS baru buka mulut hudud sbg jalan penyelesaian, dah bergaduh pulak dgn DAP. Sementara nak pujuk DAP setuju ambil lagi 10 tahun, nak buat undang2 lagi 10 tahun......perut nak buncit 9 bulan jer! So sementara nak tunggu 20 tahun, apa tindakan??

PAS = No Action Ceramah Only (NACO)

shonzu said...

Hahahahaha... betul tu bro GAP. Lepas ni berduyun2 la komen positif dari pencacai2 Pengencing Rakyat terhadap cadangan Khalid Gagap tu. Kalau UMNO yang usulkan, berjuta2 sumpah seranah dan caci maki kononnya UMNO menggalakkan penzinaan.

Tapi macam bro GAP katalah, IQ pencacai mereka tu memang tahap rendah macam cipan je. Nak diikut jadi bodoh, nak dimarah, kononnya mereka sahaja je yang betul. Cakap tak serupa bikin, kita bagi je pada pencacai dan pemimpin Pengencing Rakyat.

Bodoh bin bahalul tahap dewa.....

Jeffry said...

ADE KE PASANGAN YG BONGOK NAK SERAHKAN ANAK LUAR NIKAH SIANG2 BUTE KT DEPAN RUMAH? TP TAK TAU LA KLU SI GAGAP DGN PASANGAN HARAMNYE SI ELI TU NK BUAT CMTU KEHKEHKEH

seNiMan said...

forummer kat tranungkite tu mmg dah tahap obses obesiti dah dgn golongan yang berbuat sesuka hati tu janji kemahuan hati dipenuhi. asal ada problem je, sbb UMNO-Apco... adui... balik2 Umno Yahudi, padahal sapa dia yang berkawan rapat dgn yahudi, sapa yang dapat pengiktirafan sbg TOKOH MUSLiM LIBERAL oleh Yahudi... haha, bende2 lansung x di sebut.

semalam ade satu thread pasal kes doa Lim guan eng dalam khutbah tu, aku tgh tulis reply... nak submit, MOD dah delete dah thread tu... hahaha, klaka gila~~~ sblom pengakuan tu, mcm2 thread di buka dok kutuk zahid hamidi, kata die nyanyuk laa, gila laa, fitnah laa... alih2 kene batang idung sendiri..

hahaha, klaka weh org2 kat tranungkite tu... siyes x pikir panjang, isu utama dia HUDUD je laa... macam laa kalau BN kalah nnt Pakatan HAprak tu nk wat hudud~ haha... gelak kan aje laa~~~

Anonymous said...

malah ada pecacai PR kata 'lihat melaka , kena bala sbb menggalakn pembuanngan bayi ' , aku tak tahu perkataan apa layak diberi pada mamat ni , bodoh itu paling ringan ...bebal , mangkuk , iskk ..entahlah

kita lihat apa pula komen dorang apabila selangor buat perkara yg sama ?

pasti dorang kata ' itu pendapat peribadi kalid !

anti dungu said...

betul la dungu=pas sebab dah la dungu tapi bila orang berusaha nak buat baik dikata pulak...yang peliknya kemudian ikut pulak cara orang tu....he he he hamPAS.

Anonymous said...

molek benor khalib tu daripada buat sekolah mengandung ....kalau sendiri mengaku islam tapi kain tudung tak mampu nak beli..segala cakap akulah pemimpin ilam tapi mata buta ....tengok bini sendiri...

Bingai @ Bangang said...

Stendet aaaa... ludah siap kahak hijau lepas tu jilat balik.

Budak sekolah nikah gantung? kah kah kah

Aku Yang Bingai
1. Cina Mulakan Perdagangan Dengan Yuan Berbanding Ringgit
2. Dinar Emas - Bukan Idea Tun Mahathir?

Anonymous said...

tak dinafikan forumer pas kat sana dungu2..huhu.

fan said...

pengkomen di tranung kita tu org samaje berulang-ulang sb tu komen mcm sampah..nampak sgt kebebalan dema semua tu..diaorng tu muka tak sedar diri dan tak tau di untung..org lain buat salah tapi dia buat betul..dasar banggang..

Anonymous said...

GAP

aku pun memang selalu berbahas dengan mereka..tapi dah memang totok pas...kater ape pun tak jalan punya...bile dier buat semua boleh....org lain buat takleh la pulak...memang dasar bodoh yang takleh diajar