IKLAN BERBAYAR

Wednesday, September 29, 2010

HAPRAK-DAILY : SOLAT JENAZAH PUN DIA NAK BOHONG !

 memang dah sewel la web rasmi pas ni , si harakahdaily. rakyat panggil web ni haprak-daily pasal berita haprak yang dikeluarkan oleh web rasmi pas ni memang haprak sungguh.

adun galas telah meninggal dunia (alfatihah). namun berita upacara menyembahyangkan jenazah pun haprak-daily nak kelentong rakyat ! sungguh memalukan dan memang takde maruah punya web ! KLIK SINI

ps: aku takkan publish komen yang cuba merosakkan nama arwah. bab politik kita boleh beza pendapat tapi pada masa yang sama kita wajib hormati allahyarham yang dah meninggal tu. alfatihah. tapi bantai pas ok !

4 comments:

Anonymous said...

Bro GAP...munkin betol..yang solat 200-300 orang tapi jadi 3000 pasal hantu dan syaitan PAS yang menyerupai manusia tapi kita tak nampak ...

Anonymous said...

Kepada pengundi di Galas selamat mengundi dan tanggung jawab pengundi muda yang cilik IT tolong sebarkan risalah blogger GAP, AIDC dan seanagkatan dengan mereka...Cetak dan Sebarkan keseluruh pengundi Galas sebanyak yang mungkin..jangan harap kepada kempen dan media arus perdana 100%. TANGGUNG JAWAB ANDA SEBAGAI PENGUNDI DI GALAS YANG CILIK IT ADALAH MENYEBARKAN RISALAH TERSEBUT...Perang sudah bermula...

Anonymous said...

Aku nak tanya, ticket ke "tu", ada dalam tongkat tu ker

Anonymous said...

Masa solat mayat tu roh dia dah ke langit ke 7 semasa nak masuk pintu langit dia ada terdengar sesuatu sayup2 kedengaran celako celako celako sebanyak 3x...suara yang pernah didengari semasa didunia dulu...maka dia pun menuju ke arah suara tersebut didapati seorang lelaki. Lalu bertanya siapa kau aku Ibrahim Libya...baru teringat kisah dulu kenapa hang jadi lagu ni..aku dah kena tipu oleh PAS..celako celako celako lalu dia pun nangis sama...renung renung kan