Wednesday, September 29, 2010

NAMAWEE LARI LINTANG PUKANG !


 kah kah kah
malam tadi arman ketua pemuda perkasa dan NGO lain serbu namawee
namawee lari lintang pukang..
kah kah kah

nampak macam hebat dalam youtube
baru jumpa kat gate je dah masuk kereta cabut..
kah kah kah

tahniah aku ucap kepada semua pemuda melayu yang hadir
aku hargai semangat juang pertahankan islam dan melayu yang ada dalam diri kamu

kepada yang tak sempat hadir jangan risau ?
lepas ni kita akan dedahkan setiap lokasi namawee berada
KITA PERGI SERBU DAN KACAU NAMAWEE
tak kira utara,selatan timur dan barat..

kempen kita
DIMANA ADA NAMAWEE, DISITU ADA PEMUDA MELAYU GAGAH BERANI !jangan risau, keris-mudin bagi amaran je !!


30 comments:

Anonymous said...

Syabas! satu permulaan kebangkitan melayu mempertahankan hak di tanah melayu yg sudah terjajah kembali, ayuh kita melayu teruskan kebangkitan kita, bebaskan tanah melayu dari penjajahan bukan bumiputra sama-samalah kita berjuang hingga ke peringkat jihad sekiranya perlu, hidup melayu ditanah melayu !!!!

alexnader razmi said...

terbaek la...macam mana aku boleh tak tau ni,.lain kali kasi heboh kalau ada program program macam ni...boleh gerakkan ramai anak muda yg lain..

Anonymous said...

Salam..
Syabas atas usaha berani hangpa..
yang ni baru paggil jihad bela bangsa dan agama..

nnt promosi la sama..aku nk join..Insya Allah..
cina kapiaq celaka ni kalau biaq nnt dia jadi raksasa telan kita..

org PAS pi dk?? depa penakut..pemuhung ja dgn ISLAM.. takut kena jentik dengan paderi LGE..

Megat Alam Gempita said...

Syabas, bravo

Insya Allah sama-samalah kita maklumkan di mana jua lahanat babi nih pergi dan berada. Kita beramai-ramai kejar dan kerjakan sampai dia nangis dan jadi gile. Jangan takut, polis dan KDN hanya akan ambil statement, pas tu bagi amaran, amaran keras dan amaran lagi dan lepas, tak kena I.S.A pun.

nt bacul said...

kepada kerismudin kalo xtau buat kerja...diam2 je..
biar perkasa & ngo2 yg tolong buat kerja utk kauu...
faham x kerismudin

Anonymous said...

setuju dengan bro, jangan lupa solat untuk perkasa.. bersama perjuangkan agama, bangsa dan tanah air..

hanizam said...

BRAVO...BRAVO...

memang betul tu...kat maner "haiwan" ni ada, kita follow je...biar dia serik dengan ape yang dia dah buat...

kecik-kecik tak mau mampos, dah besar susahkan orang...belajar tinggi-tinggi, ada otak, akal letak kat lubang bontot...

joehan said...

mn pegi org2 pas..bdk namewe ni persenda azan..persenda kaum2 lain..tindakan namewe ni jgk blh membw kerosakan yg lbh besar iaitu pergaduhn antara kaum..isu ni cm xbrape menarik pd pandangn org2 pas..mlm2 baik dieorg layan ceramah maki hamun kerajaan..lg bgs..dok gitu pok nik ngok ngek..hahaha

oi hisyamudin...ko ptt tngkp namewee ni bwh isa sbb die menganggu keamanan negara...cmne la ko blh jd mentri dlm negeri ni wahai hisamudin..lembik nk mampos!!ko tnggu ape lg..aku xnk malaysia ni huru hara sbb ko nk sgt jg ati seorg cine babi bernm namewe..n risau sgt psl undi cina xdpt kt bn..ko xrisau undi kaum majoriti ke???? DS NAJIB..tlg la lakukn sesuatu..jgn dh terlmbt br nk ambik tindakan!!!

Anonymous said...

yg Melayu polis ni pulak lagi bangang..tembak aje Namewee..pengkhianat kpd Negara & Raja..nama aje polis di raja malaysia.

Beranui dgn perkasa..kecot dgn Babi..

salah najib lantik sotong Hisham jaga keamanan..

Anonymous said...

Salam semua sahabat Melayu kita....
Lain kali tolong beritahu awal untuk serbu anjing ni...

joehan said...

satu lg..tindakan menarik yg blh kita ambil..kita print gmba mamat ni byk2..tmpl kt mn2...lg bgs tmpal kt papan kenyataan apartmn2 n flat2 sekitar lembah klng ni..letak tajuk besar2.."NAMEWE:MENGHINA ISLAM DAN MELAYU"..br la muke mamat ni sng nk ingt..so kalo jmpe kt mn2..blh la kite buat ape yg ptt.hehehehe..

Anonymous said...

mohon promosi untuk kami join..darah melayu mula mendidih!keris mudin,ready with ur amaran(kalau bleh yg bleh kami gelak sampai tak tido)

Anonymous said...

jgn lupa maintain isu lim guan eng..kasi gegar sama ini orang...

Anonymous said...

saudara kj,awk taknak komen ke?ke takut orang kata awak tu pondan..kehkeh..kj berani dengan sapa tau tak?dengan budak taska je..silap2 dengan budak tadika pasti pun kj takut..kehkeh

Anonymous said...

WOW brutalnya Perkasa! akhirnya ada gerakan orang Melayu yang benar-benar cakap serupa bikin! Tahniah Perkasa!

Anonymous said...

kerismudin harus bertindak segera

kingnek said...

seperti kata P Ramlee dalam filem 3 abdul, "jangan risau, dia tak boleh buat apa2" kah kah kah, memang kerismudin tak buat keje, jangan risau pejuang2 Melayu, teruskan!

Anonymous said...

Send BTN deputy director for counselling: MCA president Dr Chua...

mohon semua tanya Chua Soi Lek apa tindakan dia apabila NAMAWEE hina ISLAM dan MELAYU??

Esperalzi said...

Semalam aku baru baca website bernama "Jawa Ber6". Sakit hati aku. Ini website Melayu yg meleceh2kan Melayu, memburuk2kan Melayu, merendah2kan Melayu, memperli2kan Melayu dan pendek kata semua yg berkait Melayu tu sangat busuk..ditulis oleh orang Melayu sendiri. Dan banyak lagi website Melayu yg macam ni.

Kalau dah orang Melayu sendiri yg hina Melayu, apa nak hairan kalau Cina macam Namewee juga hina Melayu? Anyway, tahniah kepada orang2 Melayu yg serbu rumah Namewee tu.

rinandamku said...

Tahniah PERKASA !

semangat macam ini yang kita mahu , berani dan cepat bertindak , KERISMUDIN ? ..jgn diingat manusia itu , anggap saja dia sudah tiada !

setuju , dedahkan lokasi dimana babi Namawee berada pada setiap masa , biar dia rasa apa itu sakit , apa itu tersinggung dan apa itu cemas , dalam Youtube eksen bukan main , kita tengok sejauh mana hebatnya !

Namawee tu binatang bukan manusia !

Anonymous said...

tahniah perwira perwira perkasa,teruskan jihad suci ini terhadap kapir dan munafikin

Anonymous said...

nah!. carik namawee sampai ke lubang cacing...

Anonymous said...

caya la.....perkasa,klau aku kat sana aku pun nak joint!

panglima hitam said...

teruskan perjuangan..satu signal yg baik utk sibangsat spt Namawee..setuju, di mana dia ada, kita pun ada...

Anonymous said...

wooo hebat la perkasa n ngo lain tu.. aku respek btol tindakan berani diorang nk pegi serang namwee tu.. bak kata pepatah 1 lwn beratus org.. mmg adil la.. gajah pon ble mati kalu ramai2 p serang mcm tu..ha3. aku ingatkan mati la si namwee tu..bila ramai2 p serang. rupa2 nya x jugak.. gmbo namwee je yg dibakar.. apa la.. hampeh tul.. perkasa baik jadi perkasam la.. buat malu melayu jerr..

Anonymous said...

esok namewee bawak bodyguard samseng taiko ooo...

Nameweebodohmakantaik

Anonymous said...

BUDAK NI BOLEH GUNA PEGUAM/MAHKAMAH, MOHON & GUNA UNDANG UNDANG UNTUK MINTA PERLINDUNGAN POLIS SELEPAS INI. NANTI POLIS, ORANG KITAJGAK YANG LINDUNG BUDAK CIN... NI...HMMMM

Anonymous said...

jangan2 namawee lari dengan kereta yang dipandu KJ kot..cuba perati betul2...hehehe

Anonymous said...

pempuan boleh join ke. kalau boleh aku pun nak. benci aku pada puak cina tak bersunat yang tak sedar diri ni. dulu datang merempat ke tanah melayu la ni nak tunjuk samseng plak.bagi betis nak peha.

Anonymous said...

syabas..! macam ni lah sepatutnya tindakbalas kita atas perilaku biadap begitu. lagi bagus kalau dapat cari juda betina cina babi yg hina Allah dan agama suci Islam..

woi kerismudin, kes kepala lembu kena dakwa, kes bakar gereja kena dakwa, tp mcm mana dgn kes kepala babi? kes bakar surau? kes namawee dgn betina cina dlm facebook??!!