Tuesday, September 14, 2010

ROSMAH KILL ALTANTUYA ? KATA MR BEAN.


berdegar-degar lembu pakatan cuba spin semaksima mungkin pembunuhan tragis 4 melayu dengan kisah altantuya.

abang sulong rowan atkinson iaitu mahfuz bean atkinson adalah ahli parlimen pas yang pertama memberi justifikasi dan hujah. dia pikir katanya itu punyai nilai estestika yang mana tahap setiap ucapan nya perlu dikaji oleh pelajar oxford,oxbridge dan scumbridge...

mahfuz bean dalam memberikan hujah tahap kepala lututnya berkata pembunuhan 4 melayu itu cukup tragis, hampir sama dengan pembunuhan altantuya.

dia cuba pusing cerita. orang melayu nak dengar pimpinan pas pis pus mengecam 11 suspek india tu.. kecam hingga ke tahap pas keluarkan kenyataan agar pendakwaan segera dilakukan..

tapi bohsia takkan mengaku dia bohsia. macamtu jugaklah dengan pas.

yang dikeluarkan adalah kenyataan yang condong untuk mencetus gimik politik murahan. pas tak puji pun polis yang begitu cepat menjalankan tugas. pas cakap pasal altantuya.

altantuya ? aku antara orang pertama dengar nama altantuya. masa tu kat pilihanraya kecil ijok. cekgu partiban lawan kalid gagap.

10 hari kempen kat semua lokasi, anwar sibuk mencanang pembunuhan altantuya ada kaitan dengan ds najib dan rosmah.

lebih sedap cerita bila raja petra siap kata rosmah ada di lokasi kejadian sewaktu altantuya dibunuh.

seperti biasa, di akhir kempen prk ijok anwar siap berjanji pada audience dia akan keluarkan bukti bergambar najib dengan altantuya di paris..

dah 4 tahun benda ni berlalu. anwar sampai saat ni tak keluarkan pun sebarang bukti sepertimana yang didakwa. raja petra yang gila otaknya dah lari ke london, bersembunyi pasal dia tahu dia spin je cerita.

gambar kat bawah adalah gambar rosmah. perhatikan tarikh di foto tersebut. pada malam kononnya rosmah ada di lokasi kejadian pembunuhan altantuya seperti yang didakwa oleh anwar/petra sebenarnya rosmah sedang mengadakan majlis berbuka puasa,terawih dan menyampaikan bantuan kepada anak yatim.

untuk pengetahuan rakyat sekalian, bila kali pertama gambar ini dikeluarkan untuk menangkis fitnah anwar/petra.. mereka sudah kena checkmate. tapi bebal makrop macam pas mana mungkin tidak dapat membezakan antara fakta dan fitnah. bukankah fitnah itu makanan ruji pas yang diketuai oleh nik ajis ?

jadi mahfuz bean, gerakan anti pkr meminta dan mempelawa kamu untuk terus menerus keluarkan kenyataan. kerana lebih banyak kamu bukak mulut, lebih senang kerja bloger menghancurkan pas.

mahfuz bean memudahkan usaha kami membenam pas pada pru ke 13 nanti.. tima kaceh bean.




14 comments:

Jeffry said...

MAT MENOPOUZ DTG BULAN LER BROO. KES ALTANTUYA CUMA NK BUAT TMBH PERENCAH PENYEDAP RASE MASUK DLM KES ARWAH SOSILAWATI JEK TUH!. PD HAL DAH TERANG2 PEMBUNUH SHILAKAK DH BG PENGAKUAN KT POLIS. YG SYOKNYE DLM PAPER UTUSAN ARI NI KATE SI PATMA NI PNH JD PEGUAM UTK PERTUBUHAN HINDRAF HUHUHU. AKU X HERAN KLU PUAK FUCKATAN NI DH SINONIM DGN KAKI2 GENGSTER NIH! >|D

Gerakan Timur said...

salam lebaran,

inilah best nya GT dapat melihat level IQ pemimpin Pas. Kemudian fikir. Klu dah pemimpin camni, agak2 penyokong diorang iq tahap mana ek?...heheheheh...

tOy said...

Salam GAP.. Hang tolong siasat sat weblog ni http://man-one.blogspot.com/
Sakit hati aku baca...

tOy said...

salam GAP, hang siasat sat ni http://man-one.blogspot.com/

Anonymous said...

Salam.

Datuk Mahfuz ni tak takut mati ka.Dia bercakap lebih banyak fitnah daripada betoi. Kegiatan ni dia buat tiap-tiap hari... Saya tak tau macam mana rupa matinya nanti..

Apa yang dia tak fitnah... seingat saya dari kejadian Al Maunah di Bukit Jenalik dulu dia buat fitnah hidup-hidup dengan mengatakan kejadian tersebut adalah SANDIWARA.. Dia lah orang yang pertama menyatakan kejadian tersebut adalah sandiwara dalam ceramahnya.Ramai kaum puak yang percaya..

Masyaaallah bila dia nak bertaubat. Ingatka dah jadi YB ni nak bertaubatlah... nampak makin deras ....

Anonymous said...

AKU TAK PENAH START DGN AYAT NI: SIAL. SIAL LKY ! DIA KINI BUKA PINTU PERANG TRBUKA DGN MALAYSIA. AKU SYAK DIA ADA CATUR JUGAK INDON TRUS BUAT DEMO YG TAK MUNASABAH (org Melayu Phatikan baik2 yg benci umno, atau yg tpaksa sokong). SIKAP HALOBA CINA PAP LKY DAH TAK DPT DBENDUNG2 LAGI !! MEMANG JAHAT. SILA BACA STATEMENT BELIAU HARI NI.. NAMPAK SGT DIA MASIH BERUSAHA MEMECAH BELAH KAN NEGARA INI.! DIA BACKUP DAP,MCA BAIK PUNYA! YA ALLAH, KAU BANTULAH LG PARA PEJUANG. SEKALI TLEPAS BERIBU LG AKAN SYIRIK PD MU!

Anonymous said...

PAS PUS PISSSSSSSSSS mana nampak kebaikan DS Najib dan DS Rosmah, mereka nampak kebaikan LGE, LKS dan Karpal Singh je..

DS Rosmah is doing the right thing, IGNORE je Mahfuz tu...lama-lama rakyat pun tahu dan meluat..Kalau aku jadi DS Rosmah, I will SUE him until his last cent..tapi lawyer India tak main..takuuuuuuuuuuuuuuttt!!!

Anonymous said...

Tengok saja muka mafus hidup pun macam dah mati tanda org banyak membuat dosa cukup cukup lah buat harta dunia kita bukan nak hidup selama lama nya bertaubat lah mafus sebelum terlambat.

Anonymous said...

Dia apa kira dosa kat dunia ni,bagi dia dunia kita cerita dunia,akhirat tu cerita lain,atau dia dah di gerenti dapat tiket TUUUT....tu yg buat fitnah merata-rata tu,
Apa lah akal org setengah pemimpin PR ni,sekali hang dok fitnah bila seribu termakan dan seribu tu pulak menjadi beribu-ribu lemon,agak nya bila nak habis kalau nak pohon ampun maaf..

kalau tak de ilmu tu baik diam lagi baik.
Tu le bingai tak boleh di ajarrrr

by aramak

Anonymous said...

http://www.harakahdaily.net/v2/index.php?option=com_content&view=article&id=28602:kes-sosilawati-mirip-pembunuhan-altantuya&catid=1:utama&Itemid=50

SATU LAGI PENDAPAT BODAH. ADA POLIS DIPERSALAHKAN

pacat said...

elok si mahpus nie seret ke balai dan ambik keterangan dan suh dia serahkan bukti yg mengaitkan semua ini. Tak ada bukti kasi renjat dengan electric supaya otak dia betul kembali waras! ikut sedap mulut je.. lepas nie panggil si mahpus tu jadi saksi atantuya dan boleh la dia bawa bukti yg dilalakkannya selama ini kemakamah!! tengokk apa bukti yg dia adaaa!!!!.. mau terkencing!!!!...

pisssstt!! peguam2 bela antatuya.. tak nak panggil MAHPUS jadi saksi utama ke.. dia ada maklumat tergempar!!! tu yang dok bising sampai sekarang kaitkan rosmah dengan kes nie!!! tapi siapkan lamping pakai buang la!!! hahahaha

Teddybear Cute said...

hah, biasalah Pas tu, parti angkat sampah. Apa dia kira dosa pahala.

Man_One said...

Korang BABIPUTERA MALAYS macam ANJING je, menyalak kat mana2 tempat..MEMALUKAN..PTUIH..!!

KONON BABIPUTERA MALASYANJING makhluk bertamadun..

Cam sial je korang BABIPUTERAPTUIH..!!

Man_One said...

BABIPUTERA MALAYS HEBAT..???

HEABT MEREMPAT..

HEBAT BUANG BAYI..

Salam