Sunday, October 31, 2010

LIVE GALAS : PARPUKARI MINUM HOLY WATER PAS ?

 adakah ini penanda aras kebersihan islam 'cara pas' ? 

geli aku tengok gambar air minum hasil usaha kerajaan langit nik ajis ni.. aku doakan parpukari selamat akidahnya, takut kalau kerap sangat minum air ni last-last masuk pas pulak ..haha..jangan marah parpukari..KLIK SINI untuk baca artikel kunyit parpukari !

2 comments:

House PK said...

MUAHAHAHAHAHAHA! Bro, aku tak sanggup nak minum air Holy Water PAS bro, aku minum mineral water je siang malam, bila nak mandi aku ke Lojing mandi air bukit dan takde unsur-unsur Holy water PAS dalam tu....he he he

Air kat sini macam teh tarik bro, kalau tambah gula dah boleh minum bro, pastu masuk syurga bro...muehehehehe

Anonymous said...

air holy macm amalan kristen?