IKLAN BERBAYAR

Wednesday, December 29, 2010

RIO FERDINAND PEMAIN MANCHESTER UNITED UCAP SYABAS PADA PASUKAN BOLASEPAK MALAYSIA !

 peerrgggg..kemenangan pasukan bolasepak malaysia rupanya diikuti dengan penuh minat pemain pertahanan england dan manchester united iaitu rio ferdinand.

 dia ucap tahniah dan kata pemain malaysia bawah 23 memang bagus ! KLIK SINI

13 comments:

Anonymous said...

Foohhh cayalah!!!!!!!!

-Nicky Arjis-

Anonymous said...

balas la balik GAP.ckp berkat aljuburi

GAP KEMBALI said...

adus aku takde akaun twitter.

Anonymous said...

anak2 muda m'sia bermati2an nak harumkan nama m'sia.. berkorban tenaga,fizikal,mental semua nya utk m'sia.. tak macam aljuburi duk kerap keluar negara dok buruk2 kan pemimpin negara..

IPOH MALAY said...

petang tadi dorang bukan main bangga ngan rio ferdinand.. padahal mamat tu komen pun sebab disuruh..

http://bola.vivanews.com/news/read/196352-ferdinand--semoga-menang-indonesia-

Stevie G No.8 said...

Rio Who ?

You'll never walk alone.
Malaysia memang boleh.

kingnek said...

Brader Anwar Bin Ibrahim masih tak nak mengaku Malaysia bagus, masih nak mencacai ke Indonesia burukkan nama orang Melayu, dasar petualang sial, gay tua BABI tu

Aku sebagai rakyat Singapura, tabik permainan harimau muda, team aku sendiri singapura, buat aku sangat malu, kalah dengan vietnam hari tu, passing pun macam SIAL!

Aku yakin, kalau harimau muda ni tak pegi clubbing, tapi pegi gym, berdisiplin dan jaga diet yang betul dan terus percaya pada Ilahi, mereka boleh masuk World Cup akan datang, percayalah!

fulisiakantora said...

TAHNIAH HARIMAU MALAYA, United dgn Malaysia memang sinonim(pakai Nike), lagipun Rio Ferdinand masih ingat lagi gol cantik Amri Yahyah lemaskan Van der Sar. Tapi ada satu lagi pengharapan aku, bila nak adakan upacara penganugerahan gelaran kpd 'Datuk Elected' K. Rajagobal. AC Mizal pun boleh dpt datuk... a'kum -luhg-

fulisiakantora said...

Fuh!! BANGGA2, cerita Tanah Melayu menang Piala Suzuki keluar kat channel propaganda yahudi CNN. Bukan al-buntotti je keluar kat CNN, Harimau Malaya pun ada

Ular Menyusur Akar said...

fulisiakantora,

Mungkin DSN dah beli yahudi kot?

Haa...Haa... mati aku kena bantai dengan orang BN... Malaysia boleh.

Ayuh adik, adik. Harumkan nama Malaysia. Jangan hiraukan kata nurul yang kapal selam tak boleh selam.

agbr47: Aku lihat banyak dah yang terbalik. Nuar, tidak lagi menguasi dunia.

Anonymous said...

banyak pahala sdr. anwar ibrahim dapat arie nie,,,

Only1Choice said...

bongok betul malaysiakini...

kutuk najib cuba dapatkan kepentingan politik dengan isytiharkan esok cuti

http://www.malaysiakini.com/news/151999

berduyun duyun plak tu sahut menyahut...

fulisiakantora said...

Memang ajen2 yahudi ni kerja dia tak habis2 nak kritik, bagi cuti dituduhnya bodek rakyat... tak bagi dikutuknya tak mesra rakyat. Hancur kau penjilat dubur yahudi!! a'kum