Wednesday, April 27, 2011

ANWAR IBRAHIM....TIK TOK TIK TOK.

 anwar ibrahim...

tik
tok
tik
tok

tik tok..tik tok... ini adalah signal bunyi jarum jam di dinding..ia tampak berdetik, lagi lama berdetik lagi bergoncangkan jiwa si puaka bernama anwar ibrahim.

Deputy police chief Khalid Abu Bakar says the identity of the main actor will be revealed if the need arises.

(Bernama) - The police will not hesitate to reveal the real identity of the “main actor” in a sex video, which showed a man looking like Opposition Leader Anwar Ibrahim having sexual intercourse with a woman believed to be a sex worker.

Deputy Inspector General of police Khalid Abu Bakar said investigation into the distribution of the sex video was still ongoing and “we would reveal whatever that needs to be revealed and whatever that does not need to be revealed would not be revealed.”

“For the police, we would investigate first and when the time comes the police will reveal who was the actor in the sex video.

“We are still investigating the case under Section 292 of the Penal Code,” he said. The section involves distribution of obscene material.

Asked why the Attorney-General’s Chambers had returned the police investigation papers to Bukit Aman, Khalid said that it was a normal procedure to ensure an air tight case.

“We completed the investigation papers and naturally it was sent to the A-G chambers. If the AG feels that there are some issues which need clarification, he would send it back to us.

“We follow whatever instructions given to us. This is a normal procedure and there is a possibility that we would hand over the investigation papers again to the chambers this week,” he said.

On March 21, the sex video was shown to selected journalists at Carcosa Seri Negara by a group of three Datuks who only wanted to be known as Datuk T at that point.

Recently, Inspector-General of Police Ismail Omar announced that the video was genuine after it was inspected by local experts.


39 comments:

freemalaysiakini said...

layarilah www.freemalaysiakini.com

Anonymous said...

GAP IBLIS LAKNAT,...rakyat sedikit pun tak rasa terkejut bila mahkamh tuduh anwar melewat.lu igt rakyat akan bangun tentang anwar,lu silap bib...rakyat secara sepontan berkata mahkamah malaysia sapa bolih lawan,lu igt rakyat tepuk tangan gembira dgn berita ini.rata2 rakyat tidak merasakan anwar bersalah....malah rakyat bertambah sokongan pada anwar kecuali penyokong2 umno sahaja,mca mic gerakan pun tak suka dgn keputusan ini.kalau lu berani suruh bos ko bubar parlimen skrg,kita lawan.kali ni hancur BN terutama umnongok...lu tak percaya buat undian terbuka utk pastikan sokongan rakyat pada anwar...atau lu pergi survey kat luar sana apa kata org ramai,semalam saya pergi buat kerja maintenace di SUK dekat tangga bawah ada org jual paper saya dengar dan perti org yg beli paper takda satu pun yg kata anwar bersalah,semua kata mahkamh yg saja nk perangkap anwar,..lu tak percaya lu tengok bila anwar kene penjara,apa jadi pd sokongan rakyat///

Anonymous said...

Oi anon 4.07...bangang...

Tak payah nak buat survey sokongan rakyat lah, pilihanraya kecil dan PRU Sarawak pun dah nampak. Cina sokong DAP bukannya si peliwat tu. Melayu dan India masih pilih BN. Oi satu kampung aku tepuk tangan tau.

Hahaha...tu mesti pembeli setia paper haramkah yg jual bawah tangga hahaha...

Anonymous said...

Ada lagi penyokong PKR?..Aku dan member aku dah lama blah sejak Sodomi II. Segala bukti dah jelas..Al Juburi akan berkubur.. PRU kalau PKR menang pun atas sebab pengundi cina. Jangan harap tempt melayu nak menang..Aku takkan tersilap lagi mengundi pemimpin peliwat spt PRU 2008...ko pegi la blog peliwat..wat pe kat sini? Agaknya nya bila lu kena sodomi baru lu percaya..ha..ha..

Anonymous said...

Anon 4:07

Apa duk pening kepala sangat nih?

Polis dah interview Betina tu. Video di boleh serah kat Kedutaan Cina.. ingat senang ke dia nak terlepas? Video dia juga boleh dihatar balik kat mak ayah dia kat kampung

Kalau dia tak tunjuk siapa Bapa/ibu Ayam dia yg cari bisnes kat dia.

Dah dapat PIMP, dia ni pulak kena bawa tunjuk siapa pelanggan/pelakon dalam Video tu. Telepon urusan dan segala berkaitan akan di risik pihak polis

Polis akan dapat semua maklumat.. takan pelakon tu tiba2 mjelma saja dalam bilik? Mesti parking kereta, jalan masuk... takder kamera ker? Semua yang kerja pada masa ITU akan di risik..

Pelacur dengan Pimp ni agaknya nak selamatkn periok nasi siapa?

Lebam2 nampak muka Lelaki Y, dah kena tula sembahyang hajat ker?

JAMESBOND

vulcan933 said...

org buta hati n mata sj yg sukong c peliwat.mungkin dia suka meliwat atau activiti harian dia kot.

Anonymous said...

GAP..

tik tok tik tok

bunyi jam Omega ke???

Anonymous said...

Nape si anon 4.07 tu sakan bebenor marah tu... kata orang2 PR ni semua terpelajar.... kenapa marah2 dan keluarkan kata2 mcm orang tak sekolah ni.... tak kira lah rakyat nak sokong sapa ke, nak undi sapa ke... kenapa semua benda mesti kena kata konspirasi UMNO lah, kerja jahat kerajaan lah.... cuba kita tunggu dan tengok progress kes ni dulu, lepas tu nilaikan balik, fikir baik2...barulah kita jatuhkan hukuman... Ini tak, bila ada perkara tak menyebelahi juak2 dia orang aje, maka berbondong bondonglah pemikir2 PR ni datang menjawab tohmahan2 bagi pihak Anuar... aish!!! banyak sangat guna bontot...sampai akai pun dah kat bontot perginya...

Anonymous said...

penyokong tegar pakatan haram,tak mananya nak percaya skalipun turunya ayat alquran

matz.kelate said...

hehehe..

nuar sedap sedap bantai jubur saiful dan pelacur cina...

lip lap lip lap.. nama Bn dan UMNo jugak naik.. hahahaha

ape ke bangang sangat penyokong PKR nih.. bodoh tak habis-habis..

dah telana ir kencing nuar gamaknya tyu jadi bebal tak berhenti-henti tuh..

Pak Tam said...

Ya, org buta juga tahu menilai yg benar dan yg salah. Yg masih mempertahankan si peliwat, org yg buta mata dan hati. Muktamad.

syedmzazi said...

akhir sekali depa depa akan kata....Allah juga konspirasi untuk menjatuhkan anwar....bawa-bawa le taubat....tik ..tok...tik...tok...oh ...mai...ga

Anonymous said...

ANON 4:07 AM ADALAH SALAH SATU PENYOKONG TEGAR PELIWAT..HANYA PELIWAT SAHAJA YG MEMPERCAYAI SEORANG PELIWAT. BETUL TAK?

Anonymous said...

Hoi! Anon 4.07

Kalau kamu nak blowjob Nuar ke...nak bagi bontot kat Nuar ke ko punya suka le.......yg ko nak marah org yg tak suka Nuar pasai apa?
Memang ada org2 saperti kamu yg masih menyokong Nuar tapi angka dah laju merosot.......yg masih sokong hanya Melayu yg paling tolol di Malaysia.

Anonymous said...

Nampaknya masih ada lagi juak2 pelacur PKR. Aku dan geng2 lain dah lama keluar ramai2 dari kepompong PKR...

Kes Nuar 'Malay-what'ni mmg dah terang lagi bersuluh.

Anonymous said...

bagi orang Islam yg beriman, semua unsur maksiat adalah perbuatan yg sgt keji. apatah lagi liwat. dan yg menjadi tandatanya, perlakuan maksiat itu melibatkan sang anugerah tuhan. jadi di mana iman kita jika kita masih cuba membela pelaku maksiat?

Anonymous said...

to anon 4:07 bebal

ada lagi anak ikan aljub dekat sini...hoho...rakyat mana yg kau maksudkan anon??kalau tiada fakta, jangan nak membuat kesimpulan berdasarkan kepala hotak sendiri..cume tanya seorg pekerja maintenance, kemudian buat kesimpulan semua rakyat sokong anuwar al-jub??kaedah paling bebal...pilihanraya di sarawak- Bumiputera dan India telah kembali kepada BN...ini membuktikan bhw mereka tak percaya kepada al-jub...rakyat tak boleh ditipu berkali2...PRU13-BN akan menang...Aljub akan menjadi PM di Sungai Buloh...

Anonymous said...

Aku rasa, rakyat negara papua new genea yang dia maksudkan tu, bukan rakyat Malaysia.

Bekah Pah said...

Anon 4.04 AM,

Kenapa bunyi macam mengelabah. Agaknya kalau ada sound, boleh dengar suara sdr terketar-ketar. Tolong bawa bersabar. Doa orang-orang PAS supaya Allah STT tunjukkan kebenaran semakin hampir. InsyaAllah, kita akan dapat lihat Allah turunkan kebenaran melalui mahkamah. Sama-sama kita tunggu. Saya akan terima semua apa saja keputusan mahkamah nanti.

Bekah Pah said...

Ralat

Anon 4.07AM, bukan Anon 4.04AM
Allah SWT, bukan Allah STT

Anonymous said...

aku ada macam2 jenis member, dlm ramai2 tu ader jugaklah gay. tapi dia ni jenis gay baik yg rasanya meliwat partner dia jer. aku pun kenal partner dia. tapi ni bukanlah makna aku dua alam jugak.

pasal member aku ni mati2 dia sokong si nuar al juburi ni. siap boleh bengang bila cakap pasal si nuar. aku rasalah yg sokong si nuar ni tentu jenis2 peliwat mcm member aku ni, huhuhu.

melayu pasti menang said...

anon 4.07 bangang mcm surveynya jugak

kes dah nak selesai...OMEGA mana?

Anonymous said...

Salam semua....

Aku tak faham dan setuju dgn statement yg berikan DPC saperti berikot:
The police will not hesitate to reveal the real identity of the “main actor” in a sex video,"
Kalau kejadian di dlm video itu benar2 belaku bukan kah sudah menjadi tanggong jawab polis untuk reveal pelaku tersebot demi NEGARA, BANGSA DAN AGAMA.
Kenapa mesti ada hesitation?
Lebih2 lagi kalau si pelaku ialah "PUBLIC FIGURE" dan "BERAGAMA ISLAM".
Rakyat wajib tahu. We have to move on instead of buang masa dgn perkara yg tak berfaedah ini.

Ingat ayat Bismillah.. Jenis syaitan wajib di rejam dan bukan di agong2kan.

Wassalam..

NOK said...

4;07 ko memang bodoh le bro..tak baca haramkah ke ?mana ada rakyat suka pada PR?????melainkan ko(kedi)...Pas dapat telor kat Swak..PKR dapat 3 dari 47 seat...kat pejabat aku satu org pun x percayakan Anuar....cuba rasa jubur ko meleleh x ??pi jumpa Anuar skrg sebelum dia pi S.Buluh...banggang konpom gay tahap gaban....

Anonymous said...

April 27,4:07 AM.Asal je si peliwat tu buat hal konspirasi UMNO.Apa kau ingat benda tu air tu boleh bancuh mcm kopi ke kalau tak di suntik dalam bontot si Saiful tu.Minta DNA pun tak nak bgi minta jam OMEGA pun tak mau bagi suruh sumpah laknat pun tak mau.Lain kalau kau tu kenal Anu War tu lebih pada Dato'Nala.

NOK said...

aku harap bila Anuar kena penjara 20 tahun nanti...ramai kedi2 dan penyokong tahap gaban mcm 4:07 buat demontrasi kat depan mahkamah agong..supaya FRU tahap gaban pulak dapat menghayun belantan dgn penuh semangat pada puak2 ni, serta gas pemedih mata dan di iringi pancutan air...supaya mereka cool..kalau juak2 kedi ni berani pii lah bagi semangat bang Nuar...keh keh keh...jgn dok meroyan kat sini...baru ada semangat "lawan tetap lawan " .....

Anonymous said...

masa PRU12 saya mendapat SMS dari seorang kawan lama masa di IPT. dalam SMS itu menyatakan supaya saya menyokong pembangkang kerana kerajaan selama ini tidak menolong rakyat dengan telus, dan hanya pentinkan kroni. saya membalas SMS itu dengan menulis ' kita belajar dari sekolah rendah hinggalah ke IPT semua bantuan kerajaan. dan kesenangan yang kita rasa sekarang adalah kerana bantuan yang diberikan kerajaan kepada kita, haruskah? kita menjadi seorang pembelot?? dan SMS saya ini tidak pulak di balas balik.

Anonymous said...

Helo bro 4.07 sedapnya cakap orang Ngok sebenarnya awak tu yang BONGOK.

Betul kata awak beribu ribu rakyat sokong Anwar...buktinya pada hari pengulungan di Mahkamah KL jammed gila...ha.ha.. berapa kerat aje penyokong yang ada di pintu Mahkamah menuggu ANWAR. Awak ada ke hari tu?

Mr. Maintenance buat survey pun takut2 bawah tangga kah ! kah!.
Bahasa cakap GAP IBLIS LAKNAT..Tengoklah besok lusa siapa yang akan dilaknat Allah . Nabi tak mengaku Umat . So Mr Maintenance cakap jangan sedap rasa aje macam Maggie sedap rasa.

Anonymous said...

Anon 10.19 a.m. Besyukur ada insan mulia saperti anda. Ramai dikalangan professional dlm PKR. masa belajar hutang PPTN dan MARA pun tak bayar..nama terpampang dalam paper tak pernah bersyukur atas kejayaan yang dikecapi.

Yang antiestablishment pun sama anak sekolah ramai buka sekolah bawa beg aje kerajaanlah yang mengisi beg dan ilmu pengetahuan. Sebenarnya waktu kita dalam kandungan lagi dah dapat free treatment dari kerajaan gi hosp. free aje. Bersyukurlah.

Pada Anon 10.19 moga anda diberkati Allah dan senantiasa beroleh kejayaan Amin.

Ani said...

Wahai org2 melayu, jgnlah kita sekali-kali lupa utk bersyukur dgn nikmat yg telah Allah kurniakan kpd kita. Malaysia adalah sebuah negara yg telah dilimpahi Allah dgn bermacam-macam nikmat maka sedari lah, jgn sampai Allah tarik balik nikmat tersebut baru nak sedar. Azab yg amat pedih menanti bagi org yg kufur nikmat. Mudah-mudahan kita tidak termasuk dlm golongan yg sedemikian.

Anonymous said...

aku sokong anon407...Anwar dianiaya..anwar bukan peliwat..dia tak butuh belakang saiful..azizan..sukma...dia juga tak kacau bini orang..apatah lagi main ngan bini org sampai dapat anak bernama afifa...anwar juga tak akan main dengan pelacur kerana dah terbukti anwar sakit belakang..jadi macamana nak ngok-ngek-ngok-ngek...apatah lagi bermain dgn pelacur muda 20-an..tentulah memerlukan tenaga kuda yg luar biasa bagi anwar bereskan...mustahil! Mustahil!Aku tambah yakin dgn kejujuran dan keikhlasan anwar yang tidak mahu bersumpah muhabalah...kerana sumpah-menyumpah ni kerja orang jahiliyah yg tak tahu hukum hakam...Pasai jam OMEGA anwar yg diambil kat bilik tyangan video seks tu sengaja direka-reka kerana jam asalnya memang ada pada Kak Wan Azizah... sebagai isteri yg solehah sudah tentulah kak wan patuh pada arahan suami supaya tidak menunjukkan jam omega tsebut...yg pihak media sibuk-2 minta ditunjukkan tu apekejadahnya!!Jadi , sebagai rakyat Msia yg sayangkan Anwar..kami ttp diBELAKANG ANUwar...bakal pemimpin masa depan...kerajaan fuckatan...

Anonymous said...

Jangan tak tahu....sesiapa gak yang menyokong nuar tu pastinya dia sama spesis dan pangamal seks songsang gak le tu

Anonymous said...

aduh...penyokong anwar ni mmg betul ngok la...nak cerita kat korang, bapak aku yang sokong anwar sejak bersama dalam abim sampai kali terakhir ikut anwar ke mahkamah pun boleh padam semangat menyokong bila tengok video dan tahu kesahihan kes saiful...korang ni memang kenal rapat ke? ada sama rapat seperti anwar ngan datuk nala? atau korang saja suka dengan tabiat dan sikap anwar..kira korang ni sama minat,sejenis dan sehaluan dengan anwar la...masih sokong keterlaluan... bagusla..teruskan sokongan korang..yang pasti akan jadilah sepertimana kata tok sadang. satu hari berteriak orang ramai "sipencacai terjun dengan kandaran tahi"...anwar ketawa dan akan cakap.."biarkan....biarkan..."

Anonymous said...

peringatan kepada yang menyokong dsai,jangan sokong duk belakang, pastikan duk depan,barula dsai boleh menilai tahap mana punggung korang,mana tau dia berkenan. hahahaha...

ahbiza said...

Cuba le berfikir sikit. Kalau kita tidak bersalah tak mungkin kita takut bersumpah, tak mungkin kita takut untuk serahkan darah kita untuk ujian DNA dan tak mungkin kita tidak menyaman orang menuduh kita bukan-bukan seperti Ummi Hafilda, Dato Nalla, Anuar Shaari, Zulkifli Noordin, Ezam Mohd Nor dan ramai lagi.

Susah sangat ke bagi Anwar nak pergi ke Masjid dan lafazkan: WALLAHI, WABILLAHI, WATALLAHI SAYA ANWAR IBRAHIM BERSUMPAH BAHAWA SAYA TIDAK PERNAH MELIWAT SAIFUL BUKHARI. SEKIRANYA SAYA BERBOHONG, BIARLAH ALLAH JATUHKAN LAKNAT KE ATAS DIRI SAYA.

Saya menyeru kepada penyokong2 PKR desaklah Anwar supaya melakukan sumpah laknat. Yakinlah Anwar pasti disokong oleh kebanyakan rakyat Malaysia. Tetapi kalau dia menolak, kamu semua tinggalkanlah dia.

Anonymous said...

ayyyaaaa..dah terlewatla wa nak bersumpah..aduh..pasal wa manyak
habis masa main syok ngan amoi la..soli la kawan..
nanti lain kes keluar wa sumpah la..lu dont wolly..tp sikalang wa mau sumpah itu karpalA PUsing la..Bollo punya loyar buruk..patutke terlepas kata, buktikan wa sodomi si saiful.sudah janji maukasi wa lepas...mau belit itu akim kow..kow..itu sodomi saiful dulu punya cerita la.. sikalang wa manyak suka amoi la..lagi best woi...manyak soli la kawan...soli...soli...

Anonymous said...

de fuckto leader of keadilan, ada ati nak jadi PM aku, peeegi dah!

yon76er said...

Waaaaaa...banyak BESAR & PANJANG laa...............Have Gun Will Travel...ha...ha......

Anonymous said...

umno tak ada apa2 kaitan dalam kes ini.video ini hanyalah untuk menunjukkan ,jika dia seorang pemimpin ,maka sewajarnyalah rakyat menolak disebabkan rendahnya moral beliau.
dengan ertikata lain, BERHENTI.