Thursday, April 28, 2011

KOLEKSI VIDEO SEKS : KONPEM TAK BOLEH HILANG !

video 1
video


video 2
video

160 comments:

JFK said...

Confirm bukan Anwar dalam video klip ni ... tapi saya yakin lelaki dalam video klip ni ada lah juga peliwat Saiful dan juga pemimpin anugerah Tuhan ...

.

Anonymous said...

mengaibkan anwar & keluarga..
GAP..walaupun aku benci dia..tapi aku malu tengok ni..

kepada anak papa anwar..suruh la papa kau bertaubat..

Aku,Pasbuih Dan Siamang said...

Pada pemimpin terulung PAS jadikan Video ini sebagai iktibar bahawa inilah hakikat perjuangan Kalian yang bertopeng jubah dan serban....kah..kah..kah..kah..kah..kah..kah..kah....kah...kah....Sial!! Hidup PAS !! Hidup Mat Sabutux dan Hidup Makpus...

Anonymous said...

he he he he he

he he he he he

he he he he he

he he he he he

he he he he he

he he he he he

samadlelong said...

GERAK PERLAHAN DARI 00:39 HINGGA 00:40 ANDA AKAN NAMPAK BELALAI HARAM JADAH AL JUBURI BESAR DAN PANJANG BETOI///////

Aku,Pasbuih Dan Siamang said...

Perjuangan Petama Sudah selesai tunggu Habuan untuk pemimpin PAS pula nanti selepas ini..Tunggu kedajalan pemimpin PAS kedah pula.

Anonymous said...

he he he he he

he he he he he

he he he he he

he he he he he

he he he he he

he he he he he

Aku,Pasbuih Dan Siamang said...

Hari ini PAS tentu puas sepuas2nya bila seluruh dunia menjadi saksi...kedajalan pemimpin ulung penasihat pada pemimpin PAS hari ini..bukan sekadar 4 org saksi tetapi berjuta2 menjadi saksi kes haram jadah ini....

Anonymous said...

aku rasa lepas ini anwar akan keluar negara lagi, pergi kecilkan belalai gajahnya tu spaya dia boleh cakap, itu bukan aku dlm klip part 2.... aku punya kecil cenonet ajer, bukan macam belalai....

Anonymous said...

nak malu apa...

dia bukan tau malu...

kalau org ada maruah... ada otak...

tau makna bertaubat...

pasti dah lama dia insaf dari thn 1997 lagi..

nie dah 2011... mmg hatinya dah tertutup...

dia hanya TAUBUAT....

pas tue getahnya dia calit kat org lain atas nama yg sungguh BUSUK..

KONSPIRASI...... katanya..

sekarang balasan ALLAH atas insan munafik ini satu demi satu akan ditunjukkan aibnya.. pekongnya... kerana pembohong ini dah menipu dan pecahbelahkan perpaduan.. keselamatan.. dan keamanan negara...

sekarang terimalah balasannya...

-gerakan melayu berdaulat-

Anonymous said...

Sudah la tu bro aku takut si Nuar tu mati kering nanti,

Anonymous said...

korang kutuk la camne pon, die ni jugak la yang akan jadi PM lepas election nanti.Lagi baik korang masuk PKR sblm terlambat.

Anonymous said...

hahahaha ada hati nak jadi PM tu...Pii Mamposs laaa

Anonymous said...

Sori Bro Gap...menyelit jap.

Hafizah: Abg Pegi Mana tadi?

Anuar: Mana lagi...ceramah lah?

Hafizah: Abg tipu fizah? Kawan Fizah kat facebook selalu kata Abg selalu pi urut kat Keponglah, Damansaralah, Gombaklah...kekadang sampai ke Setapak..betul ker bang?

Anuar: Ishhkkk...berdosa tuduh Abg mcm tu. Fizah ada "4" saksi tak?

Hafizah: Tak..Tapi betul ker Bang? Abg berani sumpah?

Anuar: Ishkk....Ustadz Al Fathoni Wal Biruni kan kata tak elok sumpah-sumpah.......dahlah pi tido. Sayang cari dulu "4" saksi untuk buktikan...kalau tak semua tu konspirasi yang....fitnah tu yang oiiii..

Hafizah: Betul Abang tak pi urut..

Anuar: Betul....

Hafizah: Oh suamiku.....sambil peluk Anuar

Anuar (dalam hati): Binawe...kutu mana plak nampak aktiviti aku nih...nasib baik tak cukup saksi...fuhh selamat.

Tq Bro Gap bagi laluan...chow

Anonymous said...

tengok perbezaan nya di sini http://milosuam.blogspot.com/2011/04/video-seks-anwar-ibrahim-bahagian-kedua.html

Anonymous said...

Lelaki tu jelas bukan Anwar kerana berperut buncit tapi hanya kelihatan 100% Anwar bila sudah berpakaian. Buncit hilang bila dah pakai baju he he he patutlah kak Jijah tak kenal Anwar sebab kak Jijah tak pernah lihat Anwar tak pakai baju he he he

Anonymous said...

korang betul2 berlakon la.pelakun dlm vedio tu memang sah bukan anwar tapi semua jadi burung kakak tua apa yg boss besar ckp itu anwar semua akan kata anwar.maklum sudah termakan upah lendir dari boss2 kamu terpaksa la ckp juga,walau terang2 itu bukan anwar.budak darjah enam pun bolih nilai itu bukan anwar.bagus la kuarkan lagi dambar biar rakyat jadi pengadil sapa dlm gambar itu.

Anonymous said...

9.58 org yg pa;ing bodoh lembu.kalau dah suami walau 100m jarak dah tentu kenal kelibat suami.bongok punyak org.

Anonymous said...

nak buat macam mana dah perosak umat melayu,hukum dunia kot masih lagi tak sedar2.dulu aku ada dengar ceramah ustaz pehak pas ni yang islam tak pandang kedudukan menjalankan hukum,sekarang macam mana.tak kan dah lupa kot kena saing sendiri.tak ada pendirian rupa nya.

Anonymous said...

Tentu jijah kenal betul dengan belalai tu heheh

Putra Melayu:: said...

Percayalah..mereka yg taksub pd anwar pasti tak akan percaya.. Mereka telah terlanjur jauh hingga tiada lagi beza dosa dan pahala..tiada beza jujur atau jubur.. Kerna pkr adalah the way of life. Punca rezeki anak cucu mereka.. Aku sedih sgt krn adanya dkalangan mereka adalah teman dan keluargaku..oh melayu.. Komunis gagal menawan tanah melayu tp akhirnya berjaya memiliki malaysia..kerana anwar bin ibrahim..

Putra Melayu:: said...

Percayalah..mereka yg taksub pd anwar pasti tak akan percaya.. Mereka telah terlanjur jauh hingga tiada lagi beza dosa dan pahala..tiada beza jujur atau jubur.. Kerna pkr adalah the way of life. Punca rezeki anak cucu mereka.. Aku sedih sgt krn adanya dkalangan mereka adalah teman dan keluargaku..oh melayu.. Komunis gagal menawan tanah melayu tp akhirnya berjaya memiliki malaysia..kerana anwar bin ibrahim..

Anonymous said...

mudah mudahan bala akan kene pada semua buat finah dan kene pada anak isteri tak tau apa.lu igt rakyat percaya ke.makin benci pada umno ada.....jijik betul sapa2 yg buat finah ini.cari la cerita lain.cuba tanya pada diri adakah boss2 kamu bersih tak main betina.....sapa yg tak kenal boss2 kamu..bersih ke

Anonymous said...

bukan nuar.....bukan nuar.....bukan nuar.....bukan nuar.....bukan nuar.....bukan nuar.....bukan nuar.....bukan nuar.....bukan nuar.....bukan nuar.....bukan nuar.....bukan nuar.....bukan nuar.....bukan nuar.....bukan nuar.....bukan nuar.....bukan nuar.....bukan nuar.....bukan nuar.....bukan nuar.....bukan nuar.....bukan nuar.....bukan nuar.....bukan nuar.....bukan nuar.....bukan nuar.....ie ke bukan.....mata untuk melihat nikmat yang tak terhingga....dari ALLAH SWT....sebab itu pepatah melayu kata dari mata turun ke hati. bukan dari hati turun ke mata.

Anonymous said...

anom 10.06...

memang bala, tapi bala tue timpa kat kuttua kau anwar si juburin tue...

ni mesti mata kau dah kena lendir mai dia sampai dah buta... buta mata .. buta hati.. buta perut...

tak de kaitan dgn umno nye...

kote dia yg punya angkara...

ko sokong kote dia apasal la bangang....

bala kat dia dah kena kat dia...

-gerakan melayu berdaulat-

Anonymous said...

boleh tahan jugak batang dia tu bro,cam aku jugak..ha..ha..tp tak pe le aku muda lagi 30-an ni dh 60 lebih,kira ok le tu sihat,patut le si saiful tak berak 3 hari,blok dh kembang,kan bila duduk tak yah teran..sory bro aku gurau je..tp kak wan dia ok..
PKR=peliaq,kote,rodok..

Melayu Berwawasan said...

apa nak jadilah pemimpin sekarang ni..pkr akan tumbang next pru 13 nanti

Anonymous said...

Helo Anon 10.06p.m. Eh anda lupa kah bukan ke DSAI dulu boss dalam BN sebab itu dipecat dia boss kita sama2 now only he is Pakatan boss. Dont worry kalau ada boss kami yang buat kerenah macam ni hang tolong forward video dkt. polis Insyallah kita sama2 kutuk juga. Whats the problem.

The Rule of law siapa buat salah dia yang kena. Apo nak dikato Tak dapat den nak tolongnya kita sama2 berdoa moga pelakon tersebut BERTAUBAT lah while there is still time. Mohon perlindungan ALLAH jangan terjadi pada keluarga kita Amin.

Anonymous said...

arway ayah aku pernash pesan - kalau nak kawin janda, jangan kawin janda arab, keling, benggali sbb lubang dah longgar... kita melayu kena cari janda melayu... tapi ayah aku tak pernah kenak anuar ni.. kalau dia kenal dia akan pesan janda nuar pun jangan kawin, longgar.... huuuuuaaaaaaahuuuuaaaaaa

geng lama said...

Gambar infra red ambil dalam gelap memang macam tu.Bahagian yg gelap akan nampak cerah,ikut pencahayaan dia jugaklah,sebab itu akan nampak berubah2.Kejap macam ada janggut kejap macam tak ada,kejap nampak rambut nipis kejap nampak tebal sebab hitam.Bergantung kepada pencahayaan.Jangan bandingkan dengan gambar hitam putih biasa.

Cubalah cari dalam internet beza gambar hitam putih biasa dengan gambar guna infra red.

Anonymous said...

untung Jijah dapat torpedo besar mesti selalu orgasm bila dibalun alJuburi

Anonymous said...

Koje orang UMNo ni tahu edar CD, video lucaaaaaaaaaH ko?

Sebab tuu semua melayu kena TOLAK UMNO kerana suka buat kerja maksiat & harammmmm.......rasuahh... kalu masih dok sokong/ undi UMNO-BN, kau orang subahat dengan tukang maksiat,,,, dapat la dosa kering.... na'auzubillahi mina ssyaithani rrajimmm.......

Anonymous said...

Heran ye Anwar ni ketika telanjang jelas kelihatan perut buncit tapi bila dah berpakaian hilang perut buncit...itulah kelebihan Anugerah Tuhan...

Anonymous said...

Tuhan dah makbulkan sembahyang hajat dari orang yang di anugerahkan oleh tuhan kepada rakyat malaysia. Apa nak kata lagi? Apa yang berlaku ni adalah hasil sembahyang hajat tu. Mungkin banyak lagi yang akan di tunjukkan mengenai manusia yang di katakan anugerah tuhan. Berapa lama lagi nak cuba menafikan kebenaran?

Anonymous said...

juburi

Anonymous said...

Oi Anon 10.35, aperkehal melayu kena tolak umno-bn??? abis yg belakon filem lucah ni tak maksiat, tak haram??? ke sebab dia anwar al juburi dia jadi halal? tujuan GAP letak video ni bukan utk menyetimkan sapa2, aku rasa kau yg stim kot tengok kote anwar.

Anonymous said...

ahahahahahah hari ini dalam sejarah, tak pernah chek gelak sampai semput keluaq ayaq mata...terima kasih di atas komen anda semua memang kena laa..aku tak rasa org daru juak anwar tak gelak mesti gelak cuma tahan buat keggle je kemut lebih takut darah naik kat kepala moletop ahahahahah

Aku,Pasbuih Dan Siamang said...

INILAH HASIL UBAT2 KERAS/BESAR DAN TAHAN LAMA YG BOLEH DIPESAN TERUS DARI AKBAR HARAMKAH PAS.INILAH KEJAYAAN PAS SELAMA 50TAHUN BERSAMA ISLAM ALA NIK AJIZ BERSAMA KAPIAQ HARBI.

Anonymous said...

solat hajat satu stadium melawati dah makbul dah alhamdulillah di kuala selangor hujan lebat malam ni sejukkk rasenye bila bukak jer tenet video part 2 pulak tersiar....hujan rahmat tuuu.....

pok ngah nik ajis said...

BAGI. . .MAMAT YG MENYOKONG SIJUBURIT. . .AKU NAK TANYA SIKIT. . . .

KALAU BINI KORANG MAIN JANTAN LAIN. . .TAK DAK SAKSI. . .YG ADA VIDEO CCTV YG TERPASANG KAT RUMAH. . .

APE KORANG NAK PAKAI 4 SAKSI KE ATAU NAK PERCAYA CCTV TU KE. . .???

KALAULAH VIDEO ITU KELIHATAN TETEK BINI KORANG MELAYUT SIKIT BERBANDING ASAL TP WAJAH,BENTUK BADAN,RAMBUT,SUBANG,TERMASUK KATIL DAN TILAM YG SAMA. . . .

ADAKAH KORANG PERCAYA ATAU TIDAK. . .? ? ?????

JGN PANDANG ITU BUKAN ANWAR IBRAHIM DR SEGI PERUT SAJA. . .KEREKTER YG LAIN. . PERLU KORANG PERATIKAN . . . .

Anonymous said...

Anon 10.58 ko kta ... abis yg belakon filem lucah ni tak maksiat, tak haram??? ... memang la yg brlakon video lucah tu ANAK HARAM JADAH... tapi yg ko kata itu Anwar tuu.. ko lebih tahu dari Allah taala ko? benda jinayah zina/liwat ni jangan pakai SERKAP JARANG FITNAH ko tuuuu.... prosedur pengadilannya dalam hukum hudud.. mengapa ko, UMNO tolak hukum Hudud? Tak berdosa ke ko tolak syariat Allah tu...?

Anonymous said...

.... sambung..

semua melayu/mamak Islam penyebar fitnah atau cerita bohong atau saksi palsu... sepatutnya dihukum mengikut hukum jinayat QAZAF!...

...80 sebatan dan tak layak menjadi saksi selama2nya.....

Takutlah kepada Allah! jangan sembah UMNO/ Ketua UMNO ....

Anonymous said...

anon 11.15pm

kalo pas boleh jalankan hukum hudud, langkah lah mayat karpal singh dulu bodooo...

dah terang2 mmg al juburi dalam tu, sampai liang lahad aku percaya...

masalah bila si ANU-gerah tuhan tak mau bersumpah...

mmg la kita bukan tuhan untuk mengetahui segala-galanya, sbb tu tuhan bagi akal untuk berfikir dan yg paling penting sekali MATA untuk melihat...

Anonymous said...

kalau stakat nak stim melambak lagi site blue yg korang boleh google, dah tentu bukan kat blog ni.

aku dah tengok part 2 berulang2 kali. pendapat aku 95% DSAI, 5% lagi sebab blur. bentuk dahi, lekuk pipi, placing mata, hidung & mulut sama. sebab tulah aku cakap mcm DSAI, takkan nak cakap mcm anuar zain pulak.

Tcheguavara said...

Apa kata Fuckatan Rasuah yang tak ada simbol lagi buat simbol Torpedo Al-Juburi mesti ramai yang sokong...

Anonymous said...

Anwar ni semua dia dah rasa.. kena tumbuk dah, kena buka aib sudah.. Aku nak tunggu dia mati esok je... Nak tgk mcm mana rupenyer tuhan nak tunjuk...

Anonymous said...

To Anon 11:15 April 27..hang tau tak apa itu hukum hudud...ce cita..ce cita..aku nak banding dgn hudud zaman Rasulullah dulu. Kalau cakap je hukum hudud hukum hudud tapi dok main jubur siang malam belakang depan..tak usahlah...nak buat hukum Hudud kat Kelantanpun tak mampu nak cakap tentang hudud...belajo dululah...kena jerkah kat karpal pusingpun dah menikus...sorry cakaplah...Tuhan dah tunjuk PAS tu Parti Angkara Syaitan...boring aku.

Anonymous said...

utk pengetahuan org2 pkr, kami penyokong kerajaan tdk sekali-kali akan membela pemimpin kami yg terlibat dgn skandal sebegini hatta khabar angin sekalipun pasti kami akan terjah dan dptkan penjelasan.. bukan pertahan membabi buta...itulah beza antara kita... kalau betol ds najib terlibat dgn kes yg korang canang sejak berthn2 dulu.. cuba la buktikan jgn cakap kosong je...

Andai kata PR menang PRU13 nanti, bukan Anwar yg akan jd PM... percayalah... Lim kit Siang akn jd PM. waktu itu karpal dan pemimpin2 DAP akan menolak anwar dan menyatakan dia tidak layak jadi PM krn masalah moral..yg paling pahit waktu itu jg karpal dan koco2 nya akan mengeluarkan segala bukti yg selama ini disimpan dgn rapi... nauzubillah...

Melayu Perak said...

Hukum Hudud Qazf dan 80 sebatan tu dicedok bulat-bulat dari ayat :

Dan orang-orang yang menuduh wanita-wanita yang baik-baik (berbuat zina)dan mereka tidak mendatangkan empat orang saksi,maka deralah mereka (yang menuduh itu) delapan puluh kali dera, dan janganlah kamu terima kesaksian mereka buat selama-lamanya. Dan mereka itulah orang-orang yang fasik.An-Nuur : 4

Yang sibuk-sibuk nak pertahan Al-Juburi tu pasai ape pulak, dia tu wanita-wanita yang dipelihara kehormatannya ke? Kalau pun dikiaskan ayat ni boleh diguna pakai untuk lelaki, Al-Juburi ni lelaki suci ke? Terpelihara ke kohormatannya...Yang maki-hamun,fitnah Rosmah dan DS Najib tu siapa,yang sokong Lina Joy murtad tu siapa.

Harap aje Torpedo BESAR, akai ciput..

Anonymous said...

jangan kasi tunjuk lelebih nanti tok guru majuk oooo....tok guru cuma ada belalai nyamuk jer.....jeles u awwuuuuu....dulu aib orang lu suka suka kasi bukak sekalang aib lu ...olang kasi suka suka bukak apa lu rasa....

Anonymous said...

Anon 11.15, terimakasih kerana akhirnya ko mengaku jugak si pelaku tu ANAK HARAM JADAH, tu yg aku nak dengor, bukan terus tuduh bn umno, sedor pun kau. abis, serkap kau 'sepesel' sgt ke??? aku cakap anwar sebab memang dah sebijik 100% macam dia, takkan aku nak cakap mcm najib pulak. bro, ni pasal VIDEO, bukan pasal hudud. aku rasa ko tak boleh nak terima si pelaku ni anwar sebab dah taksub sgt dgn manusia ni. kesian kat hang, ko dah konfius ni bro.

paparem said...

korang download .... besarkan foto dia... bandingkan wajah 21 feb 2011 dan 22 feb 2011. bukan susah sangat ... jgn dengar ckp orng jer...

Anonymous said...

FUF!!! Barang dia 7 inci skala richter tuhhh...buleh jd tsunami tu bang GAP

doncin cai said...

aku menung dan berfikir...

1. kalau confirm buka mamat tu, TIDAK PERLU untuk mengeluarkan video ini dari you tube... buat labang aje le, bila semua orang mencaci, menyumpah seranah dll

2. kalau ianya dikatakan konspirasi, tentu le deme cari
pelakun se iras mamat ni yang perut nya tidak boroi
TETAPI deme tetap menggunakan video ini KERANA
walau pun tahu bahawa ada pihak yang tidak percaya di sebabkan
fizikal perut tadi TETAPI kalau deme sengaja nak buat naya kat mamat
ni, sudah tentu akan dicari pelakon yang tidak boroi…KESANNYA
satu pelusuk alam mamat ni dengan yakin akan telanjang untuk me war war kan bahawa perut nya boroi…dan ini adalah BENAR
sekarang, mamat ni kena tunjukkan perut nya…. bukannya nak bagi DNA !!!

ikhlas : donchinchai

Anonymous said...

video pertama xde timing, video kedua ade timing, ape cer ni bai?

Anonymous said...

Mantap beb batang pinang bang Nuar tuhh.. Tebuai2 mcm jarum jam lama.hehehe

Anonymous said...

hahahaha
bangsat PR dah jadi kelam kelibut.
kekunun fitnah.

eh haritukan dah solat hajat beramai ramai.takkan solat hajat tak power kot.

siap nik ajih pun ada.dia kan "ulamak".wah wah,siap kata bos bos dalam bn pun tak baik.ada videoklip takpun 4 orang saksi ke?kalau tak boleh jatuh qazaf.
hahahahaha.....

yg tu sedap plak fitnah mengatakan.bila kena tang batang juboq anuwar terus pandai pusing kata tak elok fitnah.

macam haramjadah

hanizam said...

dahsyat gileerrrr...kambing pun meraung kalau kena dengan "TORPEDO" besar tu...

memang hebat tuan punya badan...bagilah tips sikit...

amoi tu mau tak cangkung 1 minggu lepas kena baeekkkk punya...

tuan punya badan kata "BERBALOI-BALOI..."


amoi pu pula kata ""MANYAK SUWEY loooo"...manyak BUSAT dia punya LABANG...

Anonymous said...

tengok berita tentang anugerah tuhan kat TV3 tadi

kalau takde account, sign up dulu...

http://www.tonton.com.my/#/home/channels/TV3/buletin_utama_2011_ec72bef6c2564757baac9e5b0111e00d/wed_apr_27_7a1de676eec84e1493829e5b0111c49c

Anonymous said...

jom kita serang blog milosuam. haha. diorang terpengaruh dengan Filem missionimpossible kot.

tobeng said...

Aku sokong laksana hudud.Tapi pas kalau berkongsi kuasa dengan dap dan pkr pun takleh gak laksana hudud.Sebab tu pas kena bersepakat dengan umno sesama Islam bukan dengan kafir harbi dan pluralis.

Hukum Allah termasuk hudud tak jumud.Tak tahu ke bukti video yg disahkan oleh pakar juga boleh diambilkira sebagai saksi.Maksudnya menyaksikan perlakuan maksiat melalui video(yg disahkan)adalah sama seperti menyaksikan dengan mata kepala sendiri.

Jadi kalau video ini dapat disahkan memang pelakunya anwar,secara automatik anwar boleh dihukum hudud selepas ditonton oleh 4 saksi yg adil.

Anonymous said...

http://www.youtube.com/watch?v=BGAjQVJ_anA&feature=player_embedded#at=693

Anonymous said...

kepada balaci dan penjilat Anwar yg sering mintak 4 saksi yg melihat penzinaan ni, elok kencing dalam tempurung dan cerminkan diri sendiri.

Masa korang semua tuduh rahim tambi chik rogol budak sekolah, ada korang mintak 4 saksi yg lihat kejadian rogol tu yg kemudian terbukti tidak berlaku.

Masa korang tuduh rais yatim rogol amah indon, ada korang mintak 4 saksi yg melihat kejadian?

Masa korang tuduh Mahathir tengok cerita blue dgn cucu ada korang mintak 4 saksi?

Masa korang tuduh Najib berzina dan ada anak dgn altantuya ada korang minta 4 saksi?

Bila kena kepala Anwar hangpa kecoh pandai pulak mintak 4 saksi.

Chaitt.. hipokrit.

Anonymous said...

BODOH BODOH BODOH..

KAN DAH KANTOI, VIDEO 1 XDA TIMING MASA, VIDEO 2 ADA TIMING MASA.... BONGOK BETOI, BONGOK MACAM PAPAGOMO... HAHAHAHA..

Anonymous said...

Wah anon atas,ko macam dah jumpa harta karun jek aku tengok.

Apa yg kantoinya?Kalau ada timing dengan takde timing maksudnya apa?

Tcheguavara said...

Lain kali masa PC Al-Juburi elok Nik Suryani tanyakan...

Datu Seri betulkah TORPEDO Datuk Seri bersaiz 7 inci ikut skala Richter...
Boleh bikin Tsunami maaa....

Keh..keh...keh

Anonymous said...

Anon 1.05

Dah compare kedua-dua video side by side?
Yang tak ada timing, Apa yang di super imnpose keatasnya?

Maksudnya Kau akan cari 1000 alasan untuk meyakinkan diri sendiri( bukan orang lain) bahawa kau masih memilih pemimpin yang benar. Betul tak?

Sebab itu saja yang ada untuk kamu melihat muka sendiri dicermin dan meyakinkan diri bahawa engkau bukan dari golongan yang tertutup mata hati. betul tak?

dollah x said...

MAK DATUK ! ... Besau nya ...

.

Anonymous said...

AMARAN..THE NEXT MALAYSIAN PM....HAVE BIG GUN...WAKKKKAKAKAKA...AWAS KEPADA ANAK2 DARA..

Tcheguavara said...

Makkk Aiihhh TORPEDO jenis ape ni?Scud atau Patriot...

Mintak pihak TLDM jelaskan....

Jarang spesis ni ada di perairan Malaysia

Tcheguavara said...

Elok le Mak, Anak bertutup aurat atas bawah.Si Bapak berlenggeng.

Anonymous said...

Anwar da tak update twitter selama 18 jam yg lalu...huhu...katakanlah...tetiba je ari ni anwar ngaku yg dia la org dlm video tu....agak2 apa penyokong pkr nak ckp eh? adakah terus diam sampai lebam ataupun, still sokonng anwar dgn berkata, dia buat tu sbb dia punya hal...jgn jaga tepi kain org...haha...

Anonymous said...

Nanti Jijah Korea akan kata bukan Nuar dlm video tu sebab Nuar punya kote kecik aje........

Anonymous said...

DNA ZAMAN NABI YUSOF DI FITNAH OLEH ISTERI PEMBESAR MESIR ZHULAIKHA TELAH TERBUKTI, KAH KAH KAH

Anonymous said...

HUDUD KEPALA HOTAK DIA PAS CELAKA NI MANA ADA NEGARA DALAM DUNIA YG AMALKAN HUKUM HUDUD. TUNJUK NEGARA ISLAM MANA YG GUNAPAKAI HUKUM HUDUP VERSI PAS??????

Anonymous said...

PAS perintah Kelantan 20 tahun lebih satu Masjid pun tak boleh bina, palagi nak jalankan hudud versi PAS

Anonymous said...

WAN JIJAH KATA "TAK KAN XPUAS DENGAN LUBANG SAYA HINGGA BANG NUAR SELALU MAKAN LUAR TAK KIRA JANTAN DAN BETINA" ANALWAR AL JUBURI KATA "MANA AKU NAK PUAS LUBANG HANG TU DAH LUAS DAH TU DAH TAK PANDAI KEMUT PULA LA NI, SEBAB ITU LAH AKU KENA CARI MAKAN DI LUAR"

Anonymous said...

Ya Allah, Ya TuhanKu Jauhilah kami daripada pemimpin sebegini supaya kami, anak-anak kami dan cucu-cicit kami tidak menerima bala daripada-Mu Ya Allah seperti apa yang berlaku pada umat Nabi Lut alaihissalam.

Anonymous said...

Anonymous said...
Koje orang UMNo ni tahu edar CD, video lucaaaaaaaaaH ko?

Sebab tuu semua melayu kena TOLAK UMNO kerana suka buat kerja maksiat & harammmmm.......rasuahh... kalu masih dok sokong/ undi UMNO-BN, kau orang subahat dengan tukang maksiat,,,, dapat la dosa kering.... na'auzubillahi mina ssyaithani rrajimmm.......

April 27, 2011 10:35 PM


LU NI CAKAP PANDAI MAT..MACAM ALJUBURI JUGAK..KLU ORG LAIN SEMUA TAK BETUL..ABIH TU YG TERBARU NI PEMBANTU PADA YB ADUN BUKIT PAYONG (PAS) KENA TANGKAP KHALWAT APA CITER.??HARI2 DUK PAKAI KOPIAH KE SANA KESINI.TAPI BUAT BENDA HARAM TU JUGAK..DALAM KAWASAN MASJID PLAK TU..BODOH BETUL...!!!

Anonymous said...

Bila nak tunai janji pilihan raya... rakyat menunggu?

Bila nak tutup pusat judi & pelacuran di Genting Highland... rakyat menunggu...

Bila nak hapuskan/ kurangkan pengeluaran lesen judi... rakyat tunggu..

Bila nak kurangkan caj tol dijalan2 yang dianugerahkan kepada kroni2 UBN? .. rakyat tunggu..

Bila nak hapuskan ISA, AUKU, akta Cetak, ..? ..rakyat tunggu...

Bila nak bagi balik royalti 5% hasil minyak ke negeri2 trengganu & kelantan? ... rakyat sebak...

Bila nak PRU13, PM janji selepas menang 2/3 PRN Sarawak dgn sokong rakyat? ( atau sokongan wang politik?, spr?, dll) ... hehehehe.... rakyat dipusing2kan sajala dengan isu2 sensasi rekaan.. sebab itu UMNO berjaya jual Singapura, jual pulau Batu Putih, jual woodland, jual Tanjung Pagar, ko cina lee kuan yu ... hheehehehee melayu bengap... dicocok hidung oleh UMNO.....

Anonymous said...

melayu memang bengap bro...lagi2 melayu ikut umno...hehe

Anonymous said...

hahahahahha
padan muka kao azizah n izzah!!!

Anonymous said...

...lepas main tak terus madi hadas ke ?

MaelPengerang said...

Emm itu la sebenarnya

Anonymous said...

ko ni memang xupdate isu semasa, menurut eskay video original yg beliau dapat tu tercatat masa, tp dalam video 1 tiada timing, org umno cakap ada disebalik perkataan siam, mai video 2 ada plak timing hari kejadian sepertimana yg didakwa eskey... maknanya timing tu diorg sengaja ada adakan... yg kedua pasal isu moral eskay, mula2 menurut eskay, dia yang bawak anwar pg jumpa pelacur cina, kononnya... lepas habis projek anwar tertinggal omega, dia minta tlg eskay pg ambek.. pegi je kat otel dia kata laci terkunci ( mana ada laci kat hotel berkunci bai, bodoh betoi) ok, xpe.. pas Dia umpil dia ada nampak ada litar kamera n tape skali... jumpa je tape tu terus eskay jadi baik, terus g jumpa dey tamby untuk tegakkan KEBENARAN.. kononnya... kita nampak kat sini eskay pada mulanya moralnya laen, terus jumpa video terus bertukar moralnya.. jam2 omega pun dia kebas.. sepatutnya dia jumpa anwar cerita pasal spy cam tu, mmg banyak percanggahan.. bagi aku ini memang konspirasi, yang memang dirancang, kedua2 kecacatan, timing n isu moral eskay yang tak konsisten mengundang banyak keraguan... apapun sebagai umat islam aku nasihatkan kita agar tidak terus buat tuduhan, sebab benda ni belum terbukti ... hukumnya memang berdosa.. agar sahabat2 dikurniakan pemikiran yang waras untuk menilai sesiatu yang belum tahu kebenarannya... p/s: teringat sewaktu menghadiri ceramah anwar untuk kajian lapangan sewaktu menuntut di universiti, salah seorang sahabat berkata "kalau aku ditempat najib, aku akan bunuh anwar ni"...

mohdhafifi said...

PAS nampak lemah dalam kes nie. x boleh ke lakukan sesuatu. x kan hanya berserah saje??

Anonymous said...

kepada balaci dan penjilat Anwar yg sering mintak 4 saksi yg melihat penzinaan ni, elok kencing dalam tempurung dan cerminkan diri sendiri.

Masa korang semua tuduh rahim tambi chik rogol budak sekolah, ada korang mintak 4 saksi yg lihat kejadian rogol tu yg kemudian terbukti tidak berlaku.

Masa korang tuduh rais yatim rogol amah indon, ada korang mintak 4 saksi yg melihat kejadian?

Masa korang tuduh Mahathir tengok cerita blue dgn cucu ada korang mintak 4 saksi?

Masa korang tuduh Najib berzina dan ada anak dgn altantuya ada korang minta 4 saksi?

Bila kena kepala Anwar hangpa kecoh pandai pulak mintak 4 saksi.

Chaitt.. hipokrit.

Anonymous said...

SHAH ALAM 27 April - Kerajaan Parti Keadilan Rakyat (PKR) Selangor hari ini meluluskan peruntukan berjumlah RM600,000 daripada dana rakyat untuk melaksanakan agenda politik pembangkang iaitu kempen memansuhkan Akta Keselamatan Dalam Negeri (ISA) di negeri ini.

Menteri Besar, Tan Sri Abdul Khalid Ibrahim (gambar) berkata, wang rakyat di bawah Akaun Amanah Penswastaan itu akan dipindahkan ke Perbadanan Menteri Besar (MBI) bagi melaksanakan kempen itu yang dijangka bermula bulan depan.

AWAT LA BODO SANGAT KHALID GAGAP NI NAK GUNA WANG RAKYAT UNTUK HAPUSKAN ISA DENGAN BUAT PAPAN IKLAN DAN CERAMAH, BAWALAH ISU INI KE PARLIMEN TAK HABISLAH WANG RAKYAT, ITULAH PKR BODOH???????

Anonymous said...

Tuan-tuan & Puan-puan sekelian, saya mintak dihentikan cerita pasal kote Dato' Seri Anwar Ibrahim, kecik besar tak penting sebenarnya, kita sedia maklum hanya bini dia, pelacur amoi dalam video, saiful, pembantu peribadi & orang-orang berkenaan sahaja yang pernah melihat kelibat kote beliau. usahlah kita pertikaikan kecil besar kote seseorang itu sebab kita pun tak pernah tengok kote Dato' Seri. Harap maklum.

Adi Kencana said...

Jap lagi AMK mesti buat laporan polis kat GAP mcm yg diorang buat kat Papa Gomo. Jgn takut, jgn gentar!!!

http://apakecoh2.blogspot.com/

Anonymous said...

SEBIJIK MUKA SI DIA..

Anonymous said...

Kenkawan, juak pakatan haram jenis bangsa tak boleh diajar dan guna akal fikiran, contoh, masa Raja Petra dok main dgn depa tulis blok dari hujung rambut sampai hujung "kepala" bukan percaya, siap backing, coverline, siap bawak lari RPK keluar negara malah tabik hormat kira RPK ni baguih laa buat Pakatan haram ni suci, bila kawan tu tune 360% terkena udara sejuk london atas kepala yg botak, masa tu RPK termimpi hantu Altantuya mai kat dia, cakap lu bikin panas laa.. gua mari M'sia mau jumpa Anwar sbb dia main sama gua gua lu cakap org lain, sbb tu RPK tersedar dari mimpi dah mula "menjadi" org baik dan cuba insaf, bila RPK mula insaf dah balaci Paktan haram kata dia ni kena main dgn duit laa kira tunding jari kat k'jaan balik pulak..puih tuihhh gila babi meroyan betul juak pakatan haram ni. Maksudnya kalau org tu dah biasa buat salah kalau depa ni nak jadi baik dan insaf kira tak boleh laa..jahat means jahat terus, mcm Anuwar..hehehehe, smlm dgar cheta jijah siap tidur kat luar kota dok meroyan menangis pai mata pun sepet, dok fikiaq hal anwar.

Melayu Perak said...

Yang Pasal Video 1 tak ada timing tu sebab dah di tutup dengan tulisan siam tu....

Sebenarnya Video 1 & 2 berasal dari sumber sama tapi GAP dapat Video 2 dari sumber lain..

Agaknya betui tak penjelasan saya?

Zulkarnain said...

Saiful = Pembantu ANUWAR, bukan pembantu DS Najib, bukan pembantu DS Rosmah, bukan jugak pembantu GAP.

Eskay = Fisio ANUWAR, bukan fisio DS Najib, bukan fisio DS Rosmah, bukan jugak fisio GAP

Ezam Md Noor = Bekas pembantu ANUWAR & Ketua AMK, bukan pembantu DS Najib, bukan pembantu Rosmah, bukan jugak Ketua Pemuda BN/UMNO

Nalla = Bekas geng tennis ANUWAR, bukan geng tennis DS Najib, bukan geng tennis GAP.

Diorang ni semua rapat dengan ANUWAR si AnuGeramTuHa Omegaman. Tapi yang terlebih sudu dari kuah adalah menjilat2 pakatan riot yang tak serik dibangangkan. Kesian.

paparem said...

banyak memberi komen tidak kenalkan diri .... beri komen tapi tak berani dengan apa yang di komen . jangan menambah meluat golongan muda dengan umno . kalau cina tolak mca , melayu juga akan menolak umno.

Anonymous said...

oii..Anon 10.01..apa yang hang ungkit tu, xde dalam agenda koleksi video seks la...kalau nak hujahkan isu tu..hang taruk kat fb najib la.pada aku isu hang tu xde makna pun, sama je kalu janji p'raya, politik parti mana2 pun. sama je. PAS,DAP,BN,PKR dll. tp hang sendiri fikir la..yg kita komen pasal video, video sah ori oleh pakar,yg ada dlm video ngaku dia ada kat dalam, yg kokek betina cina tu je yg berdiam diri, kira logik la jika isu lain dia la jaguh, dia terhebat, anugerah tuhan. kena batang hidung terus diam, mintak anak bini je supaya pertahan jika dengan media.jenis pemimpin apa tu..
pepatah melayu..
BERANI KERANA BENAR
TAKUT KERANA SALAH
DIAM TANDA SETUJU
BISING PASAL TAK DAPAT/SETUJU
tapi aku nak kata kat hang
bising hang tu TONG KOSONG.
Allah bagi AKAL- gunakan dengan baik, kan nanti di hilangkan akal tu..menyesal hang.
Gunakan akal hang ingatkan pemimpin hang tu lagi baik dari nak ingatkan aku.
Wallahualam.

nik jis said...

melayu tolak UMNO? hahaha

sebab tu la pas kalah PRK .. sebab melayu tolak UMNO la tuh kah kah kah..

bingai punya kenyataan puak hamPAS dan PKR..

Naz Roll said...

1. Eskay kata hanya dia memiliki salinan tunggal video terbabit. Telah dia serahkan kepada polis. Tetapi kenapa rakaman video itu boleh tersebar keluar? Adakah pdrm sendiri yang sebarkan? Jika ya, adakan pdrm akan dakwa diri mereka sendiri sebab sebarkan rakaman lucah?


2. Eskay kata ia berlaku di hotel kuala lumpur pada awalnya. Kemudiannya di thailand. Kemudian di kuala lumpur balik tapi kali ini appartment. Jadi dimanakah lokasi yang betul? Jika polis berada di tempat yang benar, maka sila dedahkan lokasi sebenar tempat aksi itu dirakam.


3. Kenapa tidak dedahkan pemilik jam omega sedangkan itulah yang penyokong umno dan ahli parlimen kerajaan dok bising2 sebelum itu?


4. Kenapa polis tidak panggil pakar dari korea itu datang ke malaysia dan membuat statement secara terbuka di sini sambil menjelaskan secara terperinci kaedah yang digunapakai untuk mengesan bahawa video itu tulen? Whorr kejap. Kenapa korea? Kerana k-pop? Ataupun kerana rata2 rakyat malaysia percaya kepada korea kerana mereka mempunyai teknologi yang canggih maka kesempatan ini digunakan untuk mencipta satu lagi persepsi?


5. Polis banyak kali sebut bahawa video itu tulen. Ya. Jadi bilakah masa yang sesuai untuk polis memberikan fakta kepada kami bagaimanakah polis membuktikan bahawa video itu tulen? Saya tak percayakan cakap polis. Maaf. Arwah sarbani dan aminulrashid yang meninggal menjadi antara sebab kenapa kata2 polis adalah perkara yang sangat2 sukar untuk saya percaya buat masakini.


6. Kenapa dalam video pertama di upload dari thailand?Adakah ini untuk memadankan dengan cerita eskay bahawa dsai selalu ke thailand? Kenapa ada sarikata thailand untuk menutup masa di video pertama? Kenapa tiada bunyi malahan bunyi desiran angin pun takde. Kenapa?


7. Kenapa video kedua di upload dari indonesia pula? Kali neh tiada sarikata indonesia? Babak selepas mandi? Kenapa edarkan sedangkan ulama dan mufti sudah menegur perbuatan ini salah dan bercanggahan dengan islam. Tak faham bahasa atau tak faham islam?

8. Dalam video klip pertama dsai tidak mempunyai janggut. Tetapi ketika dsai pergi ke mahkamah keesokkan hari janggut dia tumbuh. Dalam video klip kedua ditunjukkan perut dsai yang boroi. Tetapi dalam gambar mahkamah dsai hari selepasnya menunjukkan bahawa perut dsai kurus. Adakah kamera cctv pandai buat kamera trick macam yang diperkatakan oleh kicdefella? Ini cctv live. Amek kamera handphone. Rakam diri kita sendiri. Sebagaimana beza pun kita dengan gambar asal ianya takan boleh menghilangkan janggut dan membuncitkan perut dengan sangat keterlaluan melainkan ia di edit terlebih dahulu sebelum di videokan. Jika berlaku editing sebelum itu, maka untuk apa? Untuk apa membuncitkan perut dsai dan menghilangkan janggut pula? Bukan kah ini akan menambahkan keraguan. Hujah kickdefella membuktikan bahawa orang yang sama boleh berubah2 jika berlaku proses mengedit. Sebab itu aku rasa aneh. Kenapa nak edit atau sunting apa2 bahagian dalam video ini pula kalau benar ia tulen? Itupun tak masuk lagi muka dsai yang hehehe.. korang tengoklah kat atas sendiri [rujuk gambar atas].


9. Eskay serah dna tadi. Lagi pelik. Kenapa dia serah dna pula kepada polis? Malahan dalam berita tv3 tadi dia cakap dia serahkan dna secara suci ahti dan sukarela menyerahkan dna kepada pihak polis dan sanggup memberikan kerjasama penuh. Aik. Kenapa dna lagi?


10. Last tapi inilah yang paling penting. Kenapa tidak umno dan kerajaan proceed dengan RCI? Bukan kah itu laungan umno dan kerajaan bahawa dsai perlu diadili bagi membuktikan mereka [umno] di pihak yang benar? Teruskan. Hari rabu sudah brlalu banyak kali. Nazri cakap kabinet nak bermesyuarat bagi menentukan wajar atau tidak RCI dibentuk bagi siasat kes ini. Cepat. Takan dah lupa kot. Proceed je RCI. Mari kita lihat siapa yang kena. Jangan main tarik tali. Jangan cakap belit2. Jangan serang dsai macam neh. Bentuk RCI segera.

rauna said...

To PAPAREMbat..peduli apa melayu nk tolak UMMO,yg menjadi isunye,mentor/idola/mahaguru/pujaan hati/pemimpin/dewa ko tu bernafsu binatang..binatang pun menjerit klu ner taruk dgn mr.blue the legend ko tu..berayun PITLOLO Anu..warnyer..ishh3..sebab tu jijah tak kisah boss ko tu nk balun sapa pun,krana tak sanggup ditukul dgn belantan XXXXXL laki dia tu..

Anonymous said...

banyak memberi komen tidak kenalkan diri .... beri komen tapi tak berani dengan apa yang di komen . jangan menambah meluat golongan muda dengan umno . kalau cina tolak mca , melayu juga akan menolak umno.

April 28, 2011 11:21 AM

Paparem, anda terbukti berani & saya penakut. Dari apa yang ditulis terbukti anda telah pun menolak umno, bukan akan menolak. Apapun video adalah pendapat & citarasa masing2, bagi saya secara ikhlas 90% DSAI. Bukti yg anda letak dlm blog anda tak berapa kukuh, jgn menipu diri sendiri Paparem.

Anonymous said...

nasihat buat paparem..bukan semua melayu mcm yg disangka..kajian apa sekali pun takkan mengeluarkan figure sebenar. Hanya keputusan pilihanraya yang diumumkan oleh spr yang diambik kira.

kena kenalkan diri ke?
ok..nama saya
nordin ahmad
asal kelantan
skrg kat KL
berniaga
berkahwin
bukan ahli parti
cukupla ye
sekian, wassalam.

Anonymous said...

"TAK YAH PANGGIL DSAI PANGGIL ANJING SAJA" KATA UMMI HAFILDA ALI. ADA LAGI PEMBELA/PENJILAT/PENGAPA APA APA PA PA PA PUN AKU XTAULAH, APA JADI NGAN RAKYAT MALAYSIA YANG BODOH SOMBONG NI.........

Anonymous said...

inilah akibatnya solat hajat yang PR selalu buat... terlondeh semuanya termasuk punkok nuar sekali///

Melayu Perak said...

Berita terkini...

Suara Keldaian kena bayar pada Dr.Zambry atas Saman Fitnah yang Dr.Zambry (MB Perak) menang

Jumlah yang dituntut RM100 Juta.... yang ditetapkan mahkamah belum ditentukan lagi.

Anonymous said...

Di Sarawak Keadilan menang 3 kerusi dalam 49, bukan 1 atau 2 tapi 3 (tiga).

Inilah contoh statistik penolakan & pemeluatan padu yang dimaksudkan oleh saudara Paparem. Mungkin pilihanraya akan dtg dapat lebih dari 3, empat ke. All the best, huhu.

Anonymous said...

anak bini mak iii pakai tudung sarung tangan sopan jer bapak ummangg iiii macam bigfoot jalan berjuntai juntai ke kiri dan ke kanan

Karl said...

Naz Roll:

1) Eskay jugak cakap kat pc yang "kalau dia ada salinan tu, tak mustahil ada pihak lain yang ada salinan lain"

2 & 3) Tunggu siasatan la dol. Kan eskay cakap dia ada dalam video tu jugak. alahai.

4) Kenapa pakar Korea? Mungkin "pakar" Thailand Dr. Porn lagi kot bagi ko? Aku yakin kalau Dr. Porn cakap AnuWar bukan dalam video tu ko boleh tido lena lepas ni ye tak?

5) Ko tak percaya polis? Itu ko punya hal. Yang pasti ko tulis berjela2 pun kitaorg tak percaya kat ko.

6) video ada sarikata thailand pun jadi bingung. kalau anime Naruto ada sarikata bahasa melayu maknanya orang melayu yang buat katun Naruto tu ke? Ish. Logik gak akal ko ni. Ko ingat cctv ada rakam bunyi ke? Alahai.. bijak.

7) Yang ni baik ko tanya sapa yang upload.

8) Bab video ni dah diterangkan dulu oleh tukang komen ahli Foto. ko boleh semak balik pasal "fish eye camera" / "infra red" / "black/white image". buat la kajian jangan dok mintak subsidi je.

9) eskay serah dna pun pelik? yang peliknya si AnuWar sampai skang ni tak serah2 lagi dna. tak perlu bagi darah, ludah air liur pun dapat dna. punya la senang punya keje.

10) RCI, memang ditunggu2. heh. RCI teoh beng hock pun puak pakatan riot dah panas bontot. keh keh keh. Kita tengok sapa kena haaaa.

bosan baca ayat berjela2 ko. malas buat kajian.

Anonymous said...

umanggg aiiii...punyolah panjang kotey !!!bosar pulak tu.
patut la kak wan sayang bangat kat bang nuar tu..
haa haa..alamat tak lakulah iklan ubat kuat kat paper haramjadah tu.

los lobos said...

Naz roll,

Soalan ko tak mencabar langsung,kebudak2anlah.

1.Kalau aku pun aku akan cakap aku ada salinan tunggal tapi mestilah ada copy lain disimpan,just in case.Apa2 hal video copy tu boleh dijadikan 'senjata'.Ini kerja bahaya,melibat politikus licik,jadi kena sentiasa ada backup plan.

2.Eskay cakap di Malaysia,mana ada cakap thailand.Kalau ada buktikan.Lain kali baca biar teliti.Point jangan tangkap muat.Polis akan dedahkan bila tiba masanya semua sekali,tapi polis juga tertakluk di bawah undang2 tertentu.Pendedahan tak boleh dibuat sesuka hati.

3,4,5. Jawapannya sama dgn soalan no 2.

6.Eskay tu kan konsul kehormat Malaysia ke thailang yg dilantik oleh kerajaan thai jadi dia selalu berada di sana.Nuar kalau ke sana memang cari dia.Banyaklah aktiviti diorang.Itu yg keluar 5 soalan eskay pd nuar yg nuar tak jawab2 sampai sekarang.Jadi apa nak heran video upload dr thailand ke mana ke?
Rakaman tu cuma visual tanpa audio jadi ko nak dengar apa?

7.Mana ko tahu dr indon.Buat lawak ke,naif,atau memang dol ko ni?Asal nama jawa sikit ko buat kesimpulan dr indon.Kalau pemegang account youtube tu letak nama dia barrack obama mesti ko ingat presiden amerika yg upload hahaha

8.Itu gambar infra red dol,infra red,tak sama dengan gambar hitam putih biasa.Kemain gambar siap posing dengan kamera dslr tapi tak tahu beza infra red dengan gambar hitam putih biasa.Fungsi infra red adalah untuk menerangkan yg gelap.Sebab tu infra red digunakan dalam video ini untuk merakam aktiviti yg dilakukan dalam bilik yg gelap tapi infra red sensitif pada pencahayaan sekeliling.Sebab itu hasil gambar yg diambil tak nampak sharp sentiasa berubah2 mengikut pencahayaan yg berubah akibat pergerakan objek.Janggut sekejap nampak sekejap tidak,begitu juga rambut disebabkan aspek pencahayaan dan pergerakan object tadi.

9.Polis yg minta untuk tujuan siasatan.Itu ko jangan tanyalah,bukan semua benda polis kena bagitau,kalau bagitau pun ko belum tentu faham.

10.Tuduhan ini umno,itu umno skeptikal sangatlah bai.Bukti mana bukti?Bila part abang ko semua minta bukti.Dah kasi bukti tak percaya pulak.Susah kan jadi orang taksub ni.
Abang ko sendiri tak mau RCI,membazir katanya.ko pulak memandai nak bogelkan dia.Tapi memang elok RCI ni,yg tak mau cuma pemimpin pakatan komunis dan abang ko n co.Apkata ko dengan kawan2 ko desak pemimpin ko desak k'jaan tubuh RCI.


Sebenarnya tak susah mana pun nak hilangkan keraguan dan syak wasangka orang,bersumpah laknatlah kalau berani.Confirm tak berani.Sebab tu pepatah mengatakan berani kerana benar takut kerana salah.

Anonymous said...

Dari pemerhatian 1, kelihatan seperti DSAI.

Dari pemerhatian 2, kata hati masih mengatakan DSAI....

Ahh..pi mampus la ini semua, selamat jalan kepada PKR. Wa tak mau besekongkol dengan kejahatan anda.

Juahi PKR.

Abu Garcia said...

Wooiiiii .... torpedo apa lak? Itulah kapal selam scorpene versi ke-3 ... KD Anwar Ibrahim tuuuu !

Anonymous said...

meh kita pakat-pakat tanya saiful betoi anuat punya besaq tu...kalau dia kata memang besaq tu...betoi lah apa di kata..kalau dia kata kecik ..mampoih hampa..

Abu Garcia said...

Untuk perbandingan screenshot rujuk sini===>>>http://www.flickr.com/photos/62231308@N04/5660861443/in/photostream

Naz Roll said...

OK, karl.. aq jwb balek satu2

1) Eskay jugak cakap kat pc yang "kalau dia ada salinan tu, tak mustahil ada pihak lain yang ada salinan lain" -->> siape plak nie.. adekah ade org ke 4 dlm trio Datuk T???

2 & 3) Tunggu siasatan la dol. Kan eskay cakap dia ada dalam video tu jugak. alahai.-->> kate polis da tau sape pelaku.. msti dye taw sape pmilik jam omega tu an.. dedahkanla.. dan knape eskay prlu memutar belitkan fakta???

4) Kenapa pakar Korea? Mungkin "pakar" Thailand Dr. Porn lagi kot bagi ko? Aku yakin kalau Dr. Porn cakap AnuWar bukan dalam video tu ko boleh tido lena lepas ni ye tak?--> Pe kait Dr Porn lak nie.. nie bkn kes TBH

5) Ko tak percaya polis? Itu ko punya hal. Yang pasti ko tulis berjela2 pun kitaorg tak percaya kat ko. ---> same dgn no 2&3

6) video ada sarikata thailand pun jadi bingung. kalau anime Naruto ada sarikata bahasa melayu maknanya orang melayu yang buat katun Naruto tu ke? Ish. Logik gak akal ko ni. Ko ingat cctv ada rakam bunyi ke? Alahai.. bijak. --> jadi adakah ini bmakne vid ini telah diedit sblom disiarkan?? or adekah ini utk siaran tv thailand?? pelik2

7) Yang ni baik ko tanya sapa yang upload. ---> yg upload 2 balaci cm ko gak

8) Bab video ni dah diterangkan dulu oleh tukang komen ahli Foto. ko boleh semak balik pasal "fish eye camera" / "infra red" / "black/white image". buat la kajian jangan dok mintak subsidi je. --> adekah infra red boleh menyebabkan ssorg menjadi boroi dn menipiskan rambut ssorg?

9) eskay serah dna pun pelik? yang peliknya si AnuWar sampai skang ni tak serah2 lagi dna. tak perlu bagi darah, ludah air liur pun dapat dna. punya la senang punya keje.--> knape eskay serah dna?? ke dye pelaku dlm 2.. sbb muke un lbeyh kurg jerk..

10) RCI, memang ditunggu2. heh. RCI teoh beng hock pun puak pakatan riot dah panas bontot. keh keh keh. Kita tengok sapa kena haaaa.--> so, knape x tubuhkan???

Naz Roll said...

1.Kalau aku pun aku akan cakap aku ada salinan tunggal tapi mestilah ada copy lain disimpan,just in case.Apa2 hal video copy tu boleh dijadikan 'senjata'.Ini kerja bahaya,melibat politikus licik,jadi kena sentiasa ada backup plan. ---> jadi adekah ini semua memang perancangan utk memerangkap anwar??

2.Eskay cakap di Malaysia,mana ada cakap thailand.Kalau ada buktikan.Lain kali baca biar teliti.Point jangan tangkap muat.Polis akan dedahkan bila tiba masanya semua sekali,tapi polis juga tertakluk di bawah undang2 tertentu.Pendedahan tak boleh dibuat sesuka hati.--> la, ko nie msti tlebeyh bace utusan meloya nie... dan klu bkn asl lak tetibe ade sarikata thai???

3,4,5. Jawapannya sama dgn soalan no 2.

6.Eskay tu kan konsul kehormat Malaysia ke thailang yg dilantik oleh kerajaan thai jadi dia selalu berada di sana.Nuar kalau ke sana memang cari dia.Banyaklah aktiviti diorang.Itu yg keluar 5 soalan eskay pd nuar yg nuar tak jawab2 sampai sekarang.Jadi apa nak heran video upload dr thailand ke mana ke? --> td kate kt malaysia, skunk kt thailand plak.. keling ko nie..


7.Mana ko tahu dr indon.Buat lawak ke,naif,atau memang dol ko ni?Asal nama jawa sikit ko buat kesimpulan dr indon.Kalau pemegang account youtube tu letak nama dia barrack obama mesti ko ingat presiden amerika yg upload hahaha ---> g check akaun org tu.. dr INDONESIA...

8.Itu gambar infra red dol,infra red,tak sama dengan gambar hitam putih biasa.Kemain gambar siap posing dengan kamera dslr tapi tak tahu beza infra red dengan gambar hitam putih biasa.Fungsi infra red adalah untuk menerangkan yg gelap.Sebab tu infra red digunakan dalam video ini untuk merakam aktiviti yg dilakukan dalam bilik yg gelap tapi infra red sensitif pada pencahayaan sekeliling.Sebab itu hasil gambar yg diambil tak nampak sharp sentiasa berubah2 mengikut pencahayaan yg berubah akibat pergerakan objek.Janggut sekejap nampak sekejap tidak,begitu juga rambut disebabkan aspek pencahayaan dan pergerakan object tadi. -->adekah infra red boleh menyebabkan ssorg menjadi boroi dn menipiskan rambut ssorg? tu blom kes muke anwar yg macam tembam dan cacat jauh beza dgn yg sbenar...

9.Polis yg minta untuk tujuan siasatan.Itu ko jangan tanyalah,bukan semua benda polis kena bagitau,kalau bagitau pun ko belum tentu faham. ---> lantak ko ar...

10.Tuduhan ini umno,itu umno skeptikal sangatlah bai.Bukti mana bukti?Bila part abang ko semua minta bukti.Dah kasi bukti tak percaya pulak.Susah kan jadi orang taksub ni.
Abang ko sendiri tak mau RCI,membazir katanya.ko pulak memandai nak bogelkan dia.Tapi memang elok RCI ni,yg tak mau cuma pemimpin pakatan komunis dan abang ko n co.Apkata ko dengan kawan2 ko desak pemimpin ko desak k'jaan tubuh RCI. ---> dey.. krajaan an ade kuase.. tubuhkan je RCI.. lantak ar dap pkr nk kate hape pown


Sebenarnya tak susah mana pun nak hilangkan keraguan dan syak wasangka orang,bersumpah laknatlah kalau berani.Confirm tak berani.Sebab tu pepatah mengatakan berani kerana benar takut kerana salah. --> fatwa harussani.. bersumpah haram..

los lobos said...

Aku gelihati dengan persoalan buncit tak boncit pencinta2 anuwar ni.Sekali dalam video pt 2 masa dia siap dah pakai seluar baju memang tak nampak pun perut dia boroi.Itu nak kira macamana tu?

Melayu Berwawasan said...

kenapa annuar tak saman pada trio T tu yer?hehheheh...dah kena ni...biasanya akan saman jer...tapi tidak sekaarang.

los lobos said...

Naz roll,

1.Cakaplah konspirasi,itu ayat by default abang ko yg diajarkan pada pentaksubnya setiap kali dia kantoi.

2.Salah,aku baca banyak sumber,tapi aku tahu bezakan mana sumber yg dilaporkan melalui portal berita dengan sumber dr persepsi atau andaian blogger.Tapi nampaknya ko tak blh beza,semua ko ambil jd 'dalil'.Itu bukan sarikata dol,itu nama tempat video tu diconvert formatnya.

6.Upload ke youtube dr thailand bukan dirakam di thailand.Boleh faham?

7.Itu aku cakap kalau pemegang account tulis nama dia barrack obama dr amerika orang macam ko mesti percaya bulat2 ,patutlah senang kena kencing dgn nuar huhu

8.Gambar infra red memang selalu tak sharp dik.Sebab tu rupa imej seakan berubah2 tapi bukan hasil editing.Perut boncit tu ko boleh tengok bila anuwar selesai pakai baju seluar,ada nampak boncit lagi tak?

10.Desaklah,buat demo kalau berani.rakyat semua memang nak tahu pun.

11.Jangan ubah2 hukumlah.Harussani tak cakap haram,dia cakap tak perlu,tapi pendapat ulama lain kata boleh.Jadi kenapa tak nak ikut pendapat yg boleh?Takut dimakan sumpah?

joehan said...

ni jw utk ko wahai nazz biol

1.isu yg ko bwk ni terkeluar dr isu pokok.sape yg sebarkn vid ni rkyt xnk tahu pon.mungkin polis.mungkin dato t.mungkin abah ko.jgn lari dr isu asal iaitu si peliwat aka pelanggan pelacur iaitu nuar juburi.

2.ko ni bengap ke ape.tunggu la polis dedahkn hasil siasatan.kn dlm siasatan lg.kertas siasatan 2 kali dipulangkn sbb siasatan xlengkap.ni berkaitan dgn hal2 legal.kene lengkapkn siasatan berdasarkn undang2.

3.dna eskay utk tujuan siasatan jam omega ni la bongok.abis tu jijah biol kate die ade jam tu.suh la die tunjukkn.

4.bodo la ko ni.xblh ke tunggu hasil siasatan.lps polis wt pc.brla beruk2 pr blh persoalkn siasatan polis.br la korng leh pnggl pakar korea tu dtg.tp yg pasti dieorg gune kaedah biometrik.

5.jawapannye sm dgn no.2 n 4 iaitu tunggu hasil siasatan polis.

6.ko nk bunyi desiran angin mcmmana ni.mcm kt pntai ke..hahahaa.

7.ulama xsependapat dlm hal vid nuar juburi ni.lgpon perlakuan porno die xditunjukkn kpd umum.cume susuk tubuh je.vid yg pertma lngsung xde babak2 seks.begitu jgk yg ke 2.cume nmpk badan nuar juburi bodo je.lgpon pendedahan ni penting sbb nuar juburi pemimpin.kita xnk dipimpin oleh org yg rosak akhlak n blh akibatkn malapetaka kpd umat keseluruhan.

8.ni pkai kamera night vision n visual dlm keadaan cembung.tgk keadaan pintu tepi tu ade distortion.so mcm2 yg blh menimbulkn keraguan akn terjd.tp yg pasti tu mmg nuar juburi.hahahahaha.

9.soklan ko berulang2 la bngkai.

10.rci kene tunggu habs siasatn polis.xblh dua siasatan dlm satu ms.ko ni bengap ke ape.

soklan aku.nape nuar juburi tkt nk sumpah mubahalah n saman dato t.mn jam omega dlm simpanan jijah.nape ko jd pencacai taik nuar juburi??hehehe.

joehan said...

oi bongok nazz biol..ko xtau ke yg dna eskay tu utk siasatan jam omega tu..ko xtau jgkke nape rci xditubuhkn lg..sbb siasatan polis xabs lg..mn leh 2 siasatan dlm satu ms..sume soklan ko tu akn terjwb bile siasatan selesai..peguam negara pulangkn blk siasatan..ade dr aspek2 tertentu yg xlengkp..siasatan kene lengkp sbb nnti kalo ape2hal kes ni dibw ke mahkmh..siasatn polis akn jd evidence..so kene btul2 lengkap..polis cume kate die dh kenal pasti org dlm vid tu..tp siasatan xlengkap lg..bodo la nazz biol ni..pttla slalu kene kencing..
oi biol..ko xnk persoalkn ke..nape dinding menghala ke blik air tu bengkok...n sepatutnya lurus..sian ko nazz..sorng2 je pertahankn nuar juburi aka peliwat.

Karl said...

Naz Roll,

Matematiknya mudah. Jangan pening2. Kalau orang pasang perangkap tikus, takkan gajah nak terjebak?

ANDAI KATA kalau la si eskay (fisio AnuWar sendiri, bukan geng UMNO pun..) nak perangkap AnuWar dengan bagi china doll kat dia, then pasang cctv untuk kantoikan, dan AnuWar yang terperangkap, maknanya apa dik? Please, do indulge us here with your overwhelming genius.

ANDAI KATA, Saiful tu umpan untuk perangkap seorang pengamal gay, dan yang terperangkap adalah AnuWar AnuGeramTuHa, maknanya apa?

Tu la yang aku cakap, jangan jadi pemalas nak mengkaji. setakat ulang cerita kedai kopi, si penarik rantai boleh buat. Jangan tambah statistik dol.

Apa2 pun, ni cerita KALAU nak perangkap si AnuWar la kan...

joehan said...

ko bkk ni nazz..ko perhatikn bwh tulang rahang nuar..ade garisan berlekuk..sm dgn org dlm vid..garisan pipi yg bermula dr tgh hidung jgk sm..sudut telinga..sume same.perfect!!

tgk kt sini http://www.flickr.com/photos/62231308@N04/5660861443/in/photostream

psl postur bdn ms berdiri..bentuk rambut dr tepi..tu pon dh dibuktikn sm.ape lg ko nk.kalo ko xpuas ati.mlm ni ko paksa abg nuar ko tu bogel dpn ko.ko tgk.buncit x prut die.tp aku xjamin kalo die pakse ko menonggeng.hahahaahah.

Anonymous said...

Ni la akibatnya bila cuba nak cabar kuasa Allah....Sembahyang hajat,ayat Quran,Hadis Nabi diputarbelitkan utk menunjukkan konon2nya yg buat salah ni org2 yg warak@baik....Taubatla org2 PR wei....Suruh berdebat ngan Dr Uthman ElMahammady pasal Malaysia bukan negara sekular pun org2 PAS tak berani....Ada hati nak cerita pasal Hudud ni......

Sayang1Malaysia said...
This comment has been removed by the author.
abang joni said...

Joehan,

Link yg ko bagi tu perbandingan imej terbaik.Kena sebarkan pada semua blog!Memang muka dan fizikal dialah tu.

abang joni said...

Adik naz roll bolehlah cuba buka link yg abang joehan tu bagi.Jangan kang tak boleh tidur malam pulak kang huhuhu

http://www.flickr.com/photos/62231308@N04/5660861443/in/photostream

joehan said...

ni detail nazz roll.

Nama penuh yg diberi oleh kedua ayahanda bonda t'cinta ialah Muhammad Nazrul Hakim bin Md Nazir. Born 27 Feb 95 (budak agy erk, jgn salah sangke), still student. Studying at Nurul Aman Tahfiz Sceince College, Kok Lanas, Kelantan (fuh.. majunyer nme).

budak2 lg rupenye.lahir 3thn sblm reformasi 98.hahahaha.dgr le ckp abg2 ko ni dik nazz oi.blaja dlu pandai2.br blh sibuk2 psl politik.

Raiser said...

dah la tu dik nazroll..tumpukan pada study tu. tahun depan nak spm. jangan masuk campur hal politik..soalan2 adik bg tu semua soalan bdk2 sekolah je..adik masih tak paham lagi hal semasa. mungkin adik dengar dr mulut org2 dewasa di kedai kopi je. then adik ingat semua tu adalah benar. so kepada semua follower pro kerajaan, jangan la korg mengusik die lagi..die bdk2 lagi. tak paham pun ape cerita sebenarnya... kesian aku tgk..kecik2 dah jd mcm ni... nanti umur 20thn nanti, ade potensi baring tengah jalan ni mcm kes kat negeri aku tu, perak hari tu.

abang joni said...

Gap dan blogger semua kena siarkan gambar dr link joehan bagi tu,lepas ni mesti pencacai terdiam punya.Shot paling clear muka aljuburi

http://www.flickr.com/photos/62231308@N04/5660861443/in/photostream

Naz Roll said...

yah.. akhirnya satu lg bukti ni vid fitnah...

Saksikan pada sela masa 0:28 sehingga 0:31 di dalam video seks sedutan kedua yang disebarkan sejak semalam, lelaki mirip Anwar Ibrahim menyerahkan kotak tisu kepada seseorang, kemudian pada sela masa antara 0:45 hingga 0:47 tisu itu dilontarkan ke dalam tong sampah.

source: http://milosuam.blogspot.com/2011/04/gempar-hantu-muncul-dalam-video-seks.html#ixzz1Knk8g2WR

senanyer an.. aq nie xde mint langsong nk campo sal politik even family aq sumer org politik... dan senanyer, waktu rakaman vid part 1 tsebar, aq da cayer da 2 anwar... (walaupown boroi), tp bile tsebar lak yg ke 2.. bru aq taw ni palsu...

maybe aq budak dan x rety agy campo psl politik nie.. tp jgn lupe.. budak2 skang adelah pmimpin mse depan...

Naz Roll said...

lagi keraguan dlm vid 2...

kot ye pon nak pakai seluar ngn baju... tak yah la dok pusing2 depan kamera ye dak.... selalunye kalau kite nak pakai seluar berhampiran degan katil kite menghadap katil atau membelakanginye?

kalau lepas bergusti mesti katil tak terurus dan dah sah cadar akan kusut masai. Ni cuba tengok bantal,selimut dan cadar elok tersusun dan kemas seolah-olah belum digunakan lagi.

tang perut pon dah kedepan...muka pun berisi dari DSI.....dari video awal lagi dah kantoi...kalau korang perasan kamera tu duduk kat maner? itu bukan cctv itu camera biasa jer...dia guna mode black and white...aku jangkakan kamera tu berada di atas meja jer....yg lagi satu siapa yg pasang cctv tu kat hotel?

One more thing is suspicious is that you can see the camera's light reflection on the mirror on the left side of the video.The camera should be hidden, why the camera was so noticeable and man in the video is so stupid that it didnt notice it.

samadlelong said...

WOI KAWAN2 JANGAN HAMPA DOK LAYAN MALAUN2 PENJILAT KOTE ANALWAR AL JUBURI NI, HAMPA CITE MACAMANA SEKALIPUN DEPA XKAN FAHAM, P MAMPUSLAH DENGAN ORANG BODOH SOMBONG, YANG PASTINYA KITA TAYANG FULL EPISOD 21 MINIT, ITU BARUTAU, BETUL KE XBETUL.

abang joni said...

Nazrul hakim,

Budak mentah ni perasan dah cukup pandai dah.Itupun refer pada blog milosuam tu.

Tisu atau objek macam tisu tu kelihatan bukan pada saat yg ko sebutkan tu aje dik oi.Banyak kali objek macam tisu tu berterbangan sejak dr saat2 awal lagi.Takkan rabun kot.

KO kata ada 'orang',ada nampak ke orang tu?Ko kata ada tong sampah,ada nampak ke tong sampah tu?Jangan buat andaian budak2lah.

Lagi satu jangan suka ulang balik point dr blog orang bawak sini.Kalau betul takpe jugak.Ko ni species burung kakaktua ke?

Naz Roll said...

huhu, thnx abang joni..

tp an... sal reflection 2 canelak yee?? xkn anwar 2 bodo sgt??

Naz Roll said...

pas2 klu kite prasan an, video ni nmpak lbeyh jelas, berbeza dgn rakaman cctv chua soi lek...

n cctv biase dok kt ats siling.. biasenyer klu ltak bwh meja nie cume org nk perangkap jerk...

adekah video ni sengaja dirakam??

dan katil tu knape dlm k'adaan kemas teratur???

News Barclays Premier League said...

test

News Barclays Premier League said...

test

News Barclays Premier League said...

test

joehan said...

kwn2.jom serang blog milo suam.

Naz Roll said...

satu agy.. cctv ni pkai eye fish ye..

asal la pakai lens mahal sgt.. pkai lens biase xleyh ke? ape senanyer tujuan ltak cctv kt ctu, pkai eye fish lak 2...

adekah utk memerangkap anwar??

Melayu Perak said...

test

Melayu Perak said...

test

Melayu Perak said...

test

Melayu Perak said...

Nazroll betui tak ko copy dari gengblogger.com/v/451268...

tak baik cam tu...itu nama nya ciplak hak orang lain

esok di u kena buat research sendiri...tau... tak boleh harapkan orang lain

abang joni said...

Nazrul hakim,

Reflection yg mana?Tak clear maksud ko.Yg macam ada lampu kat atas meja solek tu ke?Kenapa nak cakap itu kamera ke?Mana tau pulak kamera?Mana tau jam ke,hiasan ke,apa ke.

Melayu Perak said...

Nazroll betui tak ko copy dari gengblogger.com/v/451268...

tak baik tiru/ciplak orang lain

nanti di u kena research sendiri...baru terkapai-kapai

Noterep@ir said...

nasib baik la cctv ni guna lens biasa, kalau guna megapixel IP Camera lagi
la ter kontol kantoi. heheheh.. video yang kita tengok ni dah compress dan
file nya pun tak besar, kalau dari original source DVR... ntah apa la pulak org PKR ni cakap, mesti conpirasi dengan michael bay or dengan lucas film.

Karl said...

Kenapa ada kes orang pasang 1-way reflection mirror kat tandas pompuan? Kenapa ada orang pasang kamera kat air-cond rumah sewa artis? Kenapa ada orang pasang kamera kecik kat kasut?

Alahai naifnya soalan. Siap dengan perkataan2 "pown", "lbeyh", "agy". Adeh. Takde comelnya la dol macam tu. Buat semak orang baca je dol.

Apakejadah sebab orang nak pasang cctv ke, nak skodeng ke, nak mengintip ke semua tu hal lain. Yang penting adalah sapa yang melampiaskan napsu dia kat situ.

Kalau si pelakon tu nak pakai seluar mengadap mana pun, apa masalahnya? Kalau dia nak mengadap meja pun, takda etika orang nak pakai seluar mengadap mana2 pun.

Ni orang cakap ko copy/paste orang lain punya "kajian", lagi la aku confirm ko memang jenis pemalas nak mengkaji. Aduh. Nak kesian kat ko pun buang masa.

Naz Roll said...

satu agy.. cctv ni pkai eye fish ye..

asal la pakai lens mahal sgt.. pkai lens biase xleyh ke? ape senanyer tujuan ltak cctv kt ctu, pkai eye fish lak 2...

adekah utk memerangkap anwar??

Hamdan said...

aku heran kenapa wan ajijah masih denial... ? agaknya ada sesuatu dia terus menerus menyokong anuar kot? kot manalah tahu esok lusa ada pulak gambar dia dgn sapa2 dia akan kata itu bukan dia dan anuar kene sokog habis sebab hari ini dia sokong habis anuar.... andaian aje ni sebab aku heran macamana dia boleh terus menerus tak percaya itu anuar dlm clip 1 dan clip 2... hean bin ajaib

abang joni said...

Soalan2 mudah yg naz roll cnp dr blog kawan sekolahnya dengan mudahnya dapat dijawab secara santai oleh otai2 di sini.

Tapi bagus juga naz roll ni dapatkan maklumat dr sini.Mungkin satu kemusykilan besar untuk diri dia dan kawan2 sebayanya.Jadi bila dia dah dapat jawapannya mungkin hilanglah kekeliruan dia tu.

Nazroll,apakata ko cnp pulak jawapan kami di sini ko tempel kat blog kawan sekolah ko tu.

BUdak2 ni kena bagi penerangan,golongan macam diorang ni mudah kena racun pemikiran dia.

Melayu Perak said...

rindu rasanya tak ada penarik rantai,paparem di blog ni...

dah lama tak dengar

apa kata kita serang blogger pkr lak

Melayu Perak said...

dah lama penarik rantai,paparem,pro-pkr bloggers tak muncul

apa kata kita serang plak blogger pkr

Melayu Perak said...

dah lama blogger pkr macam penarik rantai,paparem tak muncul-muncul

apa kata kita attack markas dia

Melayu Perak said...

test

mamat said...

kuiz .. teka muka sapa?

camne kalau kita wat pertandingan teka muka... sapa betul dapat sejuta nak nak nak.. ?

sapa nak sila angkat tangan macam usop willchar... kah kah kah

ok soalanya begini.. dalam 2 video diatas muka siapakah yang paling sama(paling seiras) dengan pelakon lelaki diatas

a. anwar ibrahim
b. anugerah tuhan
c. lelaki Y

cepat cepat cepat ... sapa betul dapat sejuta..

mr din said...

BODOH MACAM ORANG PAS DAN SEWAKTU DENGAN NYA
BODOH MACAM ORANG PAS DAN SEWAKTU DENGAN NYA
BODOH MACAM ORANG PAS DAN SEWAKTU DENGAN NYA
BODOH MACAM ORANG PAS DAN SEWAKTU DENGAN NYA
BODOH MACAM ORANG PAS DAN SEWAKTU DENGAN NYA
BODOH MACAM ORANG PAS DAN SEWAKTU DENGAN NYA



HE HE HE HE HE HE HE....

mr din said...

BODOH MACAM ORANG PAS DAN SEWAKTU DENGAN NYA

BODOH MACAM ORANG PAS DAN SEWAKTU DENGAN NYA

BODOH MACAM ORANG PAS DAN SEWAKTU DENGAN NYA

BODOH MACAM ORANG PAS DAN SEWAKTU DENGAN NYA


he he he he he heh ehe

Allahuakbar said...

sokong nazroll~~!!huhu dan lagi 1.. cuba tgk balik vid part 2..
Saksikan pada sela masa 0:28 sehingga 0:31, lelaki yg dikatakan mirip Anwar Ibrahim menyerahkan kotak tisu kepada seseorang, kemudian pada sela masa antara 0:45 hingga 0:47 tisu itu dilontarkan ke dalam tong sampah. cuba perhatikan btol2..
Jelas sekali memang ada seseorang yang sedang menyaksikan adengan seks berlangsung.

p/s: nk lg kpastian g buka link bwh nie ye..

source: http://milosuam.blogspot.com/2011/04/gempar-hantu-muncul-dalam-video-seks.html#ixzz1KzMxfDfL

Anonymous said...

aku nak tanya sapa2 yang dah tngok full movie ni. Pelacur cina tu kena liwat tak? atau dia main kut depan jerk??