Tuesday, June 28, 2011

FOTO MUKA GABRA AMK MALAM TADI !

 malam tadi memang jantan pemuda umno selangor dan wp.

sergahan dorang membuatkan 10 kerat penyangak  senyap macam cipan. lihat mamat amk kat sebelah ambiga samad said dibawah.
mamat cengkerik ni yang buat onar dalam masjid sewaktu dato eskay buat sumpah laknat tempoh hari. 

tapi bila pemuda umno sergah dia malam tadi, muka dia tersengih macam cengkerik tua. kah kah kah.
siap salam dengan dengan budak pemuda umno lagi..

dia punya lah baik, pijak semut pun tak mati beb ! gabra punya pasal, sengih sampai ke telinga..hahahahaha

50 comments:

Bukan Anonymous said...

oit..gambaq kat bawah sekali tue xbek lah buat mcm tue..


HANDPHONE IDAMAN DARA MALAYSIA!!

Anonymous said...

Kami adalah orang-orang yang bertanggungjawab , jujur dan amanah .


.

Anonymous said...

Arman..jgn ko pegang kuat bahu budak nerd tu,nanti patah riuk..hehe..

JoN said...

spesis poyo+skema mmg camtu ar kehkehkeh... rmai geng2 pkr ni bknnya brani sngat pown, cam bos depa gak la jnis teloq rebuih ptuihh

Anonymous said...

HAHAHA MEMANG TERBAIK LAH...PERIKSA SELUAR DIA X?MANA TAHU BASAH HAHAHAHA

Anonymous said...

kahkahkah

apala lu rango!

muka skema pi perpustakaan la woi!

Anonymous said...

muka x bleh blah la mamat nie..cm x de karisma pun..jentik idung kang!

Anonymous said...

HAHAHAHAHAHA...

tengokla tu, baru berapa kerat je patriot berkumpul...dah kata ganas.

jadi apecer plak dgn bersih yg kononnya smp nak kumpul 300ribu. tak ganas ke?

Anonymous said...

SENGIH TU CAM NAK NANGIS BEB..HAHAHAHA

marilyn said...

Teringat aku cerita Stephen Chow. Muka skema mcm ni mesti slalu kena buli kat skolah.

Anonymous said...

muka poyoh yg nak jahanam bangsa

Anonymous said...

Cer check... cer check... terkoncing jgk tuuu... hehehe..





mat siam

Anonymous said...

muka mmg nampak goyang maa.. nak pulak brader tu pegang bahu dia.... heheheheheh

Mr Ganu said...

iisshh...mate ade empat tuuu...mlm td tu power kanta x cukup kot, sbb tu die ngat tu smue org2 Pakatan. siap salam lg..rabun teruk nihhhh...

Anonymous said...

hahahahaaha....agaknya lutut die dh ketar2 tu..tgn tu menggigil sbnrnye.ade vid x.leh tgk aksi badut die terkencing dlm sluar.hahaha

zulkifli jamal said...

bangsa lain ketawa besar!! tengok Melayu perang besar sesama sendiri.

Anunimus said...

SAH !!!! budak tu dah terkencing dlm seluar ..... sebab tu dia sengih ala-ala Mat Sabu

Servant of God said...

Hahahahahaha

GAP.. seluar dalam dia dah ter basah malam tuh.. kau letak gambar Rango sebelah dia lak.. tak baik laa ko...

Hahahahahahaha

Anonymous said...

Berani kerana ramai = PENGECUT.. Kalau terer tak ajak geng lar.. Kalau beratus2 nak kejut seorang.. Gajah pun mati.. Inilah yg dikatakan samseng taik kucing = PEMUDA UMNO.. Tunggu hangpa 9 July ni.. terberak cirit dalam seluar aku kejekan,,

Anonymous said...

insider kata 600

mkini kata 300

mana satu yg betul nie????

Anonymous said...

hehe..cengkerik ni mmg tipikal muka melayu komunis

Anonymous said...

Sebelum kite sambung gelak kat Mamat kencing dlm sluar ni.. mari kite saksikan mamt Stephen Chow ni beraksi mase huru-hara kecoh mase majlis sumpah Eskay kat Sentul dulu..

http://www.youtube.com/watch?v=G1cA430nS5o&feature=related

korg tgk aksi mamat nih start 9.08 puh hebat tuh kalah Sivaji! skrip pun bole tahan..
"Sy tak takut, amal makruf nahi mungkar! jgn bersekongkol dgn fitnah.."

pergh berapi2 mamat ni petahan konek Anwar kat Masjid hadoi..

Kahkakahkah..skali kene jentik ngn bebudak umno terus jadi katak!!. Takperla apepun..aku paham situasi dier malam smlm. Bak kate 'sy tak takut..sy tak takut' kalo geng2 Hindraf dtg mlm td gertak ofis PKR pun aku sure mamat nih terus join Hindraf plak.

Anonymous said...

kah kah kah...spesis mat rempit jer yang join perhimpunan mcm ni..standard taraf bangla jer..hulur duit minyak, jalan terus..

Anonymous said...

KAH..KAH..KAH..@ LOL

gaya muka AMK macam sebijik macam tuan dia ...muka gabra...nih yg dorang dok gebang2 " lawan tetap lawan "...last2 telur masuk kerandut...tu baru pemuda amno klau geng perkasa xtau laa nak gelak mcmana...KAH..KAH..KAH

ko memang terbaik laa GAP...

Anonymous said...

lu org semua ramai blh la kasi takut sama itu budak...lu org semua tgg 9 julai...kita tgk sapa jaguh???umno atau rakyat???

Anonymous said...

Lu org tunggu 9 july... gua kasi lu org mampus... kurang ajar..

Anonymous said...

Rakyat??? RAKYAT??? rakyat mane samdol? rakyat Papua New Guinea ker?

Kalo yg join demo Bersih tu 100 org maknenye ade 100 org jerla rakyat Malaysia nih? Toksah nak ngarutl kate rakyat. Er..aku agak 'rakyat' yg ko maksudkan tu adelah beberape org sewel yg tak boleh terima konek Anwar da tersebar kat Intenet..LOL

Anonymous said...

kita tunggu la bro...100 ka 100ribu...???sembang sini buat apa???kita tgg nanti bro....

Anonymous said...

dia ni bukan ke otai berani mati punya orng .. apsal tersengih sengih tu .. :D

Anonymous said...

Alamak beb sorg AMK cawangan Papua New Guinea da mengamuk.. Bunyi cam nak bertumbuk jer. Lu kate nak buat Demonstrasi secara aman?..pesal bunyi mcm tgh panas jer hakhak.

Takperla bro, kitorg tak kesah pun 100org, 100 ribu org ker...ko pun sembang kencang jgk ade lagak2 mcm dR ROzmey yg budget 20juta rakyat Malaysia nak tgk citer dua alam kehkeh.. Okey kitorg tunggu, tunggu nak tgk ko kene sembur air ngn FRU untuk perjuangan mempertahankan konek ANUwar..

Anonymous said...

penyokong UMNO bukan rakyat gak ke bro?..bodoh la anon 6.14 nie..igt geng pakatan je rakyat..mmg la..lu org geng pakatan rakyat x mengenang budi, bodo nak mampos..BN/UMNO juara rakyat yg tau nak berterima kasih, tau nilai mane baik mane buruk..bukan cam pakatan rakyat lupa diri..kene tutuh ngan ambiga pakai dildo pun ok asal 'tok guru' kuar hukum sendiri..

reez said...

walopon dia PKR dan jahat tetapi dia berani berdiri di situ.. tak mcm ahli PKR haprak yg lain.. baik jaga teloq rebuih masing²~

hitman said...

aku nak tengok mamat mana yg hero sangat nak pertahankan telo nuar ni. aku rela mengalir darah pertahankan bumi melayu aku dari puak2 PKR yg x mengenang asal usul diri.

Anonymous said...

anon yg sibuk menyalak suruh tunggu 9 julai tu apa hal? aku tau la kau keldai @ anjing Ambabiga dan DAP.

Woi,tuan kau makan babi la woi. Kau nak menyalak jaga totey AnUwar apa hal woi??

Yg mamat tersengih ni mcm kau la..Cakap bergengkang dengkung, tapi muka mcm stephen chow tahan takut..siap salam lagi. Pegi dah! Kalau aku ada situ mau lunyai mamat ni kena.

wkakakakakakakaka ..

PKR ejen Israel said...

apa pasal tak di ajar budak ni??
kalau aku ada sana, dah lama kena tibai dia ni..

Anonymous said...

WAHAI ORG TUA KEPARAT NIK AZZIZZ

APA JASAMU PADA NEGARA...!

WAHAI ANWAR PENGKIANAT

APA JASAMU PADA NEGARA...!


LIHAT APA JADI PADA NEGARA SEKARANG

AKUB PRO PERKASA

ADIK AKU YG DAH LAM X IKUT CRITA PAS TRUS SOKONG JUGA PAS..

KALU KAMI BERTEMBUNG DLM 9 Julai
BAGAIMANA????

TERIMA LAH HAKIKAT WAHAI ANWAR CIBAI

JAWATAN PM ITU SATU..KALAU DUA DAH LAMA AKU BAGI SORANG SATU....PASAL KAU LA KAMI ADIK BERADIK PUN BERGADUH...BABI LU
ANWAR....

kau bukan lagi pemimpin kau dah jadi pengkianat bangsa dan agama...

Anonymous said...

bdak cengkerik hahahahaha......

sebijik bebb mcm cengkerikk.....

baru diaorg tau langit tinggi atau rendahh.....

jommm lain kali kita buli lagi bdak2 PKR.....

bestt aaaaa......

Matt said...

tahniah pemuda!

Servant of God said...

Anonymous said...

Berani kerana ramai = PENGECUT.. Kalau terer tak ajak geng lar.. Kalau beratus2 nak kejut seorang.. Gajah pun mati.. Inilah yg dikatakan samseng taik kucing = PEMUDA UMNO.. Tunggu hangpa 9 July ni.. terberak cirit dalam seluar aku kejekan,,

June 28, 2011 5:15 PM

---------------

Pemuda PKR memang gagah berani!!! Korang ingat tak masa dorang berdemo depan Utusan dulu?? Siapa berani persoal keberanian orang2 PKR??!

Apa? Korang tak ingat dorang demo depan Utusan?

Kenapa korang tak ingat haaaaaaa?

Hahahahahahahaahahaha
Ya Allah penat aku gelak kat blog nih....
Hahahahahahahahaha

Anonymous said...

SOG .. Lu kalau anak jantan.. turun 9july ni.. aku nak one by one sama lu!!!

anon 5.17. said...

perangai pemuda ameno sebijik macam abang2 darjah 6 peralihan(kelas bodo....dah bersunat,tapi tak tahu baca lagi....
kebanyakkan anak2 pemuda ameno) kat sek ren saya.

saya tak tipu....

adeke patut,nak ajak budak darjah 1 bertumbuk.....tapi bawa gang.serang mengejut pulak.kesian budak tu....

kes nak pau duit le......

saya rindu kat abang mat komando dan anak kedah.bila kita nak bersua ?

Anonymous said...

anon 5.17.. kimak hang kelebog!

Anonymous said...

Kononnya korang nak tunjuk gagah perkasa tapi lambangkan diri macam orang tak bertamadun dan imej gengster......malukan bangsa saje

Servant of God said...

Anonymous said...

SOG .. Lu kalau anak jantan.. turun 9july ni.. aku nak one by one sama lu!!!

June 29, 2011 1:12 AM

---------------------------

Ai sensitif ke bang?

Jangan laa sensitif bang... pencapaian abang masa berdemo depan Utusan itu akan kekal selama2nya.. bukti abang macho, hebat, gagah, terer, ampuh, hensem, berani tahap singa!

Bukan macam saya yang lemah, penakut, lembik, tak bijak dan macam2 lagilah!

Setiap kali abang sensitif, saya sarankan abang cool down dengan melihat gambar abang berdemo depan Utusan dulu tuh yer!

Ciao! ;)

Anonymous said...

Anon 2:29 AM

Masalahnye... bila puak PR ni cakap berdegar2 ingat macho & garang gile la... tapi bila pi tgk kt sana.. macam tu je standard org PR.. nerd,lembik dn seperti yg ko sendiri ckp budak drjh 1..

nak buat camana.. dah korang punye stock penyokong n ahli2 PR macam tu je yg ada..

Anonymous said...

9.56Am ... Tak bertamadun, ketinggalan zaman... abis nak sokong pembalun jubog tu BERTAMADUN,,, menyokong PARIA nak berdemonstrasi BERTAMADUN?.. kimak hang masak asam lar bro!!!

Anonymous said...

sejahat pemimpin UMNO tapi tak lah jahat macam anwar.
belalah wahar PKR pemimpin hangpa tu, bela sekali belalai busuk dia yang celup lubang taik

Anonymous said...

budak pkr tu....anak aku yg umur 8 tahun kalo jerkah dia, mau terkencing.....

Anonymous said...

melayu yg sokong pkr, dap & pas memang BODOH! sanggup pecah belahkan melayu sendiri.

Anonymous said...

itu bezanya pencacai dgn manusia..

x senonoh aku tgok pencacai2 united malay national organization ni..